xmass Napisano 21 Maj 2013 Share Napisano 21 Maj 2013 wywaliło mi główną, o tak: [/img] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 21 Maj 2013 Share Napisano 21 Maj 2013 Spróbuj odświeżyć stronę, ja zaraz jeszcze CloudFlare cache'a przeczyszczę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xmass Napisano 21 Maj 2013 Share Napisano 21 Maj 2013 Wcześniej odświeżanie nic nie dawało, teraz weszłem i działa :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levan Napisano 30 Maj 2013 Share Napisano 30 Maj 2013 Czy może mi ktoś podpowiedzieć jak przywrócić wygląd samego forum (nie strony głównej max3dpl), tak żeby mi się wyświetlało forum na telefonie, w tej uproszczonej wersji (z białym tłem)? Wcześniej miałem tak ustawione za każdym razem, i chyba niechcący kliknąłem na tryb normalny jak na zwykłej www. Gdzie to się ustawia? Mój tel. Samsung Galaxy S3. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PodwojneD Napisano 9 Listopad 2013 Share Napisano 9 Listopad 2013 próbuję wrzucić avatar, ale cały czas wyskakuje mi że "nie udało się załadować obrazka" nie wiem w czym problem jest niskiej rozdzielczości i 80x80. Próbowałam różnymi sposobami, przez linka i bezpośrednio z komputera, nic nie działa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 14 Grudzień 2013 Share Napisano 14 Grudzień 2013 Adku, nie wiem czy problem dotyczy tylko mnie jednak od jakichś 3 tygodni zostaję automatycznie wylogowywany z forum po około 15-20 minutach bezczynności. Sytuacja powtarza się zarówno w mobilnej wersji Chrome'a jak i komputerowej, oczywiście mam włączone zapamiętywanie logowania a problem dotyczy jedynie forum max3d. Możliwe? :) Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 14 Grudzień 2013 Share Napisano 14 Grudzień 2013 No ja nie mam takich problemów. Ale to jakiś problem z ciasteczkami może. Może wyloguj się (usuń ciasteczka wszystkie związane z max3d.pl). Być może miałeś jakieś stare jeszcze ze starej domeny "www.max3d.pl". To zostało usunięte. W tej chwili max3d.pl dostepne jest po prostu jako max3d.pl (bez www). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalo Napisano 9 Styczeń 2014 Share Napisano 9 Styczeń 2014 Witam. Probowalem zamieścić obrazek lecz zamiast okna, w którym jest możliwy wybór z pośród wygranych już rzeczy jest okno, gdzie tylko mogę wygrać plik, z tabela formatów i rozdzuelczosci dopuszczalnych do zamieszczenia w poscie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adder Napisano 16 Kwiecień 2014 Share Napisano 16 Kwiecień 2014 To tylko ja tak mam, że od ostatniej zmiany czasu posty na forum mam z godziną 2h wcześniejszą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gieras Napisano 18 Kwiecień 2014 Share Napisano 18 Kwiecień 2014 Również tak mam... Może to coś po zmianie czasu? http://powszechnaedukacja.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adder Napisano 18 Kwiecień 2014 Share Napisano 18 Kwiecień 2014 Jak by ktoś/skrypt przesunął zegar w złą stronę. Tylko dziwne, że nikt tego nie zauważył. Może to my mamy coś w profilach przestawione, ale zaglądałem tam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 18 Kwiecień 2014 Share Napisano 18 Kwiecień 2014 Przestaw w profilu strefę czasowoą na GMT +2. Jakby były problemy z zapisaniem tego trzeba czasami przełączyć się na język angielski i to zrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adder Napisano 18 Kwiecień 2014 Share Napisano 18 Kwiecień 2014 +2 ?? No ok. Swoją droga właśnie zauważyłem że miałem przestawione na zero :D i rzeczywiście są problemy z zapisem.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adder Napisano 18 Kwiecień 2014 Share Napisano 18 Kwiecień 2014 Śmiga przy właściwym +1 i korektorem DST zawsze włączonym. Kiedyś to zmieniałem tylko nie zapisywało. Głupie, że zmiana języka pomaga zapisać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 18 Kwiecień 2014 Share Napisano 18 Kwiecień 2014 Wiem. Niestety bug vB, którego nie chcą poprawić, a zgłaszany przez wiele osób na ich forum. Odkładany na później... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arev Napisano 2 Październik 2014 Share Napisano 2 Październik 2014 Ostatnio kilka razy zdarzyło mi się, że po kliknięciu w link jakiegoś tematu (będąc tu: http://max3d.pl/forum/forum.php) przeniosło mnie do pierwszego postu, gdzie zwykle lądowałem na ostatnim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 5 Październik 2014 Share Napisano 5 Październik 2014 Wiem. Jest problem. Szukam rozwiązania, na razie bez efektu. Bede to jeszcze debugował. Chodzi faktycznie o przechodzenie do ost. postu z głównej. Zmienilo sie przepisywanie linków :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Azbesty Napisano 5 Październik 2014 Share Napisano 5 Październik 2014 problem jest na telefonach gdzie nie można wejść na żadną inną stronę niż na 1 lub ostatnią jakoś od tygodnia to jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hokmah Napisano 5 Październik 2014 Share Napisano 5 Październik 2014 Ja rowniez wchodzę na forum z telefonu i właśnie jeszcze nigdy nie zdarzyło mi sie by błąd wyskoczył. Korzystam z aplikacji taptalk i jest ok :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 5 Październik 2014 Share Napisano 5 Październik 2014 Jadę właśnie reexpem i walcze z tym. Niestety muszę przepisać pod mój serwer wszystkie linki ręcznie. Ale jeden problem z błędną stroną poprawiony. Szablony vb mają złe linki pod mobile widzę. Ale to też poprawię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 5 Październik 2014 Share Napisano 5 Październik 2014 Sprawdźcie proszę teraz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gnacik Napisano 5 Październik 2014 Share Napisano 5 Październik 2014 U mnie nadal przenosi na pierwszą stronę tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 6 Październik 2014 Share Napisano 6 Październik 2014 Jaki link na przykład? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arev Napisano 6 Październik 2014 Share Napisano 6 Październik 2014 U mnie chyba już działa dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 6 Październik 2014 Share Napisano 6 Październik 2014 Wczoraj sprawdzalem wiele linków, być może coś pominalem. Ale z mobile u mnie juz działa. W ostatnich postach również. Ale może jeszcze coś zostało. Sent from my mobile phone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gnacik Napisano 6 Październik 2014 Share Napisano 6 Październik 2014 No ja właśnie zrobiłem poranny przegląd max3d i na wszystkich tematach przeszło od razu na pierwszą stronę. Jakby co to awsze klikam w te pomarańczowe kółeczko z dwoma trójkącikami kierowanymi w dół :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 6 Październik 2014 Share Napisano 6 Październik 2014 Wrzuc link do tej pierwszej strony która twoim zdaniem nie powinna być pierwsza Sent from my mobile phone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gnacik Napisano 6 Październik 2014 Share Napisano 6 Październik 2014 To jest link, który był po kliknięciu w pomarańczowe kółeczko: http://max3d.pl/forum/threads/67119-B%C5%82%C4%85d-na-forum-2010?goto=newpost ...i znowu niewiadomo dlaczego przeszło do pierwszej strony :-| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 6 Październik 2014 Share Napisano 6 Październik 2014 Skąd ty wytrzasnales taki link? Gdzieś jeszcze coś zostało w takim razie. Możesz napisać całą ścieżkę od wejścia na forum. Mam inne adresy zupełnie . Sent from my mobile phone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arev Napisano 10 Październik 2014 Share Napisano 10 Październik 2014 http://max3d.pl/forum/threads/95982-Autodesk-rezygnuje-z-wieczystych-licencji-program%C3%B3w-na-rzecz-rocznych-sybskrybcji?goto=newpost Kliknięcie na fragment nazwy tematu prowadzi do powyższego linka, kliknięcie na pomarańczowy przycisk prowadzi do ostatniego postu (link: http://max3d.pl/forum/threads/95982-Autodesk-rezygnuje-z-wieczystych-licencji-program%C3%B3w-na-rzecz-rocznych-sybskrybcji?p=1225312#post1225312 ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Azbesty Napisano 10 Październik 2014 Share Napisano 10 Październik 2014 ja ostatnio wchodzilem z telefonu to było git :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 25 Czerwiec 2015 Share Napisano 25 Czerwiec 2015 siema, od kilku dni jak wejde sobie w 'dzisiejsze posty', to strona nadal się ładuje - kręci się kółko i po minucie mi się włącza wiatrak w lapku. wszystkie inne podstrony są ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 25 Czerwiec 2015 Share Napisano 25 Czerwiec 2015 podaj link o ktore chodzi? Bo sa ostatnie posty i nowe posty. edit: ok. w menu. mam. to sa wyniki indeksowanych postow (baza ponad 1.5gb). Ostatnio byly problem z indeksami (przez co byly chwilowe przerwy). To moze byc cos z tym zwiazane. Sprawdze (chociaz u mnie bez problemu dziala teraz) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miłosz3ds Napisano 30 Czerwiec 2015 Share Napisano 30 Czerwiec 2015 Takie pytanko - kiedyś miałem zasubskrybowane kanały rss co do ostatnio utworzonych tematów. Teraz nie widzę w ogóle opcji śledzenia rss tutaj na forum. Źle szukam czy nie ma? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 2 Lipiec 2015 Share Napisano 2 Lipiec 2015 Szybkie menu > Dzisiejsze posty. Link podać ciężko, bo to tylko 'searchid=' Niemniej problem pojawił się też w poszczególnych tematach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
velendil Napisano 22 Lipiec 2015 Share Napisano 22 Lipiec 2015 Nie dzialaja rekomendacje ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano 2 Luty 2016 Share Napisano 2 Luty 2016 Nie wiem czy to błąd czy zamierzona autokorekta ale przy zakładaniu (i próbie edycji) tematu w dziale WIP jego tytuł, który celowo napisałem dużymi literami, został automatycznie zamieniony na małe litery (RWD stało się Rwd). Niby drobiazg ale trochę drażni;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ajgor Napisano 18 Październik 2017 Share Napisano 18 Październik 2017 Witam. Od jakiegoś czasu nie mogę zmienić swojego podpisu na forum. NIBY wszystko działa, ale jak już kliknę "Zapisz podpis", pojawia się pusta biała strona i tylko tekst błędu "Internal Server Error". Czy tylko ja tak mam? To samo jest we wszystkich przeglądarkach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xmass Napisano 21 Kwiecień 2018 Share Napisano 21 Kwiecień 2018 Mam ostatnio problem z edycją danych na forumku. Chcę zmienić lokalizację, a tu wyskakuję komunikat że "Serwer jest przeciążony i żebym spróbował ponownie". Na forum jest 100 aktywnych urzytkowników w tej chwili i nie sądze aby serwer mulił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arte17 Napisano 27 Lipiec 2019 Share Napisano 27 Lipiec 2019 W stopce zakładki Forum i Galeria nie działają. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Papa Pio Napisano 2 Grudzień 2020 Share Napisano 2 Grudzień 2020 To pewnie nie błąd, ale nie idzie edytować starych postów we własnym temacie - niby nic, ale wcieło serwis na który wrzucałem obrazki do tematu WIP (potem URL na forum) i teraz jest WIP bez grafik... normalnie dałbym sobie czas żeby to uzupełnić, ale nie mogę edytowac... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gryzon Napisano 5 Marzec 2021 Share Napisano 5 Marzec 2021 Da się zmienić tło forum na czarne/szare? U mnie jest białe od pewnego czasu. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 5 Marzec 2021 Share Napisano 5 Marzec 2021 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gryzon Napisano 5 Marzec 2021 Share Napisano 5 Marzec 2021 Co za ulga. Reklamy skutecznie odwracały mój wzrok by sięgnąć na sam dół. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi