ttaaddeekk Napisano 25 Grudzień 2008 Share Napisano 25 Grudzień 2008 piotrek- jak Ty mozesz w takim zasyfieniu pracowac ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Najt Napisano 29 Grudzień 2008 Share Napisano 29 Grudzień 2008 (edytowane) aktualny :) Edytowane 26 Styczeń 2009 przez Najt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trosiek Napisano 24 Styczeń 2009 Share Napisano 24 Styczeń 2009 Oto moje cudo po sprzątaniu: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
claude Napisano 24 Styczeń 2009 Share Napisano 24 Styczeń 2009 Ha ha ha 3d max na PC... Ty ściemniaczu!!!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trosiek Napisano 25 Styczeń 2009 Share Napisano 25 Styczeń 2009 to jest tylko object dock i tapeta z leoparda na viście :) pasek startu chowa się automatycznie. To nie Mac :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariusz Napisano 27 Styczeń 2009 Share Napisano 27 Styczeń 2009 A mi się już znudził szary pasek start i zaszalałem:) Nawet przy okazji posprzątałem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
voyager Napisano 27 Styczeń 2009 Share Napisano 27 Styczeń 2009 A to mój :) To nie jest fap folder ---------------------------------------------------------------------------------------------------▼ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kr3tz Napisano 27 Styczeń 2009 Share Napisano 27 Styczeń 2009 dariusz - X-Chat podstawa :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 27 Styczeń 2009 Share Napisano 27 Styczeń 2009 co tam robi mudbox?;D ale lans ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Johny Napisano 27 Styczeń 2009 Share Napisano 27 Styczeń 2009 voyager co za monitor masz? rozdzielczosc screena mnie zastanawia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ardeni Napisano 28 Styczeń 2009 Share Napisano 28 Styczeń 2009 (edytowane) Gregor - z tym 16x9 to przesada, strony www są szerokosci 1/3 ekranu?:P Jak przesiadka z malucha crt? Edytowane 28 Styczeń 2009 przez Ardeni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
voyager Napisano 28 Styczeń 2009 Share Napisano 28 Styczeń 2009 co tam robi mudbox? Czeka, aż sie 30dniowy okres testowy skończy :P voyager co za monitor masz? rozdzielczosc screena mnie zastanawia :) Samsung 2343BW W sumie tani model (800zł), ale jak wiadomo klient patrzy na cyferki i 2048px w poziomie mnie przekonało :) Ogólnie nie polecę, ale o tym niżej Gregor - z tym 16x9 to przesada, strony www są szerokosci 1/3 ekranu?:P Jak przesiadka z malucha crt? Strony są robione pod 1024, więc mieszczą się 2 :D Gdybym nie musial sie przeprowadzać i miał wiecej miejsca na biurku, to bym go sobie zostawił. Takich kolorów i kontrastu długo nie będzie na LCD. Do tego każda rozdziałka fajnie wyglądała, a tu? Gry poniżej 1366 x 768 słabo wyglądają, kolorów mało (szczególnie gamut szarości), dotykowy panel nie do użycia po ciemku No ale filmy w hd lub przynajmniej 720p bez pasków, niesamowity komfort pracy przy 2048x1152 i niska cena rekompensują niedogodności :D Chce ktoś za flaszkę dobrego IBM p260 21' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkeruj Napisano 28 Styczeń 2009 Share Napisano 28 Styczeń 2009 Ehhh, voyager, żeby gdzieś bliżej, to chętnie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naeq Napisano 9 Luty 2009 Share Napisano 9 Luty 2009 (edytowane) Zmieniłem trochę pulpit :) Edit: Nowa wersja, jeszcze bardziej zmieniłem :) Edytowane 10 Luty 2009 przez naeq Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 11 Luty 2009 Share Napisano 11 Luty 2009 Up: 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Soul Master Napisano 16 Luty 2009 Share Napisano 16 Luty 2009 Ja na swoim prawie nic nie mam, bo nie dawno części wymieniałem i new dysk. :X Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SSn4k3 Napisano 16 Luty 2009 Share Napisano 16 Luty 2009 FAlcom - Nie szkoda Ci ramu? Ponad giga dla samego systemu to trochę dużo, nawet przy takiej maszynie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kr3tz Napisano 17 Luty 2009 Share Napisano 17 Luty 2009 FAlcom smooth ci się rozjeżdża wokół loga Windowsa! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leleń Napisano 18 Luty 2009 Share Napisano 18 Luty 2009 z gory odpowiadam: tak, nie, nie, tak.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Samot-nick Napisano 20 Luty 2009 Share Napisano 20 Luty 2009 FALcom podpowiedz skąd masz taki fajne gadżety do visty, nie bądź sknera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Johny Napisano 20 Luty 2009 Share Napisano 20 Luty 2009 ...a te gadgety co ma FAlcom (Rainmeter) 3 posty wyzej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Samot-nick Napisano 20 Luty 2009 Share Napisano 20 Luty 2009 chodziło mi bardziej o ten odtwarzacz co to jest w lewym dolnym rogu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leleń Napisano 20 Luty 2009 Share Napisano 20 Luty 2009 http://customize.org/rainmeter/skins :) a ten odtwarzacz to chyba bedzie http://customize.org/rainmeter/skins/62026 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Samot-nick Napisano 21 Luty 2009 Share Napisano 21 Luty 2009 ogromne dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SSn4k3 Napisano 21 Luty 2009 Share Napisano 21 Luty 2009 Jestem na tak! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makak Napisano 21 Luty 2009 Share Napisano 21 Luty 2009 SSn4k3 głupie pytanie po co Ci tyle przeglądarek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SSn4k3 Napisano 21 Luty 2009 Share Napisano 21 Luty 2009 Webdeveloper. Trza sprawdzić pod każdą przeglądarką jak co wygląda. Mam jeszcze IE6 portable;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makak Napisano 21 Luty 2009 Share Napisano 21 Luty 2009 Hehe tak właśnie przyszło mi do głowy jak już zadałem pytanie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Traitor Napisano 21 Luty 2009 Share Napisano 21 Luty 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 21 Luty 2009 Share Napisano 21 Luty 2009 (edytowane) Traitor ale masz zawalony pulpit jak Ty tam się odnajdujesz? :P A tepeta to już musi strasznie uwagę odwracać :P a u mnie od jakiegoś czasu takie, dobrze że większość tapety jest czarna to nie musiałem ikonek chować wystarczyło w PS maznąć :D ale tylko jakieś 50 ikonek wywaliłem :D Edytowane 21 Luty 2009 przez Destroyer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sly Napisano 25 Luty 2009 Share Napisano 25 Luty 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 27 Luty 2009 Share Napisano 27 Luty 2009 Sly fajna tapeta a u mnie jak zawsze skromnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
demigod Napisano 27 Luty 2009 Share Napisano 27 Luty 2009 (edytowane) ta MR-krzysiek nie zapomnij o spotkaniu :] to ja wrzuce pulpicik z pracy Edytowane 27 Luty 2009 przez demigod Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trosiek Napisano 27 Luty 2009 Share Napisano 27 Luty 2009 łaał masz maca :D zazdroszcze ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kulki Napisano 1 Marzec 2009 Share Napisano 1 Marzec 2009 FALcom jak nazywa się programik pokazujący Ci pogodę (ten z drugiego screena) Dzenks z góry za odpowiedź:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 1 Marzec 2009 Share Napisano 1 Marzec 2009 Kulki to ciągle ten sam Rainmetter ;) +skin HUD Vision http://www.rainlendar.net/cms/index.php http://customize.org/rainmeter/skins masz tu ścieżkę to tego :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kulki Napisano 2 Marzec 2009 Share Napisano 2 Marzec 2009 Dzięki chłopaki wszystko ładnie działa.. Miałem tylko małą zadyszkę jak ustawić miasto do wyświetlania pogody ale w końcu się udało:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sadowski25 Napisano 20 Marzec 2009 Share Napisano 20 Marzec 2009 Buuuu!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Topek Napisano 20 Marzec 2009 Share Napisano 20 Marzec 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Kosiorek Napisano 28 Marzec 2009 Share Napisano 28 Marzec 2009 (edytowane) A to mój drugi pulpit:) Edytowane 28 Marzec 2009 przez Tomek Kosiorek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ziper Napisano 5 Kwiecień 2009 Share Napisano 5 Kwiecień 2009 Pulpit swiezo po instalce :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trosiek Napisano 10 Kwiecień 2009 Share Napisano 10 Kwiecień 2009 A oto mój drugi pulpit (hackintosh ;) ): Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Muzzy Napisano 12 Kwiecień 2009 Share Napisano 12 Kwiecień 2009 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 15 Kwiecień 2009 Share Napisano 15 Kwiecień 2009 Mam pytanko. Piszę je tutaj, gdyż w sumie dotyczy pulpitu, a dokłanie ikon na pulpicie. Mianowicie niektóre ikony które powinny być na prawym monitorze na górze, po odpaleniu niektórych softów zmieniają miejsce i trafiają uparcie na lewy monitor, tak, jak to przedstwiłem na screnie. WTF? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ziper Napisano 15 Kwiecień 2009 Share Napisano 15 Kwiecień 2009 (edytowane) A uzywasz multimon`a lub ati tray tools ? \\ Edit Oczywiscie chodzilo mi o ultramona Edytowane 15 Kwiecień 2009 przez Ziper Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 15 Kwiecień 2009 Share Napisano 15 Kwiecień 2009 Nie, żadnego z nich nie używam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Kosiorek Napisano 15 Kwiecień 2009 Share Napisano 15 Kwiecień 2009 A'la Solaris:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ziper Napisano 15 Kwiecień 2009 Share Napisano 15 Kwiecień 2009 No to jezeli masz karte ati to zainstaluj ati tray tool i w opcjach ustaw zapisywanie pozycji ikon. W przeciwnym wypadku sciagnij ultramona i uzyj go do tego samego co w ati tray tools. Ultramon niestety nie jest darmowy, kosztuje 40$ ale warto tyle zabulic poniewaz programik spisuje sie wysmienicie w konfiguracjach wielomonitorowych. Na stronce podanej ponizej masz triala 30 dniowego. http://www.realtimesoft.com/ultramon/download.asp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 15 Kwiecień 2009 Share Napisano 15 Kwiecień 2009 Ja nie mam ATI tylko NVidię... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ziper Napisano 15 Kwiecień 2009 Share Napisano 15 Kwiecień 2009 No to pozostaje ultramon lub jakis odpowiednik atitray toola dla kart nv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi