Napisano 2 Grudzień 201113 l http://www.oscars.org/press/pressreleases/2011/20111201a.html Gratulacje dla Damiana i zespolu Platige Image !
Napisano 2 Grudzień 201113 l Latajacej maszynie? Jest cos jeszcze polskiego? O jaki film chodzi bo nie rozumiem. -- Wysłano z telefonu
Napisano 2 Grudzień 201113 l "Magic Piano," Martin Clapp, director and Hugh Welchman, producer (BreakThru Films) edit: a nie, to nie to;) ten sam rezyser ;)
Napisano 2 Grudzień 201113 l Z tego co wiem to przy okazji produkcji "Latającej Maszyny" powstało kilka (-naście,-dziesiąt) shortów promujących film i muzykę Chopina- to jeden z nich.
Napisano 2 Grudzień 201113 l o to nie wiedziałem nawet. juz mialem napisać ze Latajaca wyglada brzydko, bo przy jakiejs produkcji dostałem trailer polski, ale wlasnie obejrzałem zwiaztun brytyjski i jestem pod wrażeniem tego co powstało. No to git miałem jeden kciuk wolny ;)
Napisano 2 Grudzień 201113 l Wyszło tak jak się spodziewałem. Btw. Czy ktoś mógł by dodać linki do animacji które dostępne są w sieci ?
Napisano 2 Grudzień 201113 l Kurcze, nominacja już jest a ja nawet nie widziałem filmu. Jest gdzieś cały film? Wujek Google wypluwa same trailery :| a na stronie filmu też nic konkretnego :|
Napisano 2 Grudzień 201113 l Kiedyś ktoś zamieścił tutaj nieautoryzowany link do ww. filmu i miałem przyjemność go obejrzeć, nie świadomy tego, że film został zamieszczony nielegalnie. Na necie ww. filmu legalnie raczej nie ma, a jeżeli ktoś dotrze to niech bez zgody autorów tutaj nie zamieszcza linku, gdyż z poprzedniego wątku wyraźnie wynikło, że autorzy tego sobie nie życzą do póki film nie skończy na siebie zarabiać.
Napisano 2 Grudzień 201113 l Damian wygra. Trzymam kciuki i liczę na to że film wreszcie będę mógł zobaczyć gdzieś w całości.
Napisano 2 Grudzień 201113 l Walery miałeś racje - "Nenow, jaką nagrodę dziś dostałeś?" pizd, tym razem nominacja do oskara. Chciałbym gdzieś to wreszcie w całości zobaczyć...
Napisano 2 Grudzień 201113 l Gratuluje! Ja również widziałem, nieświadom, że został opublikowany bez zgody autorów. Film wciąga :) tak się skupiłem przy jego oglądaniu, że miałem nagłego zonka, "what już koniec". hehe Jeszcze raz gratuluje i trzymam kciuki :P
Napisano 2 Grudzień 201113 l reanimator - tak z ciekawosci co ma udostepnienie filmu widowni wspolnego z festiwalami?
Napisano 2 Grudzień 201113 l reanimator - tak z ciekawosci co ma udostepnienie filmu widowni wspolnego z festiwalami? No było o tym już wiele razy. Oficjalne upublicznienie fillmu wyklucza go z możliwości startu na niektórych festiwalach filmowych. Tak też Damian zadecydował, jeszcze pojawi się na kilku festiwalach. Pozostaje czekać i to uszanować. Edytowane 2 Grudzień 201113 l przez Adek
Napisano 2 Grudzień 201113 l Łooo! Gratulacje. Trzymam kciuki żeby 24 stycznia przyniósł kolejną dobrą nowinę!
Napisano 2 Grudzień 201113 l Gratulacje, no i oczywiście kciuki zaciśnięte:) Żona już wie, że do rozdania Oscarów przez te kciuki nic nie dam rady zrobić w domu :D
Napisano 3 Grudzień 201113 l no fajnie ze te produkcje przeszly. powodzenia! szkoda ze nie ma switezi
Napisano 3 Grudzień 201113 l No cóż, nie da się ukryć, że Świteź liczyła na więcej, ale niezbadane są wyroki niebios. Powodzenia dla Damiana! skk.
Napisano 3 Grudzień 201113 l Olbrzymi sukces ! Gratulacje dla wszystkich osób, które brały przy tym udział.
Napisano 4 Grudzień 201113 l Gratulacje!! Mam nadzieję, że po gali wypuścicie jakąś wersję HD do sieci - pewnie sporo osób, ze mną na czele, chciało by zobaczyć shorcika :)
Napisano 5 Grudzień 201113 l Ja się podpisuję pod tym co M@Ti pisze. Bardzo bym chciał wreszcie ten film cały zobaczyć :)
Napisano 12 Grudzień 201113 l http://www.tvnwarszawa.pl/informacje,news,on-ma-szanse-na-oscara,340530.html krotki wywiad z Damianem dla tych co nie widzieli dzisiaj w tvn 24 Edytowane 12 Grudzień 201113 l przez jaras