Gość fishinthewater Napisano 30 Sierpień 2010 Share Napisano 30 Sierpień 2010 (edytowane) Witam, jako ze kilka osob zglosilo chec do udzialu w speed modelingu zakładam wątek. Temat wymyslil @Thunder. Zapraszamy do udzialu. Edytowane 2 Wrzesień 2010 przez fishinthewater Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orangegraphics Napisano 30 Sierpień 2010 Share Napisano 30 Sierpień 2010 jakiekolwiek słuchawki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 30 Sierpień 2010 Share Napisano 30 Sierpień 2010 numerek 15 a nie 1 :) przyklejam i dopinguje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cortes Napisano 30 Sierpień 2010 Share Napisano 30 Sierpień 2010 chyba coś wymęcze :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ex3 Napisano 30 Sierpień 2010 Share Napisano 30 Sierpień 2010 Fajny temat :) Ja mam takie coś po godzince: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 30 Sierpień 2010 Share Napisano 30 Sierpień 2010 Ex3 to powiedz od razu jak robisz te przeszycia. Metodą Hindusa? Jak modelowane to od razu się podziel metodą proszę:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ex3 Napisano 30 Sierpień 2010 Share Napisano 30 Sierpień 2010 Robię jeden segment z nitką a później go kopiuję na całość, ffd poszerzyłem po środku i bendem zgiąłem. Chyba żadnej specjalnej filozofii tu nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 30 Sierpień 2010 Share Napisano 30 Sierpień 2010 Cud że Ci się nie porozciągało, bardzo fajne słuchawki :) salut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ex3 Napisano 30 Sierpień 2010 Share Napisano 30 Sierpień 2010 Porozciągało się :) ale nie widać tego za bardzo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 30 Sierpień 2010 Share Napisano 30 Sierpień 2010 Myślałem że jakieś cuda ze splineami:) Dzięki za wytłumaczenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bbandi Napisano 30 Sierpień 2010 Share Napisano 30 Sierpień 2010 (edytowane) Ja skleciłem takie 'diabły':) (1h20min) Edit: Indian dzięki:) Słowiak poprawki naniesione:) Edytowane 30 Sierpień 2010 przez bbandi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 30 Sierpień 2010 Share Napisano 30 Sierpień 2010 Czyli można własnego konceptu? bbandi fajne diabliki :) salut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
F/X Napisano 30 Sierpień 2010 Share Napisano 30 Sierpień 2010 Render zbrushowy, ale nie ma w tym modeliku zadnego sculptu. Sam polymodeling. 1h 20 min jak na razie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 30 Sierpień 2010 Share Napisano 30 Sierpień 2010 jeszcze tylko siateczki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cortes Napisano 30 Sierpień 2010 Share Napisano 30 Sierpień 2010 (edytowane) no dobra ja sie wzialem za takie małe sportowe AKG zostało 30 min :) od razu siateczka :) jeszcze zoomik: Edytowane 30 Sierpień 2010 przez cortes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 30 Sierpień 2010 Share Napisano 30 Sierpień 2010 To takie headphony ode mnie, czas koło 01:20 :) salut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vega Napisano 30 Sierpień 2010 Share Napisano 30 Sierpień 2010 To się rozkręciliście :) Takie speedy to też fajna sprawa i być może się skusze :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wesol Napisano 30 Sierpień 2010 Share Napisano 30 Sierpień 2010 tez wezmę udział :) prawie skończyłem, muszę jeszcze symetrie ustawić i chciałbym dodać takie zagniecenia? mógłby ktoś mi zdradzić jak Wy to robicie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 30 Sierpień 2010 Share Napisano 30 Sierpień 2010 Ja sobie cut'uje :) salut. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thunder Napisano 30 Sierpień 2010 Share Napisano 30 Sierpień 2010 no, no widzę że temacik się rozkręcił. Jutro i ja dodam coś od siebie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 31 Sierpień 2010 Share Napisano 31 Sierpień 2010 Ode mnie finał :) salut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mookie Napisano 31 Sierpień 2010 Share Napisano 31 Sierpień 2010 indian - bardzo schludna siatka, brawo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość fishinthewater Napisano 31 Sierpień 2010 Share Napisano 31 Sierpień 2010 (edytowane) Wielkie dzieki dla @Indiana za pomoc w zrobieniu tych faldek (za wytłumaczenie)...wyszly jak wyszly ale jak na pierwszy raz to chyba moze byc. Moje 1,5h ponizej, okularki knaciaste bo juz zabraklo czasu na wykonczenie. kierowalem sie tym: Pozdrawiam. Edytowane 31 Sierpień 2010 przez fishinthewater Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gumen Napisano 31 Sierpień 2010 Share Napisano 31 Sierpień 2010 Witam To mój debiut na max3d.pl 1:17 w blenderku (2.53) Chciałem coś o bardziej nietypowym kształcie, wybrałem słuchawki psyko (referka) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thunder Napisano 31 Sierpień 2010 Share Napisano 31 Sierpień 2010 ode mnie słuchawki z którymi każdy miał do czynienia :D 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 31 Sierpień 2010 Share Napisano 31 Sierpień 2010 A gdzie tu się podgłaśnia?? Bardzo ładne gumen ale mógłbyś pokazać siatę tak żeby było cos widać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gumen Napisano 31 Sierpień 2010 Share Napisano 31 Sierpień 2010 Dzięki lucek. nom, tam to z siateczki zrobiło się spaghetti. screeny siateczki prosto z blenderka: siatka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fletcher Napisano 31 Sierpień 2010 Share Napisano 31 Sierpień 2010 No to i ja coś dodam od siebie - takie cuś zrobione w ok 1h 20min ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tob01 Napisano 31 Sierpień 2010 Share Napisano 31 Sierpień 2010 nie wyszlo tak jak chcialem ale trudno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koovert Napisano 31 Sierpień 2010 Share Napisano 31 Sierpień 2010 Nie zdążyłem skończyć paska skórzanego ale wygląda w miarę ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arkhaor Napisano 31 Sierpień 2010 Share Napisano 31 Sierpień 2010 Moja pierwsza praca opublikowana na MAX3D ;). Zajęło mi zrobienie jej jakieś 1h 20min. Nie licząc 2 godzinnego renderingu :O. Mayka odmawiała wtedy posłuszeństwa. Jestem średnio zadowolony z renderku, ale ważne że cokolwiek wrzuciłem :P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wesol Napisano 31 Sierpień 2010 Share Napisano 31 Sierpień 2010 nie zmieniało się za dużo od wczoraj. nie mam czasu i tak już musi zostać. modelowałem jakaś godzinę i 10min :) linka do refki http://store.9289.com.au/images/AURVANA-LIVE-BK.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4lepy Napisano 31 Sierpień 2010 Share Napisano 31 Sierpień 2010 witam 1:30 i do konca jeszcze baaardzo daleko bylo ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bbandi Napisano 31 Sierpień 2010 Share Napisano 31 Sierpień 2010 Nie licząc 2 godzinnego renderingu :O Wow, jak na claya to długo:), za gęstą siatke zrobiłeś - ładnie jedziecie:O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cortes Napisano 31 Sierpień 2010 Share Napisano 31 Sierpień 2010 niesadze, bo wyglada na to że siatka bo subdivie :) duża konkurencja ciekawie sie zapowiada ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tob01 Napisano 31 Sierpień 2010 Share Napisano 31 Sierpień 2010 (edytowane) Ja zrobiłem od nowa, bo tamte były niewypałem Te też jako takie... siatex 10 minut w zapasie.. edit: no i 10 min wykorzystane, poduszki poprawilem bo były pogniecione finish siata: Edytowane 1 Wrzesień 2010 przez tob01 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 1 Wrzesień 2010 Share Napisano 1 Wrzesień 2010 @tob01 stanowczo lepsze od poprzednich :) Duża konkurencja się szykuje. salut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arkhaor Napisano 1 Wrzesień 2010 Share Napisano 1 Wrzesień 2010 niesadze, bo wyglada na to że siatka bo subdivie :) Lubię ładnie wygładzone modele ;- P. Subdiva nawet nie dotykałem, wszystko robione polygonami. A 2h renderowałem, bo program miał problem z wyrenderowaniem siatki w MR. Tak to 5min na 1 render. /Skoro można to i może wykonam drugą pracę... ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 1 Wrzesień 2010 Share Napisano 1 Wrzesień 2010 Oczywiście że można drugą pracę, ale do konkursu bierze się tylko jedną :) salut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adrian2608 Napisano 1 Wrzesień 2010 Share Napisano 1 Wrzesień 2010 Moja wstawka, około 1.3h : Siatka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bbandi Napisano 1 Wrzesień 2010 Share Napisano 1 Wrzesień 2010 Kurde coraz to ładniejsze te słuchawki robicie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość fishinthewater Napisano 2 Wrzesień 2010 Share Napisano 2 Wrzesień 2010 Witam, jest propozycja zeby skrocic speeda do tygodnia tak jak to było w poprzednich edycjach. Co wy na to ? Termin był by do poniedziałku czyli 06.09 do 23:59. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 2 Wrzesień 2010 Share Napisano 2 Wrzesień 2010 Ja jestem za :) salut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wesol Napisano 2 Wrzesień 2010 Share Napisano 2 Wrzesień 2010 to skracamy i lecimy z następna ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 2 Wrzesień 2010 Share Napisano 2 Wrzesień 2010 (edytowane) Ok tu jest moja ostateczna pracka, clay, model, i siatki :) salut. Edytowane 2 Wrzesień 2010 przez indian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fletcher Napisano 2 Wrzesień 2010 Share Napisano 2 Wrzesień 2010 @slowiak Ja jestem za skróceniem. Oby tylko frekwencja nam nie malała ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hermod Napisano 2 Wrzesień 2010 Share Napisano 2 Wrzesień 2010 (edytowane) czas okolo 1:20. /- 5 minut Edytowane 3 Wrzesień 2010 przez Hermod Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sly Napisano 2 Wrzesień 2010 Share Napisano 2 Wrzesień 2010 (edytowane) Spaghetti + Mechaniczna Pomarańcza = Inspiracja czas - nie mierzyłem ze stoperem - możliwe że 01:30 - przerywałem obiadem i filmem. możliwe też że więcej. chciałem jeszcze dopracować, ale czułem że przegnę. pozdrawiam. Edytowane 2 Wrzesień 2010 przez sly Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 2 Wrzesień 2010 Share Napisano 2 Wrzesień 2010 wreszcie jakiś projekt :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wesol Napisano 2 Wrzesień 2010 Share Napisano 2 Wrzesień 2010 to wybieraj następny temat :D fajne :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi