Napisano 2 Kwiecień 200519 l no niestety, ale kazdy kiedys musi umrzec a z jego wiarą myśle ze będzie mu przynajmniej łatwiej
Napisano 2 Kwiecień 200519 l Odchodzi postac Wielka, nie ma co ukrywac. Mozemy tylko wspomoc Go modlitwa, aby nie przezywal tak ogromnego cierpienia na tym padole lez... Niech Chrystus otworzy Mu drzwi raju...
Napisano 2 Kwiecień 200519 l Zmarł... Zmarł Wielk Człowiek 02.04.2005 godz. 21:37 ... [']['][']['][']['] Odszedłes, ale na zawsze pozostaniesz w naszych sercach! Papieżu Polaku! :(:(:(:(:(
Napisano 2 Kwiecień 200519 l Zmarła bardzo ważna osoba, która bardzo dużo zrobiła dla Polski. :(( ††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††† [']['][']['][']['][']['][']['][']['] [']['][']['][']['][']['] ['][']['][']
Napisano 2 Kwiecień 200519 l nie moge powstrzymac łez ;( ;(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( [`]
Napisano 2 Kwiecień 200519 l [']['][']['] Odszedl, ale na zawsze pozostanie w naszej pamieci... :(:(:(
Napisano 2 Kwiecień 200519 l :(:( ['] nie potrafie wyrazic smutku:( Papiez to byl najwspanialszy czlowiek bo dawal ludziom to czego nikt inny nie potrafil dac:(
Napisano 2 Kwiecień 200519 l Swiat bez niego bedzie inny,przynajmniej dla mnie,odkad pamietam Jan Paweł II był papiezem. R.I.P
Napisano 2 Kwiecień 200519 l Jezu Chryste... Nie potrafie wyrazic swojego bolu... Cos umarlo we mnie... :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(
Napisano 2 Kwiecień 200519 l spokój i cisza... to najlepszy sposób by okazać szacunek dla tak wielkiego Człowieka jakim był Jan Paweł II [`] [`] [`] [`] [`] [`] [`] [`] [`] [`] [`] [`] [`] [`] [`] [`] [`] [`] [`]
Napisano 2 Kwiecień 200519 l .... [*] [*] [*] [*] .... [*] .... [*] jedyny autorytet moralny jaki miałem...
Napisano 2 Kwiecień 200519 l Choć to bardzo smutne jest to co się wydarzyło, to pociesza mnie myśl, że wielu zastanowi się nad tym co głosił Jan Paweł II. Ogromna strata...
Napisano 2 Kwiecień 200519 l [*][*] odszedł Jeden z Wielkich.............już nic nie będzie takie samo
Napisano 2 Kwiecień 200519 l Odszedłeś Ojcze ciałem, na zawsze pozostaniesz z nami duchem... "Non omnis moriar..."
Napisano 2 Kwiecień 200519 l on spełnił swoją misję, teraz nasza kolej... nie zmarnujmy tego co nam dał. On nam pokazał jak się modlić i najlepsze co możemy teraz zrobić, to wziąć z niego przykład. :( +++ Niech żyje wiecznie w naszej pamięci... +++
Napisano 2 Kwiecień 200519 l Jakiś chłopiec dla Teleexpresu-chyba powiedział : "... nie bądzmy egoistyczni , Pan Bóg też potrzebuje takiego człowieka u siebie , jakim był Papież." Co ja myślę... smutku i pustki po Nim nie da się opisać , ale pomyślcie ; jak blisko nas wszystkich On jest teraz :), jak BARDZO , BARDZO bliżej możemy z Nim być. JAK ULTRA MEGA MOCNO I PEŁNIE szczęśliwy On jest :) ,z Panem naszym :D. Jestem absolutnie pewnien że jego duszy jest przykro że musiała od nas odejść , ale tak naprawdę to tylko On przestał występować w swoim oknie , w televizji . Jest tu z nami , kocha nas miłością wieczną, dopełnioną :). I nigdy w naszych sercach nie umrze. Widziałem Go nie raz, ale... kiedyś z papamobile spojrzał mi w oczy.... nie zapomnę tej chwili do końca swoich dni. Anielsko dobry , błogosławiony Papież Karol Polak. Niech Spoczywają w pokoju wiecznym. Amen.
Napisano 3 Kwiecień 200519 l ............................................................ Odszedł Karol Wojtyła-Jan Paweł II 18.05.1920-02.04.2005