Napisano 3 Październik 200618 l :* najlepszejszejszejszejszejszejszejszejszejszejszejszejszejszejszejszejszejszejszego. specjalnie dla was 18 razy 'szej' :)
Napisano 3 Październik 200618 l Aaaaa Master :O Ty masz dopiero 18 lat :O A ja miałem Ciebie za jakiegos 25 latka :P No to dla Ciebie i dla voyagera 100 lat :*
Napisano 3 Październik 200618 l Patrzcie któż to dziś świętuje. Master, Voyager...przyjmijcie może zyczenia najlepsze.
Napisano 3 Październik 200618 l Master Kiełbaster and voyager -> best łuszes from mi. Niech wiatr zawsze wieje Wam w plecy, a słońce świeci w twarz. Niech Max śmiga jak wichura a Gigaherców niech nigdy wam nie zabraknie.
Napisano 5 Październik 200618 l Chirs misku kochany wszystkiego naj naj najlepszego :) super tabletu w jakim rozmiarze sobie tylko zazyczysz :) no i dalszej super wspolpracy z af :D
Napisano 5 Październik 200618 l chris - hojnych sponsorów, zlotej rybki,w zdrowym ciele - zdrowego ducha, podzielnej uwagi, wysokich wygranych !
Napisano 5 Październik 200618 l Thx miśki :**** Brakuje mi tylko jeszcze Hindusa, który napewno wspomniałby o tym, że nie mam się zachlać na śmierć ze względu na moją skłonność do napojów promilowych... Ahh.. Zaczynam tęsknić za tym :D Pozdr!
Napisano 11 Październik 200618 l dariusz , mój ty imienniku, wszystkiego najlepszego "prosiaczku " :P serdecznych przyjaciól, strumieni szampana, piwniczki pelnej wina,szczęści w interesach i rozbicia banku !!!
Napisano 11 Październik 200618 l Oj, spóźnione dla Chrisa, wszystkiego najlepszego. :) Neta nie miałem, wybacz. ;) Dariusz - najlepszego.
Napisano 11 Październik 200618 l o wybacz Chris nie miałem subskblablabla tego wątku a w okolicach 5 nie było mnie na co mam dowody - spóźnione ale jak najszczersze życzenia - btw skończyłes już chlac czy jeszcze dajesz :D ? Darek najlepszego !!!
Napisano 12 Październik 200618 l dzięki wielkie prosiaczki:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:* dobrze że mi wczoraj koleżanka przypomniała że mam urodziny:) bo zapomniałem:D
Napisano 13 Październik 200618 l Wszystkiego najlepszego dla osób obchodzących dziś urodzinki. Happy Birthday thorgal
Napisano 13 Październik 200618 l trafnych decyzji, prezentów od losu, drogiego samochodu, danych negocjacji i kasy jak lodu :)
Napisano 13 Październik 200618 l thorgal - ale stary już jesteś ;p Najlepszego! :) chlopie nie mow mi ze stary jestem bo popadne w depreche ;) Dzieki za zyczonka :)
Napisano 16 Październik 200618 l Marcin wszystkiego naj naj ;) i tam w ogóle.. aby nowego vraya dali bo pewnie już się nudzisz ;)