Napisano 27 Marzec 202427 Mar Ni to Drakula, ni to jaszczur jakis, ni to Alien... Nie wiem co to - ale zajebiste.
Napisano 27 Marzec 202427 Mar No wygląda paskudnie ale ma inteligentne spojrzenie. Jakiś psychopata pewnie 🙂 Edytowane 27 Marzec 202427 Mar przez michalo
Napisano 27 Marzec 202427 Mar @KLICEK Najpierw chopa przy różowiłeś, co jak wiemy daje jakieś +/- 1000 do męskości a teraz zwęgliłeś mu czuprynę. Niezła przemiana, od polityka do górnika przodownika! No i to niezwerbalizowane pytanie które widać w jego oczach 😉 Edytowane 27 Marzec 202427 Mar przez Mortom
Napisano 28 Marzec 202428 Mar Teraz wygląda jak za mocno przyjarany marshmallow, który na Ciebie patrzy z miną typu "am I a joke to you?"
Napisano 5 Kwiecień 20245 Kwi Mega się to ogląda- swoboda wyczucia proporcji i kształtu u ciebie powala. Powtórzę pytanie- ile to jest czasu realnie wepchęte w te 7-8 minut timelapse'a?
Napisano 24 Sierpień 202424 Sie Autor W dniu 5.04.2024 o 10:33, Orangegraphics napisał: Mega się to ogląda- swoboda wyczucia proporcji i kształtu u ciebie powala. Powtórzę pytanie- ile to jest czasu realnie wepchęte w te 7-8 minut timelapse'a? nie no ostatno robie tak ze wieczor max dwa 🙂 czyli raptem kilka godzin, no niestety brak czasu mnie dopadl i checi 🙂
Napisano 25 Sierpień 202425 Sie Ten z wczoraj trochę nieczytelny w formie, natomiast ten ostatni bardzo fajny vegerasta 🙂
Napisano 3 Wrzesień 20243 Wrz Jakos mi to sie dark-soulsowo kojarzy. Motyw z kolesiem zamiast marchewki mega.
Napisano 18 Styczeń18 Sty On 10/3/2024 at 1:17 AM, KLICEK said: Tytuł: Morda w kubeł. Auto? - portret człowieka zakneblowanego przez swoją korpo pracę. Rozumiem, ubolewam. Ale może to sygnał do zmiany? 🤔
Napisano 18 Styczeń18 Sty Chłop żyje w kosmosie, tylko głupi by narzekał na życie w kosmosie :/ A co do ostatniego- paskudny oczywiście
Napisano 18 Styczeń18 Sty Autor 6 godzin temu, kengi napisał: Tytuł: Morda w kubeł. Auto? - portret człowieka zakneblowanego przez swoją korpo pracę. Rozumiem, ubolewam. Ale może to sygnał do zmiany? 🤔 dzieci same sie nie wychowaja ty XD