Hindus Napisano 1 Sierpień 2005 Share Napisano 1 Sierpień 2005 Właśnie co ćwiczycie ? ja interesuje się od 1.5 martial art'em - miałem spytać już wcześniej tylko zastanawiałem sie czy to dobre miejsce ;) może ktoś cośik trenuje tutaj ? edit co by postów nie nabijac ;) inni cos trenują ? sartr - sparing :] ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sartr Napisano 1 Sierpień 2005 Share Napisano 1 Sierpień 2005 ja trenuje boks:D liczy sie jako martial arts?:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kakrotto13 Napisano 1 Sierpień 2005 Share Napisano 1 Sierpień 2005 hmm tutaj trenuje maxa a gdzie indziej trenowalem (robilem to kiedys [jakies 7 lat temu])karate , kazali nauczyc sie robic szpagat wiec zrezygnowalem ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sartr Napisano 1 Sierpień 2005 Share Napisano 1 Sierpień 2005 hindus: jasne ze sparing, ale bez nóg:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
razor Napisano 1 Sierpień 2005 Share Napisano 1 Sierpień 2005 Karate tradycyjne za małolata Ostatnio Jiu-Jitsu - piękna sprawa, bardzo podoba mi się ta sztuka walki. Bardzo efektowna i efektywna sztuka walki, można obezwładnić przeciwnika nie robiąc mu krzywdy, bardzo chciałbym poznać ja na tyle aby móc zastosować do obrony na mieście. .....narazie to jak nadchodzą problemy to w zasadzie używam nóg - znaczy się albo mix karate i takewondo ( nie widziałem osoby która by wstała po bezpośrednim trafieniu butem w ryj) , albo się ewakuuję z zagrożonej strefy :D . edit: Ktoś coś wspominał o sparingu ? :D oczywiście używanie nóg i dźwigni dozwolone :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 1 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 1 Sierpień 2005 ejj nie no już jak coś to praktycznie na nogi + czasami ręce ;) kakrotto13 szpagat to podstawa :] osobiście teraz po roku mi kazali pracowac nad dzwigaczami także nie ma wyjścia :/ ale ogólnie bardzo pozytywnie jestem nastawiony - widział ktoś filmy teamryouko albo timpasa ? mój nie dościgniny wzór to ashley beck - ten to dopiero wymiata - tak widziałem na foum dużo osób interesuje się skateboardingiem ale nie ma jak to po ciężkim treningu walnąc sie na pysk i do łóżka :] Razor długo już dziergasz jiu-jitsu ? ja martialem - połączone style + weaponary(narazie tylko z kijem bo wyżęj nie dają - ale w chacie próbuje i inne) tak z 1.5 - masz jakies osiągnięcia/udziały ? Może ktoś cos z capoeiry łapie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bill Napisano 1 Sierpień 2005 Share Napisano 1 Sierpień 2005 Taniec towarzyski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 1 Sierpień 2005 Share Napisano 1 Sierpień 2005 ja trenowalem jiu-jitsu(okolo roku) pilke nozna(tez cos kolo tego) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asblaze Napisano 1 Sierpień 2005 Share Napisano 1 Sierpień 2005 hehehhe pływam i jeżdzę na rowerze ostatnio... muszę się przyznać też... że mam nieźle rozwinięte mięśnie palca wskazującego ;) Kiedyś..... shotokan Pozdrawiam ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oizo Napisano 1 Sierpień 2005 Share Napisano 1 Sierpień 2005 rowerk, gała, tenis ziemny i od czasu do czasu siłka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 1 Sierpień 2005 Share Napisano 1 Sierpień 2005 hmmmmm jakies 3123421312312321 lat temu judo ;) a teraz trenuje chodzenie do kuchni i robienie sobie jedzenia o zapuszczaniu brzuszka nie wspominam ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
razor Napisano 1 Sierpień 2005 Share Napisano 1 Sierpień 2005 Razor długo już dziergasz jiu-jitsu ? ja martialem - połączone style + weaponary(narazie tylko z kijem bo wyżęj nie dają - ale w chacie próbuje i inne) tak z 1.5 - masz jakies osiągnięcia/udziały ? Jiu-Jitsu to niecałe pół roku dopiero. I idzie mi powoli bo ja zdecydownie mam zbyt duże nawyki z udeżeniowych stylów, Jiu-Jitsu to dźwignie i walka w parterze i przyznam że ciężko mi jest nauczyć się efektywnie to wykorzystywać. Łatwo jest mi zaplanować w ułamku sekundy całą serię udeżeń, blokad i kopnięć kończących, a obmyślenie dźwigni i taktyki na sprowadzenie walki do parteru zajmuje mi zdecydowanie za dużo czas. btw. oprócz martial-arts to jeszcze jeżdżę konno, pływam na żaglówkach, biegam, jeżdżę na rowerze, trochę strzelałem kiedyś, no i co najważniejsze nie zaniedbuję codziennego treningu mięśnia piwnego :D EDIT: @Tweety -> pływałem na Kadetach, Omegach, 420, 470 i czymś jeszcze ale pamiętam tylko że nazywaliśmy to "misiek" - taka tłusta locha kabinowa. A gdzie ? Jeziora Drawskie i Sławskie Mam patent ale też żadko pływam - najlepszą akcję to miałem jak ja taki kozak że mam patent zabrałem znajomych na żaglówkę (2 lata przerwy miałem wżeglowaniu) i przy wietrze 5' próbowałem wyjść z portu bez opuszczonego miecza :D ...do dziś nie wiem jak ja to zrobiłem że nie utopiłem tej łódki :? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 1 Sierpień 2005 Share Napisano 1 Sierpień 2005 nic nie trenuje a ze sportów to football offcourse , czasem pływam , rower. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 1 Sierpień 2005 Share Napisano 1 Sierpień 2005 żeglarstwo: klasa Omega i 470. ale mam już drugi rok przerwy. nie mam czasu i obawiam się że przejdę chyba na rekreację :/ razor: a na czym pływałeś i gdzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Batou Napisano 1 Sierpień 2005 Share Napisano 1 Sierpień 2005 Dzień w dzień : rano ćwiczenia, pod wieczór 50km rowerem po wawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 1 Sierpień 2005 Share Napisano 1 Sierpień 2005 Łucznictwo, kiedyś - szermierka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozioo Napisano 1 Sierpień 2005 Share Napisano 1 Sierpień 2005 Było już :> http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=14294 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowr Napisano 1 Sierpień 2005 Share Napisano 1 Sierpień 2005 buhahah ja judo i box kiedys od roku boxy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 1 Sierpień 2005 Share Napisano 1 Sierpień 2005 Kiedys, rok Capoeire a teraz drunken mixing za deckami :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 1 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 1 Sierpień 2005 o illy to żeśmnei zaskoczył z capoeirą :] mało spotyka sie osób które w tym siedziały/siedzą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 1 Sierpień 2005 Share Napisano 1 Sierpień 2005 problem z nadgarstkiem zdyskwalifikowal mnie, a wiadomo ze tam duzo akrobacji sie robi przenoszac ciezar ciala na rece, ale te ktore nie wymagaly tego to do dzisiaj potrafie. Nawet w tvpGDANSK bylismy ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 2 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 2 Sierpień 2005 ale dlaczego nie powróciłes na scene - u mnie koles miał otwarte złamanie i po roku mógł powrócić - zabrakło chęci - sam po sobie wiem że to naprawde wciąga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaGuu Napisano 2 Sierpień 2005 Share Napisano 2 Sierpień 2005 Skateboarding :) A co do sportów walki - chętnie bym Capoeire potrenował ale mieszkam w takiej dziurze ze...ach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flesz_gordon Napisano 2 Sierpień 2005 Share Napisano 2 Sierpień 2005 hehe moze nie trenowalem ale duuzo jezdzilem na rowerze, gralem w piłke, i w ogole sie ruszalem w roku akademickim raz w tygodniu chodze na basen poza tym chodze do lodowki i do biedronki po jogurt brzoskwiniowy (brzoskwinka rulez, chociaz truskawa tez dobra :P ) generalnie strasznie sie spasłem...heheh nie bede straszył ile waze :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arthi76 Napisano 2 Sierpień 2005 Share Napisano 2 Sierpień 2005 Od dwóch lat jeżdżę na mountainboardzie, jak ktoś chce sie poobijać polecam Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thud Napisano 2 Sierpień 2005 Share Napisano 2 Sierpień 2005 w chwili obecnej trenuje sobie siatke i nozke, a poza tym od przyszlego miesiaca bedzie dwa razy w tygodniu basen + troche silki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano 2 Sierpień 2005 Share Napisano 2 Sierpień 2005 Od dwóch lat trenuję Kick-Boxing, niestety teraz pewnie będę musiał zrobić sobie roczną przerwę ale później zamierzam kontynuować :). Poza tym to rower, narty i rolki wyczynowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 2 Sierpień 2005 Share Napisano 2 Sierpień 2005 Hmm czytajac wasze wypowiedzic dochodze do wniosku, ze z wami nie jest strach isc gdzies ulica. Taka grupa z takimi skillami nakopie kazdym lysym, skinom itp xD Ja trenowalem 3 lata karate kyokushinkai kan [6 kyu, zolty pas], ale musialem zaprzestac. Teraz rower, wymachiwanie kijkiem ;],kick-boxing z kumplami, siaka no i moze od przyszlego roku kendo :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GRiPi Napisano 2 Sierpień 2005 Share Napisano 2 Sierpień 2005 czy wszyscy tutaj cos trenowali?? ja pol z roku temu trenowalem wyczynowo mateme na czas :P. a i za malolata popieprzalem sobie po miescie na rolkach. that's all folks! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 2 Sierpień 2005 Share Napisano 2 Sierpień 2005 ja ćwiczę chór męski, juniorzy (do lat 15), działający przy pobliskiej parafii ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 2 Sierpień 2005 Share Napisano 2 Sierpień 2005 ja ćwiczę chór męski, juniorzy (do lat 15), działający przy pobliskiej parafii ;) leru--> w takim razie....czy jestes ksiedzem?? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 2 Sierpień 2005 Share Napisano 2 Sierpień 2005 nielot007 - a na avatarku Lera nie widac ;]? Wykapany ksiadz xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 2 Sierpień 2005 Share Napisano 2 Sierpień 2005 A ja sobie breakDance trenuje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
