Destroyer Napisano 15 Lipiec 2022 Share Napisano 15 Lipiec 2022 O super, gratulacje! 🙂 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EthicallyChallenged Napisano 16 Lipiec 2022 Share Napisano 16 Lipiec 2022 Gratulacje! Piękna robota i zasłużone zwycięstwo, konkurencję wymiotłeś! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nezumi Napisano 16 Lipiec 2022 Share Napisano 16 Lipiec 2022 Graty! Proko wie co dobre! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Jamroz Napisano 17 Lipiec 2022 Share Napisano 17 Lipiec 2022 Gościu ale profeska! Reszta sie nie umywa 😄 Tak dopytam, kwestia tej całej narracji dźwiękowej to też twoja robota? W sensie nie posądzam cie o kobiecy ton i wilcze warczenie 😛 Ładnie sie to wszystko zgrywa, jak oglądanie filmu animowanego skondensowanego do kluczowych klatek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigworm Napisano 17 Lipiec 2022 Share Napisano 17 Lipiec 2022 Wiedziałem, że skądś kojarze imię 🙂 Super robota, w pełni zasłużone zwycięstwo, gratulacje! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 18 Lipiec 2022 Share Napisano 18 Lipiec 2022 sztos! gratki!!! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebastianSz Napisano 18 Lipiec 2022 Autor Share Napisano 18 Lipiec 2022 On 7/17/2022 at 12:35 PM, Piotr Jamroz said: Gościu ale profeska! Reszta sie nie umywa 😄 Tak dopytam, kwestia tej całej narracji dźwiękowej to też twoja robota? W sensie nie posądzam cie o kobiecy ton i wilcze warczenie 😛 Ładnie sie to wszystko zgrywa, jak oglądanie filmu animowanego skondensowanego do kluczowych klatek Nie, cała animacja/dzwięki to oni robili. Trochę te dwa ostatnie głosy inaczej sobie wyobrażałem jak rysowałem, ale poza tym fajnie im to wyszło 🙂 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebastianSz Napisano 29 Lipiec 2022 Autor Share Napisano 29 Lipiec 2022 Takiego oto wiedźmina wczoraj skończyłem 🙂 Witcher Watch: An Update and New DLC! – R. Talsorian Games (rtalsoriangames.com) 12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebastianSz Napisano 7 Sierpień 2022 Autor Share Napisano 7 Sierpień 2022 Taki mood concept do komiksu 🙂 11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 7 Sierpień 2022 Share Napisano 7 Sierpień 2022 Kozacko zmalowane! Mam dwa ale: - przy pierwszym zerknięciu na obrazek budynek sprawia wrażenie jakby wypadł nieco z perspektywy i moim zdaniem powinien być z 20% większy (lub postać mniejsza)- teraz wygląda jakby miał około 5 metrów wysokości. - (tutaj zboczenie i czepialstwo) Zdaję sobie sprawę, że to mood concept, ale te krokwie dachowe mają przekrój praktycznie taki sam jak łaty. Bardziej to powinno wyglądać jak poniżej by konstrukcja miała sens: 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebastianSz Napisano 8 Sierpień 2022 Autor Share Napisano 8 Sierpień 2022 Dzięki, masz rację! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebastianSz Napisano 8 Sierpień 2022 Autor Share Napisano 8 Sierpień 2022 Poprawiona wersja. Pierwotna kompozycja była inna i nie uwzględniłem zmian w perspektywie. A dach... no dach też był zły :] 12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mortom Napisano 8 Sierpień 2022 Share Napisano 8 Sierpień 2022 Jak dla mnie piękniutkie to jest 👍 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 8 Sierpień 2022 Share Napisano 8 Sierpień 2022 Tera to tip top 😄 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wujek_kane Napisano 8 Sierpień 2022 Share Napisano 8 Sierpień 2022 O cholera, jak powiększyłem, to cyce zmiażdżone 😮 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blazejbobek Napisano 8 Sierpień 2022 Share Napisano 8 Sierpień 2022 Przecież to jest piękne ❤️ Magia! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebastianSz Napisano 28 Sierpień 2022 Autor Share Napisano 28 Sierpień 2022 (edytowane) Kolejny ilustracjokoncept do komiksu Zainwestowałem w sztalugę plenerową i oto efekty: plenery olejnymi z działki 🙂 Resztę wrzucęjak jakieś znośne zdjęcia im zrobię. Edytowane 29 Sierpień 2022 przez SebastianSz 15 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 28 Sierpień 2022 Share Napisano 28 Sierpień 2022 Arrr piękne! 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 28 Sierpień 2022 Share Napisano 28 Sierpień 2022 Łooo Panie, super to wygląda! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EthicallyChallenged Napisano 29 Sierpień 2022 Share Napisano 29 Sierpień 2022 Zajebioza! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maksym_j Napisano 6 Wrzesień 2022 Share Napisano 6 Wrzesień 2022 Porażające 😯 zmiata z planszy. Ciekawość zżera kim jest mroczny łowca-inkwizytor. Kadzielnice dodają charakteru 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JonJoan Napisano 7 Wrzesień 2022 Share Napisano 7 Wrzesień 2022 Próbowałem kiedyś tabletu w plenerze. Nic to nie dało, bo światło odbijało się od powierzchni. Wkurzyłem się i wywaliłem mojego cintika 13HD do rzeki. 2 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EthicallyChallenged Napisano 7 Wrzesień 2022 Share Napisano 7 Wrzesień 2022 43 minuty temu, JonJoan napisał: Próbowałem kiedyś tabletu w plenerze. Nic to nie dało, bo światło odbijało się od powierzchni. Wkurzyłem się i wywaliłem mojego cintika 13HD do rzeki. Źle zrobiłeś, w rzece też odbija (sprawdzone info). 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebastianSz Napisano 8 Wrzesień 2022 Autor Share Napisano 8 Wrzesień 2022 Portreciki z pinteresta 9 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blood_brother Napisano 8 Wrzesień 2022 Share Napisano 8 Wrzesień 2022 Pan w kapeluszu celowo ma zeza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebastianSz Napisano 8 Wrzesień 2022 Autor Share Napisano 8 Wrzesień 2022 8 minutes ago, blood_brother said: Pan w kapeluszu celowo ma zeza? Ależ oczywiście, tak miało być! 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
replit7 Napisano 11 Wrzesień 2022 Share Napisano 11 Wrzesień 2022 Ile lat już malujesz? I ile lat cyfrowo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebastianSz Napisano 11 Wrzesień 2022 Autor Share Napisano 11 Wrzesień 2022 7 hours ago, replit7 said: Ile lat już malujesz? I ile lat cyfrowo? Rysuję od 2014, orzez pierwsze 3 lata +/- rysowałem praktycznie wyłącznie tradycyjnie ołówkiem/węglem, malowanie weszło gdzieś chyba w 2018 i równolegle olej (czasem trochę gwasz) i digital, z DUŻĄ przewagą tego ostatniego. Tradycyjne malowanie traktuję raczej jako ćwiczenia, żeby lepiej kolory widzieć i takie tam, niż jako docelowe medium. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalo Napisano 13 Wrzesień 2022 Share Napisano 13 Wrzesień 2022 (edytowane) W dniu 11.09.2022 o 19:27, SebastianSz napisał: Rysuję od 2014, orzez pierwsze 3 lata +/- rysowałem praktycznie wyłącznie tradycyjnie ołówkiem/węglem, malowanie weszło gdzieś chyba w 2018 i równolegle olej (czasem trochę gwasz) i digital, z DUŻĄ przewagą tego ostatniego. Tradycyjne malowanie traktuję raczej jako ćwiczenia, żeby lepiej kolory widzieć i takie tam, niż jako docelowe medium. Jak w 8 lat mógłbym osiągnąć chociaż 1/2 twojego lvl to już zaczynam 😉 będę miał 44 lata i zajebiście malował 😄 Dla własnej satysfakcji bo od dziecka lubię rysunek a teraz lubię tylko podziwiać ładne rysunki 😉 Z tej miłości nie mam żadnego tatuażu, bo jak mógłbym się na coś zdecydować.. niemożlwe. Chyba się wezmę bo wstyd się przyznać ale od 2015 nie udało mi się zarysować szkicownika. Córka i syn w 2 lata zarysowali już prawie po 6 grubych szkicowników plus stosy kartek do drukarki a ja dupa. Trochę się ruszyłem z nimi wspólnie rysując ale to i tak za mało na progres. Edytowane 13 Wrzesień 2022 przez michalo 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nezumi Napisano 13 Wrzesień 2022 Share Napisano 13 Wrzesień 2022 1 hour ago, michalo said: Jak w 8 lat mógłbym osiągnąć chociaż 1/2 twojego lvl to już zaczynam 😉 będę miał 44 lata i zajebiście malował 😄 Mnie juz 45 stuknelo to w sam raz na stare lata bym mial... Ale z drugiej strony moze mam nieuleczalna chorobe i sie przekrece za 10 lat... Glupio by bylo zmarnowac czas na nauke rysunku... Decisions, decisions... 😄 @SebastianSz nie ma co, jest klasa. Super te glowki, kazda ma co najmniej 3 kilogramy charakteru. Rewelka pracki, gratuluje! 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalo Napisano 14 Wrzesień 2022 Share Napisano 14 Wrzesień 2022 9 godzin temu, Nezumi napisał: Mnie juz 45 stuknelo to w sam raz na stare lata bym mial... Więc jesteś tym starszym bliźniakiem.. albo mną z przyszłości lub innego uniwersum.. 9 godzin temu, Nezumi napisał: Ale z drugiej strony moze mam nieuleczalna chorobe i sie przekrece za 10 lat... Glupio by bylo zmarnowac czas na nauke rysunku... To na robotę też głupio marnować czas. Jakby ludzie znali datę śmierci niezły by był chaos. Ale wyobraź sobie. Umierasz, po sobie zostawiając setki zarysowanych kartek. Twoje wnuki, prawnuki wszyscy to oglądają, zwłaszcza chłopaki gołe baby, aż w końcu któreś zostaje wspaniałym artystą. Nikt z rodziny cię nie zapomni 😉 A te digitalne rzeczy to ja nie wiem czy to przetrwa. Nie ma tego czaru jednak co przedmiot. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalo Napisano 14 Wrzesień 2022 Share Napisano 14 Wrzesień 2022 9 godzin temu, Nezumi napisał: Mnie juz 45 stuknelo to w sam raz na stare lata bym mial... Więc jesteś tym starszym bliźniakiem.. albo mną z przyszłości lub innego uniwersum.. 9 godzin temu, Nezumi napisał: Ale z drugiej strony moze mam nieuleczalna chorobe i sie przekrece za 10 lat... Glupio by bylo zmarnowac czas na nauke rysunku... To na robotę też głupio marnować czas. Jakby ludzie znali datę śmierci niezły by był chaos. Ale wyobraź sobie. Umierasz, po sobie zostawiając setki zarysowanych kartek. Twoje wnuki, prawnuki wszyscy to oglądają, zwłaszcza chłopaki gołe baby, aż w końcu któreś zostaje wspaniałym artystą. Nikt z rodziny cię nie zapomni 😉 A te digitalne rzeczy to ja nie wiem czy to przetrwa. Nie ma tego czaru jednak co przedmiot. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebastianSz Napisano 14 Wrzesień 2022 Autor Share Napisano 14 Wrzesień 2022 (edytowane) 13 hours ago, Nezumi said: Mnie juz 45 stuknelo to w sam raz na stare lata bym mial... Ale z drugiej strony moze mam nieuleczalna chorobe i sie przekrece za 10 lat... Glupio by bylo zmarnowac czas na nauke rysunku... Decisions, decisions... 😄 Lata miną czy będziesz coś robił czy nie, można równie dobrze rysować😄 Może to zabrzmi jak takie artsy-fartsy pierdolenie, ale sztuka (no, może nie ta robiona zawodowo na zamówienie z deadlinem na wczoraj 😛 ) pomaga radzić sobie z emocjami. Jak coś nie tak idzie w życiu to często można to przekuć w jakąś inspirację do pracy, nadając w ten sposób różnym przykrym zdarzeniom jakiś wyższy cel. To samo z pozytywnymi emocjami, sztuka uczy widzieć piękno różnych rzeczy. Taki przykład: jeżdżę na tą samą działkę od 30+ lat i dopiero kiedy zacząłem malować to dostrzegłem prawdziwy urok tego miejsca i teraz widzę je w zupełnie innych barwach (pun intended). Nawet nie chodzi o efekt w postaci fajnych prac czy coś, po prostu człowiek patrzy na świat inaczej, nawet jak nie maluje/rysuje w danej chwili. 3 hours ago, michalo said: A te digitalne rzeczy to ja nie wiem czy to przetrwa. Nie ma tego czaru jednak co przedmiot. Czyli nie tylko mnie to gryzie 😄 Tak sobie myślę, że jakbym wykorkował teraz to poza tym co mam na ArtStation to nikt nawet nie będzie wiedział gdzie szukać 99% moich digitalowych prac spakowanych i poupychanych na kompach/w chmurach. Jednak namacalna rzecz to inna liga, jak widziałem z bliska prace Sorolli czy Sargenta to to zupełnie inny odbiór. Pracuję w 90% digitalowo i do komercyjnej pracy inaczej sobie nie wyobrażam na ten moment, ale jak namalowałem olejnymi całkiem spoko landszaft z rzeczką to byłem bardziej dumny niż z publikowanych ilustracji za tysiące monet 😄 Edytowane 14 Wrzesień 2022 przez SebastianSz 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebastianSz Napisano 16 Październik 2022 Autor Share Napisano 16 Październik 2022 I bonusowy progress gif: 13 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebastianSz Napisano 21 Listopad 2022 Autor Share Napisano 21 Listopad 2022 Coś tam dalej próbuję zdziałać w moim projekcie. Big Co... Rooster, znaczy się :] 15 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blazejbobek Napisano 21 Listopad 2022 Share Napisano 21 Listopad 2022 Piękny! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 21 Listopad 2022 Share Napisano 21 Listopad 2022 Jak zwykle zajebista praca 🙂 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 21 Listopad 2022 Share Napisano 21 Listopad 2022 kurde masywny Koorczak XD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mortom Napisano 21 Listopad 2022 Share Napisano 21 Listopad 2022 @SebastianSz No przyznam, że jak Seba zrobi dziubek.... 😉 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalo Napisano 22 Listopad 2022 Share Napisano 22 Listopad 2022 Piękna robota. Nie wiedziałem, że z koguta można zrobić tak przekozaczne zwierzę. To jest z baśni/mitologii stworzenie czy twój wytwór? 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebastianSz Napisano 22 Listopad 2022 Autor Share Napisano 22 Listopad 2022 2 hours ago, michalo said: Piękna robota. Nie wiedziałem, że z koguta można zrobić tak przekozaczne zwierzę. To jest z baśni/mitologii stworzenie czy twój wytwór? Dzięki 🙂 Chcę wykorzystać ludowe motywy, szczególnie mazowieckie, a kogut jest ich dość częstym elementem. Nie mogłem znaleźć jakiejś konkretnej legendy z cudacznym kogutem (poza bazyliszkiem czy kokatrycą, ale chcę uniknąć w projekcie oklepanych elementów fantasy, jeśli się da), więc zrobiłem swojego. 2 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebastianSz Napisano 7 Grudzień 2022 Autor Share Napisano 7 Grudzień 2022 Rusałki znad Liwca I gif: 9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebastianSz Napisano 7 Styczeń 2023 Autor Share Napisano 7 Styczeń 2023 Taki tam szybki szkic w pieć minut :] Jestem zadowolony, bo sporą część udało mi się oblecieć bez fikuśnych brushy tylko zwykłym, bazowym okrąglakiem z Photoshopa. Im więcej maluję, tym wygodniej mi pracować tymi podstawowymi. Bratnie dusze/Kindred Spirits: I gif procesowy: 6 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 7 Styczeń 2023 Share Napisano 7 Styczeń 2023 Kozacko wygląda! I jeszcze jak na 5 min to już w ogóle, można robić na akord, marzenie pracodawcy a i AI niepotrzebne 😛 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mortom Napisano 8 Styczeń 2023 Share Napisano 8 Styczeń 2023 Miodzio! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebastianSz Napisano 8 Styczeń 2023 Autor Share Napisano 8 Styczeń 2023 13 hours ago, Destroyer said: Kozacko wygląda! I jeszcze jak na 5 min to już w ogóle, można robić na akord, marzenie pracodawcy a i AI niepotrzebne 😛 I to wszystko za złotydwajściadziewińć i na wczoraj! 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebastianSz Napisano 23 Styczeń 2023 Autor Share Napisano 23 Styczeń 2023 Jedna z ilustracji do Tales of the RED: Street Stories. Nie wiem czy inne firmy też tak robią (póki co się nie spotkałem) ale R. Talsorian zawsze wysyłają mi fizyczną kopię książek do których robiłem ilustracje i to zawsze taki miły zastrzyk z dopaminy :] 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalberos Napisano 23 Styczeń 2023 Share Napisano 23 Styczeń 2023 Zajebiste te ostatnie ilustracje! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebastianSz Napisano 27 Styczeń 2023 Autor Share Napisano 27 Styczeń 2023 Kolejna ilustracja z Tales of the RED: Street Stories - Mynah and Fridge. Babka miała mieć taki ptasi design i dziób z nosa zrobiony ¯\_(ツ)_/¯ 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mortom Napisano 27 Styczeń 2023 Share Napisano 27 Styczeń 2023 Superancko! Jak zawsze 🙂 Choć mam wrażenie że coś jest nietegez z wyciągniętą w górę ręką cyber Yenefer 😉 Układ palców, albo sama wielkość dłoni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi