Morbid Napisano 20 Lipiec 2005 Share Napisano 20 Lipiec 2005 Dobra poddaje się , jak dołączyć tą ^^%@%$:) ikonke do postu ?? To jest moje pierwsze forum i zabijcie mnie ale nie wiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozioo Napisano 20 Lipiec 2005 Share Napisano 20 Lipiec 2005 dodaj załącznik do pierwszego posta w wątku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Morbid Napisano 20 Lipiec 2005 Share Napisano 20 Lipiec 2005 Dzieki wielkie, działa :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scibor Napisano 26 Lipiec 2005 Share Napisano 26 Lipiec 2005 Co do tematu przyszłej bitwy można by zrobić coś takieg jak klatka z filmu lub nawiąwiązanie do filmu I wygra ten kto nie zrobi nawiązania do gwiezdnych wojen:D:p:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Illidan Napisano 6 Sierpień 2005 Share Napisano 6 Sierpień 2005 Kilka pomysłów na przyszłe bitwy :) 1. Postać fantasy ;) (Tutaj nie chodzi o realistyczny render ...) 2. Perfekcyjny zabójca :] ( Może to być szeroko pojmowany temat. Dla jednych będzie to np. potężny mech bojowy, innych cichy, skradający się chińczyk ze sztyletami, a dla jeszcze innych jest to jakiś egzotyczny pająk(ble:p ) albo skorpion) 3. Perpetum Mobile (Nie trzeba tłumaczyć :D ) 4. Królowie przestworzy ( Tutaj raczej też rozległe pole do popisu:) . Zaczynając od samolotów a na smokach kończąć...) 5. Inspirowanie naturą ( Temat polega na stworzeniu maszyny której inspiracja wywodzi sie z natury. Najlepiej jak by było to coś co się rusza:p ) Jak jeszcze coś mi przyjdzie do głowy to napisze :) A teraz sorka za ewentualne błędy i pozdrawiam :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttaaddeekk Napisano 10 Sierpień 2005 Share Napisano 10 Sierpień 2005 a mozna by bylo przesunac termin bitwy o miesiac bo koncówka w kampani wrzesniowej to nie najlepszy pomysl pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leleń Napisano 10 Sierpień 2005 Share Napisano 10 Sierpień 2005 w 100% popieram przesuniecie! jakby mi to ulatwilo zycie:) uuuh ja mam test za 10dni pozniej kolejny, niewiem czy uda mi sie jeszcze jakis update wrzucic;( moze przynajmniej o 10dni przedluzyc:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolfe Napisano 15 Sierpień 2005 Share Napisano 15 Sierpień 2005 tez jestem za przesunieciem!! mam pytanie czy mozna wykozystac w bitwie gotowy element jakim jest drzewo?? chodzi mi o model drzewa znajdujacy sie juz w programie... w panelu create Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 15 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 15 Sierpień 2005 tak można :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dirk Napisano 19 Sierpień 2005 Share Napisano 19 Sierpień 2005 Witam Popieram przesunięcie terminu.Wydaje mi się,że nie tylko mi ale i innym uczestnikom bardzo by to pomogło.A wrzesień dla niektórych to czas sesji poprawkowej:) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Valery Napisano 20 Sierpień 2005 Share Napisano 20 Sierpień 2005 bo trza sie uczyc a nie poprawiac :D albo po cichu sie dogadac za pomocą białej koperty (koniecznie białej, odemnie jeszcze nigdy nie wzieli jesli nie była biała :] ale ja tez jestem za przesunieciem chociaz troche Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 20 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 20 Sierpień 2005 przesuniecie bardzo prawdopodone, że będzie. Ogłosimy to niebawem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 23 Sierpień 2005 Share Napisano 23 Sierpień 2005 Ja też jestem za przesunieciem terminu. Mam masę roboty i na razie zero widoku na jakiekolwiek zaczęcie pracy nad grafiką, bo obowiazki mnie zżerają, ale w połowie września może uda mi się kilka dni wyczarować i coś zdziałać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy_bos Napisano 23 Sierpień 2005 Share Napisano 23 Sierpień 2005 Mi się wydaje że ciekwym temat na przyszłą bitwe to "Mikrokosmos". No robaczki i takie tam sprawy :) Zrobić takiego owada dokładnie to też wyzwanie. Co wy o tym myślicie ?? Albo jakaś scena w klimatach fantasy. (doładnie niewiem co ale coś ze smokami itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wesoledi Napisano 23 Sierpień 2005 Share Napisano 23 Sierpień 2005 robaczki juz byly: http://www.max3d.pl/bitwa.php?id=3d_04 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patry Napisano 24 Sierpień 2005 Share Napisano 24 Sierpień 2005 ja to bym chciał bitwe na animacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariusz Napisano 24 Sierpień 2005 Share Napisano 24 Sierpień 2005 "bitwa na animacje" juz byla. ale jak chcesz to chlopaki organizuja mini bitwe w WiPie, napewno cie dopuszcza:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leleń Napisano 24 Sierpień 2005 Share Napisano 24 Sierpień 2005 Dzisiaj, 12:52 patry (Minibitwa: Animacja 3d): dobra !!!!!!!! zrobię 49.9 s. Zapiszcie mnie, błagam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Dzisiaj, 14:47 patry (Bitwa 3D - 09: Uwagi / Propozycje przyszłych tematów): ja to bym chciał bitwe na animacje czy to w ogole ma sens, zobaczymy jak Ci pojdzie na minibitwie, pozniej mozesz pomarzyc o wielkiejbitwie;) btw. najpierw pisal ze zajmuje sie modelingiem 2lata, pozniej jak go przejechali to pisal ze chcialby tablet oni go znowu przejechali wiec postanowil robic animacje... co jeszcze? samolociki z papiera sobie rob... a co do nast. bitwy, to jak kiedys byl wspomniany - "podwodny swiat":D Ps. niewiem gdzie podziekowac wiec zrobie to tutaj, dziekuje:) (ze termin bitwy sie przesunal;)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BlackTalon Napisano 24 Sierpień 2005 Share Napisano 24 Sierpień 2005 Vitam:) Jako temat minibitwy proponowalbym lotnictwo (szeroko rozumiane oczywiście) od cieżkich bombowców strategicznych po szybowce:) co sądzicie? Nie brałem jeszcze udziału w żadnej bitwie ale chętnie wezmę udział w najbliższej. pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RK Napisano 24 Sierpień 2005 Share Napisano 24 Sierpień 2005 IMO lotnictwo mogłeś już w tej robić bez żadnego problemu (podobnie jak i w poprzedniej zresztą). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinki Napisano 28 Sierpień 2005 Share Napisano 28 Sierpień 2005 jestem za tematem Underwater.. tak jak juz ktos wspomnial.. naprawde mozna sie wykazac.. ryby, ssaki, lodzie podwodne, rafy itd itp.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlody_ Napisano 10 Wrzesień 2005 Share Napisano 10 Wrzesień 2005 moze...Pieklo/Niebo? ot tak mi wpadlo do glowy...Przedstawienie Piekla/Nieba takiego jakie autorowi sie wyobraze za pomoca 3d...mogloby to zaowocowac ciekawymi pracami...co wy na to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 18 Wrzesień 2005 Share Napisano 18 Wrzesień 2005 -woda -marynarka badz lotnictwo -wojsko na wesolo -ponownie klatka z filmu (do wyboru 5 filmow), chodzi o przedstawienie a nie realistyczne wykonanie -biurko geeka -klubbing :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -muzyka, dzwiek (przedstawienie tychze w postaci stilla) -bron palna,biala (ale po tej bitwie to raczej odpada) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 18 Wrzesień 2005 Share Napisano 18 Wrzesień 2005 Fajnie by bylo gdyby bylo cos odmiennego :) Najbardziej mi podchodzi anderwater i na 99 procent wydaje mi sie ze ten temat bedzie w nastepnej bitwie bo cos duzo ludzi by chcialo go robic :) Pod niego mozna podciagnac wszystko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozioo Napisano 18 Wrzesień 2005 Share Napisano 18 Wrzesień 2005 A może coś, co jest uważane za najwieksza bolączke technik cyfrowych - emocje? "Cierpienie", "Strach" - mogłoby być ciekawie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 18 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 18 Wrzesień 2005 coś abstrakcyjnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 18 Wrzesień 2005 Share Napisano 18 Wrzesień 2005 Ja tam jestem za domem mazeń:PPale nie tak na serio to co powiecie na następny temat: Coś pięknego lub Coś straszngo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 18 Wrzesień 2005 Share Napisano 18 Wrzesień 2005 cubic tragedy :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RK Napisano 18 Wrzesień 2005 Share Napisano 18 Wrzesień 2005 Autoportret może ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 19 Wrzesień 2005 Share Napisano 19 Wrzesień 2005 abstrakcja, fajne rzeczy moga sie na desktop urodzic :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZiBi_PL Napisano 19 Wrzesień 2005 Share Napisano 19 Wrzesień 2005 mikroświat (nie mylic z owadami) Quo vadis (dokąd idziesz) - mysle ze te tematy moga byc ciekawe ps. Mysle ze jakiekolwiek tematy by niebylo to Jeden temat powinien jasno okreslac co ma przedstawiac a drugi dowolna interpretacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 19 Wrzesień 2005 Share Napisano 19 Wrzesień 2005 imo 2tematy to poroniony pomysl moim zdaniem powinien byc jeden dajacy duze pole do popisu czyli taki ktory daje mozliwosc roznych interpretacji itp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 19 Wrzesień 2005 Share Napisano 19 Wrzesień 2005 popieram Klicka, rywalizacja była by o wiele ciekawsza Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 19 Wrzesień 2005 Share Napisano 19 Wrzesień 2005 Autoportret może ? poperam inycjatywe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 19 Wrzesień 2005 Share Napisano 19 Wrzesień 2005 autoportret dooobre, hehehe, jestem za :D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RK Napisano 19 Wrzesień 2005 Share Napisano 19 Wrzesień 2005 No,wtedy tylko od 18 trzeb wprowadzić ze względu na drastyczne treści ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 20 Wrzesień 2005 Share Napisano 20 Wrzesień 2005 Ja proponuje "Zły dzień", albo "Lot" ;) Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 21 Wrzesień 2005 Share Napisano 21 Wrzesień 2005 "ciezki przemysl" - se wpadlem na pomysl, duze fabryki, odlewnie szkla i metalu. badz sam przemysl... co wy na to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 21 Wrzesień 2005 Share Napisano 21 Wrzesień 2005 illy też świetny pomysł, można by połączyć z robotyką i będzie super :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scrapek Napisano 21 Wrzesień 2005 Share Napisano 21 Wrzesień 2005 Jeden a rozległy hmmm... dobra myśl. Proponuje "Świat za 10/100/1000 lat" (niepotrzebne skreślić). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 21 Wrzesień 2005 Share Napisano 21 Wrzesień 2005 "ciezki przemysl" - se wpadlem na pomysl, duze fabryki, odlewnie szkla i metalu. badz sam przemysl... co wy na to?Brawa dla tego pana... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 21 Wrzesień 2005 Share Napisano 21 Wrzesień 2005 Ja ogolnie proponuje 2 tematy, jeden w ktorym trzeba sie wykazac istnie umiejetnosciami :), a drugi w ktorym liczy sie pomysl i tresc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 21 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 21 Wrzesień 2005 DraB -> a po co się rozdrabniać ? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 21 Wrzesień 2005 Share Napisano 21 Wrzesień 2005 Dokladnie. Trzeba wypuscic jeden temat. Skoro taki moloch jak cgtalk potrafi, to czemu max3d mialo by byc gorsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thorgal Napisano 21 Wrzesień 2005 Share Napisano 21 Wrzesień 2005 propozycja przyszlego tematu: scena z ulubionego komiksu!! np thorgal :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matchias Napisano 21 Wrzesień 2005 Share Napisano 21 Wrzesień 2005 No właśnie może jakaś cartoonowa postać jakaś karykatura, może być zabawnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cruzh3r Napisano 22 Wrzesień 2005 Share Napisano 22 Wrzesień 2005 Ja bym dał coś prostego na przykład, "Krajobraz", "Las"... Proste szerokie tematy, tak aby nie zaszła taka pomyłka że każdy robi, czołg, albo mecha... Jak to jest teraz... Jeżeli chodzi o dwa tematy, to mogą być byle jeden z nich był taki bardziej dynamiczny a drugi statyczny czyli tak jak było w tej bitwie Dynamiczny moment krytyczny /statyczną maszyne bojową. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polik Napisano 26 Wrzesień 2005 Share Napisano 26 Wrzesień 2005 a ja bym proponowal jakas postac. byle jaka: to juz zostawiam wam :) po prostu nigdy nie potrafilem zrobic dobrej postaci i moze bitwa zmobilizowala by mnie do tego zeby cos sie nameczyc. pozdr! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nocny drwal Napisano 26 Wrzesień 2005 Share Napisano 26 Wrzesień 2005 narodziny/przebudzenie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asfalton Napisano 28 Wrzesień 2005 Share Napisano 28 Wrzesień 2005 HE HE moze temat "JA, Krol" ha haha cos na zasadzie "autoportretu"(wspomnianego powyrzej), powiedzmy siedze sobie na tronie wokol mnie sluzebnice(z piekla rodem), obiad nadchodzacy w ceremonialnym pochodzie z tancerkami i czarnymi pumami, hyhy, albo "moja druga osobowosc", albo "zly brat/siostra blizniak" ,"przebudzenie" tez brzmi fajnie hy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi