GrzegorzPrzybys Napisano 24 Marzec 2012 Autor Share Napisano 24 Marzec 2012 Świetny ten Jon sucharku! Chapeau bas! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalberos Napisano 24 Marzec 2012 Share Napisano 24 Marzec 2012 niestety nie czaje tematu .Praca Grześka znowu wymiata :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiao Napisano 24 Marzec 2012 Share Napisano 24 Marzec 2012 Świetny temat i wiele interesujących prac, Grześku bardzo podoba mi się Twoja praca, czy mógłbyś uchylić rąbka tajemnicy jak uzyskałeś tło w Twojej pracy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzegorzPrzybys Napisano 24 Marzec 2012 Autor Share Napisano 24 Marzec 2012 Nie ma w tym żadnej tajemnicy. To są dwa pędzle. Jeden imitujący trochę zachowanie się węgla. Oba chyba z setu zrobionego kiedyś przez .... Cpt. Obviousa. Do tego jakieś lekkie zabawy balansem koloru. Sama postać zrobiona zwykłym okrąglakiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sucharek Napisano 24 Marzec 2012 Share Napisano 24 Marzec 2012 Dziękuję GrzegorzPrzybys, mi również przypadła do gustu Twoja praca! ;] podobnie jak Omena i Jakkasa - piękne kolory! i thirdeye'a też fajny w ogóle temat ma niezłe wzięcie, a jeszcze trzy dni zostały :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
badfood Napisano 24 Marzec 2012 Share Napisano 24 Marzec 2012 Książkę znam wyłącznie z Waszych prac i okładki z Boromirem. Ale co tam, zamieszczam. Ok. godziny czterdzieści w ArtRage. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sucharek Napisano 24 Marzec 2012 Share Napisano 24 Marzec 2012 dorzucam jeszcze Cersei, nie mogłam jej odpuścić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pumax Napisano 24 Marzec 2012 Share Napisano 24 Marzec 2012 Sucharek widzę,że temat przypadł, pacząc na ilość prac :D Ostatnia podoba mi się najbardziej :) Lubię takie kadry :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sucharek Napisano 24 Marzec 2012 Share Napisano 24 Marzec 2012 (edytowane) przypadł przypadł, zwłaszcza że właśnie czytam :) ten speed to już ostatni ;) ps. do ankiety idzie Jon Edytowane 24 Marzec 2012 przez sucharek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
telthona Napisano 24 Marzec 2012 Share Napisano 24 Marzec 2012 ale sobie tyłki liżecie, aż miło popatrzeć ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sucharek Napisano 25 Marzec 2012 Share Napisano 25 Marzec 2012 ja to nazywam entuzjazmem i paradoksalnie nie widzę w tym nic złego, że się napisze kilka miłych słów ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzegorzPrzybys Napisano 25 Marzec 2012 Autor Share Napisano 25 Marzec 2012 telthona -> zakasaj rękawki i zrób speeda. To może też się załapiesz na jakieś lizanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pumax Napisano 25 Marzec 2012 Share Napisano 25 Marzec 2012 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 25 Marzec 2012 Share Napisano 25 Marzec 2012 Nie bądźcie złośliwi, gdy dorośli sobie dogryzają to małe dzieci płaczą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ICE Napisano 25 Marzec 2012 Share Napisano 25 Marzec 2012 Nie bądźcie złośliwi, gdy dorośli sobie dogryzają to małe dzieci płaczą. Zdefiniuj dorośli ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZiN Napisano 25 Marzec 2012 Share Napisano 25 Marzec 2012 Zdefiniuj dorośli ;] dorośli - dzieci, które już przestały rosnąć ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-pigeon Napisano 25 Marzec 2012 Share Napisano 25 Marzec 2012 *n-pigeon płacze* hlip hlip hlip Prace bomba :) znowu ciężko będzie wybrać na kogo głosować xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Kaczmarczyk Napisano 25 Marzec 2012 Share Napisano 25 Marzec 2012 Ło z bitwy na bitwę ładnie rośnie frekwencja. :) Co mi tam, też się dołączę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
