Skocz do zawarto艣ci

Featured Replies

• Odpowiedzi 23
  • Wy艣wietle艅 5k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

piekne rzeczy. Przy takim poziomie chetnie bym male breakdowny zobaczyl w reelu, by w pelni docenic kunszt. Powodzenia!

Napisano

Wszystko robi wra偶enie :), a na mnie szczeg贸lnie uj臋cia z projektu The Game Changer. Czad!

Napisano
  • Autor

Dzieki wielkie. Z breakdownami jest roznie, czasem potrafia pochlonac sporo czasu na przygotowanie, a tez wszystkiego nie mozna pokazac bo musi byc na to zgoda :)

Jesli chodzi o aktualna prace, to poki co mam dluzszy urlop, a za chwile wybywam do Vancouver. Od dluzszego czasu chodzi mi to miejsce po glowie i chcialbym sprobowac jak sie tam zyje i pracuje. Dzieki jeszcze raz

Napisano

Swietne rzeczy, rowniez z checia zobaczylbym jakies breakdown'y. Najbardziej podoba mi sie ten fragment z gdzie jest mewa. Z czego to? Powodzenia w Vancuver :)

Napisano

Wow, jestem pod wra偶eniem, niesamowicie dobrze wykonujesz swoja prac臋 :)

Napisano

Gratuluj臋 umiej臋tno艣ci! I samych sukces贸w w dalszej karierze :) Przyjemnie si臋 to ogl膮da艂o.

Pozdr贸w Nordena... i za艂贸偶cie tam firm臋.... "wPIzdu".....:))))
- Ty tak serio? Ka偶demu musisz si臋 wpieprza膰 i wylewa膰 swoje 偶ale? Taki z Ciebie Humanista jak z koziej dupy tr膮bka - jak tylko mo偶na to by艣 gnoi艂 ka偶dego...
Napisano
  • Autor

Dzieki, ciesze sie, ze sie podoba :)

Pawelkos - ujecie z mewa pochodzi z filmu game changer. Taki chinski projekt, gdzie robilismy full cg przelot nad Shanghaiem

Edytowane przez JohnZi

Napisano

... a co ma si臋 nie podoba膰....!!!.... tylko nie wiem jak zwykle co ty zrobi艂e艣, a co reszta PI.... ale to s艂odka tajemnica wszystkich... DemoReeali....:)))

Napisano
  • Autor

No raczej wiekszosc jest opisane... ogolnie staralem sie powrzucac prace gdzie raczej wiecej zrobilem. Nie jestem fanem takiego podejscia, ze robiac np. jedna teksture albo inna pierdole w danym ujeciu od razu musze je wrzucic do reela.

Napisano

.....ja Ci oczywi艣cie we wszystko wierz臋... ale ogl膮daj膮c tylko obraz powstaje modny teraz przekaz informacji, kt贸ra nie jest informacj膮 tylko z艂udzeniem informacji... mo偶e to i dobre... tylko dla kogo...??..:)))

Powodzenia w BC pi臋kne miejsce... mo偶e i reszta si臋 spe艂ni...!!!...:)

Napisano

Dishonored 2 i Shaded of Blue? :O Pozazdroscic! Super reel, super skill, super klienci. Moje gratulacje i szacunek. Fajnie tez, ze reel krotki i "to the point", bez dupereli - sama smietanka.

Napisano
.....ja Ci oczywi艣cie we wszystko wierz臋... ale ogl膮daj膮c tylko obraz powstaje modny teraz przekaz informacji, kt贸ra nie jest informacj膮 tylko z艂udzeniem informacji... mo偶e to i dobre... tylko dla kogo...??..:)))

Powodzenia w BC pi臋kne miejsce... mo偶e i reszta si臋 spe艂ni...!!!...:)

Dziadek, kurde, szanuj臋 Ci臋 ale teraz pierdolisz 3 po 3. Masz po prawej TASK, czyli co kole艣 robi艂, jakie kurde z艂udzenie? We藕 si臋 ocknij i przesta艅 pierdoli膰 na dobr膮 robot臋, kt贸rej u Ciebie jest brak od lat co najmniej o艣miu, bo tyle Ci臋 sledz臋 na forum...Przesta艅 je藕dzi膰 po tych ludziach bo to ju偶 jest nudne.

Dzi臋kuj臋 i pozdrawiam.

Napisano

@ApaczoS

Przecie偶 napisa艂em, 偶e mi si臋 PODOBA...!!!

Dzi臋kuj臋 za informacj臋... co to jest TASK... ja na prawd臋 nie wiedzia艂em, a do tego nie ogl膮da艂em tego linku.

Mimo, 偶e MNIEJ wi臋cej wiem o co chodzi i robi臋 wszystko 藕le... no taka choroba...:).. nie czepiam si臋.... i teraz ju偶 wiem, 偶e to jest Reel kogo艣 kto ustawia wirtualne 艣wiat艂a.

艢wiat艂o rzecz najwa偶niejsza...!!!... i bez niego niczego, by nie by艂o nic wida膰... tak samo jak jest 艣wiat艂o, a nie ma czego o艣wietla膰....:))))

呕ycz臋 ch艂opakowi jak najlepiej... bardzo lubi臋 Nordena, i WWoja... a nawet najbardziej ich, bo mo偶na z nimi porozmawia膰... na mnie nie robi wra偶ania... (4 u偶ytkownik(贸w) ma inne zdanie na ten temat).... to jest zachowanie robota klasy ni偶szej.

Ja wyra偶am swoje zdanie... i trudno 偶eby ka偶de zadowala艂o wszystkich.... do mnie mo偶na napisa膰,偶e pie&^%#%#^$#e (chocia偶 ja tak nie uk艂adam s艂贸w) jest to przynajmniej konkret w pe艂nym zdaniu.

Tylko w rozmowie mog臋 si臋 czego艣 dowiedzie膰 i dzi臋ki niej czego艣 nauczy膰... i tak ju偶 prawie dekad臋.... a 偶e nie mam kogo艣 od 艣wiat艂a, tekstur...itd. musz臋 to robi膰 sam i niekomercyjnie....:)))

Bardzo dzi臋kuj臋 wszystkim z kt贸rymi mog艂em porozmawia膰....!!!... rozmowa tuczy....!!!...:)

Napisano

Bardzo mi si臋 podoba twoje wyczucie 艣wiat艂a, w prawie ka偶dej scenie jest klimat. Gratuluj臋 i powodzenia 偶ycz臋.

Napisano
  • Autor

Prosilbym o nie robienie z tego w膮tku kolejnej typowej dyskusji w stylu max3d.pl. Dziekuje :)

Napisano

艁o man, poezja. Niech ci si臋 dalej wiedzie, masz zajebisty miks wizualnych i technicznych skilli.

Breakdown twoja krowy nawet mi si臋 raz przy艣ni艂, nie 偶artuje:)

Zazdro pracy za granic膮, zawsze chcia艂em spr贸bowa膰!

Napisano

Oooo. Ja to bym chcia艂 si臋 wi臋cej dowiedzie膰 o tym gostku w Lambo, widzia艂em rendery, ale nie mia艂em poj臋cia, 偶e to animacja.

Je艣li chcesz doda膰 odpowied藕, zaloguj si臋 lub zarejestruj nowe konto

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj wi臋cej Polityka prywatno艣ci