Grzessko Napisano 5 Październik 2010 Share Napisano 5 Październik 2010 aż się zalogowałem hehe Mega git te 2 ostatnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mant-raz Napisano 20 Październik 2010 Autor Share Napisano 20 Październik 2010 Dzięki Grzessko, jeszcze pare wygrzebanych rzeczy: kolejne graficzne: tsp: i żeby się stylistyka nie przejadła ;) stary speed na teksturach z Marduka obrazka (pozdro!): Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ICE Napisano 20 Październik 2010 Share Napisano 20 Październik 2010 Lubie, te twoje silne czytelne sylwetki. Glowna zaleta tej metody, jest takze latwosc i duza kontrola w modyfikacji, ale mi czesto ciezko zachowac porzadek. Zarzadzanie warstwami, to chyba sztuka sama w sobie :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mant-raz Napisano 17 Październik 2011 Autor Share Napisano 17 Październik 2011 Witam po dłuższej przerwie. Pod ogień idzie kilka konceptów, które robiłem już jakiś kawałek czasu temu dla chłopaków z 11bit Studios do Anomaly: Warzone Earth. Fajna giera, warto sprawdzić. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KhazadThard Napisano 17 Październik 2011 Share Napisano 17 Październik 2011 fajne obrazki:) ciekawy jest ten pancerz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artozi Napisano 17 Październik 2011 Share Napisano 17 Październik 2011 Łolaboga! Wywrociles mi skarpetki na lewa strona tymi artami. Bylem na ich stronie i rozkmnialem kto takie obrazy trzaska a tu prosze:) yyyy, no, lubie to! Ostatnia praca to za przeproszeniem rozpie---nanala. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalberos Napisano 17 Październik 2011 Share Napisano 17 Październik 2011 nie no ja wpadne tu w depreche :P ładnie się tu dzieje w twojej teczce tylko podziwiać naprawdę jest co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yarosh Napisano 18 Październik 2011 Share Napisano 18 Październik 2011 bardzo fajnie jeszcze mi trochę na plecach gościa w 3 obrazku brakuje detalu/efektów albo po prostu kontrastu, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
j4q Napisano 18 Październik 2011 Share Napisano 18 Październik 2011 bardzo fajne prace, dojrzale i przemyslane :) tak trzymac! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
serio Napisano 18 Październik 2011 Share Napisano 18 Październik 2011 Dawno nic nie wrzucałeś, a to jest bardzo spoko i pro. Najbardziej podoba się 4-y od góry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nao Napisano 18 Październik 2011 Share Napisano 18 Październik 2011 cartoonowki super ...mgiełka dodaje charakteru :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ICE Napisano 18 Październik 2011 Share Napisano 18 Październik 2011 Przemek zrobil update teczki, a myslalem ze dzisiejszego dnia juz mnie nic nie zaskoczy! Klasa, naprawde fajny klimat, a takze to co takze bardzo lubie w twoich pracach, to dobre palety barw (2,4) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mocnek Napisano 18 Październik 2011 Share Napisano 18 Październik 2011 Duzo fajnosci, b. przyjemnie sie na to patrzy, moi faworyci to dwie ostatnie, 4 i 5 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mant-raz Napisano 19 Październik 2011 Autor Share Napisano 19 Październik 2011 (edytowane) Dzięki serdeczne, to jeszcze coś z personala w takim razie: (edit: czy tylko u mnie obrazki wyłażą poza layout forum?) Edytowane 19 Październik 2011 przez mant-raz spostrzeżenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emmilius Napisano 19 Październik 2011 Share Napisano 19 Październik 2011 Nie, nie tylko u Ciebie. Poprzednio jakoś lepiej się wpasowywały. Ładne kolorki i oświetlenie. Z designu mi tylko nie podchodzi przód, przypomina bardziej ciężarówkę niż spejs-szip. Fajne te tęczowe refleksy na szybie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thirdeye Napisano 19 Październik 2011 Share Napisano 19 Październik 2011 Fajne rzeczy :) stateczek miodny, z Anomaly to jak juz mowilem :) Wychodzi poza layout bo po prostu skillem rozbijasz ciasne ramy tego forum ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mellon Napisano 20 Październik 2011 Share Napisano 20 Październik 2011 Swietne prace - zastanawia mnie tylko z jakiego powodu tylko 4 * ma ten watek jest to dla mnie (w porownaniu do innych 4 gwiazdkowych teczek) jakas niezrozumiala dysproporcja. No ale moze po prostu za malo folowersow :) 5* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JoseConseco Napisano 24 Październik 2011 Share Napisano 24 Październik 2011 Bardzo spoko koncepty od anomaly. Masz coś jeszcze z tego tematu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczawik Napisano 24 Październik 2011 Share Napisano 24 Październik 2011 ten ostatni obrazek wybuchu w miescie rozwalil mi konstrukcje czola. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CUKIERASS Napisano 24 Październik 2011 Share Napisano 24 Październik 2011 inspirujące prace! dzięki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mant-raz Napisano 26 Październik 2011 Autor Share Napisano 26 Październik 2011 thx ppl, bardzo cieszy pozytywny odbiór! JoseConseco: robiłem jeszcze okładkę, ale to właściwie była wersja jednego z tych obrazków, więc nie ma co wrzucać chyba. a no i dzięki za fronta, zawsze to miłe :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mant-raz Napisano 24 Luty 2012 Autor Share Napisano 24 Luty 2012 Czołem ziomeczki, wreszcie mam możliwość wrzucenia kilku konceptów, które wykonałem na potrzeby animacji "Ostatni z rodu Olbrzymów", którą robiliśmy w Orce (reżyserem był Arek Jurcan). Animacja już dość dawno się TUTAJ pojawiła. Info o niej znajdziecie pod wskazanym linkiem. Wspomnę tylko, że na początku konceptował Mayk (on m.in. wykonał wszystkie projekty postaci), ja dołączyłem w momencie projektowania scenografii i przedmiotów. Co mogę dodać to, że "Niebawem zaprosimy do obejrzenia kolejnych polskich baśni" ;) Pozdronki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marduk Napisano 27 Luty 2012 Share Napisano 27 Luty 2012 Wstyd, że tu zero jakiegokolwiek ruchu po tej ostatniej wrzucie. Chyba Musisz Przemek jakieś bardziej wyrzezane prace wrzucić ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 27 Luty 2012 Share Napisano 27 Luty 2012 gdyby Marduk nie odświeżył to bym nie trafił na ten wątek. Fajne koncepty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rotcore Napisano 27 Luty 2012 Share Napisano 27 Luty 2012 świetne słuchawki ;) ... jak przedstawienie konceptów, sposób zaprezentowania ma się do wymogów czy oczekiwań concept artysty? chodzi o prezentacje konceptów, na jednych masz białe tło z lewitującymi konceptami, na drugich z zaznaczonym cieniem że niby na czymś stoi a na innych jakies randomowe tło z ledwie zarysowanym cieniem... czy to jest malo istotne? pozdro i z góry dzięki za odpowiedź... Aha żęby nie było... nie czepiam się Twojego sposobu prezentacji konceptów tylko z ciekawości pytam jak to jest w robocie i pracą nad tym ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mant-raz Napisano 27 Luty 2012 Autor Share Napisano 27 Luty 2012 Marduk: chyba czas pakować kredki ;) ola-f: danks Rotcore: Zazwyczaj nie ma wymogów, ale dobrze jest wstrzelić się w klimat, np. jeśli robisz do nowoczesnej strzelanki w 2172 roku to byłby mocny rozdźwięk, gdyby np. koncepciki broni były w sepii na starym pergaminie ;) Trzeba też powiedzieć, że takie pracki, jak tu zamieściłem, to jest tylko część roboty, często robi się szybkie szkice, które do publikacji raczej się nie nadają (a tym bardziej nie zwracam uwagi na tło czy cienie), ale posuwają robotę do przodu, dzięki temu np. modeler może zacząć robić lokację zanim ja w swoim koncepcie dojdę do detalu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thirdeye Napisano 27 Luty 2012 Share Napisano 27 Luty 2012 Swietne koncepty :) Niby banał a fajnie podane i malowane kozacko :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
telthona Napisano 27 Luty 2012 Share Napisano 27 Luty 2012 chciałabym takie steampunkowe słuchaweczki *_* fajne pracki fajne :) tylko tło pod tymi propsami troche zbyt nasycone jest chyba. na szarawym lepiej by sie prezentowało. ta miedź od razu by "wyskoczyła" optycznie do przodu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mant-raz Napisano 3 Marzec 2012 Autor Share Napisano 3 Marzec 2012 dzięki Telthona, dzięki Maciek. coś dłubanego wieczorami ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ICE Napisano 3 Marzec 2012 Share Napisano 3 Marzec 2012 Ale urwał . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ros1 Napisano 3 Marzec 2012 Share Napisano 3 Marzec 2012 To ostatnie na maksa wypas :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coyote Napisano 3 Marzec 2012 Share Napisano 3 Marzec 2012 świetne, fajna stylówa :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
serio Napisano 3 Marzec 2012 Share Napisano 3 Marzec 2012 lato już blisko.. fajne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kontur Napisano 3 Marzec 2012 Share Napisano 3 Marzec 2012 Mi się te steampunkowe bardzo podobają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pasiterek Napisano 3 Marzec 2012 Share Napisano 3 Marzec 2012 niezłe :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lordbiernac Napisano 4 Marzec 2012 Share Napisano 4 Marzec 2012 Jest moc! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mocnek Napisano 5 Marzec 2012 Share Napisano 5 Marzec 2012 Ostatnie superfajne, ale troooche bym uproscil to cielsko w jakies wieksze bryly, za mocno poleciales w te faldy i ciezko sie zorientowac co skad wyplywa. ale styl i kolor megamega Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mant-raz Napisano 5 Marzec 2012 Autor Share Napisano 5 Marzec 2012 dzięki ludzie, cieszę się, że coś takiego przypada tutaj do gustu ;) Mocnek: właśnie o to chodziło, żeby tam wszystko pływało, żeby było widać, że to wieloletnie sadełko ;) ale może masz racje, zobacze za jakiś czas - już na świeżo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mant-raz Napisano 28 Październik 2012 Autor Share Napisano 28 Październik 2012 (edytowane) Hejhej, Po dłuższej chwili kontynuuję temat bajek. Tym razem koncepty z "Bazyliszka". Cały kanon baśni można zobaczyć tutaj: http://vimeo.com/45189546. W tygodniu wrzucę rzeczy, które machnąłem do pozostałych dwóch bajek, może jeszcze jakieś podmalówy na cammapy czy co tam się znajdzie na dysku ;) Edytowane 28 Październik 2012 przez mant-raz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
serio Napisano 28 Październik 2012 Share Napisano 28 Październik 2012 Ładnie to wszystko wygląda. Szczególnie ten kadr z lotu ptaka. Powodzenia z projektem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karola-j Napisano 28 Październik 2012 Share Napisano 28 Październik 2012 Bazyliszek i projekt pracowni kowala mnie kupiły :D Świetny rysunek i kolorystyka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 28 Październik 2012 Share Napisano 28 Październik 2012 Bardzo dobra wrzuta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mant-raz Napisano 2 Listopad 2012 Autor Share Napisano 2 Listopad 2012 thanksee karola-j, serio, ola-f. kolejne, te z bajki o piernikach :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
resh Napisano 2 Listopad 2012 Share Napisano 2 Listopad 2012 bardzo fajne rzeczy tworzysz, piąsia jak nic. zdrówko! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ranholtzer Napisano 2 Listopad 2012 Share Napisano 2 Listopad 2012 Teczka na bardzo wysokim poziomie 5 gwiazdek zobowiązuje. Świetne postacie, przyjemnie się to ogląda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Urbanboogie Napisano 3 Listopad 2012 Share Napisano 3 Listopad 2012 Pierniki wymiatają! Ten pierwszy widok miasta jest po prostu przepiękny! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karola-j Napisano 3 Listopad 2012 Share Napisano 3 Listopad 2012 Wypisz wymaluj Piernikowo! Całe szczęście, gdy stoję w korku na moście widok starówki poprawia humor :] Świetnie uchwyciłeś charakter tej panoramy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pumax Napisano 3 Listopad 2012 Share Napisano 3 Listopad 2012 Kolory wypas! Piecyk uroczy na maxa :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
serio Napisano 4 Listopad 2012 Share Napisano 4 Listopad 2012 znowu świetny stuff. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mant-raz Napisano 22 Listopad 2012 Autor Share Napisano 22 Listopad 2012 resh, ranholtzer, Urbanboogie, pumax, serio: dzięki serdeczne. karola-j: miło słyszeć, zwłaszcza, że w Toruniu wiele razy nie byłem:) ostatnio co prawda rok temu. piękne miasto, świetny rynek, tylko ten jeden most to porażka. i kończąc wątek bajek - koncepty z "Legendy o złej księżniczce Kunegundzie": wersja steampunk wersja dla najmłodszych ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi