tmdag Napisano 2 Grudzień 2011 Share Napisano 2 Grudzień 2011 http://www.oscars.org/press/pressreleases/2011/20111201a.html Gratulacje dla Damiana i zespolu Platige Image ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 2 Grudzień 2011 Share Napisano 2 Grudzień 2011 nie ma co gratulować trzeba trzymać kciuki ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asblaze Napisano 2 Grudzień 2011 Share Napisano 2 Grudzień 2011 "Latającej maszynie" nikt nie pogratuluje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 2 Grudzień 2011 Share Napisano 2 Grudzień 2011 Latajacej maszynie? Jest cos jeszcze polskiego? O jaki film chodzi bo nie rozumiem. -- Wysłano z telefonu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 2 Grudzień 2011 Share Napisano 2 Grudzień 2011 latajaca maszyna to nie szort. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 2 Grudzień 2011 Share Napisano 2 Grudzień 2011 "Magic Piano," Martin Clapp, director and Hugh Welchman, producer (BreakThru Films) edit: a nie, to nie to;) ten sam rezyser ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asblaze Napisano 2 Grudzień 2011 Share Napisano 2 Grudzień 2011 Z tego co wiem to przy okazji produkcji "Latającej Maszyny" powstało kilka (-naście,-dziesiąt) shortów promujących film i muzykę Chopina- to jeden z nich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 2 Grudzień 2011 Share Napisano 2 Grudzień 2011 o to nie wiedziałem nawet. juz mialem napisać ze Latajaca wyglada brzydko, bo przy jakiejs produkcji dostałem trailer polski, ale wlasnie obejrzałem zwiaztun brytyjski i jestem pod wrażeniem tego co powstało. No to git miałem jeden kciuk wolny ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tr3buh Napisano 2 Grudzień 2011 Share Napisano 2 Grudzień 2011 fajnie ze nominowali, ale pewnie znowu wygra pixar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NaviRetlav Napisano 2 Grudzień 2011 Share Napisano 2 Grudzień 2011 Wyszło tak jak się spodziewałem. Btw. Czy ktoś mógł by dodać linki do animacji które dostępne są w sieci ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Traitor Napisano 2 Grudzień 2011 Share Napisano 2 Grudzień 2011 Mysle, ze Damian wygra. Gratuluje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mortom Napisano 2 Grudzień 2011 Share Napisano 2 Grudzień 2011 Kurcze, nominacja już jest a ja nawet nie widziałem filmu. Jest gdzieś cały film? Wujek Google wypluwa same trailery :| a na stronie filmu też nic konkretnego :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beny Napisano 2 Grudzień 2011 Share Napisano 2 Grudzień 2011 Kiedyś ktoś zamieścił tutaj nieautoryzowany link do ww. filmu i miałem przyjemność go obejrzeć, nie świadomy tego, że film został zamieszczony nielegalnie. Na necie ww. filmu legalnie raczej nie ma, a jeżeli ktoś dotrze to niech bez zgody autorów tutaj nie zamieszcza linku, gdyż z poprzedniego wątku wyraźnie wynikło, że autorzy tego sobie nie życzą do póki film nie skończy na siebie zarabiać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 2 Grudzień 2011 Share Napisano 2 Grudzień 2011 Beny, nie chodzilo o zarabianie, tylko o festiwale. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gryzon Napisano 2 Grudzień 2011 Share Napisano 2 Grudzień 2011 Damian wygra. Trzymam kciuki i liczę na to że film wreszcie będę mógł zobaczyć gdzieś w całości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kotisded Napisano 2 Grudzień 2011 Share Napisano 2 Grudzień 2011 O. Łał. Wielkie, wielkie gratulacje, trzymam kciuki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
comander_barnik Napisano 2 Grudzień 2011 Share Napisano 2 Grudzień 2011 Walery miałeś racje - "Nenow, jaką nagrodę dziś dostałeś?" pizd, tym razem nominacja do oskara. Chciałbym gdzieś to wreszcie w całości zobaczyć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-pigeon Napisano 2 Grudzień 2011 Share Napisano 2 Grudzień 2011 Gratuluje! Ja również widziałem, nieświadom, że został opublikowany bez zgody autorów. Film wciąga :) tak się skupiłem przy jego oglądaniu, że miałem nagłego zonka, "what już koniec". hehe Jeszcze raz gratuluje i trzymam kciuki :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mort Napisano 2 Grudzień 2011 Share Napisano 2 Grudzień 2011 reanimator - tak z ciekawosci co ma udostepnienie filmu widowni wspolnego z festiwalami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 2 Grudzień 2011 Share Napisano 2 Grudzień 2011 (edytowane) reanimator - tak z ciekawosci co ma udostepnienie filmu widowni wspolnego z festiwalami? No było o tym już wiele razy. Oficjalne upublicznienie fillmu wyklucza go z możliwości startu na niektórych festiwalach filmowych. Tak też Damian zadecydował, jeszcze pojawi się na kilku festiwalach. Pozostaje czekać i to uszanować. Edytowane 2 Grudzień 2011 przez Adek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mallow Napisano 2 Grudzień 2011 Share Napisano 2 Grudzień 2011 Łooo! Gratulacje. Trzymam kciuki żeby 24 stycznia przyniósł kolejną dobrą nowinę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrys Napisano 2 Grudzień 2011 Share Napisano 2 Grudzień 2011 Gratulacje, no i oczywiście kciuki zaciśnięte:) Żona już wie, że do rozdania Oscarów przez te kciuki nic nie dam rady zrobić w domu :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sophie Napisano 3 Grudzień 2011 Share Napisano 3 Grudzień 2011 no fajnie ze te produkcje przeszly. powodzenia! szkoda ze nie ma switezi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SYmek Napisano 3 Grudzień 2011 Share Napisano 3 Grudzień 2011 No cóż, nie da się ukryć, że Świteź liczyła na więcej, ale niezbadane są wyroki niebios. Powodzenia dla Damiana! skk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
norden Napisano 3 Grudzień 2011 Share Napisano 3 Grudzień 2011 brawo, coz wiecej napisac a juz wiele razy to pisalem : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imprecis Napisano 3 Grudzień 2011 Share Napisano 3 Grudzień 2011 Olbrzymi sukces ! Gratulacje dla wszystkich osób, które brały przy tym udział. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 4 Grudzień 2011 Share Napisano 4 Grudzień 2011 Gratulacje!! Mam nadzieję, że po gali wypuścicie jakąś wersję HD do sieci - pewnie sporo osób, ze mną na czele, chciało by zobaczyć shorcika :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gryzon Napisano 5 Grudzień 2011 Share Napisano 5 Grudzień 2011 Ja się podpisuję pod tym co M@Ti pisze. Bardzo bym chciał wreszcie ten film cały zobaczyć :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaras Napisano 12 Grudzień 2011 Share Napisano 12 Grudzień 2011 (edytowane) http://www.tvnwarszawa.pl/informacje,news,on-ma-szanse-na-oscara,340530.html krotki wywiad z Damianem dla tych co nie widzieli dzisiaj w tvn 24 Edytowane 12 Grudzień 2011 przez jaras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi