Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

DUNDE , podniemnem , Kulki, zipper , Fira , mrkrzysiek , oizo , KawE Wszystkiego najlepszego !!

• Odpowiedzi 4,1k
  • Wyświetleń 354,2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

DUNDE

podniemnem

Kulk

zipper

Fira

mrkrzysiek

oizo

KawE

się was nazbierało dzisiaj! Sto lat dziewczyny!!!

Napisano

no to najlepszego :) gdybyśmy mieli pić za zdrowie każdego z osobna... biedne nasze wątroby :D

Napisano
no to najlepszego :) gdybyśmy mieli pić za zdrowie każdego z osobna... biedne nasze wątroby :D

Tweety ale to jest mysl !!! Mozna by znacznie pobudzic gospodarke ! Wzniesiemy nasz kraj na szczyt ... ^^ a moze i nie , patrzcie na matke rosje ludzie wspomagaja gospodarke piciem jak moga a dobrobytu jak nima to nima :).

Fakt faktem zdrowko sie nalezy ludziskom ;).

Napisano

eppp! wszystkiego eppp! nalepsiejszego, kto tam świntuje pfuuu...znaczy świętuje... 1000lat by być orginalnym

Napisano

dziś same sławy!

Adek , Raffaello , mellodeque , KoMic , etyr11.

Najlepszego , sto lat sto lat niechaj żyją nam! :) :*

Napisano

Adek, Raffaello, mellodeque, KoMic, etyr11

Sto lat sto lat niech zyja zyja nam :D sto lat sto lat niech zyja zyja nam ! jeszcze raz jeszcze raz ... :D

wszystkiego najlepszego, spelnienia marzen PIWO!

Napisano

Adek, Raffaello, mellodeque, KoMic, etyr11 - wszystkiego najlepszego panowie :)

Napisano

Ja też dorzucam się do życzeń. Wszystkiego naj dla solenizantów ;)

Napisano

ohh ale solenizantow, oczywiscie tradycyjnie 100lat zycze i pozdrawiam! :)

Napisano

Jako, że nie było mnie przez ost tydzien w kraju, to nie mogłem podziekować za życzenia - Dzieki! :D

I oczywiście wszystkiego naj dzisiejszym solenizantom :)

Napisano

Dziekuje panowie za zyczenia, wypije wasze zdrowie:D Wszystkiego dobrego dla pozostalych solenizantow.

Napisano

Adek, Raffaello i Mellodeque, najlepszego z okazji urodzin :)

Napisano

a ja zaśpiewam: stoooo lat stoooooo lat... nieechhh żyyjąąą żyjąąą naaaaaammm!!! jeszczzeeeee razzz jeszczeeee razzz nieeeechhh żyjąąą żyją naammmmmmmmm1!!!!!!!! :) :p

Napisano
a ja zaśpiewam: stoooo lat stoooooo lat... nieechhh żyyjąąą żyjąąą naaaaaammm!!! jeszczzeeeee razzz jeszczeeee razzz nieeeechhh żyjąąą żyją naammmmmmmmm1!!!!!!!! :) :p

Coz za oryginalnosc, kolego, no no...

:D

Napisano

krzyhhhh: iiiiiiiiiiiiiiiiiiiii jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeszcze jeeeeeeeeeeeeeeedeeeeeeeeeeeeen i jeeeeeeeeeeeeeszczeeeeeeeeeeee raaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaz, stooooooooooooooooooolat stoooooooooooooooooooooolat niech zyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyja naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam.

Napisano

jeszczeeeszczzzzee po kropelllceee!! .. jeszczeeee pooo krooopeeelceee!!!... :rolleyes: ocz. solenizanci stawiają :o

Napisano

o jejka Panowie chveti, KLICEK, knysha, piotrek, piksar, illy, obo, hcpiter3d, tomuś, georgas, vorek, krzyhhh, nielot, krzysiek_M, tweety, SWRSC, hkropinski, Junior, drab, AG, etyr11 i czak1 baaaaardzo Wam dziekuję za miłe życzenia!!!!!!

reszcie solenizantom Adek , mellodeque , KoMic , etyr11 też składam wszystkiego naj!!!!!!

Napisano

buśśśiaczki RA :*:* uscisk dloni dla solenizantow asblaze, pileq,Spikexxl, maczas

;)

i tak was wszystkich lubie :D