Napisano 27 Lipiec 20177 l Czesc, podsumowalem co ciekawsze rzeczy w formie reela. W trakcie 6-cio letniej pracy w Platigu troche sie tego nazbieralo. Troche 3ds studio, troche Mayi. Renderowane glownie w Arnoldzie, Vrayu i Redshifcie. 聽 Troche screenow https://www.artstation.com/artwork/LwrR0 聽 聽
Napisano 27 Lipiec 20177 l piekne rzeczy. Przy takim poziomie chetnie bym male breakdowny zobaczyl w reelu, by w pelni docenic kunszt. Powodzenia!
Napisano 27 Lipiec 20177 l Wszystko robi wra偶enie :), a na mnie szczeg贸lnie uj臋cia z projektu The Game Changer. Czad!
Napisano 28 Lipiec 20177 l Autor Dzieki wielkie. Z breakdownami jest roznie, czasem potrafia pochlonac sporo czasu na przygotowanie, a tez wszystkiego nie mozna pokazac bo musi byc na to zgoda :) Jesli chodzi o aktualna prace, to poki co mam dluzszy urlop, a za chwile wybywam do Vancouver. Od dluzszego czasu chodzi mi to miejsce po glowie i chcialbym sprobowac jak sie tam zyje i pracuje. Dzieki jeszcze raz
Napisano 28 Lipiec 20177 l Swietne rzeczy, rowniez z checia zobaczylbym jakies breakdown'y. Najbardziej podoba mi sie ten fragment z gdzie jest mewa. Z czego to? Powodzenia w Vancuver :)
Napisano 1 Sierpie艅 20177 l Gratuluj臋 umiej臋tno艣ci! I samych sukces贸w w dalszej karierze :) Przyjemnie si臋 to ogl膮da艂o. 聽 Pozdr贸w Nordena... i za艂贸偶cie tam firm臋.... "wPIzdu".....:)))) - Ty tak serio? Ka偶demu musisz si臋 wpieprza膰 i wylewa膰 swoje 偶ale? Taki z Ciebie Humanista jak z koziej dupy tr膮bka - jak tylko mo偶na to by艣 gnoi艂 ka偶dego...
Napisano 1 Sierpie艅 20177 l Autor Dzieki, ciesze sie, ze sie podoba :) 聽 Pawelkos - ujecie z mewa pochodzi z filmu game changer. Taki chinski projekt, gdzie robilismy full cg przelot nad Shanghaiem Edytowane 2 Sierpie艅 20177 l przez JohnZi
Napisano 1 Sierpie艅 20177 l ... a co ma si臋 nie podoba膰....!!!.... tylko nie wiem jak zwykle co ty zrobi艂e艣, a co reszta PI.... ale to s艂odka tajemnica wszystkich... DemoReeali....:)))
Napisano 1 Sierpie艅 20177 l Autor No raczej wiekszosc jest opisane... ogolnie staralem sie powrzucac prace gdzie raczej wiecej zrobilem. Nie jestem fanem takiego podejscia, ze robiac np. jedna teksture albo inna pierdole w danym ujeciu od razu musze je wrzucic do reela.
Napisano 1 Sierpie艅 20177 l .....ja Ci oczywi艣cie we wszystko wierz臋... ale ogl膮daj膮c tylko obraz powstaje modny teraz przekaz informacji, kt贸ra nie jest informacj膮 tylko z艂udzeniem informacji... mo偶e to i dobre... tylko dla kogo...??..:))) Powodzenia w BC pi臋kne miejsce... mo偶e i reszta si臋 spe艂ni...!!!...:)
Napisano 1 Sierpie艅 20177 l Dishonored 2 i Shaded of Blue? :O Pozazdroscic! Super reel, super skill, super klienci. Moje gratulacje i szacunek. Fajnie tez, ze reel krotki i "to the point", bez dupereli - sama smietanka.
Napisano 2 Sierpie艅 20177 l .....ja Ci oczywi艣cie we wszystko wierz臋... ale ogl膮daj膮c tylko obraz powstaje modny teraz przekaz informacji, kt贸ra nie jest informacj膮 tylko z艂udzeniem informacji... mo偶e to i dobre... tylko dla kogo...??..:))) Powodzenia w BC pi臋kne miejsce... mo偶e i reszta si臋 spe艂ni...!!!...:) 聽 Dziadek, kurde, szanuj臋 Ci臋 ale teraz pierdolisz 3 po 3. Masz po prawej TASK, czyli co kole艣 robi艂, jakie kurde z艂udzenie? We藕 si臋 ocknij i przesta艅 pierdoli膰 na dobr膮 robot臋, kt贸rej u Ciebie jest brak od lat co najmniej o艣miu, bo tyle Ci臋 sledz臋 na forum...Przesta艅 je藕dzi膰 po tych ludziach bo to ju偶 jest nudne. Dzi臋kuj臋 i pozdrawiam.
Napisano 2 Sierpie艅 20177 l @ApaczoS Przecie偶 napisa艂em, 偶e mi si臋 PODOBA...!!! Dzi臋kuj臋 za informacj臋... co to jest TASK... ja na prawd臋 nie wiedzia艂em, a do tego nie ogl膮da艂em tego linku. Mimo, 偶e MNIEJ wi臋cej wiem o co chodzi i robi臋 wszystko 藕le... no taka choroba...:).. nie czepiam si臋.... i teraz ju偶 wiem, 偶e to jest Reel kogo艣 kto ustawia wirtualne 艣wiat艂a. 艢wiat艂o rzecz najwa偶niejsza...!!!... i bez niego niczego, by nie by艂o nic wida膰... tak samo jak jest 艣wiat艂o, a nie ma czego o艣wietla膰....:)))) 呕ycz臋 ch艂opakowi jak najlepiej... bardzo lubi臋 Nordena, i WWoja... a nawet najbardziej ich, bo mo偶na z nimi porozmawia膰... na mnie nie robi wra偶ania... (4 u偶ytkownik(贸w) ma inne zdanie na ten temat).... to jest zachowanie robota klasy ni偶szej. Ja wyra偶am swoje zdanie... i trudno 偶eby ka偶de zadowala艂o wszystkich.... do mnie mo偶na napisa膰,偶e pie&^%#%#^$#e (chocia偶 ja tak nie uk艂adam s艂贸w) jest to przynajmniej konkret w pe艂nym zdaniu. Tylko w rozmowie mog臋 si臋 czego艣 dowiedzie膰 i dzi臋ki niej czego艣 nauczy膰... i tak ju偶 prawie dekad臋.... a 偶e nie mam kogo艣 od 艣wiat艂a, tekstur...itd. musz臋 to robi膰 sam i niekomercyjnie....:))) 聽 Bardzo dzi臋kuj臋 wszystkim z kt贸rymi mog艂em porozmawia膰....!!!... rozmowa tuczy....!!!...:)
Napisano 2 Sierpie艅 20177 l Bardzo mi si臋 podoba twoje wyczucie 艣wiat艂a, w prawie ka偶dej scenie jest klimat. Gratuluj臋 i powodzenia 偶ycz臋.
Napisano 3 Sierpie艅 20177 l Autor Prosilbym o nie robienie z tego w膮tku kolejnej typowej dyskusji w stylu max3d.pl. Dziekuje :)
Napisano 3 Sierpie艅 20177 l 艁o man, poezja. Niech ci si臋 dalej wiedzie, masz zajebisty miks wizualnych i technicznych skilli. Breakdown twoja krowy nawet mi si臋 raz przy艣ni艂, nie 偶artuje:) 聽 Zazdro pracy za granic膮, zawsze chcia艂em spr贸bowa膰!
Napisano 19 Sierpie艅 20177 l Oooo. Ja to bym chcia艂 si臋 wi臋cej dowiedzie膰 o tym gostku w Lambo, widzia艂em rendery, ale nie mia艂em poj臋cia, 偶e to animacja.
Je艣li chcesz doda膰 odpowied藕, zaloguj si臋 lub zarejestruj nowe konto