Napisano 10 Listopad 201014 l Miał to być model bardziej pod kątem gameart'u, ale niestety nie mam czasu na low-poly więc wrzucam model bazowy. Miejscami nie jest zagęszczony bo stary komp z 1 gb ramu nie dawał rady :)
Napisano 10 Listopad 201014 l Nie lubię robotów, ale ten nawet fajnie wyrenderowany. Podoba mi się materiał i ilość detali. Edytowane 10 Listopad 201014 l przez dac77
Napisano 10 Listopad 201014 l Dac77, popracuj nad ortografią... szczegÓlnie. A robocik ładny, naprawdę, gratulacje. :)
Napisano 10 Listopad 201014 l Wypas. Modeł bardzo ładny i przyjemne rendery. Sam go zaprojektowałeś czy opierałeś się na czyichś konceptach?
Napisano 10 Listopad 201014 l stary komp z 1 gb ramu nie dawał rady To jest swietne porownanie do tekstow ktore czasem slyszalem "nie skonczylem modelu, bo moj komp ma tylko 4 giga i nie wydala" :D Bardzo ladnie sie to prezentuje
Napisano 10 Listopad 201014 l Pamietam podobna pracke i mozliwe ze twojego autorstwa skoro jest napisane "Slave 2.0". Bardzo mi sie podoba desing, model jak i sam render. Jedynie jesli mozna to doradzilmby zniesc troche tej szarosci. Moze pare elementow dac na czarny kolor, fajnie by to wygladalo i nie psulo zabardzo kontrastem tej pracki (gdyby dodac jakies inne kolorki to wygladalby juz jak zabawka).
Napisano 10 Listopad 201014 l To jest swietne porownanie do tekstow ktore czasem slyszalem "nie skonczylem modelu, bo moj komp ma tylko 4 giga i nie wydala" :D Bardzo ladnie sie to prezentuje No wiesz... wystarczyło w niektórych miejscach wcisnąć "Smooth", ale problem polega na tym, że na tym etapie przy próbie obrócenia obiektu w wievporcie czasem muszę czekac kilkanaście sekund, zanim się namyśli :D
Napisano 11 Listopad 201014 l Świetna robota,może tylko większy obrazek by się przydał żeby docenić detale:) masz 5 gwiazdek Pozdro:)
Napisano 12 Listopad 201014 l brawo! w koncu ktos w maya robi :D polejcie mu wodki! :) Tak, to stara dobra Maya 7 :D Tylko powiedz mi, jak poznałeś? Szósty zmysł?? :P
Napisano 12 Listopad 201014 l tez siedze w maya :D ubolewam nad tym strasznie ze polska scena maya jest tak dramatyczna :) wszyscy praktycznie w maxie siedza i smialo mozna powiedziec ze polska scena 3d = max. wiem, wiem troche generalizuje, ale... :) skad wiem? sprawdzilem twoje watki ;)
Napisano 12 Listopad 201014 l no pieknie - jeszcze kolega z krakowa ;) jestem z kce z farmy... ogladalem niedawno wlasnie mapy z tw2 i z "..." wiadomo czego ;)
Napisano 12 Listopad 201014 l Respect ;) Gdy sobie oglądałem jakiś czas temu te wasze mapy to stwierdziłem, że wygląda to o niebo lepiej od TW2, oby tak dalej :)
Napisano 13 Listopad 201014 l Super pracka, bardzo podoba mi sie design tego robota, chetnie zobaczylbym jakas krotka animke z nim. Szkoda tylko ze rendery takie male... 5* ode mnie
Napisano 13 Listopad 201014 l Dałeś rade, było pociągnąć temat i wystartować do "Dominance War V" Pozdro ode mnie 5*
Napisano 14 Listopad 201014 l Właściwie to zobaczę jak będę miał czas, ale istnieje prawdopodobieństwo, że wezmę w tym udział.
Napisano 14 Listopad 201014 l Bardzo fajny design, ma charakter no i swietne rendery w klimacie. to tyle.:)
Napisano 14 Listopad 201014 l łał O_O...podziwiam takie coś... nie umiem nawet ręki mechanicznej wymodelować...bo mi jakoś z D...wychodzi... super:) kształt, proporcje, widać że przemyślane... wszystko:)
Napisano 15 Listopad 201014 l No Starski to jak bedzie froncik to wiesz Żołądkowa i na mieszkanie wbijasz - to sobie porenderujemy... btw. nie laz tak czesto do kibla - wez sie do roboty
Napisano 17 Listopad 201014 l No wiec: Zołądkowa Miętowa u mnie albo u ciebie to zobacze nowego CoD'a :D jak nie postawisz wszyscy sie o tym dowiedza xD
Napisano 17 Listopad 201014 l Hah a ja jeszce rok temu narzekałęm ze mam 4gb z czego system używa 2 i to wciąż za mało. Bardzo sympatyczny model, te jego odnóża jakieś dziwne i nie sprawiają wrażenia że mogły by sie sprawnie poruszać ale ogólnie design super - neico mi sie kojarzy z ground walkerami z appleseed'a
Napisano 17 Listopad 201014 l ej swinie...czekajcie z ta flacha jak wroce z karlsruhe...zagramy razem...no i gratki fronta!
Napisano 17 Listopad 201014 l Sklejaj pudła dziadu! xD Karmia was tam chociaz kebabami? Jak niemki? ;> xD
Napisano 18 Listopad 201014 l bardzo dobry model ale az sie prosi o texturki :/ texturowanie takiego to sama przyjemnosc