Napisano 27 Sierpień 200618 l ja z kolegami...:D(ja to taki ten najwyższy w szarej koszulce:P) http://video.google.pl/videoplay?docid=6320616797369249233
Napisano 27 Sierpień 200618 l Booombel no nie nudzisz sie ;P a jak dobrze surinkeny zębami łapiesz:)) zdecydowanie za dużo oglądaliście filmów z pokemonami;)
Napisano 27 Sierpień 200618 l hehe takie pytanie ile masz lat ?:p a wogole to prawie jak kill bill :D Brawa za dobrą muze !
Napisano 27 Sierpień 200618 l SoAD daje rade jako bcg muzyczny, ale nudzi sie wam panowie, oj nudzi ;]
Napisano 28 Sierpień 200618 l Ninja ! ;) zyje 21 lat w Gorzowie i ile zyje nie slyszalem o tej prafii ;) moze dasz jakies lepsze info , wiem tylko ze to pewnie gdzies jest kolo ul. Mieszka mozesz jakos pokierowac ? napewno bym sie zjawil polukac jak skladasz przysiege ;)) btw. Czy Twoja wybranka serca nie jest przypadkiem corka znanej sedziny ?;)) gratulacje tak w ogole :)
Napisano 28 Sierpień 200618 l Heh czemu tego watku wczesniej nie zauwazylem:D :D That's me Maqs;) (nie robic duzych zoomow fifa pod lewym okiem to nie moja wina:D ) i jeszcze te wygrzebalem z dysku c;d
Napisano 28 Sierpień 200618 l Kucielek - wyborowa popijac wisniowym sokiem? Sado-masochista xD A tak wogole, to ja pijam bez przepity ;p ^^"
Napisano 28 Sierpień 200618 l Kucielek - wyborowa popijac wisniowym sokiem? Sado-masochista xD A tak wogole, to ja pijam bez przepity ;p ^^" ja jak mam natchnienie czasem popijam czasem nie :P
Napisano 28 Sierpień 200618 l ja z kolegami...:D(ja to taki ten najwyższy w szarej koszulce:P) http://video.google.pl/videoplay?docid=6320616797369249233 Oj wy to nie macie nic innego do roboty...widzę, że na wsi wieje nudą. ;)
Napisano 29 Sierpień 200618 l Maqs, wyczepisty las, też tak chcę. :D Kuciel, brakuje jeszcze koktajlu z Absyntu, czyli 3/4 szklanki Absyntu i 1/4 szklanki cukru. :P Inaczej się wypić nie da. ;)
Napisano 29 Sierpień 200618 l :D Las jest spoko, tylko mi sie juz troche przejadl bo nie dosc ze mam go po drugiej stronie ulicy to jeszcze w nim pracuje:D
Napisano 29 Sierpień 200618 l dziekuje wszystkim najserdeczniej jak tam moge no i cos podrzuce jak juz bedzie po :) Ninja ! ;) zyje 21 lat w Gorzowie i ile zyje nie slyszalem o tej prafii ;) moze dasz jakies lepsze info , wiem tylko ze to pewnie gdzies jest kolo ul. Mieszka mozesz jakos pokierowac ? napewno bym sie zjawil polukac jak skladasz przysiege ;)) btw. Czy Twoja wybranka serca nie jest przypadkiem corka znanej sedziny ?;)) gratulacje tak w ogole :) tera ty klicek :) stary ul. chodkiewicza jest krotka i na jednym z koncow jest kosciolek taki zwyczajnawy ale bardziej w kierunku srednich :) tu masz linka wpisz ulice i sobie znajdziesz :P http://www.gorzow.pl/mapa_gorzowa/gorzow.php a co do mojej pannicy, no to jest jej ciotka ta sedzina wiec ustawiony jestem w razie czego dobrze ... raczej ;) pozdrowionka ps. a przychodz jak dasz rade to sobie zrobisz z panem mlodym zdjecie :P(bo pani mloda zaklepana heh)i zawsze jednego forumowicza wiecej bedzie sie kojarzylo wzrokowo przynajmniej :)
Napisano 29 Sierpień 200618 l właśnie, za czysto u mnie pełno wala sie jakichś notaktek, rysunków chłodzenie wodne po biurku porozwalane a jak upały były to całe bebechy z kompa wyjołem i na biurko wyłorzyłem to dobiero był bałagan ;P
Napisano 29 Sierpień 200618 l a no widzicie, mi sie wygodniej pracuje jak mam gdzie na biurko polozyc plany/rysunki/notatki. To jest stan z rana, w ciagu dnia jest troszke na nim papierów. Generalnie lubie sobie uśiąść do "czystego" stanowiska. Klawiature mam nizej, wysuwana :)
Napisano 29 Sierpień 200618 l nic nie pale, za to czytam komiksy. pomysł na okularki wzięty z komiksu transmetropolitan. Nawet nie wiecie jaką ludzie mieli zkrzywe jak w tym po miescie chodziłem :D
Napisano 29 Sierpień 200618 l Moje nowe okulary. Nie fotomontarz nie render. Pomysł z komiksu tranmetropolitan, teraz sie z nimi bujam po miescie :)
Napisano 29 Sierpień 200618 l hehe. Pająk Jerusalem miał tam jeszcze mini kamerkę DV, mp3, łącze z kompem etc. poza tym Pająk był łysy i palił 5 paczek fajków dziennie. no i miał kota z dwiema głowami i uwielbiał Oczka karibu i "Wąglikowego Kota" :] a swoją drogą to zdjęcie bardziej by leżało w "Z drugiej strony ekranu..." ;) Pozdrawiam
Napisano 29 Sierpień 200618 l Prawe szkiełko se musisz dociążyć bo się przechylają. Użyj do tego rabarbaru :*
Napisano 29 Sierpień 200618 l hehe super orginalnie ale ja bym sie nie odważył w tym od ludzi wyjść ;P
Napisano 29 Sierpień 200618 l masz jest odwrotnie http://img240.imageshack.us/img240/4096/mer4xy2.jpg :p
Napisano 29 Sierpień 200618 l błagam! fotomontaż już drugi raz robisz ten błąd... ja do operki zainstalowałem moduł sprawdzający jak czegoś nie wiem to się nim podpieram ;)) link
Napisano 29 Sierpień 200618 l leleń: źle! Kacper pokazał dobrze. Okular okrągły winien być po jego lewej stronie zaś okular prostokątny po stronie przeciwnej. to co pokazałeś to właśnie jest odwrócenie horyzontalne. Master: powiedz, że żartujesz :/
Napisano 29 Sierpień 200618 l dziekuje wszystkim najserdeczniej jak tam moge no i cos podrzuce jak juz bedzie po :) tera ty klicek :) stary ul. chodkiewicza jest krotka i na jednym z koncow jest kosciolek taki zwyczajnawy ale bardziej w kierunku srednich :) tu masz linka wpisz ulice i sobie znajdziesz :P http://www.gorzow.pl/mapa_gorzowa/gorzow.php a co do mojej pannicy, no to jest jej ciotka ta sedzina wiec ustawiony jestem w razie czego dobrze ... raczej ;) pozdrowionka ps. a przychodz jak dasz rade to sobie zrobisz z panem mlodym zdjecie :P(bo pani mloda zaklepana heh)i zawsze jednego forumowicza wiecej bedzie sie kojarzylo wzrokowo przynajmniej :) spoko juz wiem co gdzie i jak bede na 100% ale z tylu gdzies szaraczek wiesz ;))) no i masz racje ustawiles sie :)
Napisano 29 Sierpień 200618 l Kuciel napisal: to ty lesniczy jestes czy grzyby zbierasz ?? niestety nie, ale fucha dobra, dom za darmo, samochod za friko, rachunkow placic nie musi, co miesiac kase dostaje, a i drzewa nakradnie i sprzeda:D a najlepsze ze tylko samochodzikiem jezdzi:D, jam jest tylko pionek sluzba lesna:D jak ktos uprawy niszczy albo zostawia pulapki to wale w ryj i dzwonie (stad te limo pod okiem na zdjeciu numer jeden) czasami se bale ciagam;d ale to tylko takie zajecie na troche zeby studia oplacic;)
Napisano 29 Sierpień 200618 l a łysy się dopiero zrobię (już za 30 minut : >) i jeszcze musi ci para z nosa buchać jak na załączonym obrazku chyba że to nie para ;-D Master nie mów że explorwera używasz bo chyba jesteś jedyny na forum ;) a do niego do sprawdzania błądów to office jest ;) kopiujesz wklejasz itd.;)
Napisano 29 Sierpień 200618 l hahaha panie i panowie nie sikac po nogach :D wczoraj bylem u kumpeli i jak zobaczylem lateksowe ciuszki nie moglem w nie nie wejsc :D[zawsze chcialem byc jak DD] zdjecie by lidka :D tylko powazne anonse powaznych mezczyzn prosze :D
Napisano 29 Sierpień 200618 l hard Rowr hooooo! LOL obcisla skorka a gdzie komorka ? a no i jeszcze furka ? :D
Napisano 29 Sierpień 200618 l KLICEK hahaha ejjj nooo to latex byl :D takie cos jak Dare Devil mial w takim samym kolorze :D
Napisano 29 Sierpień 200618 l jak w jakich??? typowe wysoki obcas a butki za kolana :D [aa btw szukam kasku takiego policjnego na motor :D:D:D::D][YMCA]
Napisano 30 Sierpień 200618 l rowr hehe świtnie to wygląda ;) jak ze stronki z anonsami erotycznymi tylko róż sie prebił przez szarość ;)))