Ania Napisano 11 Styczeń 2006 Share Napisano 11 Styczeń 2006 maks, scanline tekstury długopisem tutaj w dużej rozdzielczości (630 kb, 1536x1024) http://www.ania.xibo.at/galleries/blub1/cham.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sanki Napisano 12 Styczeń 2006 Share Napisano 12 Styczeń 2006 piekne, mozesz pokazac siatke jeszcze ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 12 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 12 Styczeń 2006 siatka tutaj (jest z wipa, było potem jeszcze kilka drobniejszych zmian) http://www.max3d.pl/forum/attachment.php?attachmentid=27969&d=1135763884 a tu bez tekstur http://www.max3d.pl/forum/attachment.php?attachmentid=27970&d=1135763897 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gotham Napisano 12 Styczeń 2006 Share Napisano 12 Styczeń 2006 Miłe, zwiewne, ze zdefiniowaną konsekwentną formą... Naprawdę mi się podoba :), szczerze mówiąc nieporównywalnie bardziej od pracy z poprzedniej bitwy... Pozdrawiam, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Archangel Napisano 12 Styczeń 2006 Share Napisano 12 Styczeń 2006 Aniu bardzo pozytywnie mnie zaskoczylas :) sliczne ! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 12 Styczeń 2006 Share Napisano 12 Styczeń 2006 dla mnie naprawdę ładne :) textury to był bardzo dobry pomysł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sanki Napisano 12 Styczeń 2006 Share Napisano 12 Styczeń 2006 dzieki, musialem miec jakas niesamowita luke w odwiedzaniu forum, ze nie widzialem tego wipa :D jeszcze raz gratuluje swietnej pracki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kannu Napisano 12 Styczeń 2006 Share Napisano 12 Styczeń 2006 świetne ! :) bardzo mi sie podoba :) te łuski przypominają mi smoka , którego kiedyś robiłem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kris_R Napisano 12 Styczeń 2006 Share Napisano 12 Styczeń 2006 Oj jaki miły powiew lekkości.. uff.. tak mi dobrze :) wiosna już blisko! co tu dużo wydziwiać.. dałaś czadu i już :) Poszłaś w bardzo ciekawą stronę i zachęcam ogromnie abyś to dalej rozwijała Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pchelka Napisano 12 Styczeń 2006 Share Napisano 12 Styczeń 2006 aniu to jest po prostu ładne :) ciekawa technika tak malować teksturki ... kurde przydała by sie drukarka + skaner... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 12 Styczeń 2006 Share Napisano 12 Styczeń 2006 Niezla jazda ;) I takie jakies.. inne.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matchias Napisano 12 Styczeń 2006 Share Napisano 12 Styczeń 2006 Trzeba Ci przyznać, masz talent i głowę pełna pomysłów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 12 Styczeń 2006 Share Napisano 12 Styczeń 2006 dobreeeee! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 12 Styczeń 2006 Share Napisano 12 Styczeń 2006 Dobry pomysł z teksturkami długopisem, zupełnie odmienne podejście do tematu. Świetna pracka :) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smart Napisano 12 Styczeń 2006 Share Napisano 12 Styczeń 2006 Czy Ty jesteś w ogóle poważna ?!!!! ;) niesamowite toto jest. bardzo przesadzona praca;) efekt wyjątkowo interesujący.najlepsza Twoja praca jaką do tej pory widziałem!:) a ta kora,która wygląda jakby na nią była naciągnięta skóra to yyy... już w ogóle powala,a ogon jescze bardziej. O ile listki na 3 planie są boskie, to już ten listek i konar z przodu wychodzą blado:( mogłaś to dopracować,choć z drugiej strony zdradza to technike w jakiej tworzyłaś i daje do myślenia.to tak jakby był to obraz gdzie dukt pędzla widać z daleka i to świadczy o jego oryginalności. jak dla mnie 4 pkt. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woznkt Napisano 12 Styczeń 2006 Share Napisano 12 Styczeń 2006 No dla mnie normalnie Fallen Art :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_ps Napisano 12 Styczeń 2006 Share Napisano 12 Styczeń 2006 wiedzialem ze z tego cos bedzie gratulacje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 12 Styczeń 2006 Share Napisano 12 Styczeń 2006 super..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 12 Styczeń 2006 Share Napisano 12 Styczeń 2006 No, Ania, pojechałaś. Od samego poczatku czekałem na efekt i choć spodziewałem się bardziej szczegółowej kreski, to i tak mnie bardzo mile zaskoczyłaś. Pozdrawiam serdecznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 12 Styczeń 2006 Share Napisano 12 Styczeń 2006 bardzo ładne i bardzo fajnie wykonane brawo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paul_PL Napisano 12 Styczeń 2006 Share Napisano 12 Styczeń 2006 Tak z pozoru prosta scena, a robi niesamowite wrważenie! To jest ten rodzaj grafiki, którą najbardziej cenię. Fantastyczna robota, ja nie mam obiekcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 12 Styczeń 2006 Share Napisano 12 Styczeń 2006 super. niesamowity styl. wygląda to dokładnie tak jak się spodziewałem - (pamiętając rysunki z daily speed session albo jakieś konceptarty do poprzedniej bitwy). gratulacje za rekomkę :) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekhc Napisano 12 Styczeń 2006 Share Napisano 12 Styczeń 2006 super. ++++ za oryginalnosc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 12 Styczeń 2006 Share Napisano 12 Styczeń 2006 oj , czekalem na to wyszlo lepiej niz sie spodziewalem, ladne te krechy :> super co tu duzo mowic nowatorskie no i przeszlo ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 12 Styczeń 2006 Share Napisano 12 Styczeń 2006 brawo!! Ale nam wyrosła ta Ania - na prawdziwą artystkę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klower Napisano 12 Styczeń 2006 Share Napisano 12 Styczeń 2006 moim zdaniem jedna z najbardzije genialnych rzeczy jakie mozna zoabczyc w 3d.... super mi sie podoba i gratulacje rozwiazania tego "rysunku" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MF Napisano 12 Styczeń 2006 Share Napisano 12 Styczeń 2006 Piekna robota :)... Ale za miniaturke do rekomendacji ktos powinien oberwac... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 12 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 12 Styczeń 2006 dziękuję za pozytywne opinie, cieszę się że się podoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 12 Styczeń 2006 Share Napisano 12 Styczeń 2006 rewelacja chyba najlepsze co ostatnio widzialem :) gatulacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 12 Styczeń 2006 Share Napisano 12 Styczeń 2006 pięknie to wyszło, brak słów :p mam pytanko jak długo robiłas całą pracke, łącznie z malowaniem texturek :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Burnet Napisano 12 Styczeń 2006 Share Napisano 12 Styczeń 2006 ciekawie z teksturka, ladne Aniu pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 12 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 12 Styczeń 2006 Junior - od końca października (ale nie pracowałam nad tym bez przerwy) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 12 Styczeń 2006 Share Napisano 12 Styczeń 2006 Ciezko powiedziec, ze cos jest nie tak. Bardzo ladna praca, inna niz wszystkie. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lord_saskybody Napisano 12 Styczeń 2006 Share Napisano 12 Styczeń 2006 Wypas fajne to jest. Jeszcze takiej pracki 3D nie spotkałem która by miała malowaną texture długopisem za 50 groszy :D:D:D Jak dla mnie Maistersztyk. Ta gałąź aż mnie onieśmiela liscie i ogon tego gadziska a co do jego łapek to takie dziwne troche. Świeże przyjemne i nietypowe -> 5+/6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 12 Styczeń 2006 Share Napisano 12 Styczeń 2006 Mistrzz....mistrzzz praca!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siegmar Napisano 12 Styczeń 2006 Share Napisano 12 Styczeń 2006 bardzo plastyczny efekt ... intryguje i zaskakuje ... wogole fajny pomysl z poza tego kameleona, a ze wpadlas zeby zrobic teksturki dlugopisem to wogole super ! tak trzymaj ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 12 Styczeń 2006 Share Napisano 12 Styczeń 2006 Ha! Ha! Bylem pewien, ze polegniesz. Wiedzialem to na 100%. A tu prosze, taka niespodzianka. Nie wyglada to jeszcze powalajaco, kadr moglby byc ciekawszy, ale efekt mnie zaskoczyl. Bardzo fajnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wert Napisano 12 Styczeń 2006 Share Napisano 12 Styczeń 2006 świetna pracka. a z długopisem to zawsze ci świetnie szło :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ognisty Napisano 12 Styczeń 2006 Share Napisano 12 Styczeń 2006 ładne... ciekawy styl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eyescream Napisano 12 Styczeń 2006 Share Napisano 12 Styczeń 2006 Bardzo interesująca ,a zarazem ładna pracka, jednak mam jedno ale ;) -trochę zastanawiają mnie przednie łapki i ich ułożenie (podniesione i dłonie zwrócone do środka), ale ja się nie znam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mort Napisano 12 Styczeń 2006 Share Napisano 12 Styczeń 2006 Aniu rządzisz,dawno nie widziałem tak dobrej pracy! zrób render w 1280x1024 dam se na tapetę :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arcade Napisano 12 Styczeń 2006 Share Napisano 12 Styczeń 2006 super :) widze gigantyczne postępy z pracy na pracę, oby tak dalej :) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chalek Napisano 12 Styczeń 2006 Share Napisano 12 Styczeń 2006 Praca jest na prawde bardzo fajna, o klase lepsza od Twojej pracy na ostatniej bitwie. Nie wiem czy jest az tak swietna jak niektorzy pisza, ale na pewno jest bardzo fajnai oryginalna. Ciekaw jestem bardzo Twojej nastepnej pracy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WToreK Napisano 12 Styczeń 2006 Share Napisano 12 Styczeń 2006 Bombowe, na styku rysunku z CG :) Brawo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scatmax Napisano 12 Styczeń 2006 Share Napisano 12 Styczeń 2006 Swietne.Naprawde godne nasladowania podejscie do grafiki komputerowej masz.Widac ze traktujesz to wylacznie jako narzedzie do realizacji swoich pomyslow i nie poddajesz sie roznym trendom.To widac po Twoich praca ciekawe pomysly i warsztat z kazda praca coraz lepszy albo ciekawsze jak tutaj pomysly na realizacje.Jednyne sygestie to wspomniany kadr i moze cos na dalszy plan bo pusto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simple_man Napisano 13 Styczeń 2006 Share Napisano 13 Styczeń 2006 Cały świat się zachwyca więc ja też będę. GENIALNE. O i tyle. BTW 5* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarCon Napisano 13 Styczeń 2006 Share Napisano 13 Styczeń 2006 Bardzo ładna pracka,gratuluję pomysłowości i wykonania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadzik Napisano 13 Styczeń 2006 Share Napisano 13 Styczeń 2006 przychaylam sie do porsby morta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuciel Napisano 13 Styczeń 2006 Share Napisano 13 Styczeń 2006 Absosmerfnie smerfne :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sith_LORD Napisano 13 Styczeń 2006 Share Napisano 13 Styczeń 2006 no no .. kompletnie sie takie niezapowiadalo... świetna praca.. bardzo na poziomie, z pomysłem.. robi duze wrażenie, mocny krok do przodu:) gratuluję.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi