Napisano 27 Lipiec 20177 l Czesc, podsumowalem co ciekawsze rzeczy w formie reela. W trakcie 6-cio letniej pracy w Platigu troche sie tego nazbieralo. Troche 3ds studio, troche Mayi. Renderowane glownie w Arnoldzie, Vrayu i Redshifcie. Troche screenow https://www.artstation.com/artwork/LwrR0
Napisano 27 Lipiec 20177 l piekne rzeczy. Przy takim poziomie chetnie bym male breakdowny zobaczyl w reelu, by w pelni docenic kunszt. Powodzenia!
Napisano 27 Lipiec 20177 l Wszystko robi wrażenie :), a na mnie szczególnie ujęcia z projektu The Game Changer. Czad!
Napisano 28 Lipiec 20177 l Autor Dzieki wielkie. Z breakdownami jest roznie, czasem potrafia pochlonac sporo czasu na przygotowanie, a tez wszystkiego nie mozna pokazac bo musi byc na to zgoda :) Jesli chodzi o aktualna prace, to poki co mam dluzszy urlop, a za chwile wybywam do Vancouver. Od dluzszego czasu chodzi mi to miejsce po glowie i chcialbym sprobowac jak sie tam zyje i pracuje. Dzieki jeszcze raz
Napisano 28 Lipiec 20177 l Swietne rzeczy, rowniez z checia zobaczylbym jakies breakdown'y. Najbardziej podoba mi sie ten fragment z gdzie jest mewa. Z czego to? Powodzenia w Vancuver :)
Napisano 1 Sierpień 20177 l Gratuluję umiejętności! I samych sukcesów w dalszej karierze :) Przyjemnie się to oglądało. Pozdrów Nordena... i załóżcie tam firmę.... "wPIzdu".....:)))) - Ty tak serio? Każdemu musisz się wpieprzać i wylewać swoje żale? Taki z Ciebie Humanista jak z koziej dupy trąbka - jak tylko można to byś gnoił każdego...
Napisano 1 Sierpień 20177 l Autor Dzieki, ciesze sie, ze sie podoba :) Pawelkos - ujecie z mewa pochodzi z filmu game changer. Taki chinski projekt, gdzie robilismy full cg przelot nad Shanghaiem Edytowane 2 Sierpień 20177 l przez JohnZi
Napisano 1 Sierpień 20177 l ... a co ma się nie podobać....!!!.... tylko nie wiem jak zwykle co ty zrobiłeś, a co reszta PI.... ale to słodka tajemnica wszystkich... DemoReeali....:)))
Napisano 1 Sierpień 20177 l Autor No raczej wiekszosc jest opisane... ogolnie staralem sie powrzucac prace gdzie raczej wiecej zrobilem. Nie jestem fanem takiego podejscia, ze robiac np. jedna teksture albo inna pierdole w danym ujeciu od razu musze je wrzucic do reela.
Napisano 1 Sierpień 20177 l .....ja Ci oczywiście we wszystko wierzę... ale oglądając tylko obraz powstaje modny teraz przekaz informacji, która nie jest informacją tylko złudzeniem informacji... może to i dobre... tylko dla kogo...??..:))) Powodzenia w BC piękne miejsce... może i reszta się spełni...!!!...:)
Napisano 1 Sierpień 20177 l Dishonored 2 i Shaded of Blue? :O Pozazdroscic! Super reel, super skill, super klienci. Moje gratulacje i szacunek. Fajnie tez, ze reel krotki i "to the point", bez dupereli - sama smietanka.
Napisano 2 Sierpień 20177 l .....ja Ci oczywiście we wszystko wierzę... ale oglądając tylko obraz powstaje modny teraz przekaz informacji, która nie jest informacją tylko złudzeniem informacji... może to i dobre... tylko dla kogo...??..:))) Powodzenia w BC piękne miejsce... może i reszta się spełni...!!!...:) Dziadek, kurde, szanuję Cię ale teraz pierdolisz 3 po 3. Masz po prawej TASK, czyli co koleś robił, jakie kurde złudzenie? Weź się ocknij i przestań pierdolić na dobrą robotę, której u Ciebie jest brak od lat co najmniej ośmiu, bo tyle Cię sledzę na forum...Przestań jeździć po tych ludziach bo to już jest nudne. Dziękuję i pozdrawiam.
Napisano 2 Sierpień 20177 l @ApaczoS Przecież napisałem, że mi się PODOBA...!!! Dziękuję za informację... co to jest TASK... ja na prawdę nie wiedziałem, a do tego nie oglądałem tego linku. Mimo, że MNIEJ więcej wiem o co chodzi i robię wszystko źle... no taka choroba...:).. nie czepiam się.... i teraz już wiem, że to jest Reel kogoś kto ustawia wirtualne światła. Światło rzecz najważniejsza...!!!... i bez niego niczego, by nie było nic widać... tak samo jak jest światło, a nie ma czego oświetlać....:)))) Życzę chłopakowi jak najlepiej... bardzo lubię Nordena, i WWoja... a nawet najbardziej ich, bo można z nimi porozmawiać... na mnie nie robi wrażania... (4 użytkownik(ów) ma inne zdanie na ten temat).... to jest zachowanie robota klasy niższej. Ja wyrażam swoje zdanie... i trudno żeby każde zadowalało wszystkich.... do mnie można napisać,że pie&^%#%#^$#e (chociaż ja tak nie układam słów) jest to przynajmniej konkret w pełnym zdaniu. Tylko w rozmowie mogę się czegoś dowiedzieć i dzięki niej czegoś nauczyć... i tak już prawie dekadę.... a że nie mam kogoś od światła, tekstur...itd. muszę to robić sam i niekomercyjnie....:))) Bardzo dziękuję wszystkim z którymi mogłem porozmawiać....!!!... rozmowa tuczy....!!!...:)
Napisano 2 Sierpień 20177 l Bardzo mi się podoba twoje wyczucie światła, w prawie każdej scenie jest klimat. Gratuluję i powodzenia życzę.
Napisano 3 Sierpień 20177 l Autor Prosilbym o nie robienie z tego wątku kolejnej typowej dyskusji w stylu max3d.pl. Dziekuje :)
Napisano 3 Sierpień 20177 l Ło man, poezja. Niech ci się dalej wiedzie, masz zajebisty miks wizualnych i technicznych skilli. Breakdown twoja krowy nawet mi się raz przyśnił, nie żartuje:) Zazdro pracy za granicą, zawsze chciałem spróbować!
Napisano 19 Sierpień 20177 l Oooo. Ja to bym chciał się więcej dowiedzieć o tym gostku w Lambo, widziałem rendery, ale nie miałem pojęcia, że to animacja.