Camel Napisano 21 Kwiecień 2009 Share Napisano 21 Kwiecień 2009 Megalomania, ale schluda, odnośnie ikon na pulpecie :D Pozdros ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrMoonwalker Napisano 21 Kwiecień 2009 Share Napisano 21 Kwiecień 2009 ale daje po oczach dunablaster :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sadowski25 Napisano 7 Maj 2009 Share Napisano 7 Maj 2009 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 11 Maj 2009 Share Napisano 11 Maj 2009 Obrażać własną matkę i jeszcze widzieć w tym coś zabawnego? Ja tak tylko... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
streaker Napisano 11 Maj 2009 Share Napisano 11 Maj 2009 Minimalizm ponad wszystko: Duna - tapeta w własnym nickiem to może nie szczyt, ale już daleka pozycja na drabinie narcyzmu :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 12 Maj 2009 Share Napisano 12 Maj 2009 Streaker, nie masz tak, że jak Ci jakaś grafa szczególnie dobrze wyjdzie, to sobie ją wrzucasz na pulpit? On się właśnie nauczył pisać, odpuść mu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
streaker Napisano 12 Maj 2009 Share Napisano 12 Maj 2009 Streaker, nie masz tak, że jak Ci jakaś grafa szczególnie dobrze wyjdzie, to sobie ją wrzucasz na pulpit? Pewnie, że wrzucam, ale ja tak rzadko robie coś dobrego, że ciężko trafić na taki okres :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monio Napisano 27 Maj 2009 Share Napisano 27 Maj 2009 Tapeta oczywiście w klimatach DWVI. ;) Stawiam e-piwo pierwszej osobie która zgadnie gdzie trzymam schaby. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
streaker Napisano 27 Maj 2009 Share Napisano 27 Maj 2009 Schaby ? Ja schaby trzymam w lodówce, a potem na patelnie, a na końcu na talerzu lądują :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
infected Napisano 12 Czerwiec 2009 Share Napisano 12 Czerwiec 2009 A to mój plac boju... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ex3 Napisano 3 Lipiec 2009 Share Napisano 3 Lipiec 2009 A ja teraz mam taki :) sam nie wiem jak to się stało ale ma to związek z posiadaniem żony :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gosc Napisano 4 Lipiec 2009 Share Napisano 4 Lipiec 2009 To ja mam ascetycznie w porownaniu z innymi :D Lapek do modelowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leleń Napisano 26 Lipiec 2009 Share Napisano 26 Lipiec 2009 (edytowane) :* Edytowane 28 Lipiec 2009 przez Leleń Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BizU Napisano 26 Lipiec 2009 Share Napisano 26 Lipiec 2009 (edytowane) Lelen: Moj [ 1 z 12 ] // na każdej maszynie mam zainstalowany cubedesktop. bardzo pomaga w przypadku iluśnastu uruchomionych programów okienkowych, bez problemu można pracować w maxie, w ps'ie, miec otwarte www, irca (link niżej ;) ) itp... zmiana pulpitów trwa ułamek sekundy. empeck: Objectdock plus Edytowane 26 Lipiec 2009 przez BizU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_michal Napisano 26 Lipiec 2009 Share Napisano 26 Lipiec 2009 Co to jest ten pasek u góry? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil.ochel Napisano 1 Sierpień 2009 Share Napisano 1 Sierpień 2009 moj pulpit ^^ edit: aaa, nie pytajcie czemu mam 2 skroty do bridge w pasku bo sam nie wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trosiek Napisano 1 Sierpień 2009 Share Napisano 1 Sierpień 2009 @up - słuszna tapeta :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil.ochel Napisano 2 Sierpień 2009 Share Napisano 2 Sierpień 2009 @up ha i to podwójnie bo sam robiłem! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meariss Napisano 13 Wrzesień 2009 Share Napisano 13 Wrzesień 2009 A to mój :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Camel Napisano 2 Październik 2009 Share Napisano 2 Październik 2009 Pulpit mi tyłek truł, więc zmieniłem tapetę; ikony schowałem ze wstydu, bo mam straszny bałagan na pulpicie :p Zmieniłem tapetę.. O i żeby nie wyglądało to kretyńsko.. Jak się wam podoba kolorystyka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil.ochel Napisano 2 Październik 2009 Share Napisano 2 Październik 2009 no posprzatalem a deadmau5 na tapetcie mnie juz zmeczyl (za to w itunesie sobie leci ;P) chcialem jakies inne kolory. no i w koncu mam pulpit bez smieci! :) wiekszy res chyba nie ma sensu :P tapetka z deviantarta natomiast ikoneczka moja :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamode Napisano 2 Październik 2009 Share Napisano 2 Październik 2009 Mój pulpit :] Dunablaster: czemu 2x GG ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 2 Październik 2009 Share Napisano 2 Październik 2009 To ja też mialem up pulpitu: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Camel Napisano 3 Październik 2009 Share Napisano 3 Październik 2009 kamode: Szary minimalizm ;) GG 2 razy? Powód - haker z mojego szpieguje jeden numer GG (są dowody na to.., sic!) , drugi to inny nr :) DraB: Jaaa! Jak to zrobiłeś? :o :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 4 Październik 2009 Share Napisano 4 Październik 2009 Coo?? Normalnie wzialem drugie auto, laskę posadzilem za kólkiem i zrobilem fote... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ziper Napisano 5 Październik 2009 Share Napisano 5 Październik 2009 DraB w jaki sposob rozmiesciles ikony w formacie listy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 5 Październik 2009 Share Napisano 5 Październik 2009 Coo?? Normalnie wzialem drugie auto, laskę posadzilem za kólkiem i zrobilem fote... ale niebo w szopie poprawiałeś, no przyznaj się :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil.ochel Napisano 5 Październik 2009 Share Napisano 5 Październik 2009 DraB wam nie odpisuje więc ja Wam pomogę. Programik z resztą od DraBa :) http://hotfile.com/dl/14216157/815185d/deskview.rar.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ex3 Napisano 5 Październik 2009 Share Napisano 5 Październik 2009 Pewnie tak: http://jimcofer.com/personal/?p=208 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Camel Napisano 6 Październik 2009 Share Napisano 6 Październik 2009 Coo?? Normalnie wzialem drugie auto, laskę posadzilem za kólkiem i zrobilem fote... DraB w jaki sposob rozmiesciles ikony w formacie listy ? O ikony mi chodziło :p Tapeta to zwykły bajer jak każdy, ale ikony!? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil.ochel Napisano 6 Październik 2009 Share Napisano 6 Październik 2009 Dunablaster a zobacz 2 posty wyżej (oba). Gdzie nie klikniesz tam to zrobisz :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkeruj Napisano 6 Październik 2009 Share Napisano 6 Październik 2009 Stare jak węgiel. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 6 Październik 2009 Share Napisano 6 Październik 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kr3tz Napisano 3 Listopad 2009 Share Napisano 3 Listopad 2009 /cheer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 3 Listopad 2009 Share Napisano 3 Listopad 2009 Kr3tz fajny pilpit? co to za nakladka? da sie cos takiego na xp zmontowac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kr3tz Napisano 3 Listopad 2009 Share Napisano 3 Listopad 2009 (edytowane) To jest pod XPkiem. Z czego korzystałem: Pas u góry: RocketDock :: http://rocketdock.com AddOn do RocketDock, Stacks Docklet (Rozwijany dysk czy jakikolwiek folder) :: http://rocketdock.com/addon/docklets/1791 Ikony, bo w standardzie mało (Chociaż Operation Flashpoint 2 to tak naprawdę OFP1, bo nie było ikony do jedynki :P) :: http://rocketdock.com/addon/icons Styl do XP: Muin2 :: Muin 2 i oddzielnie, ale z kilkoma niepotrzebnymi elementami (chociaż to stąd mam RocketDock), ikony Visty: Vista Inspirat :: np. tu http://www.instalki.pl/programy/download/rozszerzenia_pulpitu/BricoPack_Vista_Inspirat_Ultimate.php Tapeta :: http://bgpatterns.com + Photoshop Chyba wszystko. ;) EDIT: A, no i obowiązkowo styl Prelude do AQQ :P :: http://www.aqq.eu/dodatki/doc_details/655-prelude.html Edytowane 3 Listopad 2009 przez Kr3tz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Kosiorek Napisano 17 Listopad 2009 Share Napisano 17 Listopad 2009 Do Docka dojdzie jeszcze Logic jutro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trosiek Napisano 17 Listopad 2009 Share Napisano 17 Listopad 2009 (edytowane) o to ja też ostatnio na macu siedze :) [/url] Edytowane 17 Listopad 2009 przez trosiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 17 Listopad 2009 Share Napisano 17 Listopad 2009 i jak chłopaki się na macach pracuje ? wydajne są ? opłaca się wydać tyle pieniedzy na taki sprzęt ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trosiek Napisano 17 Listopad 2009 Share Napisano 17 Listopad 2009 ja się wypowiem tylko o systemie (:D:D) - ogólnie fajny. przyjazny, itunes daje rade jako odtwarzacz, safari mnie denerwowało więc jego miejsce zajął firefox. Reszta fajna. np dashboard - przydaje się czasem, pod F11 mam takie jakby pokaż pulpit (wszystkie okna się rozjeżdżają na bok i mam czyste tło), spotlight - bardzo szybko wyszukuje czego sie szuka. Ogólnie wady to dość trudno dostrzec narazie - w tej chwili to poznaje się poprostu inność tego sytemu (od niedawna tak na serio sie na nim bawie, bo windows z deka odmówił posluszenstwa, a nie mam czasu i checi formata robić). Ogólnie sytem sam w sobie mogę polecić. Nie miałem też problemu ze znalezieniem programów jakie używam na codzień (no oprócz maxa, ale i tak go narazie nie użuywam). Office jest, pakiet adobe - photoshop itp są więc jest spoko. Mimo wszystko trzeba czasu (nawet tylko troche), żeby przyzyczaić się co i jak bo różnice sa jak wspomniałem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil.ochel Napisano 17 Listopad 2009 Share Napisano 17 Listopad 2009 trosiek hakintoszu napisz mi PMa co zrobiłeś bo też chcę! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
infected Napisano 18 Listopad 2009 Share Napisano 18 Listopad 2009 i jak chłopaki się na macach pracuje ? wydajne są ? opłaca się wydać tyle pieniedzy na taki sprzęt ? Osobiście uważam ten system za bardzo dobry. Pomijając wszystkie efekty graficzne, które przy swojej płynności zabijają windows lub zmuszają do użycia bardzo drogiego sprzętu. Jest to system unixowy - brak wielu zamulaczy windowsa typu rejestry itp. W zamian za to dostajesz dużo plików ukrytych z ustawieniami, które możesz w każdej chwili wywalić i system odbuduje je wg twoich nowych potrzeb. Do każdego pliku graficznego tworzony jest drugi plik z miniaturą jako plik ukryty. Dlatego programy np klient ftp muszą filtrować katalogi by nie przenieść na serwer z katalogiem podglądów, czy innych plików. Oraz wiele innych plusów - ale nie ma tu już miejsca Zdumiewające (zwłaszcza po ostatnich poprawkach) oczyszczanie pamięci. Budowa nawet rozległych sieci jest łatwa. Możliwość uruchomienia systemu z dysków zewnętrznych: firewire, usb czy chociażby z pena (można sformatować pendrive z obszarami rozruchowymi - jednak nie będzie on widoczny już w windows). Tak znikoma ilość wirusów (bo użytkowników Apple jest na dzisiaj mniej niż użytkowników windows millenium) - że ja nie mam antyvira i jak wszyscy moi znajomi użytkownicy - nie spotkaliśmy rzeczonego. Ale producenci antyvirów na windows wymyślają coraz to nowe sensacyjne doniesienia, by sprzedać coś na maca też. Update firmware przy pomocy aktualizacji systemu. Ciekawy back up różnicowy całego systemu. W zasadzie większość oprogramowania jest dostępna. Office jest - ale jest to wersja okrojona w stosunku do windows. Chyba taki wabik, żeby pokazać, że jak chcesz mieć wszystko to chodź do windows. Firefox mocno niedopracowany. Co ciekawe te same błędy, które zauważyłem w pakiecie CS4 powielają się na windows Minusy to brak możliwości zarządzania plikami w oknach programów. Brak funkcji wytnij i wklej dla pliku. W przypadku integralnych przeniesień (np mail) konieczność kopiowania i usuwania starych danych - użycie przenieś będzie katastrofalne. Sortowanie bez możliwości ustawienia katalogów jako pierwsze. Brak rozszerzeń czasem uniemożliwia stworzenie katalogu i pliku o tej samej nazwie lub plików różnych programów. Oraz wiele innych minusów - ale limit znaków już mi się kończy. Ogólnie polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 23 Listopad 2009 Share Napisano 23 Listopad 2009 moje 4grosze: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
profkaufman Napisano 5 Grudzień 2009 Share Napisano 5 Grudzień 2009 Witam Zdjęcie na tapetce mojej produkcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leleń Napisano 10 Grudzień 2009 Share Napisano 10 Grudzień 2009 u mnie finalna wersja - nareszcie - siodemki... tapeta bez zmian, od kilku miesiecy :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość tiger188 Napisano 23 Grudzień 2009 Share Napisano 23 Grudzień 2009 + za E.S. Posthumus i za tapetke ofc :) a to mój Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariusz Napisano 8 Styczeń 2010 Share Napisano 8 Styczeń 2010 Nowa tapeta na ten rok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkeruj Napisano 9 Styczeń 2010 Share Napisano 9 Styczeń 2010 Wybaczcie, ale ikony po prostu musiałem poukrywać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Camel Napisano 9 Styczeń 2010 Share Napisano 9 Styczeń 2010 Łakomy kąsek. I am lovin' it. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lork Napisano 6 Sierpień 2010 Share Napisano 6 Sierpień 2010 No to mój: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi