Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Miłe, zwiewne, ze zdefiniowaną konsekwentną formą... Naprawdę mi się podoba :), szczerze mówiąc nieporównywalnie bardziej od pracy z poprzedniej bitwy...

Pozdrawiam,

Napisano

Oj jaki miły powiew lekkości.. uff.. tak mi dobrze :) wiosna już blisko!

co tu dużo wydziwiać.. dałaś czadu i już :)

Poszłaś w bardzo ciekawą stronę i zachęcam ogromnie abyś to dalej rozwijała

Pozdrawiam

Napisano

Czy Ty jesteś w ogóle poważna ?!!!!

;)

niesamowite toto jest. bardzo przesadzona praca;)

efekt wyjątkowo interesujący.najlepsza Twoja praca jaką do tej pory widziałem!:)

a ta kora,która wygląda jakby na nią była naciągnięta skóra to yyy... już w ogóle powala,a ogon jescze bardziej.

O ile listki na 3 planie są boskie, to już ten listek i konar z przodu wychodzą blado:( mogłaś to dopracować,choć z drugiej strony zdradza to technike w jakiej tworzyłaś i daje do myślenia.to tak jakby był to obraz gdzie dukt pędzla widać z daleka i to świadczy o jego oryginalności.

jak dla mnie 4 pkt.

pozdrawiam

Napisano

No, Ania, pojechałaś. Od samego poczatku czekałem na efekt i choć spodziewałem się bardziej szczegółowej kreski, to i tak mnie bardzo mile zaskoczyłaś. Pozdrawiam serdecznie.

Napisano

Tak z pozoru prosta scena, a robi niesamowite wrważenie! To jest ten rodzaj grafiki, którą najbardziej cenię. Fantastyczna robota, ja nie mam obiekcji.

Napisano

super. niesamowity styl. wygląda to dokładnie tak jak się spodziewałem - (pamiętając rysunki z daily speed session albo jakieś konceptarty do poprzedniej bitwy). gratulacje za rekomkę :)

Pozdrawiam

Gość User190
Napisano

brawo!! Ale nam wyrosła ta Ania - na prawdziwą artystkę :)

Napisano

Wypas fajne to jest. Jeszcze takiej pracki 3D nie spotkałem która by miała

malowaną texture długopisem za 50 groszy :D:D:D

Jak dla mnie Maistersztyk.

Ta gałąź aż mnie onieśmiela liscie i ogon tego gadziska a co do jego łapek to takie dziwne troche.

Świeże przyjemne i nietypowe -> 5+/6

Napisano

bardzo plastyczny efekt ... intryguje i zaskakuje ... wogole fajny pomysl z poza tego kameleona, a ze wpadlas zeby zrobic teksturki dlugopisem to wogole super ! tak trzymaj !

Napisano

Ha!

Ha!

Bylem pewien, ze polegniesz. Wiedzialem to na 100%.

A tu prosze, taka niespodzianka. Nie wyglada to jeszcze powalajaco, kadr moglby byc ciekawszy, ale efekt mnie zaskoczyl. Bardzo fajnie.

Napisano

Bardzo interesująca ,a zarazem ładna pracka, jednak mam jedno ale ;) -trochę zastanawiają mnie przednie łapki i ich ułożenie (podniesione i dłonie zwrócone do środka), ale ja się nie znam :)

Napisano

Praca jest na prawde bardzo fajna, o klase lepsza od Twojej pracy na ostatniej bitwie. Nie wiem czy jest az tak swietna jak niektorzy pisza, ale na pewno jest bardzo fajnai oryginalna. Ciekaw jestem bardzo Twojej nastepnej pracy.

Napisano

Swietne.Naprawde godne nasladowania podejscie do grafiki komputerowej masz.Widac ze traktujesz to wylacznie jako narzedzie do realizacji swoich pomyslow i nie poddajesz sie roznym trendom.To widac po Twoich praca ciekawe pomysly i warsztat z kazda praca coraz lepszy albo ciekawsze jak tutaj pomysly na realizacje.Jednyne sygestie to wspomniany kadr i moze cos na dalszy plan bo pusto.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności