Skocz do zawartości

Dwutygodniowy Speedsculpting #19: StarCraft Universum

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 61
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Bardzo ładnie! Podoba mi się:) Zmieniłbyś czcionkę z zasadami bo zawsze taka sama jest a tu IMO nie pasuje. I napis Max3d zżarła kompresja. Heh zbierasz gdzieś te plansze Vega?

• Like 1
Napisano (edytowane)

Jutro poprawie czcionke, napis max3d jest taki bo musiałem wyciąć tło, a nie posiadam loga w dużej rozdzielczości (będę musiał zagadac do adka ;) ). Plansze chyba mam wszystkie na dysku, a jak nie to na serwerze :) (powinny być na serwerze :P )

Edit:

Skoro już uruchomiłem kompa to poprawiłem :)

Edytowane przez Vega
Napisano

Fajnie że się przykładasz do tego. Takie rzeczy mimo wszystko też działają na ludzi. Dałbyś jeszcze jakieś refki albo inspiracje bo ja starcrafta to kojarzę tylko ze stateczkami i budyneczkami:)

Napisano

Czas przerwać moją nieobecność na forum, remont miałem i takie tam.... chochorągiewki, i nie było sposobu żeby się na foum dostać.

Temat super, tylko nie wiem czy mnie nie przerośnie, bo łatwe to to nie będzie, SC uwielbiam po prostu i na pewno coś popróbuję.

Pozdrawiam Kuba.

Napisano

Ja tutaj pierwszy raz więc proszę bez krzyków. W sumie to bardziej chciałem po testować soft. Tylko kurcze jak siadłem do zabawy to czas mi uciekł i nie skończyłem rzeźbienia. Daję to co naskrobałem. Następnym razem muszę inaczej rozłożyć siły.

ZERG%20BENELING%20steps.jpg

ZERG%20BENELING%20final.jpg

Napisano

Ahhhh ty... też miałem zrobić banelinga, ale mnie ubiegłeś, no trudno, kto pierwszy ten lepszy, będę musiał nad czyś innym pomyśleć. Ładnie Ci wychodzi, tylko szkoda, że czasu koniec :/

Pozdrawiam Kuba.

Napisano

przecie stoi jak byk sculptris:P Jako zem terran fo' life nie lubie tych paskud. Ale fajnie zrobiony:)

Napisano

Darmowy sculptris. Chciałem go jeszcze pod pieścić, ale włączeniu modyfikatora symetry poszła się walić cała asymetria. Programik zwyczajnie dodał symetrię jako permanentny skulpt i już nie ma odwrotu. Więc model idzie w glebę :)

Napisano

Ode mnie coś takiego: 3h i chyba więcej nie będę nad tym dłubał. Chyba zmienię zasadę z tym 900px :D Bo to za mało według mnie. Zwiększę do 1200px :)

StarCraft_wnrnrp.jpg

Napisano

Fajna hydra dezzed, i fajnie, że nowa osoba w Speedzie bierze udział. Ja dodaje mojego overlorda i tym samym podnoszę limit jednostek dla zergów :P. Mam nadzieję, że się podniesienie limitu przyda i przybędzie tych pracek jeszcze trochę do czasu sondy. :) Co do mojego sculpta, to mam jeszcze troszkę minut w zapasie i może poprawię kilka rzeczy. Polecam wszystkim Zsketch, ja właśnie w ten sposób zacząłem tą pracę i zaoszczędził trochę cennego czasu, jednym a raczje dwoma słowami świetna sprawa.

speedsculptingoverlord.png

Uploaded with ImageShack.us

Pozdrawiam Kuba.

Napisano

A przepraszam gdzie jedyna prawidlwa rasa tj. terranie?

Gość fishinthewater
Napisano

Cyanide

masz moj glos poki co! Swietny sculpt.

Napisano

Slowiak, indian Dzięki chłopaki, ale mam nadzieję, że w konkursie weźmie udział jeszcze kilka osób, i sądzę, że rozkład sił się znacznie zmieni, ale mimo to miło słyszeć, że się podoba.

Simple_man nie dokładnie wiem o co Ci chodzi z tym wejściami, ale jeżeli masz na myśli to ile sculptów możesz robić na daną edycje to jest ona nieograniczona, czyli bez przeszkód możesz zacząć nową pracę, ale tylko jedna z twoich prac będzie dopuszczona do sondy, oczywiście Ty wybierasz która. A jak nie o to Ci chodziło to nie wiem. :p

Pozdrawiam Kuba.

Napisano (edytowane)

cztery? hmm, widziałem dwa koncepty i były tylko trzy, ale dołożyć jedną to nie problem ;P

Edit: dołożyłem czwartą nogę :)

4nogi.jpg

Edytowane przez vrocker
Napisano (edytowane)

polka dot baza to moja specjalność

dorzucę jeszcze zmagania z ludzką rasą, takie sobie wyszło ale co tam

soft Blender, twarz z boxa

ludz.jpg

Edytowane przez dezzed
Gość fishinthewater
Napisano

Troche zawyzacie poziom ale tez cos dziabne xD. Zawsze to jakis trening.

Napisano

Jakbym mógł prosić to jak wrzucacie ostateczne wersjo to pokazujcie z kilku kamer i wszystko jako 1 obrazek :) Bo później ja muszę to łączyć, a tak będę miał mniej pracy :)

Także pamiętajcie żeby pokazać z kilka ujęć. Dobrze by było gdybyście pokazali najniższy sdiv :)

Mam nadzieję, że to sprawy nie skomplikuje :)

Napisano

Ale u ciebie niema problemu :) Masz ładnie pokazane etapy od kulki do finishu :)

Chodzi o to żeby było widać bazę lub najniższy sdiv :)

Napisano (edytowane)

Vega mnie namówił i zrobiłem glutowatą Kerrigan.Baza z zspherek,dłonie i paluchy stóp dospawane w maxie.

Acha,zapomniałem o skrzydłach a potem już nie miałem czasu...

10wlc8i.jpg

Pozdr:)

Edytowane przez mafida
Gość fishinthewater
Napisano

mafida

Vega mnie namówił i zrobiłem glutowatą Kerrigan.Baza z zspherek,dłonie i paluchy stóp dospawane w maxie.

Dziękuje, dobranoc!xD

Napisano (edytowane)

Ty ^&%%$^£ jeden! ja mialem dzis robic Kerrigan! ale dobra, sobie daruje te bitwe. Brzuch mi sie nie podoba, wyglada jakby byla przy nadziei:P Pozatym nawet, nawet, 3+ ^^

Edytowane przez Morte
Gość fishinthewater
Napisano

No i co Vega narobiles? xD

Napisano

Pozdr:)

Zrobiłeś to w 4h?? :o

WTF!? Masz 4 pary rąk? ;) :P

Napisano

Ładnie pozamiatałeś mafida :]. Szkoda, że bez skrzydeł, wtedy by jeszcze fajniej było. No to kmin następny temat powoli :p. No chyba, że się jeszcze dziś ktoś porwie na coś uber i podbije poziom jeszcze wyżej.

Jasne że kulki dają radę lucek, wątpiłeś?:p

Pozdrawiam Kuba.