Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,1k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
no to najlepszego :) gdybyśmy mieli pić za zdrowie każdego z osobna... biedne nasze wątroby :D

Tweety ale to jest mysl !!! Mozna by znacznie pobudzic gospodarke ! Wzniesiemy nasz kraj na szczyt ... ^^ a moze i nie , patrzcie na matke rosje ludzie wspomagaja gospodarke piciem jak moga a dobrobytu jak nima to nima :).

Fakt faktem zdrowko sie nalezy ludziskom ;).

Napisano

Adek, Raffaello, mellodeque, KoMic, etyr11

Sto lat sto lat niech zyja zyja nam :D sto lat sto lat niech zyja zyja nam ! jeszcze raz jeszcze raz ... :D

wszystkiego najlepszego, spelnienia marzen PIWO!

Napisano

Ja też dorzucam się do życzeń. Wszystkiego naj dla solenizantów ;)

Napisano

Jako, że nie było mnie przez ost tydzien w kraju, to nie mogłem podziekować za życzenia - Dzieki! :D

I oczywiście wszystkiego naj dzisiejszym solenizantom :)

Napisano

a ja zaśpiewam: stoooo lat stoooooo lat... nieechhh żyyjąąą żyjąąą naaaaaammm!!! jeszczzeeeee razzz jeszczeeee razzz nieeeechhh żyjąąą żyją naammmmmmmmm1!!!!!!!! :) :p

Napisano
a ja zaśpiewam: stoooo lat stoooooo lat... nieechhh żyyjąąą żyjąąą naaaaaammm!!! jeszczzeeeee razzz jeszczeeee razzz nieeeechhh żyjąąą żyją naammmmmmmmm1!!!!!!!! :) :p

Coz za oryginalnosc, kolego, no no...

:D

Napisano

krzyhhhh: iiiiiiiiiiiiiiiiiiiii jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeszcze jeeeeeeeeeeeeeeedeeeeeeeeeeeeen i jeeeeeeeeeeeeeszczeeeeeeeeeeee raaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaz, stooooooooooooooooooolat stoooooooooooooooooooooolat niech zyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyja naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam.

Gość Raffaello
Napisano

o jejka Panowie chveti, KLICEK, knysha, piotrek, piksar, illy, obo, hcpiter3d, tomuś, georgas, vorek, krzyhhh, nielot, krzysiek_M, tweety, SWRSC, hkropinski, Junior, drab, AG, etyr11 i czak1 baaaaardzo Wam dziekuję za miłe życzenia!!!!!!

reszcie solenizantom Adek , mellodeque , KoMic , etyr11 też składam wszystkiego naj!!!!!!