resh Napisano 25 Marzec 2012 Share Napisano 25 Marzec 2012 Serial spoko tylko, że za krótki. A książki niestety nie czytałem, może kiedyś..jak na audiobooka natrafię ;> Przy ścianie trochę tekstur było.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalberos Napisano 25 Marzec 2012 Share Napisano 25 Marzec 2012 (edytowane) to i ja sprobowalem troche wstyd tu takie cos wstawiac ale co mi tam godzinka czasu Edytowane 25 Marzec 2012 przez Kalberos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tr3buh Napisano 25 Marzec 2012 Share Napisano 25 Marzec 2012 dlaczego wstyd? to wygląda całkiem nieźle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalberos Napisano 25 Marzec 2012 Share Napisano 25 Marzec 2012 (edytowane) troche słabo wypada przy pracach innych, pierwszy raz tak mnie czas gonił Edytowane 25 Marzec 2012 przez Kalberos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radix Napisano 26 Marzec 2012 Share Napisano 26 Marzec 2012 Zabrzmiało to coś w stylu: "ładnie dzisiaj wyglądasz" "daj spokój, jestem taka gruba!" xD Prace znamienite. Szkoda, że oglądnąłem tylko kilka odcinków, a książki nie widziałem na oczy, bo może też bym maznął ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzegorzPrzybys Napisano 26 Marzec 2012 Autor Share Napisano 26 Marzec 2012 Radix - Jakkas tak samo a zrobił świetnego speeda. To nie musi się trzymać książki ani serialu. Jak zrobisz rycerzy, smoki, zombie w śniegu, zamki albo piękne, waleczne księżniczki to też podejdzie w temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radix Napisano 26 Marzec 2012 Share Napisano 26 Marzec 2012 Grzegorz - czyli mówisz, że jak zrobię rycerza walczącego ze smokiem zombie w śnieżnej scenerii i zamkiem w tle, z którego wychyla się piękna i cycata księżniczka, to mam szansę na wygraną? ;) No to może spróbuję swoich sił ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzegorzPrzybys Napisano 26 Marzec 2012 Autor Share Napisano 26 Marzec 2012 Tak. Dałem Ci przepis na sukces ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karola-j Napisano 26 Marzec 2012 Share Napisano 26 Marzec 2012 Postać z dalszych książek Pieśni Lodu i Ognia. Kto czytał, ten wie kim on jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lulek Napisano 26 Marzec 2012 Share Napisano 26 Marzec 2012 mi się sucharka prace podobają ... tak po prostu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sucharek Napisano 26 Marzec 2012 Share Napisano 26 Marzec 2012 bardzo mi miło :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bedyk Napisano 26 Marzec 2012 Share Napisano 26 Marzec 2012 karola-j: akurat dzisiaj dotarłem do tego rozdziału=] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sucharek Napisano 26 Marzec 2012 Share Napisano 26 Marzec 2012 z którego tomu jest ten jegomość? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lulek Napisano 26 Marzec 2012 Share Napisano 26 Marzec 2012 (edytowane) Hej oto moja praca Bran i Hodor jakoś ich polubiłem para jakich kilka chyba widziałem np: w MadMaxieIII ps+tablet+jakieś pędzle+1,5h właśnie kończę książkę, przede mną rozdział Bran (polecam wszystkim), a serial jeszcze czeka na swoją kolej .....Hodor! __________________________________ Teczka 2D zapraszam na moją stronkę www.lulek.pl Edytowane 27 Marzec 2012 przez lulek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bedyk Napisano 26 Marzec 2012 Share Napisano 26 Marzec 2012 sucharek: Uczta dla wron - cienie śmierci str. 142 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
guffqa Napisano 27 Marzec 2012 Share Napisano 27 Marzec 2012 nie spojlujcie ja dopiero 2 tom czytam :( ale sucharek naprawdę Twoje prace super też! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karola-j Napisano 27 Marzec 2012 Share Napisano 27 Marzec 2012 Nie spojlujemy. Widzisz, że bedyk grzecznie podaje tylko tom i nr strony :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bedyk Napisano 27 Marzec 2012 Share Napisano 27 Marzec 2012 guffqa: i tak wszystkich zaszlachtował ogrodnik =p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sucharek Napisano 27 Marzec 2012 Share Napisano 27 Marzec 2012 od początku podejrzewałam ogrodnika... guffqa, dzięki :) też jestem jeszcze na drugim tomie, do pana trupka daleko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
guffqa Napisano 27 Marzec 2012 Share Napisano 27 Marzec 2012 znając życie to będzie ktoś z głównych bohaterów ;D ja wczoraj przekroczyłem 500 stron z drugiego tomu...no i dzieje się dzieje, szkoda, że brak mi jeszcze umiejętności, żeby narysować jakąś scenkę z książki :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lulek Napisano 27 Marzec 2012 Share Napisano 27 Marzec 2012 proszę chociaż książki starajcie się nie opowiedzieć nie chciałbym się nagle dowiedzieć ze krasnal został skrócony o głowę biedak i tak krótki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karola-j Napisano 27 Marzec 2012 Share Napisano 27 Marzec 2012 (edytowane) Sami aż się prosicie o spoilery :P Nie będę zdradzać kto umrze, a kto nie (jestem już po całym Tańcu ze smokami). Napiszę tylko, że - jak go Sucharek nazwała - Pan Trupek jest nową postacią, pojawiającą się dopiero w "Uczcie dla wron" i mającą duży wpływ na jedną z główniejszych postaci. Więcej nie napiszę. Edytowane 27 Marzec 2012 przez karola-j Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Soulinka12 Napisano 27 Marzec 2012 Share Napisano 27 Marzec 2012 teraz to i ja przeczytam ^^ zaciekawiłam się ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lulek Napisano 27 Marzec 2012 Share Napisano 27 Marzec 2012 (edytowane) a to wrzucę jeszcze Tyriona trochę mało go ale weź i go skadruj :) czas ok. 15 minut to raczej wrzutka jako ciekawostka _____________________________ Teczka 2D www.lulek.pl Edytowane 27 Marzec 2012 przez lulek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość dranoel Napisano 27 Marzec 2012 Share Napisano 27 Marzec 2012 (edytowane) http://img715.imageshack.us/img715/4359/tywinlannister1.jpg Edytowane 27 Marzec 2012 przez dranoel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AniaEm Napisano 27 Marzec 2012 Share Napisano 27 Marzec 2012 (edytowane) Zaczęłam kolo 21:00 dzisiaj, z drobnymi przerwami skończyłam przed chwilą. Mimo, że się w czasie nie zmieściłam to i tak pokazuję. Referencja ze screenshota z serialu- dziewczynka "Inna". Pozdrawiam, Anja. Edytowane 27 Marzec 2012 przez AniaEm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzegorzPrzybys Napisano 27 Marzec 2012 Autor Share Napisano 27 Marzec 2012 Kurde, nie wiem co mam zrobić. Bo ja bym nie spinał pośladów i wrzucił to do głosowania bo to tylko zabawa. Z drugiej strony jeśli będzie się pojawiało coraz więcej prac, ktróre powstają nie około 1,5h a około 2,5-3h to idea tej zabawy przestaje mieć jakieś znaczenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lulek Napisano 27 Marzec 2012 Share Napisano 27 Marzec 2012 racja powinniśmy się trzymać czas i go nie przekraczać bo trochę to bez sensu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yarosh Napisano 27 Marzec 2012 Share Napisano 27 Marzec 2012 myślę ze tolerancja do max 20% przekroczonego czasu będzie ok.ale w przypadku 1 góra 3 prac, w końcu nie poto sa zasady ustalone żeby je naginać za kazdym razem, w końcu nie walczymy o wygraną jakąś materialną, to że w ogle cos dana osoba namalowała to już dla niej jest sukces i kolejny kroczek w rozwoju, może te osoby które nie zdążyły w limicie nie powiiny wrzucać tutaj tylko do teczki u siebie, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gnacik Napisano 27 Marzec 2012 Share Napisano 27 Marzec 2012 Co prawda udziału w bitwie nie biorę, ale z tego wszystkiego chyba przeczytam tę sagę :-) Swoją droga nie wiedziałem, że na forum jest aż tyle dziewczyn, może jakieś wybory miss zróbmy :D hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AniaEm Napisano 27 Marzec 2012 Share Napisano 27 Marzec 2012 Szczerze mówiąc pracę robiłam z ogromnymi przerwami i nie licząc warstw "dopieszczania" myślę, że sam obrazek zajął mi mniej niż 1,5 godziny :-) Ale szanuję zasady i nie mam zamiaru wykłócać się o to czy ta praca ma być zaliczona do głosowania czy też nie, także problem rozwiązany ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzegorzPrzybys Napisano 27 Marzec 2012 Autor Share Napisano 27 Marzec 2012 No to spoko. "Dopieszczanie" też się liczy jako element procesu twórczego ale jeśli mówisz że miałaś duże przerwy to spoko. Tylko się bawimy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi