Gość fishinthewater Napisano 3 Kwiecień 2011 Share Napisano 3 Kwiecień 2011 Dzięki. Na sobotę i niedziele nie ma żadnego, no chyba ze sobie coś machniesz z poprzedniego tygodnia... Jak masz jakieś ciekawe pomysły to możesz zapodać 5 tematów na następny. pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vrocker Napisano 3 Kwiecień 2011 Share Napisano 3 Kwiecień 2011 może jakieś enviro? Np Wrota, ołtarz, drzewo, etc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość fishinthewater Napisano 3 Kwiecień 2011 Share Napisano 3 Kwiecień 2011 dla mnie bomba! takiego czegoś w zetce jeszcze nie robiłem. To rozpisz je na 5 dni i lecimy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vrocker Napisano 3 Kwiecień 2011 Share Napisano 3 Kwiecień 2011 Ok to taka rozpiska jakby komuś się nudziło i nie przeszkadzały zabawy zetką w tematach enviro. takie propozycje co Wy na to? Daily SpeedSculpt (Week 1 -04.04 || 10.04 ): 1. Poniedziałek 04.04: Wrota (do świątyni, grobowca, tajemnego przejścia: etc) 2. Wtorek 05.04: Antyczny ołtarz 3. Środa 06.04: Drzewo (stare, przewrócone, epickie etc. :-)) 4. Czwartek 07.04: Filar (starożytna kolumna, zniszczona, etc.) 5. Piątek 08.04: Element ściany w klimatach sci-fi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mortom Napisano 4 Kwiecień 2011 Share Napisano 4 Kwiecień 2011 W sumie czaiłem się już na tym wątku od parunastu dni i wreszcie odważam się upublicznić parę maszkar :) Z reguły to speedy zaraz po wstaniu, półki jeszcze mi się chce... czas to 30-40 min po za kolesiem na popugozaurze ;P nad nim siedziałem ze 2 dni z rzędu więc około 1:30. Wszystko w scluptrise i ze spherki. Ciekaw jestem waszych opinii. Kopcie, drapcie byle mobilizująco :) Aha scluptem zajmuje sie od niedawna i wiem, że mam straszne braki anatomiczne, jak widać niżej. Staram się różnicować ćwiczenia, od dzisiaj zaczynam tydzień z anatomią człowieka... tzn głowy, stopy itp. Papugozaur + rzymio-alien Stworek Spherogłowy Dłonie - jak by nie było czywise :P Misio - no dobra początek głowy misia SheepLady Morski Pudzian ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 4 Kwiecień 2011 Share Napisano 4 Kwiecień 2011 Stworek ma moc :) a ode mnie dalszy progress zombiaka ze speedsculptingu, jako że nie starczyło mi czasu na dopieszczanie to zabrałem się poza konkursem :) salut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość fishinthewater Napisano 4 Kwiecień 2011 Share Napisano 4 Kwiecień 2011 @indian - gites klauno-zombi : ) @Mortom - Rzymio-alien najlepiej wygląda, sporo pracy przed tobą...jedziesz dalej. Ode mnie temacik z poniedziałku - Brama.. : Bardzo szybki speed. pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 5 Kwiecień 2011 Share Napisano 5 Kwiecień 2011 Świetna bramka slowiak :) Ode mnie szybki doodles, jakieś 2,5h z malowaniem... salut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 5 Kwiecień 2011 Share Napisano 5 Kwiecień 2011 too serious. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simple_man Napisano 6 Kwiecień 2011 Share Napisano 6 Kwiecień 2011 Powiem Ci tak slowiak. Biorąc pod uwagę Twoje pozostałe prace, raczej bym nie pokazywał tej bramy, bo jest mocno słaba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość fishinthewater Napisano 6 Kwiecień 2011 Share Napisano 6 Kwiecień 2011 hehe @Simple_man - zdaje sobie z tego sprawę, nie ma się co wstydzić, jak już pisałem robiłem to bardzo szybko testując przy okazji kilka brushy i alphy :) taki o sculpcik żeby zaliczyć temat. pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 6 Kwiecień 2011 Share Napisano 6 Kwiecień 2011 Taka pani z dzisiaj, jakieś 4-5h... salut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vrocker Napisano 7 Kwiecień 2011 Share Napisano 7 Kwiecień 2011 @indian: ładne usta i nos, ale ciągle ta sama prostokątna głowa Ci wychodzi. spróbuj tylną część mózgoczaszki rozszerzyć bo tam strasznie wasko jest protestuj też rożne kąty nachylenia żuchwy do linii szyi bo tu tez chyba leży problem. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smoku Napisano 7 Kwiecień 2011 Share Napisano 7 Kwiecień 2011 Wygląda trochę jak taka Helga z niemieckiej piwiarni ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 7 Kwiecień 2011 Share Napisano 7 Kwiecień 2011 dzięki wielkie vrocker, troszeczkę zmieniłem, dorzucam więcej widoków jako że byś mógł więcej błędów anatomicznych powytykać :) salut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
No]2 Napisano 8 Kwiecień 2011 Share Napisano 8 Kwiecień 2011 Jeśli chodzi o uwagi to mogę Ci zwrócić uwagę na brzydki nos i rysy twarzy, możesz nad tym popracować. Nos zmniejszyć, rysy zesmoothowac bo są deczko ostre ( a pracujesz nad kobietą więc możesz deczko je wygładzić ). Kobiecości odbiera też troszkę ta fryzura, myślę, że z innymi włosami prezentowała by się lepiej. Czoło delikatnie pochyl, wydaję się być zbyt pionowe. Brwi również wygładź, straszne kanty się porobiły ;p Na razie tyle, zobaczymy co z tym zrobisz dalej, pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość fishinthewater Napisano 9 Kwiecień 2011 Share Napisano 9 Kwiecień 2011 i jak? motał ktoś coś na któryś temat z tego tygodnia ? Pomysł raczej nie wypalił ... ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marqson Napisano 12 Kwiecień 2011 Share Napisano 12 Kwiecień 2011 Ludź nad którym aktualnie się męczę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tamyl91 Napisano 12 Kwiecień 2011 Share Napisano 12 Kwiecień 2011 Pierwsze, co rzuca się w oczy: za mała klatka, troche kształt zły za wąskie barki za wielkie nogi (łydki, uda, stopy) obojczyk wygląda źle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 13 Kwiecień 2011 Share Napisano 13 Kwiecień 2011 (edytowane) Wieki nic nie wrzucałem;) Edytowane 13 Kwiecień 2011 przez Lucek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vrocker Napisano 16 Kwiecień 2011 Share Napisano 16 Kwiecień 2011 Bardzo fajna buźka, tak zarysowane mięśnie i kości przypominają mi pana klik :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
No]2 Napisano 19 Kwiecień 2011 Share Napisano 19 Kwiecień 2011 Panowie dawno nic nie dziergałem i potrzebuję obcego oka ;),ale do rzeczy - 0 doświadczenia jeśli chodzi o kobiece formy - czuję, że jeszcze coś tu nie gra, faktem jest, że bez włosów też ciężko się na to patrzy ( przynajmniej mi ). Proszę o uwagi co i jak pozmieniać bo w końcu chce się i za kobiecą formę zabrać tak jak trzeba. Pozdrawiam PS sorry za uszy, ale mam zamiar je zakryć 'kudłami' :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 20 Kwiecień 2011 Share Napisano 20 Kwiecień 2011 (edytowane) No]2 fajny alien :) ode mnie szybki dzieciaczkodemonek: salut. Edytowane 20 Kwiecień 2011 przez indian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
No]2 Napisano 30 Kwiecień 2011 Share Napisano 30 Kwiecień 2011 Takie ło coś, troszkę oczy za małe, ale już mi się nie chiało poprawiać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheCapo Napisano 4 Maj 2011 Share Napisano 4 Maj 2011 (edytowane) Witam wszystkich. Wstawiam mojego Mięśniaka, który był wykonany do bitwy 3d (Kryzys). Wiem, że ten Mięśniak jest słabo wykonany lecz jest to moja pierwsza dokończona postać. Proszę o cenne uwagi i podpowiedzi by pomóc mi w dalszych pracach. Dzięki wielkie. Edytowane 5 Maj 2011 przez TheCapo Zmiana rozmiaru obrazka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość fishinthewater Napisano 4 Maj 2011 Share Napisano 4 Maj 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheCapo Napisano 5 Maj 2011 Share Napisano 5 Maj 2011 Zmieniłem rozmiar mojego Mięśniak bo obraz był za mały. Slowiak - fajna postać. Tylko do jakiejś bajki ją wstawić:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
No]2 Napisano 7 Maj 2011 Share Napisano 7 Maj 2011 Na znak protestu przeciwko gównianym horrorom w ostatnim czasie xD troszkę groteski :) .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salameander Napisano 14 Maj 2011 Share Napisano 14 Maj 2011 Dobra matura prawie za mną więc postaram się coś powstawiać z moich pracek które z nudów sobie robię :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukanus Napisano 20 Maj 2011 Share Napisano 20 Maj 2011 mały test 3d-coata. pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
No]2 Napisano 21 Maj 2011 Share Napisano 21 Maj 2011 Zaiste interesujące ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukanus Napisano 27 Maj 2011 Share Napisano 27 Maj 2011 gowa: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukanus Napisano 28 Maj 2011 Share Napisano 28 Maj 2011 (edytowane) kolejna gowa Edytowane 28 Maj 2011 przez lukanus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
No]2 Napisano 5 Czerwiec 2011 Share Napisano 5 Czerwiec 2011 Mały sculpt + test shaderka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 5 Czerwiec 2011 Share Napisano 5 Czerwiec 2011 Lukanus ta ostatnia jest kozacka na maxa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
No]2 Napisano 5 Czerwiec 2011 Share Napisano 5 Czerwiec 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
khatake Napisano 6 Czerwiec 2011 Share Napisano 6 Czerwiec 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goroo Napisano 7 Czerwiec 2011 Share Napisano 7 Czerwiec 2011 ta pracka bardzo mi sie podoba :) super naprawde :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goroo Napisano 7 Czerwiec 2011 Share Napisano 7 Czerwiec 2011 powiedz mi tylko czy to w zbrushu jest wykonane i jaki to material jesli tak. swietny efekt:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomala Napisano 8 Czerwiec 2011 Share Napisano 8 Czerwiec 2011 Model z cyklu zacznij i zapomnij. Materiał na speedzie robiony z lekkim postpro w shopie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
khatake Napisano 8 Czerwiec 2011 Share Napisano 8 Czerwiec 2011 powiedz mi tylko czy to w zbrushu jest wykonane i jaki to material jesli tak. swietny efekt:) Dzięki. Tak to Zbrush a materiał... nie pamiętam ;p Jeden z podstawowych i wyrenderowane BPR. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin R Napisano 8 Czerwiec 2011 Share Napisano 8 Czerwiec 2011 Czyż to nie jest Muminek z mosiądzu czy złota? Stworzyłeś nową statuetkę. Rozdanie nagród - Konferansjer:"Za wielkie osiągniecia w dziale efekty specjalne Złotego Muminka tego roku otrzymuje ...." :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość fishinthewater Napisano 8 Czerwiec 2011 Share Napisano 8 Czerwiec 2011 @Tomala - bardzo mi się to podoba. Dawno tu nie widziałem tak dobrego sculptu kobiecej głowy. Chciał bym potrafić takie speedy trzaskać ;) pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
No]2 Napisano 8 Czerwiec 2011 Share Napisano 8 Czerwiec 2011 @Tomala do zmarszczek masz jakaś specjalna alfę czy te standardowe po modyfikacji czy coś w tym stylu, uchyl rąbka tajemnicy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukanus Napisano 8 Czerwiec 2011 Share Napisano 8 Czerwiec 2011 elegancka ta panna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goroo Napisano 8 Czerwiec 2011 Share Napisano 8 Czerwiec 2011 (edytowane) witam wszystkich ;) od jakiegos tygodnia ucze sie zbrush'a. wiele rzeczy do teraz nie umiem lub nie potrafie ale nie poddaje sie i ucze sie dalej :) oto moja pierwsza (w sumie druga ale pierwsza wieksza:)) pracka :) a od was mistrzowie oczekuje dalszych wskazowek :P Edytowane 8 Czerwiec 2011 przez goroo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
No]2 Napisano 9 Czerwiec 2011 Share Napisano 9 Czerwiec 2011 (edytowane) Hamburgera poproszę. EDIT: Czy ktoś ma pod ręką tut lub wytłumaczy na chłopski rozum jak się tworzy kolczugę w ZB ? ;d widziałem na zcentral dużo prac z tym, a potrzeba teraz potrzebuje ja. Edytowane 10 Czerwiec 2011 przez No]2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miniukov Napisano 14 Czerwiec 2011 Share Napisano 14 Czerwiec 2011 @Tomala: Aż głupio mi wrzucać swoje po tobie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 14 Czerwiec 2011 Share Napisano 14 Czerwiec 2011 Miniukov ja bym to bardziej widział tak: http://img835.imageshack.us/img835/6107/123oz.jpg salut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miniukov Napisano 15 Czerwiec 2011 Share Napisano 15 Czerwiec 2011 Wygląda lepiej, dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi