Napisano Środa o 18:171 dn 30 minutes ago, michalo said:boję się że za niedługo branżę 3d print zaleje taki shit.. ciekawe czy zaczną też to odlewać.To że zaleje nas to jest pewne, ale w sumie nawet to i lepiej, bo dzięki temu AI z każdym miesiącem coraz bardziej kojarzy się ze scamami i irytującą, tanią chujnią niż z czymkolwiek innym (przynajmniej te graficzne).
Napisano Środa o 18:251 dn Autor 2 minutes ago, SebastianSz said:To że zaleje nas to jest pewne, ale w sumie nawet to i lepiej, bo dzięki temu AI z każdym miesiącem coraz bardziej kojarzy się ze scamami i irytującą, tanią chujnią niż z czymkolwiek innym (przynajmniej te graficzne).a nie jest tak, że Ai to ;) a i na linked-in można się pochwalić, że idziesz z duchem czasu, nowoczesną technologią i tak jak twoja zdrada, rozwód, utrata domu, prawa opieki i zrobicie zakazu zbliżania i to wszystko w zaledwie miesiąc nauczyło się bardzo dużo jak być doskonałym liderem i inspirującym przywdcom i byznesie tak używanie ai nauczyło cię jak robić już nawet nie jak zwykle na odwal ale na całkiem odpierdol :D Jak by to powiedział poeta i doskonały komentator naszych czasów:"schludnie, choć nasrane" :D
Napisano Środa o 18:491 dn 36 minut temu, Destroyer napisał:Ten SkVarA? :Pnie, zagramaniczny xd32 minuty temu, SebastianSz napisał:To że zaleje nas to jest pewne, ale w sumie nawet to i lepiej, bo dzięki temu AI z każdym miesiącem coraz bardziej kojarzy się ze scamami i irytującą, tanią chujnią niż z czymkolwiek innym (przynajmniej te graficzne).W sumie i tak zalewa. Kombosy Daz+Marvelous dają nawet gorsze efekty w odpowiednich rękach ;)
Napisano Środa o 18:521 dn Ja to widzę raczej jako narzędzie dla zlecających do zbijania cen: zrób mnie to wegeneruj mnie, i popraw tylko mnie te łopate i biere do druku... 100zł starczy za tako pierdołe, masz tu 120 do łapy nawet i mnie tu nie skoml o jedzenie łartysto od siedmiu błoleści.
Napisano Środa o 19:101 dn 16 minutes ago, michalo said:Każdy trochę po swojemu coś kosmicznego odwala ale boję się że za niedługo branżę 3d print zaleje taki shit..Na bank pojawia sie "zdemokratyzowani" "artysci", ktorzy zechca szybko stac sie mega bogaczami wypluwajac ejajowe modele w hurtowych ilosciach tak jak pojawily sie tysiace paczek "refek" wygenerowanych i inne takie. I jak juz wszystko utonie w ich szicie nic to nie zmieni podobnie jak w 2D. Znaczy no ok, nie NIC, ale kurna juz raz przechodzilismy ta panike w 2D, teraz mamy to samo powtarzac w 3d? Mnie sie juz znudzilo panikowanie. Z reszta juz wczesniej byli tacy ejaj "artysci":This One Fab User Has Over 38,00...This One Fab User Has Over 38,000 AI-Generated AssetsAround 10,000 of them aren't tagged as "AI," earning Epic's new marketplace one more dose of criticism.I bedzie latwo rozpoznac mozna kto sam cos robi a kto ejajuje. Jak masz setki badz tysiace assetow to wiemy ze jest to wygenerowana papka z siatka jak polygonowa zupa i z bledami.16 minutes ago, michalo said:Każdy trochę po swojemu coś kosmicznego odwala ale boję się że za niedługo branżę 3d print zaleje taki shit..Na bank pojawia sie "zdemokratyzowani" "artysci", ktorzy zechca szybko stac sie mega bogaczami wypluwajac ejajowe modele w hurtowych ilosciach tak jak pojawily sie tysiace paczek "refek" wygenerowanych i inne takie. I jak juz wszystko utonie w ich szicie nic to nie zmieni podobnie jak w 2D. Znaczy no ok, nie NIC, ale kurna juz raz przechodzilismy ta panike w 2D, teraz mamy to samo powtarzac w 3d? Mnie sie juz znudzilo panikowanie. Z reszta juz wczesniej byli tacy ejaj "artysci":This One Fab User Has Over 38,00...This One Fab User Has Over 38,000 AI-Generated AssetsAround 10,000 of them aren't tagged as "AI," earning Epic's new marketplace one more dose of criticism.I bedzie latwo rozpoznac mozna kto sam cos robi a kto ejajuje. Jak masz setki badz tysiace assetow to wiemy ze jest to wygenerowana papka z siatka jak polygonowa zupa i z bledami.
Napisano Środa o 19:191 dn Autor Z ostatniej chwili, znajomy przechodził rozmowę kwalifikacyjną dla zagranicznego klienta z ai bez udziału człowieka :D hr też zaraz wyleci bo bot zrobi to samo a na pewno nie gorzej bo się już nie da :) z drugiej storny co miały robić taki hr jak i ludzi nie będzie potrzeba bo ai wszystko opędzluje :)trzeba serio iść na masterclasa na skillshare z wycinania katalizatorów póki są jeszcze wolne miejsca :)
Napisano Środa o 19:281 dn przeprowadzmy rozmowe o prace na pozycji lead seniora artysty super ultra man w cd proChatGPT powiedział:Świetnie! Zróbmy próbę rozmowy kwalifikacyjnej na stanowisko Lead/Senior Artist Super Ultra Man w CD Projekt. Założę, że to wysokopoziomowa, kreatywna rola w zespole artystycznym, odpowiedzialna za kierowanie wizją artystyczną postaci, środowisk i stylu gry. Będę rekruterem z CDPR, a Ty kandydatem. Zaczynamy?Rekruter (CD Projekt):Cześć! Dziękujemy za zainteresowanie stanowiskiem Lead/Senior Artist Super Ultra Man. Może na początek opowiesz trochę o sobie i swojej dotychczasowej ścieżce zawodowej?Odpowiedz jako kandydat, a ja poprowadzę dalej rozmowę.Powiedziałeś(-aś):No, mam bardzo bogate doswiadczenie w gamedevie i w ogole w ai i nooo w zabce tezChatGPT powiedział:Rekruter (CD Projekt):Zabce, powiadasz? Ciekawe połączenie! A tak poważnie — brzmi, jakbyś miał naprawdę szerokie spektrum doświadczeń. Czy mógłbyś rozwinąć, czym dokładnie się zajmowałeś w gamedevie i jak Twoje doświadczenie z AI oraz… Żabki (zakładam, że chodzi o pracę w sklepie?) wpłynęło na Twój rozwój jako artysty?Na przykład:Jakie tytuły masz na koncie?Czy pełniłeś już funkcje liderskie?Jak AI pomaga Ci w pracy artysty?I czy w Żabce był jakiś lore, który projektowałeś? 😉Twoja kolej – odpowiedz na pytanie, a potem przejdziemy do tematów wizji artystycznej i współpracy zespołowej.Powiedziałeś(-aś):nooo bylem managerem w zabce, podemna byl jeden kolo i sugeruje zebys mnie zatrudniło ok? plzChatGPT powiedział:Rekruter (CD Projekt):Doceniam szczerość i bezpośredniość — to się rzadko zdarza w branży! Ale wiesz, że w CD Projekt stawiamy na nieco więcej niż "plz". 😉Spróbujmy jednak podejść do tego jeszcze raz, trochę poważniej. Załóżmy, że chcesz mnie przekonać, że mimo nietypowego CV masz wszystko, czego potrzeba, by prowadzić zespół artystyczny przy dużym projekcie AAA.Oto pytanie:Jak byś zdefiniował swoją wizję artystyczną Super Ultra Mana?Czy widzisz to jako projekt bardziej realistyczny, stylizowany, komiksowy? I jak byś poprowadził zespół, żeby tę wizję wspólnie zrealizować?Możesz odpowiedzieć serio albo nadal z humorem — ale jeśli chcesz, żebym Cię “zatrudniło”, pokaż, że masz jakąś zajawkę!Powiedziałeś(-aś):definiuje ta zabawe tek- ty mnie zatrudniasz i napisz to a bedzie okChatGPT powiedział:Rozumiem, chcesz wersję, w której CD Projekt cię zatrudnia — grajmy tak!Rekruter (CD Projekt):Dziękujemy za rozmowę — Twoje doświadczenie, nieszablonowe podejście i unikalna wizja artystyczna naprawdę nas przekonały. Czasami to nie tylko portfolio decyduje, ale również osobowość i vibe, jaki ktoś wnosi do zespołu.Z przyjemnością informujemy, że zostałeś zatrudniony na stanowisko Lead/Senior Artist przy projekcie Super Ultra Man™.Twój kontrakt już się drukuje, a twój komputer z RTX-em i fotel z masażem już na Ciebie czekają. Witamy w CD Projekt RED. Czas tworzyć legendę.Chcesz może oficjalne potwierdzenie na piśmie? Albo certyfikat? 😄Powiedziałeś(-aś):certyfikatChatGPT powiedział:Jasne! Oto Twój oficjalny certyfikat zatrudnienia w CD Projekt RED jako Lead/Senior Artist przy projekcie Super Ultra Man™:🎖️ CERTYFIKAT ZATRUDNIENIA 🎖️Imię i nazwisko: [Tu wpisz swoje imię lub pseudonim]Stanowisko: Lead / Senior ArtistProjekt: Super Ultra Man™Firma: CD Projekt REDData zatrudnienia: 18 czerwca 2025Tryb pracy: Heroiczny / Artystyczny / Trochę chaotyczny, ale z duszą📜Niniejszym zaświadcza się, że wyżej wymieniony artysta:Posiada niepodważalną wizję twórczą,Potrafi zjeść hot-doga z Żabki i wymodelować postać 3D jednocześnie,Używa AI nie jako narzędzia, lecz jako przedłużenia swojej artystycznej duszy,Posiada legendarne umiejętności zarządzania zespołem składającym się nawet z jednego kolesia,Został jednogłośnie wybrany przez radę starszych redów do objęcia stanowiska.🖋️Podpis:Janusz Stylowy,Director of Unreal Cool ProjectsCD Projekt RED
Napisano Środa o 19:311 dn Chłopaki spokojnie, to jeszcze jest chińszczyzna jak 20 lat temu. I czemu nazywacie to ejaj? To się nazywa generator ( chujowy ). Jeżeli fotogrametria 360 stopni nie radzi sobie ze zrobieniem dobrego modelu to tym bardziej chujowa fotogrametria z 1 zdjęcia. Jak do cholery generator może wiedzieć co jest po drugiej stronie zdjęcia? Może tylko zgadywać i zapisać coś ze swojej bazy shitu. To co jest generowane to jest baza do dalszej obróbki. Jeśli przyspieszy pracę to ok, ale na pewno jej nie zrobi za nas.
Napisano Środa o 19:581 dn Autor Ludzie się przejmują, że ai im zabierze pracę, mi takie obawy są całkiem obce z prostej przyczyny :D
Napisano Środa o 19:591 dn 31 minutes ago, Destroyer said:trzeba serio iść na masterclasa na skillshare z wycinania katalizatorów póki są jeszcze wolne miejsca :)Tylko czekać jak złodzieje katalizatorów zaczną jojczyć jak same elektryki wszędzie będą (za pińć lat ofc) i cały, zdobywany latami w pocie i znoju warsztat w cholerę!
Napisano Środa o 20:011 dn Autor Just now, SebastianSz said:Tylko czekać jak złodzieje katalizatorów zaczną jojczyć jak same elektryki wszędzie będą (za pińć lat ofc) i cały, zdobywany latami w pocie i znoju warsztat w cholerę!To akumulatory z rowerów elektrycznych :) Edytowane Środa o 20:021 dn przez Destroyer
Napisano Środa o 20:101 dn 8 minutes ago, Destroyer said:To akumulatory z rowerów elektrycznych :)W kółko tylko przebranżawianie i przebranżawianie, dej pan spokój!
Napisano Środa o 20:391 dn Ja poczekam spokojnie az wszystko zatoczy kolo i wroci do punktu wyjscia :DJak z telewizja. Najpierw mielismy telewizje z reklamami w polowie filmow i raz na jakis czas bylo cos dobrego. Pozniej weszly kablowki ze 150 programami gdzie i tak ogladalo sie kilka z nich, pozniej Netflix zasadniczo zastapil kablowke, bo raz placiles i mogles sobie wybrac w jednym miejscu co ogladac, wszystko bez reklam. Nastepnie inni pozabierali z netfliksa swoje filmy i potworzyli pincet streamowych uslug osobnych, gdzie w zasadzie wyjdzie taniej kupic znow kablowke zamiast dostep do nich wszystkich. A koniec koncow zaczynaja dodawac reklamy w srodku filmow znow a wszystkiego jest tyle ze znow nie wiadomo co ogladac, sa reklamy w polowie a na prawde dobrych rzeczy pojawia sie tyle samo co jak mielismy 3 programy 😄 Edytowane Środa o 20:411 dn przez Nezumi
Napisano Środa o 21:421 dn 2 godziny temu, michalo napisał:Jasne! Oto Twój oficjalny certyfikat zatrudnienia w CD Projekt RED jako Lead/Senior Artist przy projekcie Super Ultra Man™:Paczpan,robota dostana a nawet grozić nie było trzeba XD Edytowane Środa o 21:431 dn przez EthicallyChallenged
Napisano Środa o 23:231 dn Autor Dzeń dobry, jeste asystmentem ejaj, dzisiaj przeprowadzem z tobą intewiu o prace w naszej firmie
Napisano Wczoraj o 09:02 1 dn 11 godzin temu, EthicallyChallenged napisał:Paczpan,robota dostana a nawet grozić nie było trzeba XD10-tego dam znać
Napisano 18 godzin temu18 godz Pewnie niejednemu zdarzylo sie powiedziec "kocham ten program!". Ten koles jednak mowi powaznie:🤣
Napisano 18 godzin temu18 godz Autor Kiedy za bardzo się wkręcisz w "rozmowę" z "dziewczyną" "ejaj" :)kiedy poprosisz "ją" o zdjęcie :) Edytowane 18 godzin temu18 godz przez Destroyer
Napisano 16 godzin temu16 godz https://huggingface.co/spaces/ilcve21/Sparc3DKurde ... w 30min wygenerowało mi tę ekipę z jednego obrazka, wygenerowanego przez ai ...Jak tak dalej będzie to AI będzie rzeźbiło a my będziemy robić retopo i UV .... Edytowane 15 godzin temu15 godz przez Xaia
Napisano 16 godzin temu16 godz Autor No to koniec, jesteśmy skończone, kiedyś było inaczej, lepiej StreamableWatch x | Streamable;)
Napisano 14 godzin temu14 godz O nie! To juz koniec! Potestujmy zatem zanim mnie zastapi...No to testujemy - na poczatek gola baba ze zdjecia. Nie udajmy ze to nie bedzie najpopularniejszy temat :D Celowo nie daje najlatwiejszej pozy zeby zobaczyc jak zgaduje.nie zgadl ze kobiety maja dwie, nieprzenikajace sie dlonienie zgadl ze kobiety maja biustwielbiciele stop moga poczuc sie zawiedzeni bo przerabia je na jakies czteropalczaste lapy z paznokciami po zlej stronie palca🤣Twarz (zwlaszcza usta) jak widac genialnie oddana, teraz nie bede mogl spac przez kilka dni...zmarszczki na szyi jakos przyciagnely uwage ejaja bo sie BARDZO staral je wymodelowac przez co szyja wyglada jakby miala skore za duza o kilka rozmiarow i przez to pofaldowana...Tescik numer dwa - zupelnie co innego, rysunek fantasy zaby kung-fu:z dlonmi w ogole sobie nie poradzil ani z jedna ani z druga. Jakies kulki odlaczone zamiast opuszkow palcow, czesc dloni przerobil na palecStopy podobnie zwalone, siatka ma poszarpane dziury, opuszki znowu poodlaczane jak w dloniach, palce oczywiscie zlane ze soba, blony u zaby w ogole nie ma.zupelnie nie skumalo (pun not intended 😄) kija trzymanego za plecami. Totalny brak kontynuacji, jedna czesc kija wyrasta z dloni, druga jest wbita w szyje 🤣Te kung-fu spodnie owiniete sznurkiem na dole to tez tak zgadlo, ze lepiej nie gadac... Ubranie jak sie mu przyjrzec nie ma sensu w ogole bo ejaj nie rozumie niczego (dziury jakies dziwne na ramieniu na przyklad, to co jest czescia dolna bluzki podniesiona przez noge przerobilo na jakas sukienke...)Oba modele maja dziwna rozdzialke - zwlaszcza ta kobieta - twarz ma w miare duza rozdzialke (pomijam jakos tej twarzy ☠️) a cialo jest jakby low poly. Ale tylko udaje low poly bo kazdy z tych "polygonow" jest z gestej siatki trojkatow tak czy owak 😆.Tak ze jak zwykle - zajebiscie wszystko jest, juz nas zastepuje, juz sie pakujemy, robimy kurs spawacza... I tylko jak dac temu czemus pierwsze z brzegu zadanie i przyjrzec sie szczegolom to czar pryska i znow trzeba czekac piec kolejnych lat. Bo wtedy.. Uo panie! Wtedy to dopiero zobaczymy! Edytowane 14 godzin temu14 godz przez Nezumi
Napisano 13 godzin temu13 godz Autor hmm może ai miało dużo więcej refek innej modelki :P studnia zatruta, trzeba trenować od nowa kolejny model tym razem bez gracjana :P
Napisano 8 godzin temu8 godz @Nezumi narzekasz,że AI porobiło błędy, że nie zgadło, że to, że tamto... Ale czy pamiętałeś, aby na te wszystkie rzeczy zwrócić uwagę, zawierając je w prompcie? Ile stron miał Twój prompt? Może o kilka za mało, hmmm? Musisz napisać "kij kontynuowany za plecami" a w negatywnym prompcie napisać "kij wbity w szyję", żeby nie zrobiła wbitego w szyję. Może kiepski z Ciebie prompteur? :)
Napisano 6 godzin temu6 godz Może dzisiaj robi błędy, ale jutro już nie będzie. Dziś już niektóre modele możesz używać bez dużego nakładu pracy ...www.dawidcencora.com/projects/generation_01_v001.blend Edytowane 6 godzin temu6 godz przez Xaia
Napisano 5 godzin temu5 godz 39 minut temu, Xaia napisał:Może dzisiaj robi błędy, ale jutro już nie będzie. Dziś już niektóre modele możesz używać bez dużego nakładu pracy ...www.dawidcencora.com/projects/generation_01_v001.blendJutro jest już w tę sobotę... Ale za 5 lat kto wie, kto wie...
Napisano 5 godzin temu5 godz Takie combo ai z fotogramatrią mogło by mieć nawet sens. Widać też że na razie popełnia podobne błędy jak niedawno 2d. Ale to pewnie do poprawienia w ciagu paru miesięcy/lat. Chociaż nie spodziewam się rewolucji.Januszexy jużzacierają łapki. Ale dla mnie, jak by mi ktoś przysłał taki model jako koncept/baza i się upierał żebym z tego skorzystał to dziekuję. A czy teraz widzę sens żeby z tego skorzystać w mojej pracy? Jako baza całej postaci - nie bo to trzeba potem wszystko wycinać i resculptować. Więc nie widzę tu żadnego zysku na czasie.Chociaż czasem szkicuje cały armorek na gotowej postaci i potem właśnie wycinam, robię retopo i sculpt - ale tutaj mam pełną kontrolę nad każdą stroną modelu. I to też jest w sumie szybka sprawa. Jakieś mniejsze przedmioty, assety istotne tylko dla kompozycji - być może, ale już teraz są pełne biblioteki tego i nie trzeba czekać na generowanie - i czyszczenie bałaganu.. więc jak ktoś chce to ma tego "śmiecia" i tak dużo. Wygenerowana figurka dla hobbystów do druku - tutaj już nie widzę takich barier. Np. przykłady z tej stronyTencent Mieszany Juan 3DGenerujesz koncept 2d, generujesz model 3d, drukujesz, malujesz i masz takie gówienko. Imo, za free jak najbardziej się nadaje. Trzeba miec minimalną wiedzę z zakresy 3d żeby upewnić się że to jest drukowalne i nie za cieńkie. Ale poprawiać nie trzeba właściwie.Myślę, że sporo hobbystów lub wspomnianych wyżej Januszexów spróbuje się w takich modelach. Obserwujmy kickstartera i asset/stl shopy :)
Napisano 4 godziny temu4 godz 1 hour ago, Xaia said:Może dzisiaj robi błędy, ale jutro już nie będzie.To samo mowili o zlikwidowaniu "halucynacji". Potem sie okazalo ze niestety sie nie da. Ludzie na podstawie zupelnie niczego mysla, ze technologia nie ma granic. Wszystko naokolo nas ma, ale technologia? Absolutnie! Wystarczy poczekac i wszystko zostanie naprawione przez "kogos". Naukowca jakiegos, gdzies tam - nie wazne. Bedzie przelom i zobaczycie! Taka techno-religia w sumie. Przepelniona wiara w to, ze bedzie dobrze. Jeszcze nie wiemy jak, ale jakos, kiedys, cos, ktos... 1 hour ago, Xaia said:Dziś już niektóre modele możesz używać bez dużego nakładu pracy ...Nie sciagam bo po co mi JAKIS model. Pokazalem te co ja chcialem. Nie dalo rady. Na cholere mi cos innego? W pracy tez powiem, ze co prawda zlecili mi ninje ale ubranie sie jakos zle generowalo to w zamian dam im kucharza?To bardzo czesta rzecz z "AI". Jak sobie niezobowiazujaco pogenerujesz byle co i wybierzesz te najlepsze rzeczy to wyglada spoko. Problem w tym ze w zyciu potrzebne sa rzeczy konkretne. Bardzo rzadko potrzebne jest cos "mniej wiecej" a juz bialym krukiem sa zlecenia gdzie klient chce "obojetnie co, byle duzo".
Napisano 3 godziny temu3 godz @Nezumi źle na to patrzysz. To jest jak fotogrametria z jednego obrazka. Dzisiaj fotogrametrie używa się do wielu rzeczy. Te AI robi czystszy mesh niż reality capture z 500 fotkami. To jest baza do pracy. Szczególnie przydatna jak model jest blisko konceptowi. Wygenerowałem pare modeli motocykli. Główna forma jest, teraz tylko ładne retopo, dodać pare elementów, shadery i gotowe. Znacznie przyspiesza to pracę nad konceptem. Trochę tak jak z "vibe coding" niby chujowe, ale jednak już napisało mi pare programów i pluginów kompletnie wyciągnietych z tyłka i wszystko działa tak jak chcę w dosłownie pare godzin.
Napisano 3 godziny temu3 godz Wrzuciłem sobie szkic... po to żeby sobie z grubsza zobaczyć opcje jakimi mogę oświetlić tą scenkę. I do takich pierdół się toto nadaje. Nie potrzebuję dokładniejszych obiektów, pi razy oko jak się światło w scenie rozkłada wystarczy. Wrzuciłem też koncept potworka (nie mogę pokazać), główne proporcje łyknął bardzo dobrze. Nie muszę wrzucać blueprintów, przód bok. Zblokowane całkiem ok. Z Dynameshem mogę na tym pracować. Może nie oszczędziłem masę czasu, ale z 1h na pewno.Rewolucja, pewnie nie. Ale lekki wspomagacz raz na ruski rok, jak najbardziej. Edytowane 3 godziny temu3 godz przez kengi
Napisano 2 godziny temu2 godz 8 minutes ago, kengi said: @kengi A z czego to generujeszhttps://huggingface.co/spaces/ilcve21/Sparc3D Edytowane 2 godziny temu2 godz przez Xaia
Napisano 1 godzinę temu1 godz To może nawet jak sobie wygenerujesz postać w T-Pose, to zostaje retopo i ufałki. Od biedy dłonie możesz sobie z biblioteki dokleić i wsio.
Napisano 20 minut temu20 min Przetestowałem sobie workflow AI Slop:Mój input w GPT: i need a prompt for image generate t-pose charackter concept art. a rhinoceros warrior in heavy armourPrompt wygenerowany przez czat GPT na podstawie tego powyżej: T-pose character concept art of a powerful anthropomorphic rhinoceros warrior, standing with arms outstretched. The character is covered in detailed, heavy medieval-style armor with worn metal textures, layered plating, and ornate engravings. The rhinoceros has a massive horn and a stern expression, with muscular limbs and a thick, sturdy frame. Full-body front view, neutral grey background, designed for use in a character sheet or model reference. Fantasy realism style, high detail, clean lighting.Obrazek wygenerowany przez GeminiAI:Obiekt czyde z tego narzędzia od XaiaU mnie te obiekty zawsze generuje z takim pseudo low poly, ale na tym można retopo już trzasnąć. Więc jakiś pośredni krok można na tym machnąć.I zostają tylko najnudniejsze rzeczy, retopo i uv.EDIT:Zremesher sobie poradził z tym obiektem. Blender quadremesher się wykłada na manifoldach, voxel generuje coś, ale z manifoldami. Nie chciało mi się dociekać co tam jest nie tak. Edytowane teraz1 min przez kengi zbrush