Shalivan Napisano 27 Październik 2005 Share Napisano 27 Październik 2005 fear in the dark ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 27 Październik 2005 Share Napisano 27 Październik 2005 A mnie mDew podsunął pomysł zrobienia bitwy polegajacej na odtworzeniu w 3d jakiegos obrazu surrealistycznego, np jednego z obrazów Salvadora Dali, jak np. "Geopolitican Child". PS: Sztorm to dobry pomysl, ale ja wolę bitwę morską. Podczas sztormu, of course. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barcisz Napisano 27 Październik 2005 Share Napisano 27 Październik 2005 kilka moich tematow,, częsc sie powtarza :P -sredniowiecze / zamki, rycerze, etc -gotyk -szpital / operacja , -"zwykly" dzien pacjenta w szpitalu -sen ( w sensie jakies postacie, dziwne rzeczy . .. wiadomo co sie sni :) ) -bohaterowie -wielkie wojny... bitwy... -scena z filmu - wladca pierscieni ? -architektura -ludzkie tragedie -magia natury -moc , ogrom zywiolow -elektorwnie , fabryki -sport ps. zadne auta :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 27 Październik 2005 Share Napisano 27 Październik 2005 Ag - hmm Rock in Rio, a moze Brave New World :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barcisz Napisano 28 Październik 2005 Share Napisano 28 Październik 2005 "dziwny jest ten swiat" inna cywilizacja starozytna cywilizacja miasto przyszlosci :) na to wpadlem nocą :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkk3a Napisano 28 Październik 2005 Share Napisano 28 Październik 2005 Barcisz dobrze prawi :) popieram pomysł "miasto przyszłości" i proponuje zawęzić do np. kolonizacji/terraformingu Marsa/Księżcyca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 28 Październik 2005 Share Napisano 28 Październik 2005 Miasto przyszlosci moze byc, ale nie zawezalbym teo tematu. :) Kolejne moje fantazje nocne: - cos malego (mikroskopijnego)/cos duzego (gigantycznego). - kosmos... ale to sie glupie wydaje. ;) Ale czemu nie. ...wiecej pomyslow nie pamietam, prosze o... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 28 Październik 2005 Share Napisano 28 Październik 2005 "cos malego (mikroskopijnego)/cos duzego (gigantycznego)." to dobre jest, przedstawić różnice rozmiarów w jednej scenie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wesoledi Napisano 28 Październik 2005 Share Napisano 28 Październik 2005 wiem, ze niewiele mam dopowiedzenia ale mnie sie podoba temat natury, ukazujace nasza pikena nieskazona przez czlowieka przyrode :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Touch Napisano 28 Październik 2005 Share Napisano 28 Październik 2005 Heh...dawno mnie tu nie było;] Jeśli chodiz o temat to w stu procentach popieram zagadnienie gigantyzmy czy wręcz skali mikro (skłaniałbym się w stronę gigantyzmu). Temat daje dość szerokie pole do popisu... Pozdrawiam!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuciel Napisano 28 Październik 2005 Share Napisano 28 Październik 2005 RA "cos malego (mikroskopijnego)/cos duzego (gigantycznego)" poprostu strzal w dziesiatke, bardzo mi sie podoba :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kreed Napisano 29 Październik 2005 Share Napisano 29 Październik 2005 moja propozycja tematu:] "spadam w korytarze świateł w pomruki znaczeń" inspiracja COMA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barcisz Napisano 30 Październik 2005 Share Napisano 30 Październik 2005 hmmm, a moze interpretacja wedlug was "najniebezpiecznijeszych zawodów świata" ? :) / ktory i dlaczego :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vetis Napisano 30 Październik 2005 Share Napisano 30 Październik 2005 a moze ewolucja albo rozwoj (np. bestii) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barcisz Napisano 30 Październik 2005 Share Napisano 30 Październik 2005 odwieczna walka o przetrwanie, ( w sensie atak np tygrysa na bawola :) ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leleń Napisano 30 Październik 2005 Share Napisano 30 Październik 2005 hmm to moze: - komiks - cos malego/duzego [RA] - miasto przyszlosci [barcisz] - super bohaterowie in akszyn [KLICEK] - zly sen (tzw. koszmar) - dzungla - inwersja - pieklo to by bylo na tyle:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuciel Napisano 30 Październik 2005 Share Napisano 30 Październik 2005 a moze stworzyc wizualizacje utworu muzycznego :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Linus Napisano 30 Październik 2005 Share Napisano 30 Październik 2005 Nie chcę się wtrącać, bo ja na pewno nie wezmę udziału w bitwie, ale jakaś scena związana ze sportem? Dynamika ujęć bądź wręcz przeciwnie, nagła śmierc gwiazdy sportu np. - Artony Senna (F1) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barcisz Napisano 31 Październik 2005 Share Napisano 31 Październik 2005 ok, pytam - kiedy bedzie nowa bitwa :)? a pytanie nastepne i zarazem pewne ulatwienie zycia nam wszystkim : mianowicie, pytanie kieruje do Ludzi ktorzy sa szefami bitwy i dadza temat.. moze podajcie np 10 tematow nad ktorymi myslicie,, a my wybierzemy ten naj... taka sonda mala ... taka moja propozycja :) czekam z niecierpliwoscia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozioo Napisano 31 Październik 2005 Share Napisano 31 Październik 2005 Khym, mam dziwne wrazenie że to nie jest nowa propozycja. Ba, to nawet nie do końca jest propozycja :D Sonda z tematami to coś, co już funkcjonuje od dluzszego czasu, jeśli chodzi o techniczną strone bitew:> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 31 Październik 2005 Autor Share Napisano 31 Październik 2005 Barcisz -> yeap :) jest tak jak kozioo mówi. Sonda przeważnie była. Choć nie oznacza, że zawsze będzie. Co do terminu nowej Bitwy to jeszcze nie wiemy ale osobiście chciałbym to jeszcze w tym roku zacząć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 31 Październik 2005 Share Napisano 31 Październik 2005 Leru nie tylko Ty ;] ale chyba nie sugerujesz ze tym razem nie będzie ankiety? ;> A ja mam tutaj porcje tematów, sporo bo sporo większośc odrazu do odsiewu ale im więcej tym większy wybór;] 1) Armia 2) Gotyk - tak, twardo przy tym obstaje 3) Kolebka cywilizacji 4) Świat przed apokalipsą 5) Ucieczka 6) Gra 7) Swiątynia 8) Renesans 9) Obiekt pożądania 10) Prawdziwe oblicze 11) Ocalenie 12) "Only The Good Die Young" - serio mówie 13) Mordercy 14) Potęga Co o tym myslicie moi mili? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 31 Październik 2005 Share Napisano 31 Październik 2005 Armia mogla by byc, moze zrobilbym moja wymarzona Merkave. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 31 Październik 2005 Share Napisano 31 Październik 2005 "Only the good die young" - Up the Irons ! :) Świetny temat, mój faworyt :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukasz Napisano 31 Październik 2005 Share Napisano 31 Październik 2005 z tych tematow co zaproponował AGmakonts b.ciekawe wydają mi się : Gra, Prawdziwe oblicze, Mordercy no i Obiekt pożądania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaras Napisano 31 Październik 2005 Share Napisano 31 Październik 2005 AGmakonts - sypiesz ciekawymi pomysłami :) ja bym nie był za sondą - niech jury wybierze JEDEN ciekawy temat i już , po co ta sonda ? p.s. Obiekt pożądania jest fajny - bardzo szerokie pole do popisu no i Swiat przed apokalipsą też całkiem całkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 31 Październik 2005 Share Napisano 31 Październik 2005 oooo ciekawy temacik "Renesans" szczególnie w metaforycznym ujęciu można trzepać naprawdę niezłe pracki na ten temacik ;] ja ze swoimi propozycjami poczekam jeszcze :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barcisz Napisano 31 Październik 2005 Share Napisano 31 Październik 2005 nie chodzi mi o sonde typu , ze podaja te 10 tematow a my na nie glosujemy i ten z najwieksza liczba glosow wygrywa... chodzi mi o to ze, na 99% ( tak mi sie wydaje ) Szeryf juz mniej wiecej wie co zrobic... a my ciagle podajemy nowe tematy... niech Szeryf powie np ze teraz bitwa bedzie z organiki a my bedziemy sypac tematy na ten temat ( odwieczna walka o przetrwanie , itd ) czy architektura ( elektrownia, miasto przyszlosci ), propozycji padlo juz wiele, i wiele bardzo ciekawych, a wymyslanie tego samego pod inna nazwa... to nei o to w tym chodzi... :) chodzi mi o cos takiego zeby Szeryfostwo jakos ukierunkowalo nasz tok myslenia, bo trzeba wedlug mnie ta bitwe zaczac jak najszybciej.. ida swieta ... dni wolne,,, pozniej niektorzy maja matury wiec lipa z czasem :) mysle tak przyszlosciowo :P pozdro :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 31 Październik 2005 Share Napisano 31 Październik 2005 e tam gupi pomysł na mój gust ;] lepiej niech jury zadecyduje, wtedy będzie najszybciej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 31 Październik 2005 Share Napisano 31 Październik 2005 mylisz się troche, kto powiedział ze odwieczna walka o pzretrwanie to koniecznie organika mozna pzredstwaić dwa koncerny walczące o pzretrwania na rynku (nie wiem jak ale teoretycznie sie da) a fabryka to pzrecierz może być pokoin z babciami robiącymi na drutach;] EDIT: Salv coś Ty taki szybki dziś?;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barcisz Napisano 31 Październik 2005 Share Napisano 31 Październik 2005 tzn wiesz..jak powiedza ze ok, ta bitwa bedzie miala cos wspolnego z architektura np. / , to ty juz wiesz.. ok, architektura... juz jakos mozesz zaczynac myslec co zrobic, mimo ze nei znasz tematu , juz cos w glowie zaczyna pracowac. tak mi sie wydaje...moge sie mylic, nie przecze.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 31 Październik 2005 Share Napisano 31 Październik 2005 znów się mylisz, jest taka nie pisana zasada fair play że nie zaczynamy żadnych prac pzred startem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariusz Napisano 31 Październik 2005 Share Napisano 31 Październik 2005 Szeryf powie np ze teraz bitwa bedzie z organiki a my bedziemy sypac tematy na ten temat ( odwieczna walka o przetrwanie , itd ) czy architektura ( elektrownia, miasto przyszlosci ) Amok kiedys powiedzial ze lepiej sie specjalizowac w jednej dziedzinie, wiec chcialbym zeby temat nie narzucal np. organiki, ale dawal wybor (jak ostatnia bitwa) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barcisz Napisano 31 Październik 2005 Share Napisano 31 Październik 2005 dobra, koniec tematu.. chcialem jeszcze cos napisac ale sie powstrzymam. czekam z niecierpliwoscia na date i temat ps. ostateczny koniec tematu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 31 Październik 2005 Autor Share Napisano 31 Październik 2005 Barcisz -> od razu mówię, że nie chodzi tyle o jakiś kanon konkretny tylko o stworzenie ciekawej pracy. Nie można powiedzieć czy organika czy nie. Dobry przykład to ta Bitwa. Zobacz: MW zrobił maszynę bojową - czołg, ttaaddeekk zrobił pana z ostrzami w rękach, też maszyna bojowa. To czy to będzie organika czy nie to zależy od Was, od Bitweników, a nie od nas prowadzących. My dajemy tylko temat. A sonda odbywała się właśnie w takiej formie jak pisałeś :) Są tematy, a Wy wybieracie sobie jeden (ew. dwa) spośród przedstawionych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 31 Październik 2005 Share Napisano 31 Październik 2005 Grunt abyscie dali temat, do ktorego wcisne Merkave. ;) hihi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barcisz Napisano 31 Październik 2005 Share Napisano 31 Październik 2005 przepraszam :) juz nie bede Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bacry Napisano 31 Październik 2005 Share Napisano 31 Październik 2005 czyli obiekt porządania ;) a na serio to nie ma złych tematów tylko terminy zbyt wczesne ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 31 Październik 2005 Share Napisano 31 Październik 2005 Leru może juz zaczniesz mysleć nad sonda, id dłużej potrwa tym więcej luda się wypowie i moim zdaniem bedzie bardziej obiektyna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barcisz Napisano 31 Październik 2005 Share Napisano 31 Październik 2005 Leru może juz zaczniesz mysleć nad sonda, id dłużej potrwa tym więcej luda się wypowie i moim zdaniem bedzie bardziej obiektyna dokladnie o to mi chodzi , tylko inaczej to pisalem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 31 Październik 2005 Share Napisano 31 Październik 2005 czyli obiekt porządania ;) [..]o! Wie co mowi. ;) Juz mam przygotowane ladne printy, nie zawiedzcie mnie. ;) hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 31 Październik 2005 Autor Share Napisano 31 Październik 2005 AGmakonts -> narazie sondy nie będzie ale to tylko narazie :) Jeśli już to pewnie na tydzień przed. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KoMic Napisano 31 Październik 2005 Share Napisano 31 Październik 2005 nie ma zlych tamatow, kiepska moze byc tylko pracka: ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RK Napisano 3 Listopad 2005 Share Napisano 3 Listopad 2005 ... czekamy cierpliwie na kolejną bitwę ... czekamy cierpliwie na kolejną bitwę ... czekamy cierpliwie na kolejną bitwę ... ad mortem defecatam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuciel Napisano 3 Listopad 2005 Share Napisano 3 Listopad 2005 nom w tej bitwie tez cos wyskrobie bo ile to mozna tylko ogladac :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rakhi Napisano 4 Listopad 2005 Share Napisano 4 Listopad 2005 Mój temat: "Natura ludzka" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 4 Listopad 2005 Share Napisano 4 Listopad 2005 obiekt porzadania brzmi ciekawie acz, ladnie bym musial zrobic kalkulacje zeby wybrac wlasciwy i tak pewine wiekszosc osob zrobi Prosche GT albo Astona Martina DB 9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaras Napisano 4 Listopad 2005 Share Napisano 4 Listopad 2005 illy- obawiam się że jednak nie zrobią - w ostatniej bitwie był temat "Wyścig" i ilu "samochodziarzy" wystartowało ?? BTW "Obiekt pożądania" daje wszystkim duże pole do popisu - podoba mi się ten temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 4 Listopad 2005 Share Napisano 4 Listopad 2005 Merkava na horyzoncie... ;) Wiem, robie sie nudny. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KoMic Napisano 5 Listopad 2005 Share Napisano 5 Listopad 2005 racja Jaras, np ja zawsze mazylem o takiej gumowej kaczce, ehhhh... kieds jesczze bede ja mial, moze nie dzis moze nie jutro ale kiedys napweno,...: ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi