Skocz do zawartości

Który temat wybierasz ?  

372 użytkowników zagłosowało

1. 1. Który temat wybierasz ?

• Alienacja
      16
    • Cztery żywioły
      18
    • Istoty z piekła rodem
      61
    • Personifikacja zjawiska, przyrody
      23
    • Podróż do podziemnego/podwodnego miasta
      47
    • Schizofrenia
      43
    • Świat przyszłości
      54
    • Wyścig
      42
    • Zapomniane miejsca
      68

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam Wszystkich :)

Widnieją przed Wami tematy oraz sonda mająca na celu wyłonić najlepszą według Was propozycję; te w których czujecie się najlepiej i które Waszą wyobraźnię podrażnią do takiego stopnia, że jury będzie miało nie lada problem.

Zapraszam więc bardzo serdecznie do głosowania.

EDIT: Bitwa ta będzie polegać na zrobieniu still`ka, a nie animacji :)

• Odpowiedzi 245
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

obojętnie jaki temat i tak zacznę i nie skończę :/ taki już mój frajerski gen :)

powodzenia w nowym roku wszystkim życzę! oby nam się ... :)

Napisano

Wyscig - bardzo szeroki temat. Checked.

Tak naprawde mozna pod to podciagnac "wszystko";) Chyba, ze organizatorzy dodadza pozniej, ze chodzi o wyscig samochodow. Wtedy krwawo odbiore z powrotem swoj glos;)

Napisano

schizofrenia brzmi bardzo ciekawie i jest to chyba najciekawsza pozycja z ww. Przydalaby sie taka bitwa, bo glownym atutem bylby bardziej pomysl niz wykonanie (ale bez przesady ;-) )

Napisano

"...I oczywiście zawsze trwa na wpól wyczuwalna obecność Stworów z Piekielnych Wymiarów, które gromadzą się wokół magicznych przecieków i bezustannie sprawdzają szczelność murów rzeczywistości."

Terry Pratchett "Blask Fantastyczny" :D

Istoty z piekła rodem to mi się podoba ;-)

Napisano
Oj netoprze netoprze czuję AUTA w powietrzu :)

dobrze czujesz :), glosowalem za podwodnym miastem ( Gdzie jest Nemo?), ale jak bedzie wyścig to tyż bedzie fajnie.

Napisano

no wlasnie bedzie wyscig - bedzie fajnie ;)

Napisano

o, wyścig... już mam wizje, już mam wizje ! :D widzę jak jeep ucieka przed ścigającym go czołgiem, czołg przed ścigającym go śmigłowcem, śmigłowiec przed ścigającym go myśliwcem, a myśliwiec przed rakietą, heheheh... a wszystko to może dziać się w mieście przyszłości :D

pozdrawiam

Napisano

W istotach z piekła rodem mógłbym wcisnąć portret 3d mojej byłej :P, tak serio to się wacham - albo to, ablo schiza... Tylko, że pewnie będzie wyścig. Hmmm... schiza !

Napisano

Ja tam dałem głos na Zapomniane miejsce ale wahałem się przy schizofremii.

Jedyne co mi w wyścigu przychodzi do głowy to albo : wyścigi skrzatów na jerzach, elfów na biedronkach i rycerzy na smokach :)

I na kiego nam temat przyszłosci? :> Przyszłośc ammy TERAZ to będzie nudne :)

Napisano

To ja poproszę wyścig w podziemnym mieście przyszłości...;] (static) Myślę, że wyścig daje duże pole do popisu i wcale nie musi chodzić o jakiś samochód, czy nawet pojazd...

Z drugiej strony patrząc to wszystkie tematy mają "plecy" i można w nich ładnie pokombinować. Schizofrenia jest tutaj chyba na 1. miejscu, w końcu chodzi o psychikę... Świetnie by było, gdyby udało mi się zebrać w sobie i stanąć do tej bitwy i mam nadzieję, że tak właśnie się stanie;]

Pozdrawiam!

PS. Przepraszam drogich organizatorów;] Animacja!? No way...!;)p Please...

Napisano
o, wyścig... już mam wizje, już mam wizje ! :D widzę jak jeep ucieka przed ścigającym go czołgiem, czołg przed ścigającym go śmigłowcem, śmigłowiec przed ścigającym go myśliwcem, a myśliwiec przed rakietą, heheheh... a wszystko to może dziać się w mieście przyszłości :D

które z kolei jest zapomnianym miejscem w schizofrenicznym, przyrodniczo - żywiołowym miastem, leżącym pod wodą, którego bram bronią cztery żywioły czyli istoty z piekła rodem :D

Napisano

Żadnych wyścigów, kto na to głosuje. Ludzie będziemy oglądać podroby z need for speed.

Łee. Bitwa sama z siebie jest formą wyścigu, kto dalej, kto lepiej, kto mądrzej i ładniej. Więc mówię zdecydowane nie samochodzikom!!!

Napisano

graf_zero -> o tóż to :) Pamiętajcie, że temat może być taki szeroki na ile pozwala Wam wyobraźnia.

Touch -> bitwa będzie na still`ki więc spokojna głowa

Loozack -> pozwolisz, że sobie to do sygnaturki zapisze ? Dzięki ;)

Już 125 głosów :) super super super.

Napisano

No cóż... Schizofrenia całkiem ciekawy temat, taki głęboki i wogóle... ale... taki trudny. Nikt przecież nie wie, co taki chory czuje, co myśli, czym żyje... Aż się boję, co może z tego powstać... Już widzę te mroczne wizje piekła na ziemi...

P.S. Głosowałem na "Potwory z piekła". Lubię schizy, ale bez przesadyzmów... :)

Napisano

schizofrenia

temat bardzo elastyczny, mozna pod to podciagnac zarowno mroczne wizje jak i humorystyczne "swirowania" :)

edit

w zasadzie wszystkie powyzsze tematy mozna pod to podciagnac

przeciez to psychika, takiemu kolesiowi wszystko moze sie wydawac

Napisano

Moim zdaniem najlepszym tematem jest podróż do podwodnego świata. Wyobraźcie sobie takie atlans :D ( Przecież nie koniecznie muszą żyć tam ludzie) A stwory które tam mieszkają nękane są przez ludzi albo jeszcze coś innego.

Napisano

a żeby was, znowu nie ma poetyckiego tematu :>

edit1: Osz ty! ignorant ;]

edit2.1: checked schizofrenia :P taki wdzięczny temat, a tak mało głosów, SHAME ON YOU

edit2.2: hehe pysiu :* a myślałem, że się nie wyda :>

ps. mam nadzieję, że posiadanie, schizofrenii, podwodnego m iasta itp. na własność, nie powoduje wyeliminowania z bitwy :P

Gość Raffaello
Napisano

Wszędzie będzie się liczył pomysł a wykonanie na drugim miejscu!

Jestem za zapomianym miejscem to może być bardzo interesujące.

ps. Leru a robiłeś sądę w drugą stronę? zapytaj się kiedyś forumowiczów aby tobie zapodali kilka ciekawych tematów na bitwę 3D, Ty je wyselekcjonujesz a my wybierzemy najlepszy, co Ty na to?

POZDRAWIAM

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności