Vega Napisano 10 Październik 2010 Share Napisano 10 Październik 2010 Temat zaczerpnięty z listy tematów proponowanych przez użytkowników... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukanus Napisano 11 Październik 2010 Share Napisano 11 Październik 2010 no to jadymy. pierwsze podejście. soft: scullptris (łeb) + zbrush (włosy, okulary i detal); ok. 4h pozdrawiam. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vega Napisano 11 Październik 2010 Autor Share Napisano 11 Październik 2010 Fajne :) Szybko to zrobiłeś ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość fishinthewater Napisano 11 Październik 2010 Share Napisano 11 Październik 2010 @lukanus - no ladnie pojechales. Fajowa geba. Temat tez calkiem spoko. Dobrze ze tym razem wystarczy tylko (albo az) sama facjata. Z checia dolacze do zabawy. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukanus Napisano 11 Październik 2010 Share Napisano 11 Październik 2010 dzięki panowie ;) czekamy na was! :) a temat wydaje mi się piekielnie trudny i ciężko będzie "żyri" dogodzić. bo co to znaczy obrzydliwy? komuś podoba się pewna panna, a ktoś inny nazywa go rzeźnikiem, że się za nią "bierze"; ktoś potrafi patrzeć jak Bear Grylls wcina padlinę, a ktoś inny zwraca wtedy swój posiłek. poza tym ciężko zrobić coś obrzydliwego i nie otrzeć się przy okazji o banał. w dobie internetu chyba mało co może kogoś jeszcze zaskoczyć. dlatego liczę, że raczej nie będzie strasznie, tudzież obrzydliwie w tej edycji, ale powinno być przynajmniej zabawnie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vega Napisano 12 Październik 2010 Autor Share Napisano 12 Październik 2010 Może być takiego logo DTSS? Chyba, że macie własne propozycje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość fishinthewater Napisano 12 Październik 2010 Share Napisano 12 Październik 2010 a to logo to juz na stale czy co speed bedzie inne? bo do tego regulaminu obecne logo pasuje. No i w koncu wszytko ladnie i czytelnie. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vega Napisano 12 Październik 2010 Autor Share Napisano 12 Październik 2010 Raczej ma być stałe :) Tak jak to jest w Challange Corner. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 13 Październik 2010 Share Napisano 13 Październik 2010 lukanus, bardzo fajnie pojechałeś, koleżka brzydki ale jeszcze nie mutant :D Postaram się znaleźć trochę czasu w weekend i coś zrobić :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sly Napisano 13 Październik 2010 Share Napisano 13 Październik 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tr3buh Napisano 14 Październik 2010 Share Napisano 14 Październik 2010 cos jak Vincent Schiavelli albo Steven Wright... chociaz bardziej przypomina tego pierwszego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzuq Napisano 14 Październik 2010 Share Napisano 14 Październik 2010 (edytowane) Czesc wszystkim, moj debiut w speedsculptingu :)) obiecuje tu czesciej zagladac. 2.5h ze screenami, postram sie cos jeszcze rzucic bo referek w pracy mam kilka ktore tez zreszta serdecznie pozdrawiam :PP Edytowane 14 Październik 2010 przez rzuq Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vega Napisano 14 Październik 2010 Autor Share Napisano 14 Październik 2010 @rzuq: coś nie wyświetla mi :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość fishinthewater Napisano 14 Październik 2010 Share Napisano 14 Październik 2010 no tez jestem ciekaw... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzuq Napisano 14 Październik 2010 Share Napisano 14 Październik 2010 a teraz? :) jakby co to mnie poinstruujcie jak zamieszczac ilustracje bo wieki tego nie robilem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość fishinthewater Napisano 14 Październik 2010 Share Napisano 14 Październik 2010 jest ok. calkiem calkiem. przypomina mi Adamka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vega Napisano 14 Październik 2010 Autor Share Napisano 14 Październik 2010 Teraz jest ok. Miejscami trochę glutowato. np. ucho. Jednakże jak na debiut to całkiem fajnie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kirian Napisano 14 Październik 2010 Share Napisano 14 Październik 2010 lukanus, sly, rzuq mordy fajowe;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vrocker Napisano 14 Październik 2010 Share Napisano 14 Październik 2010 Fajne, wygląda jak lekka satyra na króla skorpiona :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukanus Napisano 14 Październik 2010 Share Napisano 14 Październik 2010 fajne, szczególnie usta mi się podobają. też mi się z Adamkiem skojarzyło, pewnie przez tą kolbę i uszy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miszczualmavera Napisano 14 Październik 2010 Share Napisano 14 Październik 2010 To ja sie wyglupie z czyms takim. Praca absolutnie nie konkursowa!!!-plastelina że ... 1,5 h - z czego z 0,5h na sama bazę. (Co nie zmienia faktu ze geba naprawde nie wyjsciowa):) Bardziej z zapytaniem.... -Czy ktos kojarzy ,co to za pacjent? :) Uploaded with ImageShack.us Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vega Napisano 15 Październik 2010 Autor Share Napisano 15 Październik 2010 Miszczu to twoja praca? Te w poprzednim były dużo lepsze ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vaticinator Napisano 15 Październik 2010 Share Napisano 15 Październik 2010 Harvey Keitel? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sly Napisano 15 Październik 2010 Share Napisano 15 Październik 2010 N'o Herezjarcha ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miszczualmavera Napisano 15 Październik 2010 Share Napisano 15 Październik 2010 Vega-tak to moj gniocik... Przeca nasmarowalem ze to bardziej w ramach zartu....;) Sly-brawo! Myslalem ze malo kto pokojarzy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vrocker Napisano 16 Październik 2010 Share Napisano 16 Październik 2010 taka ode mnie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kirian Napisano 16 Październik 2010 Share Napisano 16 Październik 2010 (edytowane) ja cos takiego, nie wiem czy obrzydliwa, ale jak widze ta facjate to mi sie zawsze niedobrze robi... Edytowane 18 Październik 2010 przez Kirian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FF Napisano 16 Październik 2010 Share Napisano 16 Październik 2010 ooooooooo stary, wygrałeś identyko no:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miszczualmavera Napisano 16 Październik 2010 Share Napisano 16 Październik 2010 GENIALNE!!!! Fakt-to juz jest wygrana! -no i ciezko o paskudniejsza gebe....;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NV Napisano 16 Październik 2010 Share Napisano 16 Październik 2010 xD od dzisiaj zaglądam tu częściej Sory Panowie ale Krian już wygrał ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Berger Napisano 16 Październik 2010 Share Napisano 16 Październik 2010 Kirian: You make my day. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość fishinthewater Napisano 16 Październik 2010 Share Napisano 16 Październik 2010 (edytowane) No nie no mogl chociaz poczekac do dedlajna. Wiedzialem ze jak @Kirian cos wrzuci to nie bedzie .... we wsi! No to moze sonda dzisiaj ? xD szacun! Pozdrawiam Edytowane 16 Październik 2010 przez Vega Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 16 Październik 2010 Share Napisano 16 Październik 2010 nie wiedziałem ze to powiem kiedykolwiek, ale zagłosuje na ten ryj Kirian :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prrrszalony Napisano 16 Październik 2010 Share Napisano 16 Październik 2010 Myślałem, że moda na jechanie po kaczorze minęła wraz z pierwszymi "efektami" naszego obecnego rządu. Widać nie, a szkoda... No nic, czekamy, aż pod dywan nie da się wcisnąć już więcej brudków i się rządzący z tej usypanej pod nim góreczki sturlają :P Oby wszyscy ze wszystkich partii :D Zastanawia mnie też ten angielski tytuł. Nie dało się po polsku? Może się czepiam, ale jakoś mi się to nie podoba :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Temporal Napisano 16 Październik 2010 Share Napisano 16 Październik 2010 Kirian najlepsze jest to ze oddales jego prawdziwa zlosliwa postwe :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukanus Napisano 16 Październik 2010 Share Napisano 16 Październik 2010 Kirian mistrz! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vega Napisano 16 Październik 2010 Autor Share Napisano 16 Październik 2010 Zawsze robił BPR, a tym razem nie... Szkoda czasu na tą mordkę :) lub będzie ją poprawiał jak to miało miejsce poprzednio :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 16 Październik 2010 Share Napisano 16 Październik 2010 To może skrócić edycję o tydzień?:P Kirian, masakra po prostu. ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miszczualmavera Napisano 16 Październik 2010 Share Napisano 16 Październik 2010 (edytowane) Jestem za! I tak juz nikt nie wyczaruje"paskudniejszej" geby...-chyba sie nie da.:) Kirian,dawaj temat! Edytowane 16 Październik 2010 przez miszczualmavera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vega Napisano 16 Październik 2010 Autor Share Napisano 16 Październik 2010 Da się ;] Np. Mafida, Klicek, Morte, Zeet, Hatt3r, itd. są wstanie zrobić lepszą, porównywalną lub gorszą główkę :) Osoby wymienione reprezentują podobny poziom więc jeszcze wszystko się może zmienić :P Np. Morte jak zobaczy co zrobił Kirian to pewnie wystartuje :) Często trwała rywalizacja między nimi (o ile dobrze pamiętam) :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miszczualmavera Napisano 16 Październik 2010 Share Napisano 16 Październik 2010 (edytowane) Mowa nie o umiejetnosciach,a temacie...;) Edytowane 16 Październik 2010 przez miszczualmavera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tr3buh Napisano 16 Październik 2010 Share Napisano 16 Październik 2010 zawsze mnie zastanawiala ta moda na nienawidzenie Kaczora(nie zebym na niego glosowal), a na przyklad dzisiejszy rzad nie jest przez nikogo praktycznie krytykowany... tylko mnie nie wyzywajcie od PiSowcow czy cos, bo ja ogolnie nie znosze polityki i zwiazanej z nia brudow... Chodzi o to zeby nikogo nie oceniac powierzchownie i nie mieszac z blotem jak sie nie zna osobiscie.. kuniec wywoda mam nadzieje ze ta moda na gnojenie minie i zakroluje rzeczowy obiektywizm ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kirian Napisano 17 Październik 2010 Share Napisano 17 Październik 2010 hehe dzieki za opinie:) nie zaczynajmy rozmowy o polityce please... glowa jak glowa, pasowala mi do tematu i to glosujacy zdecyduja osobiscie czy im podchodzi pod temat czy nie... o jakosci modelu tez nie ma co sie rozwodzic gdy jest to speed... pozdr kir Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Creator Napisano 17 Październik 2010 Share Napisano 17 Październik 2010 nie zagłosuję na Jarka hehehe xD btw mam fajny pomysł, myślę że lepszy od tego, ale nie wiem czy starczy mi skilla ;) ale jestem szczęśliwym posiadaczem 3d Coata od tygodnia i muszę wypróbować co to cacuszko potrafi :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eXPlosiV Napisano 17 Październik 2010 Share Napisano 17 Październik 2010 Widzę, ze Kirian pozamiatał, ale jako, że już zacząłem sculpt to postanowiłem dokończyć i wrzucić na forum :) sporo należało by jeszcze poprawić ale niestety limit czasu wykorzystany, więc zostanie tak jak jest. pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deshu Napisano 18 Październik 2010 Share Napisano 18 Październik 2010 Tylko ja nie widze pracy Kiriana? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 18 Październik 2010 Share Napisano 18 Październik 2010 nom ja też Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eXPlosiV Napisano 18 Październik 2010 Share Napisano 18 Październik 2010 Widocznie służby specjalne się tym zajęły, bo faktycznie nie widać obrazka ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deshu Napisano 18 Październik 2010 Share Napisano 18 Październik 2010 Za brzydkie musiało być:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 18 Październik 2010 Share Napisano 18 Październik 2010 Jest obrazek jest. Sculpt niezły ale mocno odtwórczy. Wcale nie jest taki disgusting. Explosive bardzo fajnie z frontu ale parę tweaków ogólnej formy dobrze by mu zrobiło. Duzo czasu jeszcze zostało do końca? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi