Nezumi Napisano 16 Styczeń Napisano 16 Styczeń Nie dziwi nawet jakos bardzo ze firma ktora zatrudniala w marcu zeszlego roku 19 TYSIECY pracownikow ma logistyczne problemy. Nikt nie chce brac na siebie odpowiedzialnosci za nic, podejmowac decyzji - takie firmy potrafia latami dyskutowac nawet najbardziej blache sprawy. Jak dodac do tego cale to DEI/woke gowno to tylko dodaje problemu. Z ciekawoscia obserwuje to co sie z nimi dzieje bo jakos widze paralele pomiedzy Ubisoftem i naszym CDPR. Tez rosna, tez ideologicznie napychaja etatow ludzmy ktorzy niczego nie produkuja. Too big to fail? Nie sadze. Niech juz bedzie ta premiera czarnego samuraja - bedzie prawdziwy festiwal rzucania odchodami na YT 😄 Ciekaw jestem faktycznej sprzedazy bo pewnie wielu z tych co pluje na Ubisoft na X-ie juz zrobili przedplate na ta gierke 😄 Zobaczymy. Osobiscie nie sadze zeby byl az taki flop na jaki zasluguja ale na sukces tez bym nie liczyl. Pytanie czy im to wystarczy zeby uratowac firme przed wykupieniem przez Chinczykow i czy sie zdecyduja na ten ruch. A moze zwolnia tak z 10 tysiecy osob a ludzie sobie to i tak wytlumacza ze to "przez AI!". Ciekawe co bedzie. 2
Nezumi Napisano Piątek o 22:04 Napisano Piątek o 22:04 Kolejny progresywny sukces komercyjny. I kolejna pani progresywna wcale nie zostala zwolniona tylko sama odeszla "poszukujac nowych wyzwan i projektow" 🤣 (Ciekawe czy CDPR przyglada sie temu czy tez na podobienstwo komunistow uwaza ze system jest dobry tylko wszyscy inni zle go wprowadzili 🤣) Caly filmik spoko, ale najlepszy moment podsumowujacy wszystko jest tu: 1
Destroyer Napisano Sobota o 00:04 Napisano Sobota o 00:04 Też miałem o tym pisać a do tego w polskim Lords of the Fallen przywracają tradycyjny podział na 2 płcie! szok i niedowierzanie że w ogóle było inaczej 🙂 https://ithardware.pl/aktualnosci/lords_of_the_fallen-38127.html a Mark Zukerberg teraz skoro nie jest z chorą lewicą to jest toksycznym nazistą, fucking hell you can't make this up 😄 https://ithardware.pl/aktualnosci/mark_zuckerber-38146.html no i pracownicy DEI do odstrzału 🙂 1
Destroyer Napisano Poniedziałek o 22:08 Napisano Poniedziałek o 22:08 No no, idzie rewolucja! 🙂 https://businessinsider.com.pl/wiadomosci/ile-wyrozniamy-plci-donald-trump-podpisze-odpowiednie-rozporzadzenie/6zj3dse polski oddział firmy od szafek z kartonu będzie się tłumaczył 🙂 nie sądziłem że dożyję takich czasów, teraz dla równowagi trzeba będzie poczekać na nowe fuckupy 🙂 1
Nezumi Napisano Poniedziałek o 23:28 Napisano Poniedziałek o 23:28 Haha! Tutaj w Meksyku maja sie zes....markac w telewizji. Jak on tak moze chciec odeslac nielegalnych?! Co prawda nikt nie mowi tu o nielegalnych tylko ogolnie o migrantach. Mnie najbardziej przeszkadza to, ze pewnie nie do konca zrealizuje wszystkie swoje obietnice 🤣 Ale patrze z luboscia na progresywna panike. Biden w ostatnich godzinach ulaskawil wszystkich - nawet tych ktorym jeszcze niczego nie zarzucono 🤣 https://edition.cnn.com/2025/01/20/politics/joe-biden-preemptive-pardons/index.html Oh jak dobrze ze koncza "demokraci". Mentalnie oddychne przynajmniej przez 4 lata. A ze beda jakies fakapy? Zawsze sa. Ale przynajmniej nikt mi nie bedzie wmawial na szczeblu panstwowym ze facet to tez kobieta. 2
Destroyer Napisano Wtorek o 00:05 Napisano Wtorek o 00:05 (edytowane) 41 minutes ago, Nezumi said: Biden w ostatnich godzinach ulaskawil wszystkich - nawet tych ktorym jeszcze niczego nie zarzucono 🤣 Tak ułaskawiania in blanco, wpiszesz sobie jak już będziesz miał jakieś zarzuty, masz tu cały pliczek będzie na dłużej, sam też wezmę dwa całe nowe bloczki dla syna bo szybko mu schodzą 😄 Ale długo będzie trwało sprzątanie w wielu branżach bo diversity to twoja siła 😄 Ale jaki piękny wysyp memów, spodziewałem się tego ale i tak jestem miło zaskoczony 😄 potencjał memiczny jest of the charts 🙂 a877GLY_460svvp9.webm apzlleZA_700wv_0.mp4 Edytowane Wtorek o 00:09 przez Destroyer 2
Mortom Napisano Wtorek o 10:36 Napisano Wtorek o 10:36 (edytowane) 12 godzin temu, Destroyer napisał(a): No no, idzie rewolucja! 🙂 https://businessinsider.com.pl/wiadomosci/ile-wyrozniamy-plci-donald-trump-podpisze-odpowiednie-rozporzadzenie/6zj3dse polski oddział firmy od szafek z kartonu będzie się tłumaczył 🙂 nie sądziłem że dożyję takich czasów, teraz dla równowagi trzeba będzie poczekać na nowe fuckupy 🙂 AMERYKA - kraj który potrzebuje podpisania rządowej "ustawy" informującej o tym, że istnieją tylko dwie płucie. Nie wiem śmiać się, czy płakać? Edytowane Wtorek o 10:37 przez Mortom 1
Destroyer Napisano Wtorek o 11:20 Napisano Wtorek o 11:20 42 minutes ago, Mortom said: AMERYKA - kraj który potrzebuje podpisania rządowej "ustawy" informującej o tym, że istnieją tylko dwie płucie. Nie wiem śmiać się, czy płakać? divide et impera 1
Destroyer Napisano 12 godzin temu Napisano 12 godzin temu Trump zakazuje flag lgbt i blm w instytucjach rządowych https://www.dailywire.com/news/trump-state-department-bans-lgbt-pride-blm-flags-at-embassies-consulates Co jak co ale chłop ledwo siadł na fotelu i już podpsuje dokumenty na dwie ręce bo się nie wyrobi 😄 W Polsce tak szybko to chyba tylko Domański wypłacił bonusy i premie za prace z tydzień po dojściu do władzy, ale się stęsknili za suto zastawionym korytem, że od razu się rzucili jak spragniony na pustyni do wody 🙂 A potem to już na spokojnie klasyczne okradanie, wymiana ludzi na swoich, karuzele vatowskie, "niezobowiązujące" datki od deweloperów i cała reszta ciężkiej pracy polityka 🙂 https://tvn24.pl/biznes/z-kraju/nagrody-w-ministerstwie-finansow-2023-przecietna-najwyzsza-i-najnizsza-st7794218 -- 1 2
Nezumi Napisano 8 godzin temu Napisano 8 godzin temu (edytowane) Ach to nieustajace pasmo sukcesow gier stawiajacych na DEI... No, ale oni sie nie znaja, dopiero CDPR im pokaze jak sie robi zajebista inklusiwity gre 😄 Tak na prawde jestem ciekaw bo czas jeszcze maja - zauwaza w ktora strone wieje wiatr czy beda na sile zeglowac pod wiatr jak te wszystkie studia? Co wygra - zdrowy rozsadek i chec zysku czy jednak ideologia i chec zostania teczowym martyrem? Decisions, decisions... Dzis wlaczylem newsy i sie usmialem: I nic sie nie stanie, nikomu nie bedzie ich brakowalo, funkcjonowanie instytucji nawet sie nie zachwieje bo - podobnie jak w tych wszystkich studiach gier - to jest zbedny balast. Ludzie ktorzy niczego nie robia faktycznie. Jak z Twitterem bylo - tez piali, ze wszystko padnie bez nich 😄 Nawet jesli to zamieszanie jest chwilowe (oby nie) i tak fajnie sie patrzy na ten progresywny meltdown. A to jest drugi dzien dopiero hahaha 😄 Edytowane 8 godzin temu przez Nezumi 2
Mortom Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu Może nie wpatruje sie w Tumpa jak w obrazek ale chłop robi dokładnie to co obiecywał. Dla amerykanów oznacza prawdopodobnie poprawę ALE to co dla USA jest dobre niekoniecznie będzie też i dla nas, tu w tym naszym wyrostku robaczkowym Europy 🙂Choć mimo wszystko wole światowego hegemona w roli USA niż komunistów z czerwonym sierpem. Niestety Europa zanim otrząśnie się z kolorowych fatałaszków to minie jeszcze trochę czasu (koniec finasowanka USA). O idiotyzmach z płaceniem Chińskiemu WHO i zielonym (nie)ładzie nie wspominając 😞 I choć jakość życia poprawia się (mimo jakimś cudem w Polsce) to boję się, że fasada dobrobytu runie i to z hukiem. Po czym zostanie nam tylko Fury Road to Berlin! 😉 1
kengi Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu (edytowane) Anty łok, ale pro ejaj. 500 miliardów, uwaga, uwaga nowa cyferka, w 4 lata! I na copyrajt win pani Karli Ortiz pewnie też nie ma co liczyć. Ale najwięcej nadziei daje mi ministerstwo mózga, już widzę ten eficziensy bjust. Ameryka bez Meksyku, za to z Grenlandią znowu będzie wielka jak kiedyś. Aż się boję, więc pytam: Jak żyć panie premierze, jak żyć... na szczęście nasz Kieł odpowiada i nas obroni. 😂 Edytowane 1 godzinę temu przez kengi
Nezumi Napisano 58 minut temu Napisano 58 minut temu AI o tyle nie ma znaczenia ze jest beznadziejne i nie bedzie lepsze przez wpompowanie w nie kasy 😄 Wydano juz na to takie pieniadze, ze jakby to mialo pomoc to by dawno bylo super mozgiem rzadzacym wszechswiatem. Troche jak z tym, ze od pewnego poziomu bogactwa kolejne miliardy nic ci juz nie daja. Tutaj tez kaska nie rozwiaze problemow. Co moga jeszcze zrobic? Postawic wiecej serwerow zasilanych elektrownia atomowa... i co? "Halucynacje" jak byly tak beda. Ale przy okazji tego obracania kasa pewnie sie jeszcze wzbogaca i po to glownie sa te "inwestycje". 1
michalo Napisano 43 minuty temu Napisano 43 minuty temu Co ty gadasz. Za 5 lat zobaczysz.. Są teorie i coraz więcej dowodów, ze istniejemy w symulacji komputerowej.. zaczynam się przekonywać do tego pomysłu.
Rekomendowane odpowiedzi