Jump to content

10 Animated Shorts Move Ahead in 2011 Oscar® Race

tmdag

Recommended Posts

o to nie wiedziałem nawet.

juz mialem napisać ze Latajaca wyglada brzydko, bo przy jakiejs produkcji dostałem trailer polski, ale wlasnie obejrzałem zwiaztun brytyjski i jestem pod wrażeniem tego co powstało. No to git miałem jeden kciuk wolny ;)

Kiedyś ktoś zamieścił tutaj nieautoryzowany link do ww. filmu i miałem przyjemność go obejrzeć, nie świadomy tego, że film został zamieszczony nielegalnie. Na necie ww. filmu legalnie raczej nie ma, a jeżeli ktoś dotrze to niech bez zgody autorów tutaj nie zamieszcza linku, gdyż z poprzedniego wątku wyraźnie wynikło, że autorzy tego sobie nie życzą do póki film nie skończy na siebie zarabiać.

reanimator - tak z ciekawosci co ma udostepnienie filmu widowni wspolnego z festiwalami?

No było o tym już wiele razy. Oficjalne upublicznienie fillmu wyklucza go z możliwości startu na niektórych festiwalach filmowych. Tak też Damian zadecydował, jeszcze pojawi się na kilku festiwalach. Pozostaje czekać i to uszanować.

Edited by Adek

Guest User190

Gratulacje!! Mam nadzieję, że po gali wypuścicie jakąś wersję HD do sieci - pewnie sporo osób, ze mną na czele, chciało by zobaczyć shorcika :)