Destroyer Napisano 20 Listopad 2006 Share Napisano 20 Listopad 2006 trafnych wyborów, gradu nagród, ambitnych planów, niezawodnej pamieci(RAM), zdolnosci nadprzyrodzonych, sily perswazji, samych sukcesów w życiu nielot !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Badyl Napisano 20 Listopad 2006 Share Napisano 20 Listopad 2006 naj naj nielot, zebys w koncu polecial :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 20 Listopad 2006 Share Napisano 20 Listopad 2006 sto lat nielot! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 20 Listopad 2006 Share Napisano 20 Listopad 2006 najlepszego nielot :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thorgal Napisano 20 Listopad 2006 Share Napisano 20 Listopad 2006 wszystkiego dobrego nielocie!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leleń Napisano 20 Listopad 2006 Share Napisano 20 Listopad 2006 ooo najlepszego nielot, zebys mogl odleciec (?) ;o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 20 Listopad 2006 Share Napisano 20 Listopad 2006 najlepszego compadre :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 20 Listopad 2006 Share Napisano 20 Listopad 2006 nielot wszystkiego naj naj :D :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arcade Napisano 20 Listopad 2006 Share Napisano 20 Listopad 2006 heh najlepszego nielot :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 20 Listopad 2006 Share Napisano 20 Listopad 2006 nielot, chlooooooooooooooopie! 200 lat! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 20 Listopad 2006 Share Napisano 20 Listopad 2006 Witam!! :eek: sie wzruszylem chveti--> dzieki :) pikSar--> dzieki :) ano nie byl pierszy, dzieki jeszcze raz Gotham--> dzieki :) do 20-stki szczodry nie byl moze teraz bedzie lepiej KLICEK--> dzieki :) Vorek--> dzieki :) walcze walcze sanki--> dzieki :) RA--> dzieki :) krzyhhh--> dzieki :) hehe wiem....czuje to w kosciach AGmakonts--> dzieki :) a fe buziak od faceta..hehe piotrek--> dzieki :) Master Kiełbaster--> dzieki :) max_1989--> dzieki :) Knysha--> dzieki :) fikołek--> dzieki :) Badyl--> dzieki :) haha swietny film hahaha SWRSC--> dzieki :) po raz drugi hehe Georgas--> dzieki :) thorgal--> dzieki :) Leleń--> dzieki :) hehe tylko gdzie hehe tweety--> dzieki :) JunioR--> dzieki :) ziomuś--> dzieki :) DraB--> dzieki :) hoho dzieki za bro, mimo ze chory jestem wypije wasze zdrowie ale 200lat bez przesady co ja bede tyle czasu robil hihihi jeszcze raz dzieki za zyczonka nie spodziewalem sie ze ktos bedzie pamietal o malym nielotku ps. chyba najdluzej pisany post przezemnie ps2 troche denerwuje limit obrazkow 25 musialem sporo ciachac hehe mialem 47 hihihiihi wasze zdrowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 20 Listopad 2006 Share Napisano 20 Listopad 2006 uuuu nielot !! wszyskiego najlepszego ! super ukladanych vertexow i edgesow :D spanialej organiki i samochodow :D 100LAT :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greg_jg Napisano 20 Listopad 2006 Share Napisano 20 Listopad 2006 Najlepszego Panie nielot :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 20 Listopad 2006 Share Napisano 20 Listopad 2006 czAk1! HEPPI BERZZDEJ! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 20 Listopad 2006 Share Napisano 20 Listopad 2006 hcpiter3d--> dzieki :) greg_jg--> dzieki :) czAk1 100 lat :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzyhhh Napisano 20 Listopad 2006 Share Napisano 20 Listopad 2006 czak :* 18nacha ? zaprosisz nas na libację ? :p hyhy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 20 Listopad 2006 Share Napisano 20 Listopad 2006 już mi sie powoli życzenia kończą wiec skromniutko czAk1 100 lat a poza tym: eleganckiej limuzyny i sportowego wozu, ekskluzywnej willi z kominkiem, sauną i jakuzi, własnego małego państwa z pokładami ropy, kilku wysp w cipłych stronach, stacjii orbitalnej i kolonii na Marsie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 20 Listopad 2006 Share Napisano 20 Listopad 2006 Najlepsiejszego :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 20 Listopad 2006 Share Napisano 20 Listopad 2006 czAk1 wszystkiego naj naj hehe :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 21 Listopad 2006 Share Napisano 21 Listopad 2006 heybo, CzAk1 - najlepszego. Na wodke idziemy do CzAk1'ego :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 21 Listopad 2006 Share Napisano 21 Listopad 2006 czAk1 - zdrówko! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 21 Listopad 2006 Share Napisano 21 Listopad 2006 CzAk1 - sto lat :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 21 Listopad 2006 Share Napisano 21 Listopad 2006 Dzięki chłopaki wielkie!! Nie spodziwałem się, że po roku pobytu na Forum będzie ktoś pamietał o urodzinkach skromnego czakiego...:) chveti: Dzięki bardzo nielot: danke krzyhhh: mam kolę...skusicie się?:) fikołek: rzeczywiście skromniutko:) Dzięki Vorek: THX Klicek: Dziękuje Knysha: Czemu nie...meetingu w Brzegu jeszcze nie było:D Dzięki DraB: Dzieki za pamięć Piotrek: Bardzo dziękuję Dzięki wszystkim za pamięć i życzenia w tej wielkiej chwili, momęcie wkraczania w dorosłe życie. Czuje się szczęśliwy, że jesteście ze mną w tym pięknym dniu. Pełnoletność. Czy To nie za dużo jak dla mnie. MOgę sam za siebie decydować, rzucić szkołę, iść do więzienia za własne czyny, wojsko zacznie mnie ścigać, mogłem dziś wypełnić własny informator dotyczący Szczepienia, które czeka mnie w czwartek. Na to czeka się całe życie.:) Wasze zdrówko... i coś na zagryche:) Pozdrawiam. CzAki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SirAnen Napisano 4 Grudzień 2006 Share Napisano 4 Grudzień 2006 Moze tak watek sie odswiezy :) Qly zdrowia tobie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzyhhh Napisano 4 Grudzień 2006 Share Napisano 4 Grudzień 2006 czyż przypadkiem Ty SirAnen nie masz birtdeja ? :p zdrowia stary ;) wielu swiech w maxie :D hyhy i miłego renderowania ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_ps Napisano 4 Grudzień 2006 Share Napisano 4 Grudzień 2006 ja mam dzis :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 6 Grudzień 2006 Share Napisano 6 Grudzień 2006 Nezz bracie 2000 lat :) 2k lat 2k lat niech zyje zyje nam :D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nezz Napisano 8 Grudzień 2006 Share Napisano 8 Grudzień 2006 haha dzieki :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 8 Grudzień 2006 Share Napisano 8 Grudzień 2006 i jeszcze 100 więcej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 8 Grudzień 2006 Share Napisano 8 Grudzień 2006 lepszego naj wszystkiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 8 Grudzień 2006 Share Napisano 8 Grudzień 2006 1000 LAT wszystkiego najlepszego :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 8 Grudzień 2006 Share Napisano 8 Grudzień 2006 Sans , Mario , Swrsc sto lat sto lat sto lat :D ej ale z was staruchy juz wiecie ? ;) jak to mowi Leru "chodzace skamieliny" hehehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 8 Grudzień 2006 Share Napisano 8 Grudzień 2006 Sans, Mario, Swrsc 100 lat Panowie :*** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maverick sheep Napisano 8 Grudzień 2006 Share Napisano 8 Grudzień 2006 no prosze a ja sie zastanawialem co laczy wizki Sansa Mario i Swierszcza no i wszystko jasne :P bosze co za feralna data jaka by to byla mniejsza konkurencja :D a tak serio to wsystkiego najlepsiejszego dzieci prlu :P a ty SWRSC sie nie ciesz tez bedziesz kiedys stary :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 9 Grudzień 2006 Share Napisano 9 Grudzień 2006 SansSerif, Mario, SWRSC - najlepszego panowie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 9 Grudzień 2006 Share Napisano 9 Grudzień 2006 Mario Sans SWRSC najlepszego ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 9 Grudzień 2006 Share Napisano 9 Grudzień 2006 100 lat dla wszystkich :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 9 Grudzień 2006 Share Napisano 9 Grudzień 2006 SansSerif, Mario, SWRSC - sto lat :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 9 Grudzień 2006 Share Napisano 9 Grudzień 2006 Mario Sans SWRSC Wszystkiego naj naj lepszego ! 1000 LAT ! :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
max_1989 Napisano 9 Grudzień 2006 Share Napisano 9 Grudzień 2006 Mario Sans SWRSC wszystkie najlepszego :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mario Napisano 9 Grudzień 2006 Share Napisano 9 Grudzień 2006 Witam wszystkich wielkie dzięki za życzenia. Jak sobie policzę ile to mi już latek stuknęło to aż smutno się robi że ja taki stary już jestem Ha Ha maverick sheep:: teraz to juz znasz Nasz sekret wizek wszystko kręci się wokół 9-tki Pozostałym solenizantom SansSerif, SWRSC, kt6delta też życzę jeszcze lepszych renderów, wspaniałych maszyn i żeby max sie nie wywalał Pozdrawiam Mario Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 9 Grudzień 2006 Share Napisano 9 Grudzień 2006 SansSerif, Mario, SWRSC najlepszego;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 9 Grudzień 2006 Share Napisano 9 Grudzień 2006 Wszystkiego najlepszego bracia ziomki maxowicze;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 9 Grudzień 2006 Share Napisano 9 Grudzień 2006 najlepszego dla naszych wizkowych wyjadaczy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thud Napisano 9 Grudzień 2006 Share Napisano 9 Grudzień 2006 SansSerif, SWRSC i reszta - 100 lat! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 9 Grudzień 2006 Share Napisano 9 Grudzień 2006 Mario, SansSerif, SWRSC - najlepszego :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 9 Grudzień 2006 Share Napisano 9 Grudzień 2006 najlepszego Panowie! rakietowych kompów, natychmiasowych renderów i pełnej szafy złota :) hej!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzyhhh Napisano 9 Grudzień 2006 Share Napisano 9 Grudzień 2006 100lat ! panowie SansSerif, SWRSC , mario i reszta;) przegrzania procka :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 9 Grudzień 2006 Share Napisano 9 Grudzień 2006 zdrówka elyto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 10 Grudzień 2006 Share Napisano 10 Grudzień 2006 KLICEK, JunioR, maverick sheep, Knysha, Georgas, DraB, chveti, hcpiter3d, max_1989, Mario (100 lat), Tomuś, CzAk1, tweety, thud, piotrek, fikołek, krzyhhh, AGmakonts WIELKIE DZIĘKI, nie spodziewalem się, że aż tyle się was nazbiera :) 100 lat współ-solenizantom :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi