Nezumi Napisano 27 Marzec Napisano 27 Marzec Ni to Drakula, ni to jaszczur jakis, ni to Alien... Nie wiem co to - ale zajebiste. 1
michalo Napisano 27 Marzec Napisano 27 Marzec (edytowane) No wygląda paskudnie ale ma inteligentne spojrzenie. Jakiś psychopata pewnie 🙂 Edytowane 27 Marzec przez michalo 1
Mortom Napisano 27 Marzec Napisano 27 Marzec (edytowane) @KLICEK Najpierw chopa przy różowiłeś, co jak wiemy daje jakieś +/- 1000 do męskości a teraz zwęgliłeś mu czuprynę. Niezła przemiana, od polityka do górnika przodownika! No i to niezwerbalizowane pytanie które widać w jego oczach 😉 Edytowane 27 Marzec przez Mortom 1
blood_brother Napisano 28 Marzec Napisano 28 Marzec Teraz wygląda jak za mocno przyjarany marshmallow, który na Ciebie patrzy z miną typu "am I a joke to you?" 1
Orangegraphics Napisano 5 Kwiecień Napisano 5 Kwiecień Mega się to ogląda- swoboda wyczucia proporcji i kształtu u ciebie powala. Powtórzę pytanie- ile to jest czasu realnie wepchęte w te 7-8 minut timelapse'a? 1
KLICEK Napisano 24 Sierpień Autor Napisano 24 Sierpień W dniu 5.04.2024 o 10:33, Orangegraphics napisał: Mega się to ogląda- swoboda wyczucia proporcji i kształtu u ciebie powala. Powtórzę pytanie- ile to jest czasu realnie wepchęte w te 7-8 minut timelapse'a? nie no ostatno robie tak ze wieczor max dwa 🙂 czyli raptem kilka godzin, no niestety brak czasu mnie dopadl i checi 🙂 9
blood_brother Napisano 25 Sierpień Napisano 25 Sierpień Ten z wczoraj trochę nieczytelny w formie, natomiast ten ostatni bardzo fajny vegerasta 🙂
piotr_forkasiewicz Napisano 26 Sierpień Napisano 26 Sierpień 23 godziny temu, KLICEK napisał(a): Mistrz! 1
Nezumi Napisano 3 Wrzesień Napisano 3 Wrzesień Jakos mi to sie dark-soulsowo kojarzy. Motyw z kolesiem zamiast marchewki mega.
Rekomendowane odpowiedzi