mkeruj Napisano 8 Grudzień 2009 Share Napisano 8 Grudzień 2009 Oto mój nowy rumak: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orangegraphics Napisano 21 Grudzień 2009 Share Napisano 21 Grudzień 2009 no mkeruj. umknął mi twój post, śliczny chrząszcz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkeruj Napisano 6 Styczeń 2010 Share Napisano 6 Styczeń 2010 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 6 Styczeń 2010 Share Napisano 6 Styczeń 2010 Nadmiar mocy i tylny napęd, strach teraz wyjezdzac ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
THE MANYSH TRAFO Napisano 7 Styczeń 2010 Share Napisano 7 Styczeń 2010 :D swietnie mruczy :) ja wkoncu zakupiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quadysz Napisano 7 Styczeń 2010 Share Napisano 7 Styczeń 2010 :D heh, szpere sobie zamontuj :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaxymilianMax Napisano 1 Marzec 2010 Share Napisano 1 Marzec 2010 a to widzieliście? Nowe A8 :) za ok 3 tyg. w polskich salonach :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 1 Marzec 2010 Share Napisano 1 Marzec 2010 a to widzieliście? Nowe A8 nawet już wymodelowałem ;) ale moim zdaniem konkurencja od bmw dużo ładniejsza,przy nowej 7 nowe a8 wygląda jak by było z poprzedniej generacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FF Napisano 1 Marzec 2010 Share Napisano 1 Marzec 2010 Mi sie bardziej A8 podoba od nowej 7. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaxymilianMax Napisano 2 Marzec 2010 Share Napisano 2 Marzec 2010 (edytowane) Pecet Że co? :D Pokaż no mi zdjęcie nowej BMW 7 gdzie wygląda nowocześniej :D. Własnie nowa 7demka wygląda konserwatywnie bardzo. I sorry,, troche brzydko :( Edytowane 2 Marzec 2010 przez MaxymilianMax Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 2 Marzec 2010 Share Napisano 2 Marzec 2010 hehe może przesadziłem z tym że wygląda jak starsze o generacje, a w bmw najbardziej podoba mi się linia boczna (długi przód, krótki tył). Pozatym o czym tu pisać, zarówno jeden jak i drugi bym chętnie przygarnął ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wichur Napisano 2 Marzec 2010 Share Napisano 2 Marzec 2010 Dalej ten sam samochod :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Topek Napisano 2 Marzec 2010 Share Napisano 2 Marzec 2010 i to jest ładny samochód. nie to co te wyżej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 2 Marzec 2010 Share Napisano 2 Marzec 2010 nie chcialbys w nim siedziec podczas wypadku:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ulfar999 Napisano 2 Marzec 2010 Share Napisano 2 Marzec 2010 nie chcialbys w nim siedziec podczas wypadku:D Oj zdziwilbys sie JohnZi, Audi z tamtej epoki byly jednymi z najbezpieczniejszych "cygar", niejeden wspolczesny Ford/Opel moglby mu tego pozazdroscic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 2 Marzec 2010 Share Napisano 2 Marzec 2010 zapomniales dodac, ze w tamtych czasach byly jednymi z najbezpieczniejszych:) Przeciez inzynierowie wtedy nawet nie wiedzili co to jest kontrolowana strefa zgniotu, poduszek tez jeszcze nie stosowali zbyt czesto. Zaloze sie, ze przy czolowce silnik by Cie zmiazdzyl. Takie moje zdanie Edit: Tutaj jeszcze filmik z fajnym porownaniem nowego i starego autka http://www.youtube.com/watch?v=qBDyeWofcLY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Topek Napisano 2 Marzec 2010 Share Napisano 2 Marzec 2010 JohnZi-podczas wypadku nie chciałbyś siedzieć w żadnym samochodzie, ja zresztą też. Teraz w samochodach podoba mi się tylko jedno, jest cicho w środku. Stylistycznie są koszmarne, jadąc drogą nie wiem czy przede mną lub za mną jedzie opel, audi, bmw, czy toyota bo one tak samo wyglądają. Atak klonów, a tej audicy co pokazywaliście to bałbym się cokolwiek przełączyć (może ma katapultę?). I prawdę mówiąc to już nie wiem czy to kierowca jeszcze prowadzi czy to może już auto. Wiem, że te czasy nastąpią i już się ich boję. pozdro all Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzyhhh Napisano 2 Marzec 2010 Share Napisano 2 Marzec 2010 e.. Topek przesadzasz. JahnZi ma na myśli bezpieczeństwo... chyba każdy wolał by jechać w aucie masywniejszym z dziesięcioma poduszkami i asr..esp.. abs itp a nie w plastikowej mydelniczce z lat 80'. Co do stylistyk aut.. hm wiadomo projektanci 'inspirują' się konkurencją ,ale przecież trzymają główne zarysy marki i raczej są bardzo rozpoznawalne dla kogoś kto trochę lubi motoryzację i się tym interesuje. a współczesne auta to nie tylko cisza (choć nie zawsze jest cicho :) ) ale dobre audio wygodne ogrzewane fotele , klimatyzacja etc I bać się nie ma czego .. to co dodają do aut na prawdę pomaga i wpływa na komfort podróży. Ja się jedynie boję, że ropa się skończy i silniki nie będą mruczeć tylko... cisza ... pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wichur Napisano 14 Marzec 2010 Share Napisano 14 Marzec 2010 Obecnie wygląda tak: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stig Napisano 21 Marzec 2010 Share Napisano 21 Marzec 2010 Wow, bardzo ładnie utrzymany, który to rocznik? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dawcio_m Napisano 9 Czerwiec 2010 Share Napisano 9 Czerwiec 2010 a ja sie rozglądam za autkiem do 8 tysiecy:D tylko mam juz taki metlik ze kompletnie nie wiem czego szukac moze jakies propozycje ciekawe?:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 9 Czerwiec 2010 Share Napisano 9 Czerwiec 2010 duża szansa że wejdzie do seryjnej produkcji: Jak dla mnie bombastik fantastik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aduko Napisano 9 Czerwiec 2010 Share Napisano 9 Czerwiec 2010 To i ja się pochwale ;) autko rocznik jakoś 1989, w dowodzie wbite 1992 bo oryginalnych dokumentów się nie doszukałem :D Fota z ostatniego rajdu bo rolowaniu ;) Silnik i skrzynia oderwała się od ramy i wszystko spięte na pasach co by wytrzymało 2 dni ;) Niassan Patrol GR Y60 2,8TD A tu moje ciesząca morda: http://www.gorcio.eu/images/phocagallery/SPORT/2010_05_15_4x4_Borzecin_cz_2/thumbs/phoca_thumb_l_DSC08167.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loki Napisano 9 Czerwiec 2010 Share Napisano 9 Czerwiec 2010 heh mocne :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piko84 Napisano 10 Czerwiec 2010 Share Napisano 10 Czerwiec 2010 a ja sie rozglądam za autkiem do 8 tysiecy:D tylko mam juz taki metlik ze kompletnie nie wiem czego szukac moze jakies propozycje ciekawe?:P http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C13272421 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
THE MANYSH TRAFO Napisano 11 Czerwiec 2010 Share Napisano 11 Czerwiec 2010 http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C13272421 dobre !!! :D wiesz ile pali ta angielska ruina ? jeszcze przebieg 220 000 km ? :D omg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zgred Napisano 11 Czerwiec 2010 Share Napisano 11 Czerwiec 2010 co z tego ze przebieg 220 000? jakby napisali mniej to pewnie byś napisał, że przebieg za mały:P Przynajmniej wiarygodny, najlepiej pisać przebieg do uzgodnienia, bo i tak wszyscy cofają ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaxymilianMax Napisano 30 Czerwiec 2010 Share Napisano 30 Czerwiec 2010 ostatnio wrażenie na mnie zrobiło spoore wnętrze nowego Audi A8 *poniżej nie render tylko real foto jednej z wielu wersji kolorystycznej) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Touch Napisano 30 Czerwiec 2010 Share Napisano 30 Czerwiec 2010 Mnie się jednak wydaje, że to render, aczkolwiek wnętrze robi wrażenie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trosiek Napisano 30 Czerwiec 2010 Share Napisano 30 Czerwiec 2010 a co to jest to to na siedzeniu pasażera?:> ni to podnóżek, ni to stolik, ni to siedzenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 30 Czerwiec 2010 Share Napisano 30 Czerwiec 2010 (edytowane) marmur jak na nagrobkach. kojarzy mi się z poczekalnią na Centralnym. zeby nie bylo offtopa, zbieram na tego: http://www.mariuszdybala.cba.pl/galeria/data/media/18/FordMustang.jpg poki nie uzbieram nie będę robil prawa jazdy, bo nie ma po co ;) sciagniety ze stanow nie jest drogi, ale muszę doliczyć jeszcze zabawe w garazu, male usprawnienia itp. nie ma to jak maszynka w ktorej wszystko mozna naprawic samemu. Trzeba tylko miec tokarkę frezarkę, troche czasu i spory garaż :) Edytowane 30 Czerwiec 2010 przez olaf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FF Napisano 30 Czerwiec 2010 Share Napisano 30 Czerwiec 2010 ola-f, linka nie działa ale widze url i juz jestem zazdrosny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frank600 Napisano 4 Lipiec 2010 Share Napisano 4 Lipiec 2010 A to moja żabka , najsłabszy silnik - 2.0 8V 115km ale autko daje rade i całkiem ekstremalne przeżycia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loki Napisano 4 Lipiec 2010 Share Napisano 4 Lipiec 2010 Ola-f ile takie cudo? (przedział cenowy po przywiezieniu do Polski)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tob01 Napisano 4 Lipiec 2010 Share Napisano 4 Lipiec 2010 i utrzymanie... :>? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
THE MANYSH TRAFO Napisano 4 Lipiec 2010 Share Napisano 4 Lipiec 2010 Frank600 2.0L 115km? Jak to mozliwe ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 4 Lipiec 2010 Share Napisano 4 Lipiec 2010 60-70k zwiezienie do polski do tego zakup czesci na zapas albo drugiego modelu + doprowadzenie do takiego stanu. Jak dolar spadnie to w 100k powinno sie zamknąć ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano 4 Lipiec 2010 Share Napisano 4 Lipiec 2010 Manysh, nie zapominaj że to 8-zaworowy - moja Astra też niby ma 1,6 ale z mocą to raczej słabo - bo to właśnie 8V a nie 16 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frank600 Napisano 4 Lipiec 2010 Share Napisano 4 Lipiec 2010 Manysh dokładnie tak jak powiedział Lucas , chociaż jeżeli chodzi o moc to nie jest najgorzej . Dosyć dynamicznie się zbiera jak na takie duże autko , kilka dni temu na obwodnicy w Trzebnicy ganiałem się z jakimś Focusem 2 litrowym z Lublina , nie mógł mnie dogonić , na światłach też odstawał w końcu dał sobie spokój , silnik może najsłabszy w Calibrach ale to nie znaczy że słaby . Są Cali z napędem na 4 koła silnik chyba 2,5 litra 16V seryjnie 204 konie - tylko wtedy przyczepkę z tyłu podpinasz z beczkami paliwa , żeby uzupełniać co 200km :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
THE MANYSH TRAFO Napisano 5 Lipiec 2010 Share Napisano 5 Lipiec 2010 to ile pali 8V 2.0 ??? czys go gazował :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frank600 Napisano 6 Lipiec 2010 Share Napisano 6 Lipiec 2010 W mieście średnio pali mi 12 litrów gazu :) W trasie poniżej 10 :) Na benzynie rzadko jeżdze więc nie będe się wypowiadał :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
THE MANYSH TRAFO Napisano 6 Lipiec 2010 Share Napisano 6 Lipiec 2010 no to nie jest tak zle :) moje 2.0L 16V pali w zimie 16-17 L benzyny :) na trasie min 9.5L przy jezdzie zgodnej z przepisami :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano 6 Lipiec 2010 Share Napisano 6 Lipiec 2010 Mój 1.6 8V w trasie pali nawet 6,5-7 jak się dobrze postarać:) po mieście staram się nie jeździć za często więc nie sprawdzałem ile pali. Tak jak Franko pisze - z mocą nie jest najgorzej, na 1,2 i 3 biegu zbiera się naprawdę nieźle ale potem jest już coraz gorzej i na byle wzniesieniu czuć brak mocy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dac77 Napisano 11 Lipiec 2010 Share Napisano 11 Lipiec 2010 No krzywo jest. Musisz poprawić siatkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orangegraphics Napisano 11 Lipiec 2010 Share Napisano 11 Lipiec 2010 z tyłu bym dodał jednego loopa, źle spasowany zderzak? Nie prowadzi się go dziwnie? na 2 zdjęciu sprawia wrażenie klina, tył za wysoko nie jest? musi dawać frajde z jazdy, ile toto waży? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bbandi Napisano 11 Lipiec 2010 Share Napisano 11 Lipiec 2010 (edytowane) 1200 jeżdże z dziewczyną 2 lata nim i jej się podoba:) Usunąłem bo widzę że się fachowcy wypowiadają;) zrobie lepszej jakości i wrzuce. No krzywo jest. Musisz poprawić siatkę. Ty nie nalezysz czasem do grupy "cwaniacay bez prac coś tam coś tam" bo jest taka grupa na tym forum:) Edytowane 11 Lipiec 2010 przez bbandi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dac77 Napisano 11 Lipiec 2010 Share Napisano 11 Lipiec 2010 @bbandi: Tak, chyba należę, a w każdym razie przyłączyłem się na samym początku, tyle że już zapomniałem że wogóle są grupy na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Touch Napisano 11 Lipiec 2010 Share Napisano 11 Lipiec 2010 Precz z podziałami!!:P Żeby nie spamować, taka mała profanacja rodem z hameryki: . Zdjęcia robione w 2005 Pozdr:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 12 Lipiec 2010 Share Napisano 12 Lipiec 2010 serce sie kraja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nezumi Napisano 12 Lipiec 2010 Share Napisano 12 Lipiec 2010 nie ma to jak maszynka w ktorej wszystko mozna naprawic samemu. Trzeba tylko miec tokarkę frezarkę, troche czasu i spory garaż :) i jeszcze trzeba umiec ja naprawic... Osobiscie moge prowadzic od maluszka do ciezarowki, manual, automat, biegi u gory czy na dole, kierownica po prawej czy polewej... Ale jak cos siadzie to z placzem biegne do mechanika :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi