EthicallyChallenged Napisano 23 Czerwiec 2022 Napisano 23 Czerwiec 2022 12 godzin temu, Destroyer napisał: @KLICEK bierzesz zrusha, ustawiasz żeby model cały czas się oddalał, biegniesz za nim i rzeźbisz, pół roku pracy i masz buły na nogach jak po synholu i spodnie na specjalne zamówienie trzeba szyć 🙂 win win, no brainer nawet nie ma co myśleć 😛 Tylko nie zapomnijcie żeby nadgonić z górnymi częściami ciała rzeźbiąc w marmurze, napierdalając ciężkim młotem w dłuto i nosząc kamulce do studia, żeby potem nie wyglądać jak T-rex. 1
KLICEK Napisano 30 Czerwiec 2022 Autor Napisano 30 Czerwiec 2022 6 godzin temu, Destroyer napisał: niby to jest smieszne i niby latwe do zrobienia, ale powiem wam ze to jest tak trudne ze ja jebie. 🙂 Chcialbym tak na maxa 🙂 po prostu odpoczac, bez stresu ze cos jest nie ogarniete i nie zrobione 🙂 po prostu usiasc na "czepaku" i przejebac caly dzien. 🙂 ja probuje ostatnio robic 5-10 mintowe medytacje, po 30 sekundach juz odpadam XD ja jebie uzaleznienie od kompa i przebodzcowniae motzno 1 1 1
Destroyer Napisano 30 Czerwiec 2022 Napisano 30 Czerwiec 2022 (edytowane) 1 hour ago, KLICEK said: niby to jest smieszne i niby latwe do zrobienia, ale powiem wam ze to jest tak trudne ze ja jebie. 🙂 Chcialbym tak na maxa 🙂 po prostu odpoczac, bez stresu ze cos jest nie ogarniete i nie zrobione 🙂 po prostu usiasc na "czepaku" i przejebac caly dzien. 🙂 ja probuje ostatnio robic 5-10 mintowe medytacje, po 30 sekundach juz odpadam XD ja jebie uzaleznienie od kompa i przebodzcowniae motzno Oczywiście, że jest ciężko, każda zmiana jest ciężka. Nie wskoczysz na 10min medytację z miejsca tylko musisz się tego nauczyć i najpierw będzie to tak wyglądało tj będziesz walczył z myślami albo nawet się zagapisz i się zamyślisz o czymś i nawet nie będziesz próbował się powstrzymać, To tak jak czasem czytasz książkę i po przeczytaniu strony uświadamiasz sobie że myślałeś o czymś innym i nie zwróciłeś uwagi na to co czytasz. Medytacja jak cokolwiek innego to umiejętność jak będziesz ćwiczył regularnie to w końcu się nauczysz, 30s sesja też jest dobra i lepsza niż nawet nie podjęcie próby, robisz po 30s dwa razy dziennie dzisiaj robisz 2 min z większą łatwością za 2 czy 4 tygodnie. Nie śpiesz się i nie narzucaj sobie nie wiadomo jakich oczekiwań tylko ciesz się z każdego kroku w dobrą stronę, tybetańscy mnisi ćwiczą to całe życie więc nie wskoczysz z miejsca nawet w małą część czegoś podobnego bo zupełnie nie masz doświadczenia, nie znasz swojego ciała i nie wiesz jeszcze co robić ale z czasem się nauczysz jeśli tylko będziesz próbował. No i żeby dopełnić obraz inspirującej motywacji dodam tylko love, laugh, live 🙂 Wierzę w Ciebie, przy odrobinie samozaparcia za rok o tej porze możesz osiągnąć nawet taki sukces: Do Nothing! 😄 Edytowane 30 Czerwiec 2022 przez Destroyer 1
KLICEK Napisano 30 Czerwiec 2022 Autor Napisano 30 Czerwiec 2022 7 minut temu, michalo napisał: o to o to to XDDD 1
RaVirr Napisano 30 Czerwiec 2022 Napisano 30 Czerwiec 2022 (edytowane) 2 godziny temu, KLICEK napisał: niby to jest smieszne i niby latwe do zrobienia, ale powiem wam ze to jest tak trudne ze ja jebie. 🙂 Chcialbym tak na maxa 🙂 po prostu odpoczac, bez stresu ze cos jest nie ogarniete i nie zrobione 🙂 po prostu usiasc na "czepaku" i przejebac caly dzien. 🙂 ja probuje ostatnio robic 5-10 mintowe medytacje, po 30 sekundach juz odpadam XD ja jebie uzaleznienie od kompa i przebodzcowniae motzno Co prawda nikt nie pytał, ale... Jeśli "dobrze" pójdzie to w pewnym momencie będziesz miał przełom i zaczniesz żyć z mentalnością zbliżoną do menela, ale będąc jednocześnie w racjonalnym stopniu obowiązkowym- dokładnie jak na tym filmiku motywacyjnym xD Sam do tego dojrzałem przy przekraczaniu 30. Nagle się okazało, że każda praca, którą wykonywałem do tej pory miała być powołaniem, miała być potrzebna, a w rezultacie nie dawała kasy ani spełnienia (choć człowiek chciał sobie wmówić, że w pracy dla kogoś pieniądze nie są najważniejsze xD). I fakt, w branży kreatywnej jest nieco inaczej, ale również potrafi złamać (zwłaszcza jak miała być spełnieniem marzeń, a w sumie nie różni się od normalnej, regularnej roboty i stresów z nią związanymi). Dzisiaj na przykład obudziłem się o 10, choć tak naprawdę mogłem i o 13 i jest legancko tego. Co prawda Ty masz kierownicze stanowisko, więc pewnie będzie gorzej z przestawieniem myślenia (o ile będzie to w ogóle możliwe bez zmiany firmy), ale no- BĘDZIE DOBRZE! Edytowane 30 Czerwiec 2022 przez RaVirr 2
Mortom Napisano 1 Lipiec 2022 Napisano 1 Lipiec 2022 (edytowane) Czy wy też sie topicie na fotelu? Czy tylko ja? A może fancy klima was chłodzi? Edytowane 1 Lipiec 2022 przez Mortom 2
ArnoldSzczesliwy Napisano 1 Lipiec 2022 Napisano 1 Lipiec 2022 normalnie w samych gaciach jest siedzone 2
Mortom Napisano 1 Lipiec 2022 Napisano 1 Lipiec 2022 (edytowane) @ArnoldSzczesliwy Same here! 😄 P.S. Mam nadzieje że chłopcy od podsłuchu w telefonie i Ipadzie są zadowoleni widokiem 😄 Edytowane 1 Lipiec 2022 przez Mortom 3 1
michalo Napisano 1 Lipiec 2022 Napisano 1 Lipiec 2022 21 minut temu, Mortom napisał: P.S. Mam nadzieje że chłopcy od podsłuchu w telefonie i Ipadzie są zadowoleni widokiem Ja zasłaniam kamerkę płytą kompaktową i mam aluminiowy czepek. 100% resistance xd 1 2
Mortom Napisano 2 Lipiec 2022 Napisano 2 Lipiec 2022 (edytowane) 21 godzin temu, michalo napisał: Ja zasłaniam kamerkę płytą kompaktową i mam aluminiowy czepek. 100% resistance xd AMATOR 😉 Tak to się robi mój przyjacielu 🙂 Edytowane 2 Lipiec 2022 przez Mortom 1 1 1 1
RaVirr Napisano 2 Lipiec 2022 Napisano 2 Lipiec 2022 29 minut temu, KLICEK napisał: Jezu jaka wspaniała reklama, mając płot tuż przy deptaku/ścieżce rowerowej powinienem to wyświetlać na jakimś telebimie. Swoją drogą, z rzeczy interesujących lub zabawnych- ostatnio to ogrodzenie trzeba było rozebrać i niedługo będzie stawiane nowe, więc płotu ni ma. Wyobraźcie sobie moi drodzy, że wystarczył tydzień by ludzie zaczęli włazić jak do siebie i jeszcze srać pod drzewka (tak, ludzie, widziałem na własne oczy, ale nie zdążyłem po aparat by delikwentkę sfotografować).. 1 3
RaVirr Napisano 2 Lipiec 2022 Napisano 2 Lipiec 2022 (edytowane) Btw, sasiad, ktory nie ma plotu od niepamietnych lat i postawil taka tabliczke na posesji. Wczesniej sie z tego smialem, teraz rozumiem 😮 Edytowane 3 Lipiec 2022 przez RaVirr 2 1
Mortom Napisano 3 Lipiec 2022 Napisano 3 Lipiec 2022 (edytowane) @RaVirr A ja się śmiałem z tego filmu - dzisiaj uważam że to nasze życie w pigułce 😉 Edytowane 3 Lipiec 2022 przez Mortom 1 1
tobiq4 Napisano 3 Lipiec 2022 Napisano 3 Lipiec 2022 https://streamable.com/bn4fki Czekam do jesieni, czekam na powrót szaleństwa 😄 <DANCE> hall of the mountain king 😄 2
Destroyer Napisano 4 Lipiec 2022 Napisano 4 Lipiec 2022 Może wymyślą coś nowego na nowy sezon no bo hej ile można to samo wałkować, już się ludziom znudziło 🙂 f.webm 1 4
alex3d Napisano 6 Lipiec 2022 Napisano 6 Lipiec 2022 (edytowane) Edytowane 6 Lipiec 2022 przez alex3d 1 2 2
KLICEK Napisano 6 Lipiec 2022 Autor Napisano 6 Lipiec 2022 17 minut temu, illy napisał: Dawno mnie tu nie było 🙂 ze 10 lat albo lepij XD
illy Napisano 6 Lipiec 2022 Napisano 6 Lipiec 2022 6 minut temu, KLICEK napisał: ze 10 lat albo lepij XD 20 rocznia rejestracji, gdyby Leru nie usunal kiedys watku to mialbym wiecej komentarzy od Ciebie 😛 3
KLICEK Napisano 6 Lipiec 2022 Autor Napisano 6 Lipiec 2022 7 minut temu, illy napisał: 20 rocznia rejestracji, gdyby Leru nie usunal kiedys watku to mialbym wiecej komentarzy od Ciebie 😛 oh ten Leru, caly czas czekam az wroci 😄 1
Destroyer Napisano 6 Lipiec 2022 Napisano 6 Lipiec 2022 49 minutes ago, illy said: 20 rocznia rejestracji, gdyby Leru nie usunal kiedys watku to mialbym wiecej komentarzy od Ciebie 😛 ooo dzień dobry Panu 🙂 Musisz koniecznie zmienić avatar na ten stary z logo kawy bo bez tego to już nie to samo 😛 1
Blaza Napisano 6 Lipiec 2022 Napisano 6 Lipiec 2022 W dniu 5.07.2022 o 10:49, KLICEK napisał: Gość wygląda jak John Cena 1 2
EthicallyChallenged Napisano 6 Lipiec 2022 Napisano 6 Lipiec 2022 (edytowane) John Cena to zanglicyzowane "Jan Szczena" 😮 Edytowane 6 Lipiec 2022 przez EthicallyChallenged 2 1
tobiq4 Napisano 11 Lipiec 2022 Napisano 11 Lipiec 2022 (edytowane) Taka sytuacja, dla jaj zmienialiśmy z kolegą daty urodzin na fejsie na 1905 rok i wyskoczyła informacja, że konto automatycznie zostanie usunięte bo jestem za stary czyt. 117 lat 😄 Teraz żeby odzyskać dostęp żądają skanu np. dowodu czaicie? Ten portal mnie tak wkurwia czasami jak mało który 😄 😄 Edytowane 11 Lipiec 2022 przez tobiq4
EthicallyChallenged Napisano 11 Lipiec 2022 Napisano 11 Lipiec 2022 10 minut temu, tobiq4 napisał: Taka sytuacja, dla jaj zmienialiśmy z kolegą daty urodzin na fejsie na 1905 rok i wyskoczyła informacja, że konto automatycznie zostanie usunięte bo jestem za stary czyt. 117 lat 😄 Teraz żeby odzyskać dostęp żądają skanu np. dowodu czaicie? Ten portal mnie tak wkurwia czasami jak mało który 😄 😄 Dziwne, myślałem, że 115 lat to taki typowy przeciętny użytkownik facebooka ma? 1
tobiq4 Napisano 11 Lipiec 2022 Napisano 11 Lipiec 2022 1 minutę temu, EthicallyChallenged napisał: Dziwne, myślałem, że 115 lat to taki typowy przeciętny użytkownik facebooka ma? Oczywiście, że ma, to portal dla boomerów.
Destroyer Napisano 11 Lipiec 2022 Napisano 11 Lipiec 2022 12 minutes ago, tobiq4 said: to portal dla boomerów. 5
Mortom Napisano 14 Lipiec 2022 Napisano 14 Lipiec 2022 @Destroyer Niby to człowiek wie... ale zwerbalizowane u usłyszane trafia mocniej 🙂 2
Destroyer Napisano 17 Lipiec 2022 Napisano 17 Lipiec 2022 Penholder - perfectly balanced ass all things shoudl be 😄 4
Mortom Napisano 18 Lipiec 2022 Napisano 18 Lipiec 2022 (edytowane) 9 godzin temu, Destroyer napisał: Penholder - perfectly balanced ass all things shoudl be 😄 @DestroyerDzięki Destro! A więc dzisiaj poniedziałek.. .co zobaczyłem to już nie odzobaczę! 💩 Edytowane 18 Lipiec 2022 przez Mortom 1
Destroyer Napisano 21 Lipiec 2022 Napisano 21 Lipiec 2022 (edytowane) aogo43A_460svvp9.webm Edytowane 21 Lipiec 2022 przez Destroyer 1 1
tobiq4 Napisano 21 Lipiec 2022 Napisano 21 Lipiec 2022 Zwykłe nożyki a cieszą oko https://designyoutrust.com/2022/07/grace-on-the-blade-oriental-blades-by-zhigzhit-bayaskhalanov/ małe dzieła sztuki 🙂 2
Mortom Napisano 21 Lipiec 2022 Napisano 21 Lipiec 2022 Godzinę temu, tobiq4 napisał: Zwykłe nożyki a cieszą oko https://designyoutrust.com/2022/07/grace-on-the-blade-oriental-blades-by-zhigzhit-bayaskhalanov/ małe dzieła sztuki 🙂 Sam raz jak paliwo pójdzie na 15 zł za litr 😉
Rekomendowane odpowiedzi