Destroyer Napisano 24 Sierpień 2007 Share Napisano 24 Sierpień 2007 wow 3,3 damn niezłe ;) ponad 13 GHZ niezła rakietka :D już 3ghz by mi wystaczyły gdybym oczywiście miał taki procek :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadzio Napisano 24 Sierpień 2007 Share Napisano 24 Sierpień 2007 A mnie ciekawi ile np ile dzwigaja Wasze wjuporty? Oczywiscie nie mowie o liczbie zarzynajacej go do 0,00 fps, tylko do momentu jeszcze pozwalajacego na "wzgleden" dzialanie (np 5-13fps). Moj dzwiga do ok 2.300.000 poly "suchego" modelu (+/- 300.000). Jak jest u Was? pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arev Napisano 24 Sierpień 2007 Share Napisano 24 Sierpień 2007 Ja pamiętam w miarę płynne obracanie ok. 6M. FPS na poziomie 40 był wtedy. Karta to GF7900. Ciekawą przypadłością jest to, że ruszenie viewportu powoduje zamarznięcie na chwilkę, ale zaraz potem jest płynnie : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
floo Napisano 24 Sierpień 2007 Share Napisano 24 Sierpień 2007 Tadzio nie wiem jak Ty masz sprzęt, ale u mnie przy 3.000.000 mam 5.8 FPS i tylko 512MB ramu z włączoną przeglądarką i innymi bajerami... ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadzio Napisano 24 Sierpień 2007 Share Napisano 24 Sierpień 2007 arevulopapo max zawsze szaripe przy pierwszym ruchu, tak juz ma niezaleznie od sprzetu. floo- ciekawe ciekawe, bo moj sprzet jest calkiem calkiem (3GHz dual, 1Gram, GeF7600-256mb). Specjalnie kompa co jakis czas odchudzam by byl w dobrej formie, mam powylaczane wszystkie "bajery" zjadajace ram i obciazajace zbednie procek itp. Czemu wiec mi dzwiga tylko tyle? Nie wiem... Zaraz go przetyram troche i zobacze czy pociagnie wiecej. Aaa!! tak chcialem sie spytac: mam zainstalowany programik do podkrecania karty- EXPERTOOL (dodany do sterow, od producenta chyba). Cos tam Clock 2d i 3d mozna podkrecic z 400MHz do 550MHz i 800MHz na 900MHz max. Nie znam sie na tym a nie chce zryc karty. Na ile tym mozna sie pobawic, podkrecic zeby nie zachwiac stabilnosci i nie uszkodzic karty, a jedoczesnie moc zwiekszyc jej wydajnosc? I jak z ta wydajnoscia po podkreceniu jest? Bardzo prosilbym o porade, moze wycine z tej karty jeszcze troche. pozdrawiam tadzio edit: no wiec tak, testowalem sobie powielajac moj galeon. i przy pieciu kopiach tj. 5,5M mam ok 6fps. Chyba wiecej to juz sie nie wycisnie. Oczywiscie przy zblizeniu, gdy w viewporcie nie widac wszyskich to mi skacze do 40fps. A dziwi mnie , bo czasem przy scence np 300tys sie tnie i nie wiem czemu, od czego to zalezy? Tak wogole sory za offtopa tak rozleglego, ale skoro o sprzecie mowa to pisze tu. Mam nadzieje ze nie macie nic przeciwko? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arev Napisano 24 Sierpień 2007 Share Napisano 24 Sierpień 2007 Hmm, gdzieś czytałem, że właśnie te GFy tak miały, ale poprzednio miałem Radka X550, więc takiego skoku na początku mógłbym nawet nie zauważyć skoro prędkość przy kilkuset tysiącach spadała do ok. 2-3 fpsów :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kannu Napisano 24 Sierpień 2007 Share Napisano 24 Sierpień 2007 serwus :) po pierwsze bardzo mocno wpływa czy owe polygony są jednym obiektem, czy np dwutoma mniejszymi. ( z tym drugim max sobie radzi gorzej). Po drugie: gdzie mierzycie ilosć pfs w maxie ? bo w majce to pamietam że chyba było standard. Po trzecie - bardzo wazne . tryb wyświetlania : polecam direct3D zamiast openGL - bardzo mocna róznica. Po czwarte - bardzo wazne czy są przezroczystości, oraz jaki typ przezroczystości ( precyzja) jest ustawione dla viewportu. (lewy górny róg każdego viewportu - i tam to sie ustawia). po piąte - tekstury i materiały wyświetlane. Też zwalniają viewport. Zakładam , że mowimy o suchych modelach, bo np w przypadku postaci zeskinowanych, za zwalnianie wyświetlania w viewportach odpowiada procek. ( to on oblicza skina). Tak wiec pozostaje pytanie : jak mierzyć fps w maxiku ? :) pozdrawiam i zycze powodzenia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadzio Napisano 24 Sierpień 2007 Share Napisano 24 Sierpień 2007 Kannu- w maxie standardowo pokazuje fps'y (po wcisnieciu "7"). -jade na Directcie bo on jest najszybszy, roznice widac golym okiem. -testowalem ile zniesie na suchym modelu, bez materialow i wyciagnalem te 5,5 M przy 6fps'ach. -textury, przezroczystosci, (pewnie i shadeing) itp mowisz ze mocno wplywa? no to kumam czemu przy pewnych lekkich scenkach sie dziwnie zwalnial. Dziex Kannu. A ja wciaz podtrzymuje moje pytanie odnosnie Expertoola. Gmeral ktos przy tym? Podkrecilem karte do ok 500 i 850MHz i nic raczej sie nie zmienilo... (?) pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kannu Napisano 24 Sierpień 2007 Share Napisano 24 Sierpień 2007 serwus :) tadzio. nie wiedziaem o tych fps pod "7" :) - dzięki. ilosc poly w viewporcie, to polygony, czyli podczas renderingu jest w statystykach dwa razy wiecej. Podajesz te dane z viewportu , tak ? Kurcze, zrobiłem testowo obiekt 2,6 mln poly (przy renderingu ponad 5 mln trojk). I przyznam że nie za bardzo wiem po jaką cholere na takim czymś operowac ? fakt, ze przy takiej ilości to już nastapiło to "rwanie " viewportu o ktorym pisaliście. a poza tym ile to meeeeeega zajmuje :( po załadowaniu do maxa ram uzywany przez system to 2,4 Gb :( ( vista zajmuje sama prawie 1 gb). dajcie linka do tego expret toola - to jakiś podkrecacz w stylu rivatunera ? pozdrawiam i zycze powodzenia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadzio Napisano 24 Sierpień 2007 Share Napisano 24 Sierpień 2007 Kannu pod "7" pokazuje tez ilosc poly vertexow i takie tam bzdury. tu masz link do expertoola: http://www.softwarepatch.pl/plik/4022/27/50/Gainward_ExperTool_335.html nie za bardzo wiem po jaką cholere na takim czymś operowac a no czasem zdarzaja sie modele po kilka mln poly i trzeba pooperowac;) pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Predator Napisano 25 Sierpień 2007 Share Napisano 25 Sierpień 2007 serwus :) ::::: EDIT EDIT :::::: tak z zupełnie innej beczki . spotkał sie ktoś z opisami /artykulami o podkrecaniu tych czterordzeniowych proców intela ? core2quad. Pytam, bo czesto sie okazywało żę jest tu masa szperaczy. majacych fajne linki na prawie kazdą okazje :) pozdrawiam i zycze powodzenia :) Ja mam Intel Core 2 Quad Extreme QX6700 2,66, plyta ABIT IN9 32X-MAX Wi-Fi Intel Quad Core, NF680i SLI, w biosie bawilem sie tylko podkrecaniem pamieci z 667mhz podbilo bez problemowo na 800mhz :). W windowsie przy pomocy dolaczonego oprogramowania abita procek z 2,66 bezproblemowo wskoczyl mi na 3,6 :D. Temperatura przy standardowym ustawieniu 2,66ghz mam w idle 28-30 stopni przy przetaktowanym skacze do 36-38 stopni. Zapewne mozna go bardziej przekrecic ale nawet standardowe ustawienia mnie zadawalaja wpelni :). W przypadku procesorow extreme dobry overclock to normalne, jesli chodzi o core2quad to pewnie tez duzo zalezy jaki model trafisz jakie masz clodzenie plyte itp. Poki co niezaluje ze taki proc kupilem choc za cene zestawu moglem kupic plyte intel worksta... z dwoma zwyklymi core2quad... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
syriusz 27 Napisano 3 Wrzesień 2007 Share Napisano 3 Wrzesień 2007 Witam, a mój sprzęcior to: Athlom 6000+ Płyta Gigabyte tylko nie pamietam jaka? 2X1GB Patrion 667 Mhz GeForce 8600GT WD 250GB 22" iiama Jakoś śmiga, ale to i tak dla mnie za mało, sprzęt ma dopiero miesiąc a już myślę kupić coś z 4 rdzeniami, może ktoś pomoże przy konfiguracji? Jedno pytanko, czy ktoś się oriętuje co to może być za problem- na samym początku po instalacji oprogramowania win XP 32, max 9+Vray renderował ładnie bez zacięć itp., teraz przy włączonym renderingu to nawet trudno jest poszaleć na necie, a jak włączę Corela to się dopiero załaduje po zrenderowaniu. Czy jest to normalne? Nic praktycznie zrobić się nie da:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 3 Wrzesień 2007 Share Napisano 3 Wrzesień 2007 Jedno pytanko, czy ktoś się oriętuje co to może być za problem- na samym początku po instalacji oprogramowania win XP 32, max 9+Vray renderował ładnie bez zacięć itp., teraz przy włączonym renderingu to nawet trudno jest poszaleć na necie, a jak włączę Corela to się dopiero załaduje po zrenderowaniu. Czy jest to normalne? Nic praktycznie zrobić się nie da:( Też tak miałem na Pentium D 3Ghz - po kilku miechach od instalacji windy takie zwiechy były. Zawsze przy renderingu ustaw sobie mniejszy priorytet dla maxa w menadzerze zadan. Troszke pomoze, ale jak juz masz mocne zwiechy to nieznacznie... mi pomogla ponowna instalacja windy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
syriusz 27 Napisano 3 Wrzesień 2007 Share Napisano 3 Wrzesień 2007 No ok ale już po miesiącu? Wogóle to na starym athlonie 2500+ max mi sie nie wyłączał a na nowym sprzęcie to makabra,czasem nawet właczenie maxa powoduje jego wyłączenie:) Jak już pojawi sie błąd w jednej scenie to już bardzo szybko dochodzi do resetów maxa, dziwny problem i bardzo denerwujący, może wiesz co to może byc? A jeszcze jedno , na starym athlonie to i Corela mogłem włączyć a na ttym bydlaku nic, dziwne, zastanawiające, wku...:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_ps Napisano 3 Wrzesień 2007 Share Napisano 3 Wrzesień 2007 syriusz a jaki system ? problem z maxem moze miec zwiazek z twoim quadro a dokladniej ze sterami uzywasz maxtreme ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
syriusz 27 Napisano 3 Wrzesień 2007 Share Napisano 3 Wrzesień 2007 Właśnie renderuje i nawet pisac jest ciężko:)Mam windowsa xp 32, a maxtreme nie uzywam, bo doczego mi sie przyda maxtreme??Do czego to słuzy? Marcin powiadzasz ze to wina sterowników? Trzeba to wszystko przeinstalowac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 3 Wrzesień 2007 Share Napisano 3 Wrzesień 2007 po miesiacu to przegiecie :/ mi to wyskoczyło po około 6 miesiącach dopiero Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
syriusz 27 Napisano 3 Wrzesień 2007 Share Napisano 3 Wrzesień 2007 no kompa kupiłem miesiac temu no ale od tego czau to jade render za renderem, projekt za projektem, czyżby sie juz zmęczył mój sprzęt?:) A moze mu ramu dokupic jeszcze ze 2 giga? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
syriusz 27 Napisano 3 Wrzesień 2007 Share Napisano 3 Wrzesień 2007 no kompa kupiłem miesiac temu no ale od tego czau to jade render za renderem, projekt za projektem, czyżby sie juz zmęczył mój sprzęt?:) A moze mu ramu dokupic jeszcze ze 2 giga? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_ps Napisano 3 Wrzesień 2007 Share Napisano 3 Wrzesień 2007 zainstaluj sobie maxtremy do quadro + najnowsze stery do plyty zobaczymy moze pomoze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
syriusz 27 Napisano 3 Wrzesień 2007 Share Napisano 3 Wrzesień 2007 Ale ma pomóc w wydajności sprzętu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_ps Napisano 3 Wrzesień 2007 Share Napisano 3 Wrzesień 2007 maxtremy napewno a stery do plyty moze zmienia cos ze stabilnoscia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
syriusz 27 Napisano 3 Wrzesień 2007 Share Napisano 3 Wrzesień 2007 Maxtreme 9 powinmno wystrczyć a z kartą GeForce 8600 gt bedzie wspolpracowac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 3 Wrzesień 2007 Share Napisano 3 Wrzesień 2007 Może komputer się zakurzył. :) U mnie też po jakimś czasie robi się padaka, ale po gruntownym odkurzaniu ze zdjętymi wentylatorami wszystko śmiga jak z fabryki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
syriusz 27 Napisano 3 Wrzesień 2007 Share Napisano 3 Wrzesień 2007 Po wymianie sterownikow plyty smiga jak burza:) tylko jeszcze jedno czy po instalacji maxtreme powinno gdzies pisać ze jest to wąłsnie taki sterownik, kdzieś w panelu sterowania karty?:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_ps Napisano 4 Wrzesień 2007 Share Napisano 4 Wrzesień 2007 syriusz myslalem ze masz quadro ( przynajmniej jest w podpisie ) jesli nie masz to nie instaluj maxtreme bo nie pomoga ... zainstaluj poprostu jakies nowe nvidia do 8600gt i po sprawie ( chociaz jesli masz juz jakies zainstalowane - zapewne z nowszych to nie instaluj nowych ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
syriusz 27 Napisano 4 Wrzesień 2007 Share Napisano 4 Wrzesień 2007 Qadro mam w pracy i wlasnie zainstalowalem to maxtreme i wyskoczyl mi panel z ustawieniami, zobaczymy jak bedzie śmigać, a w domu na GeForce faktycznie nic nie dziala, no pewnie tak mam być, Marcin dzięki za odpowiedzi:) Dziękuje wszystkim i pozdrawiam:) hej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_ps Napisano 4 Wrzesień 2007 Share Napisano 4 Wrzesień 2007 maxtrema pod tego 8600 nic ci niestety nie da :(.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 30 Wrzesień 2007 Share Napisano 30 Wrzesień 2007 a ja mam coś takiego ;) przydało by się procka wymienic bo troszkę się już postarzał :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bubu Napisano 30 Wrzesień 2007 Share Napisano 30 Wrzesień 2007 MOj niu sprzecior ;) E4400 2000MHz @ 3000 MHz (10 x 300) Abit AB9 QuadGT 2 Gb OCZ XTC Platinum 800 Mhz NVIDIA GeForce 8600 GT HDD SG Baracuda 250 GB BenQ FP93GP 19" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 30 Wrzesień 2007 Share Napisano 30 Wrzesień 2007 a ja sobie renderuje na: Celeron 533 płyta główna jakaś pod intela firmy Shuttle czy jakoś tak 1,5 BG 333 ramu GeForce Fx 5600 XT 256 mb hdd SG 60 GB Eizo F931 21" DVD Rom LG 48x DVD RW Lite-on 16x jak coś szukam sponsora :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
retsuz Napisano 1 Październik 2007 Share Napisano 1 Październik 2007 Ja mam komputer wolny, ale nie narzekam: AMD Sempron 1,8 Ghz 256 Ram Galaxy Ge force 5200FX W 3ds max pracuje komfortowo nie zawiesza mi się, długość procesu renderowania scen jest znośny. Ogólnie nie narzekam, ale nie ukrywam że przydałby się szybszy sprzęt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wizz Napisano 13 Październik 2007 Share Napisano 13 Październik 2007 tez napisze :) co mi tam Core2duo E6400 GF 7900 GS 2GB 800mhz GeiL Seagate 160GB Płyta - Asus P5B delux IE 3.0 - Mysz Wacom Graphire4 A6 Sony Multiscan E430 19' - Monitor jakas wypalara dvd .. takie tam :P to tak w skrócie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil.ochel Napisano 28 Październik 2007 Share Napisano 28 Październik 2007 AMD Athlon64 3000+ Asus A8N 1,5 GB Ram 2x PATA Seagate 160GB Gigabyte Radeon 9550 M-Audio (dzwiekowa ale nie wiej dokladnie jaka) NEC AccuSync LCD 72VM 17" To komp wujka... w grudniu bedzie nowy mój na zawsze :P p5b, q6600, 8800gts 640mb, 4gb ram ocz special ops, dysk 500 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loki Napisano 28 Październik 2007 Share Napisano 28 Październik 2007 q6600 abit ip35-e ocz platinum rev 2 (2x 1gb) GeForce 7900 galaxy winXP64 iiama 22'' i jestem pozytywnie zaskoczony wydajnoscia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_Cookiez_ Napisano 29 Październik 2007 Share Napisano 29 Październik 2007 GF 7600GT AMD64 3400+ 2.2Ghz 1534 Mb DDR 400Mhz Seagate 160 HDD 19" TFT monitor : Cza o nowym sprzecia na gwiazdke pomyslec... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SoAd Napisano 29 Październik 2007 Share Napisano 29 Październik 2007 Cale 1800 wydalem :D AMD Athlon X2 5200+ 2 GB goodram ddr2 800mhz dual channel (2x1 gb) Sapphire radeon x1950 pro 256/256 mobo asus m2n 160gb wd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
metamind Napisano 4 Listopad 2007 Share Napisano 4 Listopad 2007 dorzucę się do KBP (Klubu Beznadziejnych Procesorów): AMD Duron 1800Mhz Ge-Force 7600GT 1024MB DDR-SDRAM 400 HDD: 400GB tiaaa... przez ten procek wykorzystuję z 15% rzeczywistej mocy tej maszyny... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_ps Napisano 22 Listopad 2007 Share Napisano 22 Listopad 2007 maly update calosc bez zmian ( C2D (4MB) 2.4 - 4GB 800 itd ) poza grafa quadro ( zmarlo jej sie ostatnio :) ) --> radek 2600xt ( firegl walcze ) obiecane fotki: fotki w nocy ( podswietlanie katoda UV i wentylator 120x120 niebieski ): a i priorytet CISZA :) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Dagory Napisano 26 Listopad 2007 Share Napisano 26 Listopad 2007 Athlon X2 6000+ Ati (ad)HD 2900 XT 2GB DDR2 Asus M2R32-MVP Monitor: LG Flatron Wide 19-calowy (panoramiczny) Dysk: 320 GB a dalej nie mam pojęcia XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rascal Napisano 13 Grudzień 2007 Share Napisano 13 Grudzień 2007 Aktualny workstation w telegraficznym skrocie :) Intel Core 2 Quad Q6600 Gigabyte GA-P35DS3 Ultra Durable 2 WD Caviar 250 GB 16 MB cache 7200 rpm 2 GB DDR2 Geil Ultra 800 MHz Gaiward GeForce 7600GS Creative X-Fi Xtreme Gamer PSU Tagan 430W U15 EasyCon Series LCD Eizo S1931 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deha21 Napisano 13 Grudzień 2007 Share Napisano 13 Grudzień 2007 Pentium IV 2.4GhZ Płyta gł. Asrock P4i65PE Grafa chyba najgorsza jaka może być, czyli GeForce FX5200 :D 768 MB RAM 333MhZ Dysk Samsung 80GB Monitor 17" jakiś daremny, komunistyczny ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
masater Napisano 13 Grudzień 2007 Share Napisano 13 Grudzień 2007 Grafa chyba najgorsza jaka może być, czyli GeForce FX5200 :D hehe ja mam gorszą - gf4 ti4200 na agp x4 ale za to rendery ciągną 4 athlony - 2x2500+ i 2x2000+ :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bubu Napisano 22 Grudzień 2007 Share Napisano 22 Grudzień 2007 U nie sie minimalnie zmienilo E4400 2000MHz @ 3000 MHz (10 x 300)--> q6600 niestety B3 :( Wiec juz kompletuje wode ;) Abit AB9 QuadGT 2 Gb OCZ XTC Platinum 800 Mhz NVIDIA GeForce 8600 GT HDD SG Baracuda 250 GB BenQ FP93GP 19" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shalivan Napisano 22 Grudzień 2007 Share Napisano 22 Grudzień 2007 Athlon 3000+ 64bit :P 1 gb ram radeon 5550 :p i monitorki chaos i zagłada chaos jest sony a zagłada Lg :) uwaga zapuszczam render wracam za rok :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 24 Grudzień 2007 Share Napisano 24 Grudzień 2007 w domu: Intel Core 2 Quad Q6600 EVGA nForce 650i Ultra 4 GB ram 800mhz GeForce 7900GS LCD 19 cali...na panoramie W pracy: Intel Core 2 Quad Q6600 płyta główna nie określona:D 2gb ramu 800mhz PNY QuadroFX 1500 PCI-Ex16 i daw LCD 19 cali jeden na panoramie a jeden zwykły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnyCa Napisano 24 Grudzień 2007 Share Napisano 24 Grudzień 2007 Moje graty to: Q6600 Asus P5B 2x512MB + 2x1GB (Patriot LLK) Galaxy 7900GS NEC 19 cali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
metamind Napisano 25 Grudzień 2007 Share Napisano 25 Grudzień 2007 hehe ja mam gorszą - gf4 ti4200 na agp x4 ale za to rendery ciągną 4 athlony - 2x2500+ i 2x2000+ :) ech, man... GF 4 Ti 4xxx bije każdego FX-a na głowę... wiem że to dziwne, ale taka jest prawda - seria GF 4 Ti była najlepiej przemyślaną i opracowaną kartą graficzną nVidii. ŻADEN FX nie miał lepszych osiągnięć od GF 4 Ti... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wharp Napisano 25 Grudzień 2007 Share Napisano 25 Grudzień 2007 Intel Core 2 Quad Q6600 Gigabyte GA-N650SLI-DS4 Seagate Nearline 320 GB 16 MB cache 7200 rpm 2x1 GB DDR2 PATRIOT 800 MHz QuadroFX 4000 PCI-Ex16 Creative Audigy PSU Chieftec A12-S 560W LCD Eizo L768 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kajtom Napisano 25 Grudzień 2007 Share Napisano 25 Grudzień 2007 To i ja coś dopisze: Core 2 Quad Q6600 Siakiś fajny Asus (mobo) 3GB Geil (2x1gb +2x512) 800 Mhz 2xBarracuda 320GB + Barracuda 250 GB Asus GF 8800 GTS 640 mb mycha Razer Copperhead i stara klawiaturka Logitecha. 22" Samsung Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi