Leru Posted January 2, 2005 Share Posted January 2, 2005 Witam Wszystkich :) Widnieją przed Wami tematy oraz sonda mająca na celu wyłonić najlepszą według Was propozycję; te w których czujecie się najlepiej i które Waszą wyobraźnię podrażnią do takiego stopnia, że jury będzie miało nie lada problem. Zapraszam więc bardzo serdecznie do głosowania. EDIT: Bitwa ta będzie polegać na zrobieniu still`ka, a nie animacji :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoMic Posted January 2, 2005 Share Posted January 2, 2005 Oooo jestem pierwszy wyjefajnie: ] Link to comment Share on other sites More sharing options...
asblaze Posted January 2, 2005 Share Posted January 2, 2005 nie ma komixu????? ;( Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoMic Posted January 2, 2005 Share Posted January 2, 2005 Dziwne 3 odslony a 4 glosy hehe smierdzi przekretem : ] Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzudzu Posted January 2, 2005 Share Posted January 2, 2005 obojętnie jaki temat i tak zacznę i nie skończę :/ taki już mój frajerski gen :) powodzenia w nowym roku wszystkim życzę! oby nam się ... :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr0cK Posted January 2, 2005 Share Posted January 2, 2005 no coz ja tam preferuje istoty z piekla rodem... bo lubie Zbrush'a :) moze sam wezme udzial... Pozdrowienia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bzyku Posted January 2, 2005 Share Posted January 2, 2005 mysle ze wiekszosc zdechło-modelujacych zaglosują na to co ja ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Isso Posted January 2, 2005 Share Posted January 2, 2005 a ja chętnie obejżę wyścig ;] ;] ;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkelf Posted January 2, 2005 Share Posted January 2, 2005 pśśs, ale wybieracie banalne tematy ;). szkoda, ze nie ma jakiegos wiersza lesmiana czy cus :D. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reanimator Posted January 2, 2005 Share Posted January 2, 2005 Wyscig - bardzo szeroki temat. Checked. Tak naprawde mozna pod to podciagnac "wszystko";) Chyba, ze organizatorzy dodadza pozniej, ze chodzi o wyscig samochodow. Wtedy krwawo odbiore z powrotem swoj glos;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
olej Posted January 2, 2005 Share Posted January 2, 2005 Super widze, ze znalazly sie dwie moje propozycje:) Ja tam jestem za alienacja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dirty Posted January 2, 2005 Share Posted January 2, 2005 schizofrenia. chociaz wiem, ze wygraja albo wyscigi albo potwory :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simple_man Posted January 2, 2005 Share Posted January 2, 2005 AAAAAAAAAAA. tylko nie animacja please. tylko still images. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jaro Posted January 3, 2005 Share Posted January 3, 2005 podwodne miasto... hmm to moze byc ciekawe Link to comment Share on other sites More sharing options...
olej Posted January 3, 2005 Share Posted January 3, 2005 Tylko nie wyscig... szczurow. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Christian Noir Stein Posted January 3, 2005 Share Posted January 3, 2005 Oj netoprze netoprze czuję AUTA w powietrzu :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
KLICEK Posted January 3, 2005 Share Posted January 3, 2005 Świat przyszlosci bedzie superowy :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nawighator Posted January 3, 2005 Share Posted January 3, 2005 schizofrenia brzmi bardzo ciekawie i jest to chyba najciekawsza pozycja z ww. Przydalaby sie taka bitwa, bo glownym atutem bylby bardziej pomysl niz wykonanie (ale bez przesady ;-) ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vorek Posted January 3, 2005 Share Posted January 3, 2005 "...I oczywiście zawsze trwa na wpól wyczuwalna obecność Stworów z Piekielnych Wymiarów, które gromadzą się wokół magicznych przecieków i bezustannie sprawdzają szczelność murów rzeczywistości." Terry Pratchett "Blask Fantastyczny" :D Istoty z piekła rodem to mi się podoba ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomur Posted January 3, 2005 Share Posted January 3, 2005 Oj netoprze netoprze czuję AUTA w powietrzu :) dobrze czujesz :), glosowalem za podwodnym miastem ( Gdzie jest Nemo?), ale jak bedzie wyścig to tyż bedzie fajnie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest eax Posted January 3, 2005 Share Posted January 3, 2005 no wlasnie bedzie wyscig - bedzie fajnie ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
a6addon Posted January 3, 2005 Share Posted January 3, 2005 a może po prostu schizofremiczny podziemny(podwodny) wyścig wyalienowanych istot z piekła rodem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Loozack Posted January 3, 2005 Share Posted January 3, 2005 o, wyścig... już mam wizje, już mam wizje ! :D widzę jak jeep ucieka przed ścigającym go czołgiem, czołg przed ścigającym go śmigłowcem, śmigłowiec przed ścigającym go myśliwcem, a myśliwiec przed rakietą, heheheh... a wszystko to może dziać się w mieście przyszłości :D pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
sith_LORD Posted January 3, 2005 Share Posted January 3, 2005 nic dodać nic ująć ... "schizofrenia" Link to comment Share on other sites More sharing options...
La R Posted January 3, 2005 Share Posted January 3, 2005 wszyscy mamy schizofrenie dlatego trzeba inwestować w przyszłość... w "świat przyszłości" ewkossssss..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Armia Posted January 3, 2005 Share Posted January 3, 2005 W istotach z piekła rodem mógłbym wcisnąć portret 3d mojej byłej :P, tak serio to się wacham - albo to, ablo schiza... Tylko, że pewnie będzie wyścig. Hmmm... schiza ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Christian Noir Stein Posted January 3, 2005 Share Posted January 3, 2005 Ja tam dałem głos na Zapomniane miejsce ale wahałem się przy schizofremii. Jedyne co mi w wyścigu przychodzi do głowy to albo : wyścigi skrzatów na jerzach, elfów na biedronkach i rycerzy na smokach :) I na kiego nam temat przyszłosci? :> Przyszłośc ammy TERAZ to będzie nudne :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Touch Posted January 3, 2005 Share Posted January 3, 2005 To ja poproszę wyścig w podziemnym mieście przyszłości...;] (static) Myślę, że wyścig daje duże pole do popisu i wcale nie musi chodzić o jakiś samochód, czy nawet pojazd... Z drugiej strony patrząc to wszystkie tematy mają "plecy" i można w nich ładnie pokombinować. Schizofrenia jest tutaj chyba na 1. miejscu, w końcu chodzi o psychikę... Świetnie by było, gdyby udało mi się zebrać w sobie i stanąć do tej bitwy i mam nadzieję, że tak właśnie się stanie;] Pozdrawiam! PS. Przepraszam drogich organizatorów;] Animacja!? No way...!;)p Please... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tweety Posted January 3, 2005 Share Posted January 3, 2005 zapomniane miejsca... może być fajnie... stare fabryki, mroczne cmentarze, przegnite kutry rybackie... ale CZAD!!!! :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polik Posted January 3, 2005 Share Posted January 3, 2005 alienacja to jest to, tylko prosze nie wyscig :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
tweety Posted January 3, 2005 Share Posted January 3, 2005 o, wyścig... już mam wizje, już mam wizje ! :D widzę jak jeep ucieka przed ścigającym go czołgiem, czołg przed ścigającym go śmigłowcem, śmigłowiec przed ścigającym go myśliwcem, a myśliwiec przed rakietą, heheheh... a wszystko to może dziać się w mieście przyszłości :D które z kolei jest zapomnianym miejscem w schizofrenicznym, przyrodniczo - żywiołowym miastem, leżącym pod wodą, którego bram bronią cztery żywioły czyli istoty z piekła rodem :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Wieczor Posted January 3, 2005 Share Posted January 3, 2005 Yeah... "świat przyszłości" prowadzi! Mam nadzieję, że wygra, bo mam wielką ochotę w końcu wziąć udział w bitwie :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simple_man Posted January 3, 2005 Share Posted January 3, 2005 Żadnych wyścigów, kto na to głosuje. Ludzie będziemy oglądać podroby z need for speed. Łee. Bitwa sama z siebie jest formą wyścigu, kto dalej, kto lepiej, kto mądrzej i ładniej. Więc mówię zdecydowane nie samochodzikom!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Insect Posted January 3, 2005 Share Posted January 3, 2005 Jak bedzie wyścig to ja zrobie "wyścig szczurów" i jako prace dam screenszota z forum gdzie bedzie bitwa :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
graf_zero Posted January 3, 2005 Share Posted January 3, 2005 wyscig!! temat szeroki- wcale nie musza być samochody. Ktos moze sie pokusic o zrobie motoru;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simple_man Posted January 3, 2005 Share Posted January 3, 2005 Ha ha ah. Graf_zero you kill me. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leru Posted January 3, 2005 Author Share Posted January 3, 2005 graf_zero -> o tóż to :) Pamiętajcie, że temat może być taki szeroki na ile pozwala Wam wyobraźnia. Touch -> bitwa będzie na still`ki więc spokojna głowa Loozack -> pozwolisz, że sobie to do sygnaturki zapisze ? Dzięki ;) Już 125 głosów :) super super super. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkStar Posted January 3, 2005 Share Posted January 3, 2005 No cóż... Schizofrenia całkiem ciekawy temat, taki głęboki i wogóle... ale... taki trudny. Nikt przecież nie wie, co taki chory czuje, co myśli, czym żyje... Aż się boję, co może z tego powstać... Już widzę te mroczne wizje piekła na ziemi... P.S. Głosowałem na "Potwory z piekła". Lubię schizy, ale bez przesadyzmów... :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
tweety Posted January 3, 2005 Share Posted January 3, 2005 ech... byle tylko nie świat przyszłości, byle tylko nie świat przyszłości... :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
flesz_gordon Posted January 3, 2005 Share Posted January 3, 2005 schizofrenia temat bardzo elastyczny, mozna pod to podciagnac zarowno mroczne wizje jak i humorystyczne "swirowania" :) edit w zasadzie wszystkie powyzsze tematy mozna pod to podciagnac przeciez to psychika, takiemu kolesiowi wszystko moze sie wydawac Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seo000 Posted January 3, 2005 Share Posted January 3, 2005 Moim zdaniem najlepszym tematem jest podróż do podwodnego świata. Wyobraźcie sobie takie atlans :D ( Przecież nie koniecznie muszą żyć tam ludzie) A stwory które tam mieszkają nękane są przez ludzi albo jeszcze coś innego. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Salvator Posted January 3, 2005 Share Posted January 3, 2005 a żeby was, znowu nie ma poetyckiego tematu :> edit1: Osz ty! ignorant ;] edit2.1: checked schizofrenia :P taki wdzięczny temat, a tak mało głosów, SHAME ON YOU edit2.2: hehe pysiu :* a myślałem, że się nie wyda :> ps. mam nadzieję, że posiadanie, schizofrenii, podwodnego m iasta itp. na własność, nie powoduje wyeliminowania z bitwy :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkelf Posted January 3, 2005 Share Posted January 3, 2005 Le-smian!!!! edit1: tzn sprawdzales o co chodzi w schizofrenii? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knysha Posted January 3, 2005 Share Posted January 3, 2005 Zapomniane miejsce :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
blood_brother Posted January 3, 2005 Share Posted January 3, 2005 Swiat przyszlosci:) A na kiedy jest przewidywane rozpoczecie bitwy?? I beda siakies nagrody?? Chociaz czyjs autograf albo cos:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
nielot007 Posted January 3, 2005 Share Posted January 3, 2005 tweety racja:D:D najlepsze shizofrenia i istoty z pielka rodem:D:D:D oby byl ktorys z tych Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leru Posted January 3, 2005 Author Share Posted January 3, 2005 blood_brother -> Rozpoczęcie zapewne odbędzie się jakoś niebawem po zakończeniu tej sondy zatem ok tygodnia :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
blood_brother Posted January 3, 2005 Share Posted January 3, 2005 A ile bedzie trwac?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leru Posted January 3, 2005 Author Share Posted January 3, 2005 a tego to jeszcze nie wiemy; myślę jednak, że jak zwykle to Bitwy trwały :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Raffaello Posted January 3, 2005 Share Posted January 3, 2005 Wszędzie będzie się liczył pomysł a wykonanie na drugim miejscu! Jestem za zapomianym miejscem to może być bardzo interesujące. ps. Leru a robiłeś sądę w drugą stronę? zapytaj się kiedyś forumowiczów aby tobie zapodali kilka ciekawych tematów na bitwę 3D, Ty je wyselekcjonujesz a my wybierzemy najlepszy, co Ty na to? POZDRAWIAM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts