soshka.cg Napisano 2 Kwiecień 2005 Share Napisano 2 Kwiecień 2005 Żal i smutek. Modlitwa. Nie mogę powstrzymać łez ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sartr Napisano 2 Kwiecień 2005 Share Napisano 2 Kwiecień 2005 no niestety, ale kazdy kiedys musi umrzec a z jego wiarą myśle ze będzie mu przynajmniej łatwiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anabell Napisano 2 Kwiecień 2005 Share Napisano 2 Kwiecień 2005 Szacunek. Ogromy szacunek dla tego Człowieka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 2 Kwiecień 2005 Share Napisano 2 Kwiecień 2005 Odchodzi postac Wielka, nie ma co ukrywac. Mozemy tylko wspomoc Go modlitwa, aby nie przezywal tak ogromnego cierpienia na tym padole lez... Niech Chrystus otworzy Mu drzwi raju... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 2 Kwiecień 2005 Share Napisano 2 Kwiecień 2005 ['] ______________ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 2 Kwiecień 2005 Share Napisano 2 Kwiecień 2005 ['] ['] ['] ['] ['] peace Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 2 Kwiecień 2005 Share Napisano 2 Kwiecień 2005 [']['][']['][']['] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 2 Kwiecień 2005 Share Napisano 2 Kwiecień 2005 Zmarł... Zmarł Wielk Człowiek 02.04.2005 godz. 21:37 ... [']['][']['][']['] Odszedłes, ale na zawsze pozostaniesz w naszych sercach! Papieżu Polaku! :(:(:(:(:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 2 Kwiecień 2005 Share Napisano 2 Kwiecień 2005 [']['][']['][']['] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FRODO Napisano 2 Kwiecień 2005 Share Napisano 2 Kwiecień 2005 [*] [*] [*] Smutek i Koniec Wielkiej Epoki [*] [*] [*] [*] [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greg_jg Napisano 2 Kwiecień 2005 Share Napisano 2 Kwiecień 2005 [`] [`] [`] [`] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 2 Kwiecień 2005 Share Napisano 2 Kwiecień 2005 Zmarła bardzo ważna osoba, która bardzo dużo zrobiła dla Polski. :(( ††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††† [']['][']['][']['][']['][']['][']['] [']['][']['][']['][']['] [']['][']['] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cpt.Obvious Napisano 2 Kwiecień 2005 Share Napisano 2 Kwiecień 2005 brak mi slow... :( ['] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 2 Kwiecień 2005 Share Napisano 2 Kwiecień 2005 [']['] :( [']['] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 2 Kwiecień 2005 Share Napisano 2 Kwiecień 2005 [*] pierwszy papież po którym płacze cały świat. [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 2 Kwiecień 2005 Share Napisano 2 Kwiecień 2005 nie moge powstrzymac łez ;( ;(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( [`] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 2 Kwiecień 2005 Share Napisano 2 Kwiecień 2005 ['] ___________________ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 2 Kwiecień 2005 Share Napisano 2 Kwiecień 2005 żal... Spoczywaj w pokoju Ojcze.... ['][']['][']['] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MF Napisano 2 Kwiecień 2005 Share Napisano 2 Kwiecień 2005 [']['][']['] Odszedl, ale na zawsze pozostanie w naszej pamieci... :(:(:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Huter Napisano 2 Kwiecień 2005 Share Napisano 2 Kwiecień 2005 [']['][']['] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 2 Kwiecień 2005 Share Napisano 2 Kwiecień 2005 †...................[*][*]..................† Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Muzzy Napisano 2 Kwiecień 2005 Share Napisano 2 Kwiecień 2005 [*] Nigdy o Tobie nie zapomnimy..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr.Logic Napisano 2 Kwiecień 2005 Share Napisano 2 Kwiecień 2005 † Żyjesz nadal w naszych sercach :( † Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dirty Napisano 2 Kwiecień 2005 Share Napisano 2 Kwiecień 2005 [`] R.i.p [`] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Dobosz Napisano 2 Kwiecień 2005 Share Napisano 2 Kwiecień 2005 :(:( ['] nie potrafie wyrazic smutku:( Papiez to byl najwspanialszy czlowiek bo dawal ludziom to czego nikt inny nie potrafil dac:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WToreK Napisano 2 Kwiecień 2005 Share Napisano 2 Kwiecień 2005 [*] szanuje go za to jakim byl czlowiekiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tronki5 Napisano 2 Kwiecień 2005 Share Napisano 2 Kwiecień 2005 Swiat bez niego bedzie inny,przynajmniej dla mnie,odkad pamietam Jan Paweł II był papiezem. R.I.P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 2 Kwiecień 2005 Share Napisano 2 Kwiecień 2005 Jezu Chryste... Nie potrafie wyrazic swojego bolu... Cos umarlo we mnie... :(:(:(:(:(:(:(:(:(:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SCORPI Napisano 2 Kwiecień 2005 Share Napisano 2 Kwiecień 2005 :""""(((( [ ' ] [ ' ] [ ' ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enzo Napisano 2 Kwiecień 2005 Share Napisano 2 Kwiecień 2005 spokój i cisza... to najlepszy sposób by okazać szacunek dla tak wielkiego Człowieka jakim był Jan Paweł II [`] [`] [`] [`] [`] [`] [`] [`] [`] [`] [`] [`] [`] [`] [`] [`] [`] [`] [`] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinki Napisano 2 Kwiecień 2005 Share Napisano 2 Kwiecień 2005 ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arcade Napisano 2 Kwiecień 2005 Share Napisano 2 Kwiecień 2005 .... [*] [*] [*] [*] .... [*] .... [*] jedyny autorytet moralny jaki miałem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lumpy Napisano 2 Kwiecień 2005 Share Napisano 2 Kwiecień 2005 [*] "Nie lękajcie się..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarCon Napisano 2 Kwiecień 2005 Share Napisano 2 Kwiecień 2005 [`][`] brak mi słów,nie potrafię wyrazić bólu[`][`] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kulki Napisano 2 Kwiecień 2005 Share Napisano 2 Kwiecień 2005 Smutek... ['] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robertus Napisano 2 Kwiecień 2005 Share Napisano 2 Kwiecień 2005 _____ ['] _____ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pileq Napisano 2 Kwiecień 2005 Share Napisano 2 Kwiecień 2005 Choć to bardzo smutne jest to co się wydarzyło, to pociesza mnie myśl, że wielu zastanowi się nad tym co głosił Jan Paweł II. Ogromna strata... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudy Napisano 2 Kwiecień 2005 Share Napisano 2 Kwiecień 2005 [*][*] odszedł Jeden z Wielkich.............już nic nie będzie takie samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IronMacko Napisano 2 Kwiecień 2005 Share Napisano 2 Kwiecień 2005 Odszedłeś Ojcze ciałem, na zawsze pozostaniesz z nami duchem... "Non omnis moriar..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edi Napisano 2 Kwiecień 2005 Share Napisano 2 Kwiecień 2005 on spełnił swoją misję, teraz nasza kolej... nie zmarnujmy tego co nam dał. On nam pokazał jak się modlić i najlepsze co możemy teraz zrobić, to wziąć z niego przykład. :( +++ Niech żyje wiecznie w naszej pamięci... +++ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 2 Kwiecień 2005 Share Napisano 2 Kwiecień 2005 [*] Odszedł pasterz nasz, co ukochał lud... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 2 Kwiecień 2005 Share Napisano 2 Kwiecień 2005 Wielka strata dla całego świata jak dla każdego z osobna Smutek... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek Napisano 2 Kwiecień 2005 Share Napisano 2 Kwiecień 2005 ___________ ['] ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
doppelganger Napisano 2 Kwiecień 2005 Share Napisano 2 Kwiecień 2005 _______[']_______ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jim mee Napisano 2 Kwiecień 2005 Share Napisano 2 Kwiecień 2005 Jakiś chłopiec dla Teleexpresu-chyba powiedział : "... nie bądzmy egoistyczni , Pan Bóg też potrzebuje takiego człowieka u siebie , jakim był Papież." Co ja myślę... smutku i pustki po Nim nie da się opisać , ale pomyślcie ; jak blisko nas wszystkich On jest teraz :), jak BARDZO , BARDZO bliżej możemy z Nim być. JAK ULTRA MEGA MOCNO I PEŁNIE szczęśliwy On jest :) ,z Panem naszym :D. Jestem absolutnie pewnien że jego duszy jest przykro że musiała od nas odejść , ale tak naprawdę to tylko On przestał występować w swoim oknie , w televizji . Jest tu z nami , kocha nas miłością wieczną, dopełnioną :). I nigdy w naszych sercach nie umrze. Widziałem Go nie raz, ale... kiedyś z papamobile spojrzał mi w oczy.... nie zapomnę tej chwili do końca swoich dni. Anielsko dobry , błogosławiony Papież Karol Polak. Niech Spoczywają w pokoju wiecznym. Amen. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzudzu Napisano 2 Kwiecień 2005 Share Napisano 2 Kwiecień 2005 [']['][']['][']['][']['] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abstract Napisano 3 Kwiecień 2005 Share Napisano 3 Kwiecień 2005 ............................................................ Odszedł Karol Wojtyła-Jan Paweł II 18.05.1920-02.04.2005 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_michal Napisano 3 Kwiecień 2005 Share Napisano 3 Kwiecień 2005 ['] Wierzący to ja nie jestem, ale żal gdy odchodzi wielki człowiek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 3 Kwiecień 2005 Share Napisano 3 Kwiecień 2005 ogromny smutek :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sharp Napisano 3 Kwiecień 2005 Share Napisano 3 Kwiecień 2005 [']['][*][']['] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi