Kr3tz Napisano 4 Październik 2006 Share Napisano 4 Październik 2006 Jak juz mowilem to tylko pare boxow i cylindrow, ale prosze bardzo- aha- nie dziwcie sie jak znajdziecie jakies nielogiczne rzeczy, nie znam sie na tym w ogole ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 4 Październik 2006 Share Napisano 4 Październik 2006 dodał bys texturke, jakas fajną rakiete i było by loozik :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oo79 Napisano 4 Październik 2006 Share Napisano 4 Październik 2006 z racji ze moj komp nie nadaje sie do normalnej pracy to robie sobie modele, ktore pozniej wstawie do jakiejs konkretnej sceny. modeling obiektu trwal maksymalnie do 1h a rendery to zalezy, ale bardzooo dlugo... http://images1.fotosik.pl/199/882676a9bfd153ee.jpg http://images4.fotosik.pl/153/217e0e8d778115famed.jpg http://images1.fotosik.pl/199/36cd6d158c5efc2dmed.jpg http://images1.fotosik.pl/199/e3e6fadc709f3b3b.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZiBi_PL Napisano 6 Październik 2006 Share Napisano 6 Październik 2006 taka smieszna latareczka ;] ps. ma ktos przepis na fajny material gumy w mentalu ? Bo ten co jest na latarce to niebardzo podobny :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 7 Październik 2006 Share Napisano 7 Październik 2006 Taka zabawe ok. 2h, dla odstresowia robione :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 7 Październik 2006 Share Napisano 7 Październik 2006 Kuba bardzo fajne :) moze w wolnym czasie dokoncz kuraka:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 7 Październik 2006 Share Napisano 7 Październik 2006 ło...świetne kuba :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 7 Październik 2006 Share Napisano 7 Październik 2006 kurak genialny i swietna siatka no o to chodzilo :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 7 Październik 2006 Share Napisano 7 Październik 2006 element do mojej sceny z WIPA(maszyna do pisania) czas mniej niż 2 godziny (walka z materiałęm 60% czasu) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 7 Październik 2006 Share Napisano 7 Październik 2006 po prawej mapka hdri sie dziwnie rozciąga ale ogolnie model fajny wyszedł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 7 Październik 2006 Share Napisano 7 Październik 2006 ło Piksar veri najs ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymeq Napisano 8 Październik 2006 Share Napisano 8 Październik 2006 Taka zabawa (Gargamel:P) 10-15 min w zbrushu + 2 min w maxie aby zrobic baze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 8 Październik 2006 Share Napisano 8 Październik 2006 Ładna główka Szymeq to teraz ja jakaś godzina zabawy ze sphere. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzyhhh Napisano 8 Październik 2006 Share Napisano 8 Październik 2006 ładnie poczynacie w tym Zb :) około 2h w maxie : przypomina to w ogóle nogę dziecka ? :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 8 Październik 2006 Share Napisano 8 Październik 2006 pierwsze skojarzenie to kalosz, ale opis wyjasnił wątpliwości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leleń Napisano 8 Październik 2006 Share Napisano 8 Październik 2006 przypomina, przypomina :) 10min :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BLADE Napisano 8 Październik 2006 Share Napisano 8 Październik 2006 noge tak, ale nie dziecka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SSn4k3 Napisano 9 Październik 2006 Share Napisano 9 Październik 2006 Kilka minet;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bardzo_dlugi_login Napisano 10 Październik 2006 Share Napisano 10 Październik 2006 Hej wszystkim :*, moj pierwszy speed na tym forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 10 Październik 2006 Share Napisano 10 Październik 2006 Teleskop jest super, studnia tez niczego sobie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 10 Październik 2006 Share Napisano 10 Październik 2006 kuba fajna glowa mudbox?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 10 Październik 2006 Share Napisano 10 Październik 2006 kuba fajna glowa mudbox?? Tak ;) tylko 256 mb ramu mnie ogranicza :) a i myszka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SSn4k3 Napisano 11 Październik 2006 Share Napisano 11 Październik 2006 Ta brzydka kupa czarna powstala przez chamfera, nie chce mi sie poprawiac;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzyhhh Napisano 11 Październik 2006 Share Napisano 11 Październik 2006 snake ? co to jest :p Oo mniej niż 2h :) 1.5k faces i mapowanie na speed i textures też zupełnie na speed co z resztą widać;) a o renderze nie wspomnę :p ale mi siępodoba moje pierwsze LOw ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 11 Październik 2006 Share Napisano 11 Październik 2006 hehe fajne , jak ludziki z ET ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SSn4k3 Napisano 12 Październik 2006 Share Napisano 12 Październik 2006 krzyhhh - moja piersiowka;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daymon Napisano 12 Październik 2006 Share Napisano 12 Październik 2006 Witam. Moja ostatnia pracka. Nie dokonczona ma sporo bledow dlatego nie dalem jej do finished works. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SSn4k3 Napisano 12 Październik 2006 Share Napisano 12 Październik 2006 To jest speed?:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 12 Październik 2006 Share Napisano 12 Październik 2006 raczej nie jest speed tylko wiele speedów tam jest:) Było dać to do finished, bo tak się robi takie zwalanie wszystkiego do tego wątku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 12 Październik 2006 Share Napisano 12 Październik 2006 no wlasnie speed to nie smietnik zeby wrzucac wszystko (nie skonczone prace, testy rendero itp) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzyhhh Napisano 12 Październik 2006 Share Napisano 12 Październik 2006 krzyhhh - moja piersiowka;] oż :) wiem co to piersiówka.. xD:) ale nie widziałem pierwszego renderu.. nie załadowało czy cóś... :p .... i pierwsze co mi przyszło na myśl to to że to właz do łodzi podwodnej ... Oo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Huter Napisano 12 Październik 2006 Share Napisano 12 Październik 2006 Chyba najbardziej rozbudowany speed jaki widziałem na tym forum xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sanki Napisano 12 Październik 2006 Share Napisano 12 Październik 2006 a taki speed, modelowalem chyba z 2h,zaczalem od boxa i tak sie rozwinelo w sumie pierwsza glowa w zyciu tak na powaznie. :-) zero referek i doswiadczenia z proporcjami. Ale chyba nie jest zle. P.S. bede wdzieczny za uwagi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 13 Październik 2006 Share Napisano 13 Październik 2006 elo wszystkim :D zrobiłem sobie troche furnitury ;) najpierw krzesło Solo A2 S47 od B&B: + siatka: No i jeszcze kanapa Dadone A2 DAD242 też od B&B: +siatka: Wszystko robiłem okł 2 godzin lekcyjnych :] Pozdrawiam i prosze o jakies komentarze :D paa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZiBi_PL Napisano 13 Październik 2006 Share Napisano 13 Październik 2006 Witam - modele ok 15 min Render MENTAL - 17 min, mialo wyjsc realistycznie ale niebardzo mi to wyszlo JunioR -fajne te krzeselka i sofy czy co to tam ma byc :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maczuga Napisano 13 Październik 2006 Share Napisano 13 Październik 2006 zibi, czy mi się wydaje czy łodyga tej roślinki w pewnym momencie wyłazi poza wazon? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZiBi_PL Napisano 13 Październik 2006 Share Napisano 13 Październik 2006 Dokladnie - ona wylazi i zawija sie tak za nim - jednak przez szklo tego nie widac. Identycznie ustawilem wazonik jak robilem ten modelik i render i efekt byl bardzo podobny :) - tak na marginesie to dowadawac nie musze ze kwiatek jest sztuczny ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maczuga Napisano 14 Październik 2006 Share Napisano 14 Październik 2006 no raczej że sztuczny, wątpie żeby ktoś tak wygiął żywy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mileS Napisano 14 Październik 2006 Share Napisano 14 Październik 2006 30 minut roboty :) ale efekt nie uzyskany :p miały to być nogi robota na których jest kapsuła z jakaś mazią a w srodku Joystik i gałki oczne połaczone z dłonią która steruje wszystkim ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thunder Napisano 15 Październik 2006 Share Napisano 15 Październik 2006 takie jakieś coś 20 min ale jeszcze musze kilka renderków i poprawek zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..:: WIKTOR ::.. Napisano 15 Październik 2006 Share Napisano 15 Październik 2006 Thunder: cos ty MIB2 ogladal ostatnio..?? ;P A szczerze mowiac proste i ciekawe :) hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thunder Napisano 15 Październik 2006 Share Napisano 15 Październik 2006 no właśnie chciałem zrobić to taką rakiete ale coś mi nie wyszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sloqer Napisano 15 Październik 2006 Share Napisano 15 Październik 2006 moja pierwsza praca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariusz Napisano 15 Październik 2006 Share Napisano 15 Październik 2006 sloqer bardzo ładny numer na breloczku:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deshu Napisano 15 Październik 2006 Share Napisano 15 Październik 2006 sloqer - ladne, dodaj jakies jasne hdr zeby nie bylo tego czarnego na breloku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bombel Napisano 17 Październik 2006 Share Napisano 17 Październik 2006 Pierwsze kroki w MODO :) modeling jakieś 40min Wire: I byle jakie rendery;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 17 Październik 2006 Share Napisano 17 Październik 2006 super deska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smart Napisano 17 Październik 2006 Share Napisano 17 Październik 2006 dorzucam swojego spajdermena:D 40 minut też jak kolega u góry tyle że w mudbox Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 17 Październik 2006 Share Napisano 17 Październik 2006 nieźle wyszło! ma charakter :) ze sphere'a? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smart Napisano 17 Październik 2006 Share Napisano 17 Październik 2006 siemasz Chveti,dzięki, tak ze sphere:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi