Stosik Napisano 18 Listopad 2013 Share Napisano 18 Listopad 2013 (edytowane) Cześć, Jestem Ania, w wolnym czasie (którego ostatnio mam za mało bo studia i bo praca), rysuję koty i inne rzeczy. Konstruktywna krytyka jest mile widziana :) Edytowane 25 Marzec 2014 przez Stosik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraxMustHurt Napisano 18 Listopad 2013 Share Napisano 18 Listopad 2013 Tylko w wolnym czasie? :P Według mnie jest bardzo dobrze, super głębia, aż czuje te bryły i chce je wyciągnąć z twoich prac. Jestem raczej początkujący i nie znam rynku, ale nie myślałaś nigdy nad płatnymi zleceniami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Igi Napisano 18 Listopad 2013 Share Napisano 18 Listopad 2013 Siema Stosik! Bardzo dobrze to wygląda! Chyba mam depresję, muszę się wziąć za siebie. Będzie front? Będzie front? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stosik Napisano 18 Listopad 2013 Autor Share Napisano 18 Listopad 2013 Nie rysuję tylko w wolnym czasie, rysuję na studiach i rysuję w pracy, tylko że też inaczej i inne rzeczy. Takie rysunki to przerwa miedzy rysowaniem a rysowaniem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pici Napisano 19 Listopad 2013 Share Napisano 19 Listopad 2013 Aah ten kot i te buty :D Super styl, bryły i światło, gratulacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grass Napisano 19 Listopad 2013 Share Napisano 19 Listopad 2013 bardzo mi się podoba szczególnie Hansel and Gretel :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piret Napisano 19 Listopad 2013 Share Napisano 19 Listopad 2013 Świetne ilustracje, świetny styl :) więcej tego poproszę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
telthona Napisano 19 Listopad 2013 Share Napisano 19 Listopad 2013 ten kotek wygląda troche jakby był z porcelany i bardzo mi się to wrażenie podoba :3 super, jak ilustracja z ksiazki dla dzieci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deshu Napisano 19 Listopad 2013 Share Napisano 19 Listopad 2013 Najs. 4-1-3-2 - kolejność od bardzo podobają, do podobają:) Dobre kadry, i gra światłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stosik Napisano 19 Listopad 2013 Autor Share Napisano 19 Listopad 2013 (edytowane) Dziekuję wszystkim Telthona, kot jest w załozeniu porcelanowy (to maneki neko i mysz samuraj) więc bardzo mnie cieszy, że widać :) Igorku, myślę że na to trzeba jeszcze poczekać :D Edytowane 19 Listopad 2013 przez Stosik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stosik Napisano 11 Grudzień 2013 Autor Share Napisano 11 Grudzień 2013 Cześc ponownie :) Ostatnio wszędzie widzę rysuneczki z flarami i laserami, a skoro wszyscy to robią to musi znaczyc że to słuszne, więc uznałam że dołożę swój. Postac to Rei, którą rysuje Dżaf (Dżaf jest mistrzynią linearnych szkicy -> tu http://kochamtobaxxo.tumblr.com/.) Echh, a maiałam pracowac nad moim licencjatem :F Igi - Dzięki za wyjaśnienie że to poziome światełko to flara :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
theSZ Napisano 11 Grudzień 2013 Share Napisano 11 Grudzień 2013 To jest fantastyczne! Poprawił mi humor po tragicznym dniu na uczelni :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BetiiX Napisano 11 Grudzień 2013 Share Napisano 11 Grudzień 2013 swietne, szczegolnie ta mina :) no i te kolorki. jedna mala uwaga: czy ty jej reki lewej nie wylamalas ze stawu? mozna wykrecic jak modelka, ale tu chyba troche przesadzone xD pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stosik Napisano 11 Grudzień 2013 Autor Share Napisano 11 Grudzień 2013 theSZ Cieszę się że poprawia humor, taka jest własnie idea :) BetiiX zrobiłam sobie taki szkic, z moją lamerską wiedzą o anatomii i zastanawiałam się czy nie zmienić na bardziej klasyczna pozycję, ale leciała mi wtedy kompozycja. W każdym razie - na pewno da się tak zrobić, bo chyba z 20 razy spradzałam przed lustrem rysując, komfort fizyczny oceniam na niski :F Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pumax Napisano 11 Grudzień 2013 Share Napisano 11 Grudzień 2013 Haa genialne! :D Strasznie mi się podoba, szczególnie pomysł. Stylistyka oczywiscie też + kolory. Kurde, faktycznie taka moda na laski i lasery. Chyba też musze się za nie zabrać xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Igi Napisano 12 Grudzień 2013 Share Napisano 12 Grudzień 2013 (edytowane) nie liczy się bo nie ma zbroi czy tam pancerza :P spoko Flara to poziome światełko ale tylko wtedy jak jest to obiektyw anamorficzny :P Edytowane 12 Grudzień 2013 przez Igi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Morbid Karbid Napisano 12 Grudzień 2013 Share Napisano 12 Grudzień 2013 O niezłe. Zwłaszcza 3 i 4 z pierwszego posta. Klimat i kolorki bardzo smaczne. Bajkowo, jest historia, spokojnie mogłoby to służyć jako ilustracja albo koncept do filmu animowanego. W 3 za bardzo oszukałaś cienie. Należałoby bardziej przemyśleć kompozycję jeśli chcesz koniecznie twarze w świetle. Krzywa pani z laserami wyraźnie słabiej. Po pierwsze pomysł, że należy robić jak wszyscy inni... Większość digital artystów nie umie rysować i ratują się właśnie takimi pomysłami jak super wyrenderowany ślad od lasera czy pierdyliard detali w każdym pikselu. Kompozycja jest tu totalnie chaotyczna, przekaz jest właściwie niejasny, a flarę w tle to już zostawię bez komentarza :) Generalnie są tu jakieś przebłyski magii i chętnie będę zaglądał jeśli będziesz dalej wrzucać. BTW jakie studia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_maSsy_ Napisano 12 Grudzień 2013 Share Napisano 12 Grudzień 2013 (edytowane) Widzę że się dobrze dzieje w tej teczce! Wszystkie prace są niezłe, ale najbardziej do mnie przemawia 2 z pierwszego postu i Rei z #11. Z tym że w #11 wydaje mi się że jej lewa ręka powinna się oprzeć palcami na miednicy gdzie się zaczyna udo bo chyba naturalniej by to wyglądało, ale to tylko moje widzimisię. Natomiast ekspresja twarzy i cała reszta jest rewelacyjna :) Stosik, jest sztosik! :) Fajna teczka się zapowiada, dawaj więcej. Edytowane 12 Grudzień 2013 przez _maSsy_ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stosik Napisano 25 Marzec 2014 Autor Share Napisano 25 Marzec 2014 Długo mnie nie było, w międyzczasie zostałam licencjatem sztuki (chwalę sie, tak c:) Jestę dizajnerę. Dziękuję za miłe komentarze i za konstruktywna krytykę. Z tym że trzeba robić jak wszyscy to taki żart Morbid Karbid ;) wrzucam przy okazji gołębia i i różanego smoka (tak, wiem że nie mają teł, to sa moje prywatne ćwiczeniówki na to co jest najprzyjemniejsze, czyli postaci i swiatło) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 25 Marzec 2014 Share Napisano 25 Marzec 2014 super, bo potrafisz podzielić prace i na oddzielne materiały i na poszczególne plany. pominę statnie dwie prace bo dla mnie są mistrzowskie, a co do poprzednich to pamiętaj co potrafisz - przy każdym pociągnięciu pędzla bądź świadoma jaki materiaiał lub który plan malujesz. gołąb ma zajebiste trójwymiarowe skrzydła, smok vs. ważka trochę zbyt oczywiste ale tu już naciągam forumową uprzejmość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Milena Mlynarska Napisano 25 Marzec 2014 Share Napisano 25 Marzec 2014 Jasny gwint, jakie zarąbiste! Super styl masz. Będę śledzić (bój się!) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 26 Marzec 2014 Share Napisano 26 Marzec 2014 Natrafiłem na Behance i z miejsca stałem się fanem. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysz Napisano 26 Marzec 2014 Share Napisano 26 Marzec 2014 (edytowane) najbardziej mi się podobi pierfszy rysunek z pierwszego posta, ma najwięcej stilo (liczę ,że więcej takich też tu ujrzę) reszta miła dla oka, choć to nie moje rewiry zupełnie jeżeli chodzi o graficzny aspekt jednakosz myrz będzie tu zaglądać z ciekawością Edytowane 26 Marzec 2014 przez mysz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Morbid Karbid Napisano 26 Marzec 2014 Share Napisano 26 Marzec 2014 Bardzo obiecujące te rzeczy. Będę obserwował. Tylko wrzucaj coś żeby było co obserwować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saharaam Napisano 4 Kwiecień 2014 Share Napisano 4 Kwiecień 2014 Dwa ostatnie genialne :) Operujesz kolorem na wysokim poziomie, a ja uwielbiam kolor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kolsga Napisano 4 Kwiecień 2014 Share Napisano 4 Kwiecień 2014 No te dwa ostatnie bomba ! Napatrzeć się nie mogę. Kolory, klimat ... Super ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekhc Napisano 4 Kwiecień 2014 Share Napisano 4 Kwiecień 2014 zapowiada się nieźle! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stosik Napisano 5 Kwiecień 2014 Autor Share Napisano 5 Kwiecień 2014 Łał, dzięki za rekomendację i wszystkie miłe komentarze : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalo Napisano 5 Kwiecień 2014 Share Napisano 5 Kwiecień 2014 Ale to śliczne wszystko. Piękne prace, co tu krytykować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
telthona Napisano 5 Kwiecień 2014 Share Napisano 5 Kwiecień 2014 Ten gołąb jest naprawdę fajnie namalowany, Czysto, czuć przestrzeń i kolory są fajnie wystylizowane :3 wrzucaj więcej! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Igi Napisano 6 Kwiecień 2014 Share Napisano 6 Kwiecień 2014 No no, gratki! Nie z poprzednią wrzutą to teraz ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomerk Napisano 9 Kwiecień 2014 Share Napisano 9 Kwiecień 2014 Gołąbek bomba! Reszta prace też super! Rysuj dalej !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi