ciacho191 Napisano 27 Styczeń 2015 Share Napisano 27 Styczeń 2015 (edytowane) Z okazji przyłączenia Code School do Pluralsight, zespół udostępnia wszystkie materiały za darmo przez 72 godziny do 30.01.2015. https://www.digitaltutors.com/11/register.php Edytowane 29 Styczeń 2015 przez ciacho191 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PolakParafii Napisano 27 Styczeń 2015 Share Napisano 27 Styczeń 2015 Świetna wiadomość :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
theSZ Napisano 27 Styczeń 2015 Share Napisano 27 Styczeń 2015 Nie śpię i korzystam :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Juzwa Napisano 28 Styczeń 2015 Share Napisano 28 Styczeń 2015 Swietna wiadomosc na dlugie noce jakie ostatnio spedzam przez kompem. Ale project files juz za friko nie rozdaja. Czyli wychodzi i tak na to samo, ze sciagniesz je (wraz z calym kursem) torrentami :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ottom Napisano 28 Styczeń 2015 Share Napisano 28 Styczeń 2015 mała poprawka, darmowe godziny są OD 26.01.2015 DO 30.01.2015. Czyli akcja już trwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tr3buh Napisano 28 Styczeń 2015 Share Napisano 28 Styczeń 2015 wie ktoś jak ściągnąć odpalony filmik? DownloadHelper nie daje rady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ottom Napisano 28 Styczeń 2015 Share Napisano 28 Styczeń 2015 nagraj go za pomocą "Camtasia" ja tak robie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandragora Napisano 28 Styczeń 2015 Share Napisano 28 Styczeń 2015 no właśnie, szkoda zmarnować tyle materiału, przecież nie będę odpalać camtasia by to zapisać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Temporal Napisano 28 Styczeń 2015 Share Napisano 28 Styczeń 2015 czyli nie da sie zapisywac na dysk? :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateusz_s Napisano 28 Styczeń 2015 Share Napisano 28 Styczeń 2015 warto spróbować RealPlayerem, jak sie go zainstaluje to w IE na każdym filmiku pojawia się ikonka download i niezle sobie radzi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tr3buh Napisano 28 Styczeń 2015 Share Napisano 28 Styczeń 2015 RealPlayer też nie wykrywa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gryzon Napisano 28 Styczeń 2015 Share Napisano 28 Styczeń 2015 Szkoda czasu na nagrywanie tego za pomocą Camtasia. Lepiej oglądnąć tego tyle, ile czas pozwala i skupić się na zapamiętaniu najfajniejszych tricków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ottom Napisano 28 Styczeń 2015 Share Napisano 28 Styczeń 2015 Ja nagrywając to Camtasią od razu oglądam, nagrałem już 21GB, ale dużo też nauczyłem się przy okazji. nie widzę problemu w nagrywaniu, jeśli i tak będziecie oglądać, a tak to jest zawsze do czego wrócić. Przecież to jest kwestia wciśnięcia f9 potem f10 i na końcu "zapisz jako". 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reynevan Napisano 28 Styczeń 2015 Share Napisano 28 Styczeń 2015 Wam tez muli? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ottom Napisano 28 Styczeń 2015 Share Napisano 28 Styczeń 2015 Reynevan- na 60 obejrzanych tutoriali, tylko z 1 miałem problem i to nie z winy neta. Ten 1 odcinek z 10 razy mi się po prostu zatrzymywał i nic nie mogłem z nim zrobić jak tylko odświeżyć stronę od nowa, a tak to śmiga ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
METS Napisano 28 Styczeń 2015 Share Napisano 28 Styczeń 2015 (edytowane) [h=2][/h] - wpis usunięty z tych samych powodu co post poniżej - wybaczcie... Edytowane 29 Styczeń 2015 przez METS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
STRZYG Napisano 28 Styczeń 2015 Share Napisano 28 Styczeń 2015 (edytowane) - wpis usunięty z powodu wyrzutów sumienia - Edytowane 29 Styczeń 2015 przez STRZYG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Riko Napisano 29 Styczeń 2015 Share Napisano 29 Styczeń 2015 A czy zapisywanie tego na dysk w ten sposób nie jest łamaniem regulaminu i na to samo wychodzi jak by zassać to z torrentów? Tylko pytam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 29 Styczeń 2015 Share Napisano 29 Styczeń 2015 jezeli obejrzysz i usuniesz to nie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gryzon Napisano 29 Styczeń 2015 Share Napisano 29 Styczeń 2015 A czy zapisywanie tego na dysk w ten sposób nie jest łamaniem regulaminu i na to samo wychodzi jak by zassać to z torrentów? Tylko pytam :) No to jest piractwo :) Gdyby się na to zgodzili to by była ikonka download video ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 29 Styczeń 2015 Share Napisano 29 Styczeń 2015 Studentow, uczniow jeszcze zrozumiem, ale nigdy ludzi pracujacych, zalujacych 29$ na materialy szkoleniowe, dzieki ktorym sie rozwijaja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
splasz Napisano 29 Styczeń 2015 Share Napisano 29 Styczeń 2015 Tak sobie czytam i się zastanawiam ... Rozumiem że mamy w Polsce wieczny kryzys, rozumiem też że lepiej mieć coś za free niż za to płacić, i nawet jestem w stanie zrozumieć że jeśli ktoś zaczyna zabawę z np. jakimś programem i nie wie czy to jego bajka to "załatwia" sobie program w taki czy inny sposób, jestem też jakoś w stanie zrozumieć że ktoś czasem coś zobie "pobierze" tu czy tam "za gratis", ale nie rozumiem tego że ot tak wymieniamy się i dyskutujemy na forum branżowym które zrzesza twórców o tym jak okradać swoich kumpli z branży. Wiem że zaraz ktoś mi napisze żebym wyluzował, ale przecież nad tutorialami czy szablonami na VideHive albo modelami 3D na tej czy innej stronie nie pracują jakieś anonimowe korposzczury które i tak mają kasy jak lodu to można ich okraść bo przecież nie zbiednieją (ot taka troche mentalność z czasów słusznie minionych - państwowe znaczy niczyje więc można brać)- tworzymy je my - twórcy którzy chcą w ten sposób zarobić na kawałek chleba. Tak jak napisałem - są wyjątki w których dopuszczam "pożyczanie" i uważam że to co ktoś robi sam w swoim kompie czy domu to jego sprawa, ale tak otwarta dyskusja mnie wnerwia. Żeby nie było - nie mam z tym serwisem nic wspólnego i nie ma tam nic mojego, ale jakoś nie chciałbym żeby ktoś wymieniał się opiniami na temat tego jak "zdobyć za free" moją pracę tak samo staram się tego nie robić z szacunku do pracy innych. Amen. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateusz_s Napisano 29 Styczeń 2015 Share Napisano 29 Styczeń 2015 zaraz, a to już działa? napisane, że od 30.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
STRZYG Napisano 29 Styczeń 2015 Share Napisano 29 Styczeń 2015 ...działa DO 30. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 29 Styczeń 2015 Share Napisano 29 Styczeń 2015 STRZYG, ale jak? Cytat: Start Your 72 Hours of Exclusive Free Training Begin by Jan. 30 12:00 PM EST Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ottom Napisano 29 Styczeń 2015 Share Napisano 29 Styczeń 2015 http://blog.digitaltutors.com/join-us-welcoming-code-school-72-hours-completely-free-training/ tutaj jak byk jest napisane, że jest od 26 do 30:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 29 Styczeń 2015 Share Napisano 29 Styczeń 2015 No dobra. Ktoś już korzysta i potwierdza, że to już jest za darmo? Bo w dwóch miejscach na ich stronie są różne wersje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Temporal Napisano 29 Styczeń 2015 Share Napisano 29 Styczeń 2015 Czlowiek sie tylko zastanawial czy jest download, a juz zaczely sie placze na temat piractwa. Zluzujta gumki z majtek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 29 Styczeń 2015 Share Napisano 29 Styczeń 2015 No tak, bo oczywiscie pytales o download do celow statystycznych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ottom Napisano 29 Styczeń 2015 Share Napisano 29 Styczeń 2015 Adek, działa, ja już tam od 2 dni siedze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MariushO Napisano 29 Styczeń 2015 Share Napisano 29 Styczeń 2015 Troche to wszystko poszło nie w tą strone, co trzeba. DT puscili swoje materiały za free w celach promocyjnych a u nas na najwiekszym forum 3d w Polsce, kombinuje sie jak zrobic, coby jak najwiecej sciagnać! Popieram tutaj kolege @splasz. Doceniajmy prace innych. No pocieszenie tylko, ze nie tylko na polskich forach takie dyskusje leca, bo wszedzie jest tak samo. Aż sie ciesze, ze DT nie udostepnili plikow za darmo, bo dopiero poleciałyby fale sciągania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nathanielxd Napisano 29 Styczeń 2015 Share Napisano 29 Styczeń 2015 Ja także potwierdzam, dziś oglądałem dwa tutki i wszystko działa. Czyli pewnie DO 30, a nie OD 30. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rotomonks Napisano 29 Styczeń 2015 Share Napisano 29 Styczeń 2015 Troche to wszystko poszło nie w tą strone, co trzeba. DT puscili swoje materiały za free w celach promocyjnych a u nas na najwiekszym forum 3d w Polsce, kombinuje sie jak zrobic, coby jak najwiecej sciagnać! Popieram tutaj kolege @splasz. Doceniajmy prace innych. No pocieszenie tylko, ze nie tylko na polskich forach takie dyskusje leca, bo wszedzie jest tak samo. Aż sie ciesze, ze DT nie udostepnili plikow za darmo, bo dopiero poleciałyby fale sciągania. Nic nadzwyczajnego. To naturalny odruch bywalców śniadań ze szwedzkim stołem na wakacjach w Tunezji. All-you-can-eat + all-you-can-steal. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reynevan Napisano 29 Styczeń 2015 Share Napisano 29 Styczeń 2015 Nie robią nic nielegalnego... Niby co/kto zabrania nagrywania? Oczywiście zawsze znajdzie sie jakiś przygłup zazdrosny o to, że musiał wydać te "kilka" baków podczas gdy ktoś mądrzejszy poczekał na to samo tyko ze za free. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bhaal Napisano 29 Styczeń 2015 Share Napisano 29 Styczeń 2015 W sumie podobnie możemy się zastanawiać czy nagrywanie filmu w kinie jest nielegalne :) Tutaj tak samo od biedy ktoś może sobie nagrywać filmiki kamerą postawioną przed ekranem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Temporal Napisano 29 Styczeń 2015 Share Napisano 29 Styczeń 2015 No tak, bo oczywiscie pytales o download do celow statystycznych. Nie masz czasami jakis problemow z glowa czy cos? Czytam te twoje wypowiedzi na forum i wiecznie jad. Czepiasz sie wszystkich o wszystko, a to twoje zachowanie jest zawsze najgorsze. Nie widzisz tego? Co ma pytanie o download, do piractwa? Przeciez to DT robi promocje, wiec skoro pozwala ogladac swoje filmiki bez placenia, to czemu uwazasz, ze mialbym zamiar zrobic cos nielegalnego? Jakbym chcial sciagnac ich filmiki bez placenia, to przejrzalbym jakies torrenty czy cos. Zrobili akcje promocyjna, to sie spytalem z ciekawosci czy ogranicza sie to do ogladania, czy tez downloadu. Co w tym takiego dziwnego? Fajnie ze nie piracisz, ale smutne jest to, ze uwazasz wszystkim poza toba za piratow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 29 Styczeń 2015 Share Napisano 29 Styczeń 2015 Nie czepiam sie wszystkich o wszystko, tylko Ciebie o Twoje wypowiedzi. Easy as this. Nigdzie tez nie napisalem, ze uwazam wszystkich za piratow, to jakas bzdura:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rotomonks Napisano 29 Styczeń 2015 Share Napisano 29 Styczeń 2015 Nie robią nic nielegalnego... Niby co/kto zabrania nagrywania? Oczywiście zawsze znajdzie sie jakiś przygłup zazdrosny o to, że musiał wydać te "kilka" baków podczas gdy ktoś mądrzejszy poczekał na to samo tyko ze za free. Jeśli ktoś kupił Camtasię za 229€+VAT żeby nagrywać tutki przez trzy dni... no, sam nie wiem, czy to najmądrzejsze. No chyba że to Camtasia w wersji krakowskiej. Ale wtedy pada cały wywód o legalności. :) Najśmieszniejsze jest to, że ludzie się rzucają na jakieś tutki, a to wszystko i wiele więcej jest po prostu w manualach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iwan Napisano 29 Styczeń 2015 Share Napisano 29 Styczeń 2015 No dobra. Ktoś już korzysta i potwierdza, że to już jest za darmo? Bo w dwóch miejscach na ich stronie są różne wersje. Do 30 można założyć nowe konto, żeby dostać te 72 godziny. Dla już istniejących kont demo przypuszczam, że od zalogowania (mi na razie działa). Zródło? Komentarze z oficjalnego fanpage: https://www.facebook.com/Digitaltutors/posts/10152735263093924 https://www.facebook.com/Digitaltutors/posts/10152737353913924 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 29 Styczeń 2015 Share Napisano 29 Styczeń 2015 Jak byłem mały pojechałem na wycieczkę do Berlina zwiedzać min. Reichstag. Nabrałem ulotek, folderów i katalogów ile się dało na wymiane (takie czasy, kapsle, puszki ulotki). Do dziś nie wiem po co to targałem jak na koniec poszło do pieca i paliło się słabo, bo było impregnowane. Tak mi się skojarzyło. Mam nadzieje, ze napływ perfekcyjnie wyedukowanych specjalistów z Polski, z biegłą znajomościa każdego programu branża jakoś wytrzyma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rotomonks Napisano 29 Styczeń 2015 Share Napisano 29 Styczeń 2015 Tak mi się skojarzyło. Znajomi dawno temu, z wycieczki narciarskiej do Austrii przywieźli 30kg ziemniaków, bo tak im tam smakowały, o niebo lepiej niż w PL. Stracili pół dnia na targu, zamiast na nartach. W Polsce niestety smakowały dokładnie tak samo, jak krajowe, bo okazało się że to jakość wody, a nie ziemniaków. :D DT rzuciło właśnie 72kg na głowę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Temporal Napisano 30 Styczeń 2015 Share Napisano 30 Styczeń 2015 Nie czepiam sie wszystkich o wszystko, tylko Ciebie o Twoje wypowiedzi. Easy as this. Nigdzie tez nie napisalem, ze uwazam wszystkich za piratow, to jakas bzdura:) Tylko ze nie ja pisalem o tym jak nagrywac to catmasia czy cos. Naprawde czlowieku masz problemy z czytaniem. Ty zakladasz jakies watki o trollingu, trollujac sam najwiecej a teraz sie nagle wycofujesz z tego i piszesz ze chodzi tylko o mnie... lol. Sens twoich wypowiedzi jest inny, ale Ty nie potrafisz czytac cudzych postow a nawet i wlasnych. Moze przed wyslaniem posta przeczytaj go pare razy ok?:> Najpierw piszesz jakies bzdury a pozniej sie z tego usprawiedliwiasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 30 Styczeń 2015 Share Napisano 30 Styczeń 2015 (edytowane) Owszem, nie Ty pytales o nagrywanie camtasia i nigdy nie powiedzialem, ze bylo inaczej. Jedynie wyraziles smutek, ze nie da sie nagrywac na dysk:) Edytowane 30 Styczeń 2015 przez Reanimator Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi