Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Rzeczy interesujące, rzeczy zabawne vol.3

Featured Replies

Napisano
13 minutes ago, Kalberos said:

no wlasnie ze nie dostal, bo troche szukalem co to za fotel jest na ktorym siedzi:D Na zadnym filmie nie ma lokowania czy wspolpracy. Kotow, psow nie mam:D alergia i te sprawy.

Mógł nie dostać, mógł dostać, czasem firmy nie wymagają filmiku z zachwalaniem ani nawet wspomnieniem wystarczy ze "przypadkiem" widać na filmach, Mógł też ulec modzie i zachwalaniu innych, bo z wyglądu to ładny fotel i taki youtuberski właśnie więć wypada mieć taki gadget :)

15 minutes ago, Kalberos said:

Aktualnie mam meterialowy, owszem nie poci sie dupsko ale za to po 2 h nie da sie siedziec i pracowac, bo zaczyna wkurwiac. Dodatkowo potrafi zniszczyc spodnie, spodenki.

Co ty masz za fotel i co na nim robisz, że spodnie niszczysz? :P Miałem kilak foteli skórzanych, naturalna i eko/ mix oraz kilka materiałowy i do pracy w skórę już nigdy nie pójdę chyba że jakaś perforowana, wentylowana a i tak raczej nie do całodniowej pracy tylko z doskoku do czegoś albo posiedzieć chwilę i się zrelaksować.

Ale tak jak Panowie powyżej piszą, idź poprzymierzać się do foteli i krzeseł, kilka miesięcy temu w meblowym przymierzałem się do krzeseł kuchenno jadalnych i było różnie, usiadłem na jednych takich troche dziwnych i mocno kanciastych, prawie zero profilowania i nie wyglądały zachęcająco a były jedynym z najlepszych jakie testowałem i nie chciałem z nich schodzić :) Wygląd bywa zwodzący, jak te "ergonomiczne buty sportowe" co robią z ludzi kaleki ale wyglądają kozacko i sprzedają się świetnie a ortopedzi zacierają ręce aż dym idzie :)

Edytowane przez Destroyer

• Odpowiedzi 1,1k
  • Wyświetleń 55,9k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Napisano
19 minut temu, SebastianSz napisał(a):

No chyba @kengi ma rację, jak sam nie usiądziesz to nie będziesz wiedział :/

Ja siedzę od lat na ikeowym markusie i jest ok. Przeanalizuj to jak siedzisz, czy robisz przerwy i czy jakoś ćwiczysz odcinek lędźwiowy bo może tu jest większy problem niż samo krzesło i jakiego nie kupisz to będzie dupa właziła w... no, w dupę :P

Mialem markusa, nie nadaje sie dla mnie :D za male ma siedzisko. Ja po prostu jestem niewymiarowy :D podobnie mam ze spodniami.

Tutaj raczej problem jest z krzeslem. 3 tyg temu mialem trase Zywiec - Gdansk Gdansk - Żywiec i nic mnie nie bolalo po za dupskiem :D Jak siedze na tym krzesle to mnie wygina a winne tu sa za niskie podlokietniki :D Dlatego stwierdzam ze kazde krzeslo jakie bede teraz kupowal musze miec xl a nie L

2 minuty temu, Destroyer napisał(a):

Mógł nie dostać, mógł dostać, czasem firmy nie wymagają filmiku z zachwalaniem ani nawet wspomnieniem wystarczy ze "przypadkiem" widać na filmach, Mógł też ulec modzie i zachwalaniu innych, bo z wyglądu to ładny fotel i taki youtuberski właśnie więć wypada mieć taki gadget :)

Co ty masz za fotel i co na nim robisz, że spodnie mniszysz? :P Miałem kilak foteli skórzanych, naturalna i eko/ mix oraz kilka materiałowy i do pracy w skórę już nigdy nie pójdę chyba że jakaś perforowana, wentylowana a i tak raczej nie do całodniowej pracy tylko z doskoku do czegoś albo posiedzieć chwilę i się zrelaksować.

Ale tak jak Panowie powyżej piszą, idź poprzymierzać się do foteli i krzeseł, kilka miesięcy temu w meblowym przymierzałem się do krzeseł kuchenno jadalnych i było różnie, usiadłem na jednych takich troche dziwnych i mocno kanciastych, prawie zero profilowania i nie wyglądały zachęcająco a były jedynym z najlepszych jakie testowałem i nie chciałem z nich schodzić :) Wygląd bywa zwodzący, jak te "ergonomiczne buty sportowe" co robią z ludzi kaleki ale wyglądają kozacko i sprzedają się świetnie a ortopedzi zacierają ręce aż dym idzie :)

800 plus w przerwach od pracy :D

Napisano
4 minutes ago, Kalberos said:

Mialem markusa, nie nadaje sie dla mnie :D za male ma siedzisko. Ja po prostu jestem niewymiarowy :D podobnie mam ze spodniami.

Miałem markusa ale teraz jest wersja mała i duża, albo nawet i 3 wersje wielkości, ale moim zdaniem minimalnie go "poprawili" i jest gorzej stare wersja była ze mną z 5 lat i już tam pękła ta płyta pod tyłkiem, śruby boczne pourywałem, zaczął trzeszczeć i w końcu go wywaliłem a ta nowa wersja, żeby nie szukać dlugo innego, to się okazało, że na dzień dobry to taki klekot jak ten stary po 5 latach :) Drugi raz bym nie kupił i odradzam teraz iść w marcusa, może jaki GRÖNFJÄLL czy inny JÄRVFJÄLLET z dodatkowymi regulacjami ale to trzeba przymierzyć się do nich i zaakceptować, że to proste konstrukcje.

Na odcinek lędźwiowy polecam też taką dodatkową poduszkę na taśmie, mam ze starego fotela który wywaliłem i spoko a na podłokietniki żelowe poduszki i jest dużo lepiej niż kawałek plastiku :)

14 minutes ago, Kalberos said:

800 plus w przerwach od pracy :D

Było od razu tak mówić a nie się czaisz i jakiś secret labem się zasłaniasz :D

proszę idealny fotel nawet na 1600+ :D

sofa-tantra-czerwona.jpg

Napisano
7 minut temu, Destroyer napisał(a):

Miałem markusa ale teraz jest wersja mała i duża, albo nawet i 3 wersje wielkości, ale moim zdaniem minimalnie go "poprawili" i jest gorzej stare wersja była ze mną z 5 lat i już tam pękła ta płyta pod tyłkiem, śruby boczne pourywałem, zaczął trzeszczeć i w końcu go wywaliłem a ta nowa wersja, żeby nie szukać dlugo innego, to się okazało, że na dzień dobry to taki klekot jak ten stary po 5 latach :) Drugi raz bym nie kupił i odradzam teraz iść w marcusa, może jaki GRÖNFJÄLL czy inny JÄRVFJÄLLET z dodatkowymi regulacjami ale to trzeba przymierzyć się do nich i zaakceptować, że to proste konstrukcje.

Na odcinek lędźwiowy polecam też taką dodatkową poduszkę na taśmie, mam ze starego fotela który wywaliłem i spoko a na podłokietniki żelowe poduszki i jest dużo lepiej niż kawałek plastiku :)

Było od razu tak mówić a nie się czaisz i jakiś secret labem się zasłaniasz :D

proszę idealny fotel nawet na 1600+ :D

sofa-tantra-czerwona.jpg

https://www.ikea.com/pl/pl/p/styrspel-krzeslo-gamingowe-ciemnoszary-szary-20522032/ to krzyslo aktualnie mam od roku:D

Jeszcze gorszy badziew niz mialem wczesniej

Sporo ludzi poleca Anda Seat, wiadomo na yt kazdy bedzie zachwalal, ale multum opcji regulacji kusi

"Na odcinek lędźwiowy polecam też taką dodatkową poduszkę na taśmie, mam ze starego fotela który wywaliłem i spoko a na podłokietniki żelowe poduszki i jest dużo lepiej niż kawałek plastiku :)" miałem potargała sie

yt mi wlasnie polecil:D

Napisano
7 minutes ago, Kalberos said:

miałem potargała sie

matko bosko, co ty robisz na tych fotelach :D ja mam swoją pewnie z 10 lat, tylko trochę pianki dołożyłem w tym roku :D

giphy.gif

giphy.gif

Edytowane przez Destroyer

Napisano
1 minutę temu, Destroyer napisał(a):

matko bosko, co ty robisz na tych fotelach :D ja mam swoją pewnie z 10 lat, tylko trochę pianki dołożyłem w tym roku :D

giphy.gif

Juz pisałem :D

Napisano
12 minutes ago, EthicallyChallenged said:

no przecież napisał, że tak ćwiczył lędźwia, że aż krzesło pękło XD

giphy.gif

nie wiem, nie jestem ekspertem ale to może nie być problem w samym krześle czy poduszce pod lędźwie tylko ograniczenia biologiczne człowieka :)