duck Napisano 2 Sierpień 2005 Share Napisano 2 Sierpień 2005 heh gripi -> to dlatego teraz tak zapie.. na długie dystanse tak dobrze :D ja trenuje kosza ale tylko na boisku bo brak czasu na klub, silka z raz na miesiac, niedlugo zaczynam basen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
razor Napisano 2 Sierpień 2005 Share Napisano 2 Sierpień 2005 leru przywalił z grubej rury ...słowiki rullez :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkk3a Napisano 2 Sierpień 2005 Share Napisano 2 Sierpień 2005 Knysha - ta, jasne... wystarczy ze sobie przypomne jak na ostatnim zlocie we wrocku spotkalismy dwoch jakichs "niemilych panow" i mnie prawie rzucili na pobliskie auto, a Badyla zaczeli dusic :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sartr Napisano 2 Sierpień 2005 Share Napisano 2 Sierpień 2005 no bo i herkules dupa kiedy łysych kupa:p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Badyl Napisano 2 Sierpień 2005 Share Napisano 2 Sierpień 2005 sami widzieliscie, ze gdyby nie trzymala mnie polowa forumowiczow, to bym goscia rozszarpał ;) nie ma to tamto. w przyszlym semestrze mam miec taekwondo czy inne aikido na wf-ie, wiec moze sie jakos poruszam. a tak to rekreacyjnie bieganie na biezni pod domem, czasm jakas piłe sie pokopie chyżym butem :P pozdro :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 2 Sierpień 2005 Share Napisano 2 Sierpień 2005 Knysha - ta, jasne... wystarczy ze sobie przypomne jak na ostatnim zlocie we wrocku spotkalismy dwoch jakichs "niemilych panow" i mnie prawie rzucili na pobliskie auto, a Badyla zaczeli dusic :] Hmmm no to cos tutaj nie zagralo? Bronic sie nie umiecie :)? No panowie... ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yamakasi Napisano 4 Sierpień 2005 Share Napisano 4 Sierpień 2005 dosc dlugo juz trenuje parkour .. chodz na poczatku nie wiedzialem ze sie to tak nazywa lub jak kto woli free running. a tak poza tym to jezdze na deskorolce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 4 Sierpień 2005 Share Napisano 4 Sierpień 2005 a ja ruszam skórą dobry trening Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leleń Napisano 4 Sierpień 2005 Share Napisano 4 Sierpień 2005 ja cwicze miesnie nadgarstka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
razor Napisano 4 Sierpień 2005 Share Napisano 4 Sierpień 2005 Leleń - to znajdź sobie kobitę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 4 Sierpień 2005 Share Napisano 4 Sierpień 2005 Kobiety lubią umięśnione nadgarstki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fotoas Napisano 4 Sierpień 2005 Share Napisano 4 Sierpień 2005 Leander.. no nie rozbudzaj tu w ludziaoch dzikiej wyobrazni Od lat uprawiam wspinaczke sportowa, co prawda ostatnio przerwalem ale znowu sie za to zabieram. Pamietam kiedys stawy w palcach mi nie wytrzymywaly jak wisialem na 2 palcach wsadzonych w szczeline. Dalem spokoj..ale czas minal i znowu trzeba by to ruszyc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abstract Napisano 1 Wrzesień 2005 Share Napisano 1 Wrzesień 2005 ja trenuje biegi na dlugich dystansach, kolo domu mam piekny las i duzo gorek po ktorych biegam moj czas na 10km to 43.30 w takim terenie. pozatym czesto gram w pilke chca mnie wziasc do skladu jako obronce do ligi szostek wiec bede mial nastepne treningi ogolnie uwarzam sport do zdrowie i tego sie trzymam pozdr......... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sir Valeq Napisano 1 Wrzesień 2005 Share Napisano 1 Wrzesień 2005 Od zeszłego października trenuję Nihon Ju-Jutsu, a od maja brazylijskie jiu-jitsu. Oba zamierzam już za dwa tygodnie kontynuować. Jest git :) MA rulez. Kulanie się po macie rulez. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 2 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 2 Wrzesień 2005 ja ostatnio dodałem Muay Thai do swoich ćwiczeń - zafascynował mnie Umar Khan i chyba już przytym zostane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 2 Wrzesień 2005 Share Napisano 2 Wrzesień 2005 A ja gram w Tenisa, planuje sie zapisac na Siatkówke, aha i codziennie dzwicze nadgarski i palce obu rąk ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Badyl Napisano 2 Wrzesień 2005 Share Napisano 2 Wrzesień 2005 a ja cwicze miesnie palców na gitarze :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi