Napisano 10 Październik 201014 l Temat zaczerpnięty z listy tematów proponowanych przez użytkowników...
Napisano 11 Październik 201014 l no to jadymy. pierwsze podejście. soft: scullptris (łeb) + zbrush (włosy, okulary i detal); ok. 4h pozdrawiam.
Napisano 11 Październik 201014 l @lukanus - no ladnie pojechales. Fajowa geba. Temat tez calkiem spoko. Dobrze ze tym razem wystarczy tylko (albo az) sama facjata. Z checia dolacze do zabawy. Pozdrawiam.
Napisano 11 Październik 201014 l dzięki panowie ;) czekamy na was! :) a temat wydaje mi się piekielnie trudny i ciężko będzie "żyri" dogodzić. bo co to znaczy obrzydliwy? komuś podoba się pewna panna, a ktoś inny nazywa go rzeźnikiem, że się za nią "bierze"; ktoś potrafi patrzeć jak Bear Grylls wcina padlinę, a ktoś inny zwraca wtedy swój posiłek. poza tym ciężko zrobić coś obrzydliwego i nie otrzeć się przy okazji o banał. w dobie internetu chyba mało co może kogoś jeszcze zaskoczyć. dlatego liczę, że raczej nie będzie strasznie, tudzież obrzydliwie w tej edycji, ale powinno być przynajmniej zabawnie :)
Napisano 12 Październik 201014 l Autor Może być takiego logo DTSS? Chyba, że macie własne propozycje :)
Napisano 12 Październik 201014 l a to logo to juz na stale czy co speed bedzie inne? bo do tego regulaminu obecne logo pasuje. No i w koncu wszytko ladnie i czytelnie. Pozdrawiam.
Napisano 13 Październik 201014 l lukanus, bardzo fajnie pojechałeś, koleżka brzydki ale jeszcze nie mutant :D Postaram się znaleźć trochę czasu w weekend i coś zrobić :)
Napisano 14 Październik 201014 l cos jak Vincent Schiavelli albo Steven Wright... chociaz bardziej przypomina tego pierwszego
Napisano 14 Październik 201014 l Czesc wszystkim, moj debiut w speedsculptingu :)) obiecuje tu czesciej zagladac. 2.5h ze screenami, postram sie cos jeszcze rzucic bo referek w pracy mam kilka ktore tez zreszta serdecznie pozdrawiam :PP Edytowane 14 Październik 201014 l przez rzuq
Napisano 14 Październik 201014 l a teraz? :) jakby co to mnie poinstruujcie jak zamieszczac ilustracje bo wieki tego nie robilem
Napisano 14 Październik 201014 l Autor Teraz jest ok. Miejscami trochę glutowato. np. ucho. Jednakże jak na debiut to całkiem fajnie :)
Napisano 14 Październik 201014 l fajne, szczególnie usta mi się podobają. też mi się z Adamkiem skojarzyło, pewnie przez tą kolbę i uszy :)
Napisano 14 Październik 201014 l To ja sie wyglupie z czyms takim. Praca absolutnie nie konkursowa!!!-plastelina że ... 1,5 h - z czego z 0,5h na sama bazę. (Co nie zmienia faktu ze geba naprawde nie wyjsciowa):) Bardziej z zapytaniem.... -Czy ktos kojarzy ,co to za pacjent? :) Uploaded with ImageShack.us
Napisano 15 Październik 201014 l Vega-tak to moj gniocik... Przeca nasmarowalem ze to bardziej w ramach zartu....;) Sly-brawo! Myslalem ze malo kto pokojarzy...
Napisano 16 Październik 201014 l ja cos takiego, nie wiem czy obrzydliwa, ale jak widze ta facjate to mi sie zawsze niedobrze robi... Edytowane 18 Październik 201014 l przez Kirian
Napisano 16 Październik 201014 l GENIALNE!!!! Fakt-to juz jest wygrana! -no i ciezko o paskudniejsza gebe....;)
Napisano 16 Październik 201014 l xD od dzisiaj zaglądam tu częściej Sory Panowie ale Krian już wygrał ;D
Napisano 16 Październik 201014 l No nie no mogl chociaz poczekac do dedlajna. Wiedzialem ze jak @Kirian cos wrzuci to nie bedzie .... we wsi! No to moze sonda dzisiaj ? xD szacun! Pozdrawiam Edytowane 16 Październik 201014 l przez Vega
Napisano 16 Październik 201014 l nie wiedziałem ze to powiem kiedykolwiek, ale zagłosuje na ten ryj Kirian :)
Napisano 16 Październik 201014 l Myślałem, że moda na jechanie po kaczorze minęła wraz z pierwszymi "efektami" naszego obecnego rządu. Widać nie, a szkoda... No nic, czekamy, aż pod dywan nie da się wcisnąć już więcej brudków i się rządzący z tej usypanej pod nim góreczki sturlają :P Oby wszyscy ze wszystkich partii :D Zastanawia mnie też ten angielski tytuł. Nie dało się po polsku? Może się czepiam, ale jakoś mi się to nie podoba :P
Napisano 16 Październik 201014 l Kirian najlepsze jest to ze oddales jego prawdziwa zlosliwa postwe :)
Napisano 16 Październik 201014 l Autor Zawsze robił BPR, a tym razem nie... Szkoda czasu na tą mordkę :) lub będzie ją poprawiał jak to miało miejsce poprzednio :P
Napisano 16 Październik 201014 l Jestem za! I tak juz nikt nie wyczaruje"paskudniejszej" geby...-chyba sie nie da.:) Kirian,dawaj temat! Edytowane 16 Październik 201014 l przez miszczualmavera
Napisano 16 Październik 201014 l Autor Da się ;] Np. Mafida, Klicek, Morte, Zeet, Hatt3r, itd. są wstanie zrobić lepszą, porównywalną lub gorszą główkę :) Osoby wymienione reprezentują podobny poziom więc jeszcze wszystko się może zmienić :P Np. Morte jak zobaczy co zrobił Kirian to pewnie wystartuje :) Często trwała rywalizacja między nimi (o ile dobrze pamiętam) :)
Napisano 16 Październik 201014 l Mowa nie o umiejetnosciach,a temacie...;) Edytowane 16 Październik 201014 l przez miszczualmavera
Napisano 16 Październik 201014 l zawsze mnie zastanawiala ta moda na nienawidzenie Kaczora(nie zebym na niego glosowal), a na przyklad dzisiejszy rzad nie jest przez nikogo praktycznie krytykowany... tylko mnie nie wyzywajcie od PiSowcow czy cos, bo ja ogolnie nie znosze polityki i zwiazanej z nia brudow... Chodzi o to zeby nikogo nie oceniac powierzchownie i nie mieszac z blotem jak sie nie zna osobiscie.. kuniec wywoda mam nadzieje ze ta moda na gnojenie minie i zakroluje rzeczowy obiektywizm ;]
Napisano 17 Październik 201014 l hehe dzieki za opinie:) nie zaczynajmy rozmowy o polityce please... glowa jak glowa, pasowala mi do tematu i to glosujacy zdecyduja osobiscie czy im podchodzi pod temat czy nie... o jakosci modelu tez nie ma co sie rozwodzic gdy jest to speed... pozdr kir
Napisano 17 Październik 201014 l nie zagłosuję na Jarka hehehe xD btw mam fajny pomysł, myślę że lepszy od tego, ale nie wiem czy starczy mi skilla ;) ale jestem szczęśliwym posiadaczem 3d Coata od tygodnia i muszę wypróbować co to cacuszko potrafi :D
Napisano 17 Październik 201014 l Widzę, ze Kirian pozamiatał, ale jako, że już zacząłem sculpt to postanowiłem dokończyć i wrzucić na forum :) sporo należało by jeszcze poprawić ale niestety limit czasu wykorzystany, więc zostanie tak jak jest. pozdro.
Napisano 18 Październik 201014 l Widocznie służby specjalne się tym zajęły, bo faktycznie nie widać obrazka ;)
Napisano 18 Październik 201014 l Jest obrazek jest. Sculpt niezły ale mocno odtwórczy. Wcale nie jest taki disgusting. Explosive bardzo fajnie z frontu ale parę tweaków ogólnej formy dobrze by mu zrobiło. Duzo czasu jeszcze zostało do końca?