Bombel Napisano 27 Sierpień 2006 Share Napisano 27 Sierpień 2006 ja z kolegami...:D(ja to taki ten najwyższy w szarej koszulce:P) http://video.google.pl/videoplay?docid=6320616797369249233 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 27 Sierpień 2006 Share Napisano 27 Sierpień 2006 Booombel no nie nudzisz sie ;P a jak dobrze surinkeny zębami łapiesz:)) zdecydowanie za dużo oglądaliście filmów z pokemonami;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 27 Sierpień 2006 Share Napisano 27 Sierpień 2006 hehe takie pytanie ile masz lat ?:p a wogole to prawie jak kill bill :D Brawa za dobrą muze ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 27 Sierpień 2006 Share Napisano 27 Sierpień 2006 SoAD daje rade jako bcg muzyczny, ale nudzi sie wam panowie, oj nudzi ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 28 Sierpień 2006 Share Napisano 28 Sierpień 2006 system nie pasuje do tego lepsze by było limp bizkit;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 28 Sierpień 2006 Share Napisano 28 Sierpień 2006 Ninja ! ;) zyje 21 lat w Gorzowie i ile zyje nie slyszalem o tej prafii ;) moze dasz jakies lepsze info , wiem tylko ze to pewnie gdzies jest kolo ul. Mieszka mozesz jakos pokierowac ? napewno bym sie zjawil polukac jak skladasz przysiege ;)) btw. Czy Twoja wybranka serca nie jest przypadkiem corka znanej sedziny ?;)) gratulacje tak w ogole :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maqs Napisano 28 Sierpień 2006 Share Napisano 28 Sierpień 2006 Heh czemu tego watku wczesniej nie zauwazylem:D :D That's me Maqs;) (nie robic duzych zoomow fifa pod lewym okiem to nie moja wina:D ) i jeszcze te wygrzebalem z dysku c;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuciel Napisano 28 Sierpień 2006 Share Napisano 28 Sierpień 2006 me agajn ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 28 Sierpień 2006 Share Napisano 28 Sierpień 2006 Kucielek - wyborowa popijac wisniowym sokiem? Sado-masochista xD A tak wogole, to ja pijam bez przepity ;p ^^" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuciel Napisano 28 Sierpień 2006 Share Napisano 28 Sierpień 2006 Kucielek - wyborowa popijac wisniowym sokiem? Sado-masochista xD A tak wogole, to ja pijam bez przepity ;p ^^" ja jak mam natchnienie czasem popijam czasem nie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 28 Sierpień 2006 Share Napisano 28 Sierpień 2006 Podkładka z Tyskiego i już jesteś swój chłop :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jonasz_Real Napisano 28 Sierpień 2006 Share Napisano 28 Sierpień 2006 ja z kolegami...:D(ja to taki ten najwyższy w szarej koszulce:P) http://video.google.pl/videoplay?docid=6320616797369249233 Oj wy to nie macie nic innego do roboty...widzę, że na wsi wieje nudą. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 28 Sierpień 2006 Share Napisano 28 Sierpień 2006 chveti - taka sie nie liczy :P? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jonasz_Real Napisano 29 Sierpień 2006 Share Napisano 29 Sierpień 2006 Ha ha, Knysha dzięki za shoota, na monitorze jestem ja :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariusz Napisano 29 Sierpień 2006 Share Napisano 29 Sierpień 2006 Kuciel wykapany avatar:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 29 Sierpień 2006 Share Napisano 29 Sierpień 2006 Maqs, wyczepisty las, też tak chcę. :D Kuciel, brakuje jeszcze koktajlu z Absyntu, czyli 3/4 szklanki Absyntu i 1/4 szklanki cukru. :P Inaczej się wypić nie da. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maqs Napisano 29 Sierpień 2006 Share Napisano 29 Sierpień 2006 :D Las jest spoko, tylko mi sie juz troche przejadl bo nie dosc ze mam go po drugiej stronie ulicy to jeszcze w nim pracuje:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuciel Napisano 29 Sierpień 2006 Share Napisano 29 Sierpień 2006 to ty lesniczy jestes czy grzyby zbierasz ?? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
little-ninja Napisano 29 Sierpień 2006 Share Napisano 29 Sierpień 2006 dziekuje wszystkim najserdeczniej jak tam moge no i cos podrzuce jak juz bedzie po :) Ninja ! ;) zyje 21 lat w Gorzowie i ile zyje nie slyszalem o tej prafii ;) moze dasz jakies lepsze info , wiem tylko ze to pewnie gdzies jest kolo ul. Mieszka mozesz jakos pokierowac ? napewno bym sie zjawil polukac jak skladasz przysiege ;)) btw. Czy Twoja wybranka serca nie jest przypadkiem corka znanej sedziny ?;)) gratulacje tak w ogole :) tera ty klicek :) stary ul. chodkiewicza jest krotka i na jednym z koncow jest kosciolek taki zwyczajnawy ale bardziej w kierunku srednich :) tu masz linka wpisz ulice i sobie znajdziesz :P http://www.gorzow.pl/mapa_gorzowa/gorzow.php a co do mojej pannicy, no to jest jej ciotka ta sedzina wiec ustawiony jestem w razie czego dobrze ... raczej ;) pozdrowionka ps. a przychodz jak dasz rade to sobie zrobisz z panem mlodym zdjecie :P(bo pani mloda zaklepana heh)i zawsze jednego forumowicza wiecej bedzie sie kojarzylo wzrokowo przynajmniej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 29 Sierpień 2006 Share Napisano 29 Sierpień 2006 Świerszczowy desk :) jak zawsze czyscioszek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 29 Sierpień 2006 Share Napisano 29 Sierpień 2006 Bez syfu i klawiatury? Lipa jakaś :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 29 Sierpień 2006 Share Napisano 29 Sierpień 2006 właśnie, za czysto u mnie pełno wala sie jakichś notaktek, rysunków chłodzenie wodne po biurku porozwalane a jak upały były to całe bebechy z kompa wyjołem i na biurko wyłorzyłem to dobiero był bałagan ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KacperSpala Napisano 29 Sierpień 2006 Share Napisano 29 Sierpień 2006 Mam nowe okulary, fajne , nie :D ? To nie fotomontarz :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 29 Sierpień 2006 Share Napisano 29 Sierpień 2006 po co nowy topic?!?!:/ to do "drugiej strony ekranu" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 29 Sierpień 2006 Share Napisano 29 Sierpień 2006 nie wiem co palisz ale podziel się :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 29 Sierpień 2006 Share Napisano 29 Sierpień 2006 a no widzicie, mi sie wygodniej pracuje jak mam gdzie na biurko polozyc plany/rysunki/notatki. To jest stan z rana, w ciagu dnia jest troszke na nim papierów. Generalnie lubie sobie uśiąść do "czystego" stanowiska. Klawiature mam nizej, wysuwana :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KacperSpala Napisano 29 Sierpień 2006 Share Napisano 29 Sierpień 2006 nic nie pale, za to czytam komiksy. pomysł na okularki wzięty z komiksu transmetropolitan. Nawet nie wiecie jaką ludzie mieli zkrzywe jak w tym po miescie chodziłem :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KacperSpala Napisano 29 Sierpień 2006 Share Napisano 29 Sierpień 2006 Moje nowe okulary. Nie fotomontarz nie render. Pomysł z komiksu tranmetropolitan, teraz sie z nimi bujam po miescie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 29 Sierpień 2006 Share Napisano 29 Sierpień 2006 hehe. Pająk Jerusalem miał tam jeszcze mini kamerkę DV, mp3, łącze z kompem etc. poza tym Pająk był łysy i palił 5 paczek fajków dziennie. no i miał kota z dwiema głowami i uwielbiał Oczka karibu i "Wąglikowego Kota" :] a swoją drogą to zdjęcie bardziej by leżało w "Z drugiej strony ekranu..." ;) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 29 Sierpień 2006 Share Napisano 29 Sierpień 2006 Prawe szkiełko se musisz dociążyć bo się przechylają. Użyj do tego rabarbaru :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KacperSpala Napisano 29 Sierpień 2006 Share Napisano 29 Sierpień 2006 wiem, użyłem odwazników wędkarskich (już są przymocowane XD) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 29 Sierpień 2006 Share Napisano 29 Sierpień 2006 hehe super orginalnie ale ja bym sie nie odważył w tym od ludzi wyjść ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 29 Sierpień 2006 Share Napisano 29 Sierpień 2006 błagam! fotomontaż już drugi raz robisz ten błąd... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leleń Napisano 29 Sierpień 2006 Share Napisano 29 Sierpień 2006 masz jest odwrotnie http://img240.imageshack.us/img240/4096/mer4xy2.jpg :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KacperSpala Napisano 29 Sierpień 2006 Share Napisano 29 Sierpień 2006 nie ! zdjęcie jest odwrocone horyzontalnie w shopie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariusz Napisano 29 Sierpień 2006 Share Napisano 29 Sierpień 2006 Leleń nie zauważyłeś że lewe ucho ma po prawej stronie?:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 29 Sierpień 2006 Share Napisano 29 Sierpień 2006 błagam! fotomontaż już drugi raz robisz ten błąd... ja do operki zainstalowałem moduł sprawdzający jak czegoś nie wiem to się nim podpieram ;)) link Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 29 Sierpień 2006 Share Napisano 29 Sierpień 2006 Jest takie coś do explorerki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 29 Sierpień 2006 Share Napisano 29 Sierpień 2006 leleń: źle! Kacper pokazał dobrze. Okular okrągły winien być po jego lewej stronie zaś okular prostokątny po stronie przeciwnej. to co pokazałeś to właśnie jest odwrócenie horyzontalne. Master: powiedz, że żartujesz :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KacperSpala Napisano 29 Sierpień 2006 Share Napisano 29 Sierpień 2006 a łysy się dopiero zrobię (już za 30 minut : >) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 29 Sierpień 2006 Share Napisano 29 Sierpień 2006 dziekuje wszystkim najserdeczniej jak tam moge no i cos podrzuce jak juz bedzie po :) tera ty klicek :) stary ul. chodkiewicza jest krotka i na jednym z koncow jest kosciolek taki zwyczajnawy ale bardziej w kierunku srednich :) tu masz linka wpisz ulice i sobie znajdziesz :P http://www.gorzow.pl/mapa_gorzowa/gorzow.php a co do mojej pannicy, no to jest jej ciotka ta sedzina wiec ustawiony jestem w razie czego dobrze ... raczej ;) pozdrowionka ps. a przychodz jak dasz rade to sobie zrobisz z panem mlodym zdjecie :P(bo pani mloda zaklepana heh)i zawsze jednego forumowicza wiecej bedzie sie kojarzylo wzrokowo przynajmniej :) spoko juz wiem co gdzie i jak bede na 100% ale z tylu gdzies szaraczek wiesz ;))) no i masz racje ustawiles sie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maqs Napisano 29 Sierpień 2006 Share Napisano 29 Sierpień 2006 Kuciel napisal: to ty lesniczy jestes czy grzyby zbierasz ?? niestety nie, ale fucha dobra, dom za darmo, samochod za friko, rachunkow placic nie musi, co miesiac kase dostaje, a i drzewa nakradnie i sprzeda:D a najlepsze ze tylko samochodzikiem jezdzi:D, jam jest tylko pionek sluzba lesna:D jak ktos uprawy niszczy albo zostawia pulapki to wale w ryj i dzwonie (stad te limo pod okiem na zdjeciu numer jeden) czasami se bale ciagam;d ale to tylko takie zajecie na troche zeby studia oplacic;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 29 Sierpień 2006 Share Napisano 29 Sierpień 2006 a łysy się dopiero zrobię (już za 30 minut : >) i jeszcze musi ci para z nosa buchać jak na załączonym obrazku chyba że to nie para ;-D Master nie mów że explorwera używasz bo chyba jesteś jedyny na forum ;) a do niego do sprawdzania błądów to office jest ;) kopiujesz wklejasz itd.;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowr Napisano 29 Sierpień 2006 Share Napisano 29 Sierpień 2006 hahaha panie i panowie nie sikac po nogach :D wczoraj bylem u kumpeli i jak zobaczylem lateksowe ciuszki nie moglem w nie nie wejsc :D[zawsze chcialem byc jak DD] zdjecie by lidka :D tylko powazne anonse powaznych mezczyzn prosze :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 29 Sierpień 2006 Share Napisano 29 Sierpień 2006 hard Rowr hooooo! LOL obcisla skorka a gdzie komorka ? a no i jeszcze furka ? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowr Napisano 29 Sierpień 2006 Share Napisano 29 Sierpień 2006 KLICEK hahaha ejjj nooo to latex byl :D takie cos jak Dare Devil mial w takim samym kolorze :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 29 Sierpień 2006 Share Napisano 29 Sierpień 2006 dobra dobra ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 29 Sierpień 2006 Share Napisano 29 Sierpień 2006 a w jakich byles butach? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowr Napisano 29 Sierpień 2006 Share Napisano 29 Sierpień 2006 jak w jakich??? typowe wysoki obcas a butki za kolana :D [aa btw szukam kasku takiego policjnego na motor :D:D:D::D][YMCA] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 30 Sierpień 2006 Share Napisano 30 Sierpień 2006 rowr hehe świtnie to wygląda ;) jak ze stronki z anonsami erotycznymi tylko róż sie prebił przez szarość ;))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi