Napisano Czwartek o 20:442 dn Tak jak za dobrych starych czasów na sijun forums.Zasady:Nie ma postowania bez swojego obrazka.Mogą być szkice, bazgroły, kolor, czarnobiałe, tradycyjne i cyfrowe.Raczej te szybkie, ale nie będziemy radykalniZa małe na osobny wątek, czy nawet do teczki? Wrzuć tu.Ciekawe czy tak niszowe forum jak max3d pociągnie.Zapraszam.Pozwolę sobie zacząć z grubej rury. Edytowane Piątek o 16:082 dn przez kengi literufki
Napisano Piątek o 12:202 dn no to jedziem.W prawdzie szkic stary ale kolorek połozony dzis. Przydałby sie jakis temat jak to było dawniej
Napisano Piątek o 15:222 dn Autor No i pięknie. Dla mnie temat tylko jeszcze bardziej ograniczy ilość prac. IMHO chodzi o to, żeby zamiast do szuflady walnąć posta tutaj. Na sijun to było fajne, że nawet jak walnąłeś kichę, to utonęło dość szybko w potoku prac. Więc nie ma się co przejmować i wrzucać. No ego approach.Tak, że więc... do CIEBIE mówię! Wrzuć coś, jeżeli to czytasz!I WANT YOU!
Napisano Piątek o 22:181 dn Żeby nie było, że sami prosi tu wrzucają. Od jakiegoś czasu kolejny raz wracam do digital paintingu za wszechobecną radą "rób to co byś najbardziej chciał robić". Aktualnie próbuję ogarnąć nos :P Jakieś 30 minut.
Napisano Wczoraj o 16:15 1 dn Zajebisty wątek, chwalebna inicjatywa, aż mi się łezka w oku z nostalgii zakręciła na te dawne bitwy speedpaintingowe, gdzie toczono wojny jak ktoś użył fotki albo coś tam zgapiał z czegoś. Nasmarowałem takiego shambler'a z Quake'a jedynki, testując brasze takie o:https://emilm.gumroad.com/l/impasto
Napisano Wczoraj o 18:33 1 dn Autor @tr3buh chyba się naciął na "no image = no post", ale może jeszcze napisze z obrazkiem coś ciekawego :)Nie trzeba dzieła życia robić.
Napisano 23 godziny temu23 godz Właśnie ostatnio chciałem się zmotywować, żeby wrzucać więcej rzeczy i proszę, idealny temat.
Napisano 21 godzin temu21 godz W dniu 18.04.2025 o 17:22, kengi napisał(a):to było fajne, że nawet jak walnąłeś kichę, to utonęło dość szybko w potoku prac. no to wrzucam xD
Napisano 2 godziny temu2 godz O to też dorzucę teścior ukradnięcia kadru ze stalkera z dziećmi zamiast psa