Napisano 19 Czerwiec 200717 l najlepszego kannu , Gabriel i Damian... chociaż Ci dwoje ostatni chyba już adresu zapomnieli :P
Napisano 20 Czerwiec 200717 l Wszystkiego najlepszego!.. sorki że dopiero teraz ;) Kannu ? Co z tym "leon" mam to na tablicy i czasami sie zastanawiam czy w ogóle można to gdzis zobaczyć:) pozdro
Napisano 20 Czerwiec 200717 l Kannuuu wszystkiego wszystkiego Najlepszego ! 1000Lat ! Pozdro ziomm :D
Napisano 20 Czerwiec 200717 l serwus :) bardzo dzięki za życzenia. knysha ,hindus, chveti, krzyhhh, hcpiter3d bardzo bardzo miło :) krzyhhh - powstał kiedys minutowy trailer, ale nie był wpuszczony w sieć oficjalną. teraz na taśmie jest nowy projekt . Pochłania mnie całkowicie :). hc[piter3d - ziom, jak tam w dzikim kraju ? :) pozdrawiam mocno. fajnie że pamietaliście :)
Napisano 20 Czerwiec 200717 l kannu kurde bardzo dziwnie tutaj ;) samochody maja kierownice nie po tej stronie, wogole jezdza troszke inaczej ulica jakos odwrotnie niz normalnie :p wogole dziwny dziwny ten dziki kraj :p a tak serio to jest pyszniee :D Wypas jest jak dorwe sie do gg to opowiem wiecej ;) P.S Fajny czat :D Pozdrawiam
Napisano 21 Czerwiec 200717 l serwus :) junioR, tweety - bardzo wielkie dzięki. odrazu poczułem sie lepiej :) dzięki Panowie pozdrawiam i życze powodzenia :)
Napisano 24 Czerwiec 200717 l 1 ...0 ......0 .........l ............a ...............t ..................:)
Napisano 24 Czerwiec 200717 l Loozack najlepszego - zdrowia, prostszych krzywych, i dobrych fotek :-*
Napisano 24 Czerwiec 200717 l Dzięki wszystkim :) Ehh, gdzie się podziały te młode lata... Najlepszego dla pozostałych solenizantów!
Napisano 29 Czerwiec 200717 l Najlepsze życzenia dla dzisiejszych i wczorajszych...i przed wczorajszych solenizantów. :)
Napisano 29 Czerwiec 200717 l wszystkiego najlepszego zarówno dzisiejszym solenizantom jak i tym z przed kilku dni 100 lat
Napisano 4 Lipiec 200717 l To i ja się przyłącze do życzeń dla empecka, ale jemu to pewnie trzeba życzyć już drugiej setki ;)
Napisano 8 Lipiec 200717 l Sto lat, sto lat, niech żyje, żyje naaaam!! :D Dawcio - niech Ci NURBSY dobrze służą i wszystkiego NAJ! :D