Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano
Jaka licencja?

"textures are free for non-commercial use only"

• Odpowiedzi 97
  • Wyświetleń 223,8k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

A wiecie może gdzie mogę znaleźć powtarzalne textury bieżnika opony ?

Bo wszystkie które znajduję mają blask światła i brzydko to wygląda po nałożeniu na oponkę :(

Ewentualnie jak usunąć ten blask ?

Napisano

Witam poszukiwaczy textur czy możecie mi znaleść taką texture bo wszędzie (prawie :P ) szukałem i nie znalazłem

d45a2be484894ea3.jpg

Napisano

Panie kochany, w zyciu tez nie zawsze na tacy wszystko leży... wez skelej z 3ech i z grzywki, zadna filozofia.

Napisano

Napisałeś posta o 11:24

Drugiego o 16:59

To daje 6 godzin i 23 minuty. Przez ten czas zrobiłbyś conajmniej 5 Dobrej jakości textur z displacami i normal napami, spcularami

Really ProProductivity.

Napisano

bez tabletu by było trudno i u babki... a ja raczej nie umiem robić textur tylko je kleić :P

Napisano

Hej , jestem poczatkujaca osoba w maxie Mam problem malutki :P potrzebuje wykonac sciane perforacyjna tzw. w jaki sposob najszybciek to wykonac? Bardzo proszę o pomoc potrzebuje zrobic projekt a bez tego ani rusz :(

Napisano

Jeśli dodam teksture drewna do stołu i włącze render wszystko działa tak jak powinno, ale kiedy włącze game engine tekstury powielają się setki razy np.

na właśnie tym stoel jest 100 tekstur drewna. Pomocy.Chodzi o blender 1.48.

Prosze pomocy.

Napisano

A ja zareklamuję swoją stronkę - 2D Images. Wiem że strona na darmowym serwerze nie reklamuje się dobrze, ale na razie nie wiem, czy to co tam mam w ogóle się do czego nadaje, a pieniędzy w ciemno nie chcę inwestować w lepszą domenę.

Napisano

Ktos powinien te wszystkie linki powklejac do pierwszego posta i byłby porzadek

Napisano

Znalazłem tu kupę fajnych tekstur do gier czy też do innych produkcji 3D. Parę przykładów poniżej. Prawie wszystkie to seamless Tiles. Są też dobre sprajty drzew

http://www.terminal26.de/e_index.php

ow_01.jpg

tree1.jpg

zw_18.jpg

Napisano

Parkietu i desek nigdy dość. Wczoraj buszując po różnych stronach budowlanych znalazłem: http://www.chapelparket.pl/cad.php przyznam, że rozpakowałem archiwa i zaraz będę je testował. Pełen konkret. Jestem pełen uznania dla firm, które wrzucają właśnie tak swoje rzeczy :)

Napisano

Świetne texturki jacekszy ! Dzięki

Napisano
Parkietu i desek nigdy dość. Wczoraj buszując po różnych stronach budowlanych znalazłem: http://www.chapelparket.pl/cad.php przyznam, że rozpakowałem archiwa i zaraz będę je testował. Pełen konkret. Jestem pełen uznania dla firm, które wrzucają właśnie tak swoje rzeczy :)

Czy mógłby podesłać ktoś paczuszkę tych tekstur lub wrzucić na dropboxa i podesłać linka?? Czekam i czekam na zamknięcie rejestracji i maila brak a warto taką rzecz posiadać :) Myślę, że przyda się użytkownikom forum :)

Z góry dzięki.

Napisano

Sory za "spam" ale czy na prawdę nie znajdzie się nikt pomocny i nie udostępni w/w paczki tekstur forumowiczom. Ja nadal nie dostałem akceptacji rejestracji.. być może wynika to z tego, że należy tam wpisać nazwę firmy, której nie posiadam i nie przeszedłem weryfikacji czy coś?

Liczę na wyrozumiałość w tej kwestii :)