Skocz do zawartości

AI i technologie przyszłości

Featured Replies

Napisano

Teraz nie juniorzy a ceosi będą sami gry robić... i nikt nie będzie im mówił jak...

Edytowane przez kengi

• Odpowiedzi 2,9k
  • Wyświetleń 163,2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Jakieś z 15 lat temu coś tam do jakiejś dziewczyny zagadałem i gdy zapytała czym się zajmuję to zażartowałem, że jestem artystą a jej pierwsza reakcja ale masz pieniądze? nie jesteś biedny? bo ja chcę

• Twórcze_Ślady.mp3   Szept_Cyfrowych_Snów.mp3   Nuta_Max3d.mp3   Nocne_Konwersacje.mp3    

• EthicallyChallenged
    EthicallyChallenged

Co to . . . J E S T ? ! ! ! ! ! 1

Posted Images

Napisano

Tak sie jeszcze przyjrzalem tej technologii smutnej przyszlosci i coraz bardziej sie utwierdzam w przekonaniu, ze brna w to bo nie umieja juz zrobic szybszej karty ktora by to 4K w 120fps sobie lykala natywnie bez problemu.

Ciekawe jak na to patrza art directors. Juz nie wazne jak zaprojektujesz postac bo i tak jej finalnie twarz zmieli dlss? 🤣Wjechali z tym udawaniem ejajowym w slepy zaulek i jada na pelnym gazie w kierunku sciany.

No i rodza sie pytania co do tego jak rozne fantastyczne, nieistniejece potwory "ulepsza". A takze zastanawia mnie fakt, ze w grach sie krew leje strumieniami, bywa jakas nagosc a ejaje maja tam poblokowane robienie drastycznych scen - ciekawe jak to polepsza 🤣

Nie moge sie doczekac kompilacji fakapow na YT.

Edytowane przez Nezumi

Napisano
  • Autor

@Nezumi ale robią nowe technologie, jakieś wetware gdzie ludzkie komórki mózgu podpięli do jakiegoś ustrojstwa i kazali grać w dooma :D Jeszcze się okaże, że jak w applowym serialu Severance biedni ludzie będą użyczali swojego mózgu jako procesora obliczeniowego i to będzie praca przyszłości.

A petri dish of human brain cells is currently playing Doom. Should we be worried? | Games | The Guardian

ce1fe2b853f9fc695b611231851916b0bbd433ae

trafiliśmy akurat na zły timeline, aż chce się powiedzieć

Napisano

Zaglada idzie, panie 😉

Nawet Testament ma nowy kawalek o ejaju:

Swoja droga pieknie gitarki "chodza" w tym kawalku.

NVidia moze slogan do DLSSa wrzucic sobie z tego kawalka:

Annihilation, Interpretation, Computer human replication.

(wysuszylem jakas wioske by powstalo to MOJE dzielo. Zostalem zdemokratyzowany 😮)

NgreediaDLSS5.jpg

Edytowane przez Nezumi