Jump to content

TEXTURY - Baza Linków (stan: 03.I.2008)

KAIN

Recommended Posts

Napisałeś posta o 11:24

Drugiego o 16:59

To daje 6 godzin i 23 minuty. Przez ten czas zrobiłbyś conajmniej 5 Dobrej jakości textur z displacami i normal napami, spcularami

Really ProProductivity.

Jeśli dodam teksture drewna do stołu i włącze render wszystko działa tak jak powinno, ale kiedy włącze game engine tekstury powielają się setki razy np.

na właśnie tym stoel jest 100 tekstur drewna. Pomocy.Chodzi o blender 1.48.

Prosze pomocy.

Parkietu i desek nigdy dość. Wczoraj buszując po różnych stronach budowlanych znalazłem: http://www.chapelparket.pl/cad.php przyznam, że rozpakowałem archiwa i zaraz będę je testował. Pełen konkret. Jestem pełen uznania dla firm, które wrzucają właśnie tak swoje rzeczy :)

Czy mógłby podesłać ktoś paczuszkę tych tekstur lub wrzucić na dropboxa i podesłać linka?? Czekam i czekam na zamknięcie rejestracji i maila brak a warto taką rzecz posiadać :) Myślę, że przyda się użytkownikom forum :)

Z góry dzięki.

Sory za "spam" ale czy na prawdę nie znajdzie się nikt pomocny i nie udostępni w/w paczki tekstur forumowiczom. Ja nadal nie dostałem akceptacji rejestracji.. być może wynika to z tego, że należy tam wpisać nazwę firmy, której nie posiadam i nie przeszedłem weryfikacji czy coś?

Liczę na wyrozumiałość w tej kwestii :)