Master Kiełbaster Napisano 7 Październik 2006 Share Napisano 7 Październik 2006 Gdzie updejty? :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 7 Październik 2006 Autor Share Napisano 7 Październik 2006 no skoro Master prosi to muszę dać to jest bardziej render testowy niż update, tymczasem już były zmiany ale aktualniejszego nie mam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 7 Październik 2006 Share Napisano 7 Październik 2006 Super światło i ogólnie, super :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 7 Październik 2006 Share Napisano 7 Październik 2006 Włosy ma jak z wełny :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kedzior Napisano 7 Październik 2006 Share Napisano 7 Październik 2006 Bardzo fajnie. Jak sie tak wpatrywałem to doszlo do mnie, że pasowało by tu umiescic promnienie sloneczne przebijajace sie przez szczeliny. Dodalo by tu uroku pracy. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnyCa Napisano 9 Październik 2006 Share Napisano 9 Październik 2006 Cieplo i milo choc Syrenka jakby troche niezywa - spi moze? Jak zawsze swietne kolorki, tekstury no i pomysl niebanalny. Gratuluje i podziwiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 9 Październik 2006 Share Napisano 9 Październik 2006 fajna scenka ale chyba nie ma w niej pierwszego planu , nie wiem dlaczego moze ta rybke bardziej na srodek ta taka mala martwa bo jej nie widac w takiej rozdzialce , no i jezeli mialbym sie doczepic do detalku to tylko kamyczki wygladaja plasko bardzo :) Reszta bardzo fajna podoba mi sie pletwa itp ;] swiatelko na plus no i miski woda i tak dalej i tak dalej. czyli mowiac krotko super ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3grosze Napisano 12 Październik 2006 Share Napisano 12 Październik 2006 włosy nie z wełny, ino z mopa :] kamyczki wiszą w powietrzu woda za niespokojna jak na stojącą wiadro jak z gliny białej // jeśli takowa jest niebieskie światło choć fajnie wygląda, to jednak jest zastanawiające w chatce u redneka ja jakbym był syrenką to bym... nie! :] nie zaczął bym się macać :] ale bym uciekł w cholerę ze światła słonecznego, myślę że to je może wysuszać - może obadać scenę nocną? // no ale to nie jest błąd ofkoz i nie znam się na syrenkach lewa ręka wygląda jak u kurczaka bez piór ;-) może jest okay wymodelowana, ale jadnak tak jak jest zgięta wygląda strasznie nienaturalnie, jak kikut no ale ogólnie okay jest, umów mnie z nią ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
satanicus1991 Napisano 18 Październik 2006 Share Napisano 18 Październik 2006 Praca jest świetna. Do dwóch rzeczy można się przyczepić: włosy syrenki (ruda syrenka- to jest to! Ale wyglada jakby ktos jej barejaż zrobil :D albo dready :*) i ta nieszczęsna powykręcana rybka na patelni (co oni jej zrobili!!!). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RK Napisano 24 Październik 2006 Share Napisano 24 Październik 2006 Tak z ręką na sercu to nie dopisuję Ci zwykle komentarzy bo wiesz co robisz, masz pomysł i swój styl i nie ma sensu przeszkadzać- albo wyjdzie albo nie, tyle. Jedyne co mi nie do końca gra to ręka- ja wiem że zgięta, że związana z tyłu itd ale cień uporczywie przekonuje że coś tam jest nie tak. W żadnym razie to nie wada oświetlenia- technicznie jest bez zarzutu, może gdyby ręka była trochę bardziej wysunięta (tak żeby było widać łokieć) pierwsze wrażenie byłoby inne. W każdym razie- słodka. Pierwszy naturalny, niesilikonowy cycek w tej bitwie :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
satanicus1991 Napisano 25 Październik 2006 Share Napisano 25 Październik 2006 (...) Pierwszy naturalny, niesilikonowy cycek w tej bitwie :). Nie ma to jak szczera opinia :D Aniu, jezeli to juz finalna wersja to daj w wiekszej rozdzialce. Acha, tuz przed zgieciem lokcia cialo syrenki trosze sie "splaszcza" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 25 Październik 2006 Autor Share Napisano 25 Październik 2006 to nie jest finalna wersja, akurat renderuję finalną (od dwóch dni, z przerwami, yyy ja chcę więcej ramu) pewne sprawy zamierzam poprawić dopiero potem w photoshopie (np. włosy, tą rękę obciętą itp.) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 28 Październik 2006 Autor Share Napisano 28 Październik 2006 końcowy render jeszcze bez postprodukcji. duża wersja: http://img79.imageshack.us/img79/984/syrenka17wl8.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zeet Napisano 28 Październik 2006 Share Napisano 28 Październik 2006 Świetne jako całość kolor ,modele i szczegóły, tylko włosy i detal na skórze nie za bardzo ,zwłaszcza to widać na dużym renderze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 28 Październik 2006 Autor Share Napisano 28 Październik 2006 zeet włosy poprawie w corelu, a detal na skórze o ile to będzie możliwe też (chciałabym uzyskać efekt lekkiej wilgoci, ale nie wiem czy się uda, renderem się nie dało) kałuże i woda w naczyniach też idą do poprawki, no i kilka innych sprawek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariusz90 Napisano 28 Październik 2006 Share Napisano 28 Październik 2006 Ania. Praca super po prostu. Nie mogę się doczekać aż ją opublikujesz po postprodukcji. Boże kiedy ja takie rzeczy będę robił?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SansSerif Napisano 28 Październik 2006 Share Napisano 28 Październik 2006 "gęsia skórka" u tej sssilikonowej lali jest na prawdę duża :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zeet Napisano 28 Październik 2006 Share Napisano 28 Październik 2006 Ania nie mam żadnych wątpliwości że będzie super w finale i będę miał ładną tapetkę :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
satanicus1991 Napisano 28 Październik 2006 Share Napisano 28 Październik 2006 łał, tylko tyle da mogę powiedzieć :P pozbądź się tylko tego bumpa skóry i tych fal na wodzie i będzie xtra (już jest świetnie :D) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jonasz_Real Napisano 29 Październik 2006 Share Napisano 29 Październik 2006 Aniu, nie wiem co powiedziec. Po prostu brak mi słów. Pierwsze miejsce masz murowane. Piękne to jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eol Napisano 29 Październik 2006 Share Napisano 29 Październik 2006 bardzo ladna syrenka Aniu, dziwnie wyglada ten bump na skórze tak nienaturalnie. jeśli chciałaś uzyskać wilgoć na skórze to powinnaś użyc mapy w reflection fallof Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nazps Napisano 30 Październik 2006 Share Napisano 30 Październik 2006 W sumie nie ma sensu komentowac. Praca perfekcyjna (z wyjatkiej "gesiej skorki"). Po syrence zostaja tylko miejsca 2 i 3 oraz wyroznienia:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZiBi_PL Napisano 30 Październik 2006 Share Napisano 30 Październik 2006 Ani a moze dodaj jej we wlosy jakies muszelki ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 30 Październik 2006 Autor Share Napisano 30 Październik 2006 dzięki za komentarze. eol - tak próbowałam z faloffem. vray. gęsia skórka już poprawiona. Zibi no bez przesady, to nie ma być Arielle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaJKel_zmc Napisano 30 Październik 2006 Share Napisano 30 Październik 2006 Potwierdzam opinie poprzedników dodając jedynie ode mnie:"Biedna syrenka ;-(..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Death Metal Napisano 4 Listopad 2006 Share Napisano 4 Listopad 2006 pracka jest fajna, jedyny mankament jaki mi przychodzi do głowy ( poza tą skórą ) to taka..... hmm... kolorystyczna monotonność. Scenka jest smutna, a kolory takie cieplusie jak w salonie z katalogu ikei. Poza tym QL. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 11 Listopad 2006 Autor Share Napisano 11 Listopad 2006 gotowe. nie jest idealne, ale lepiej nie potrafię. Death Metal - ja lubię ikeę. Nic na to nie poradzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
satanicus1991 Napisano 11 Listopad 2006 Share Napisano 11 Listopad 2006 Syrenka jest świetna! Ma bardzo fajne włosy, a bez gęsiej skórki jest jej nawet lepiej :D. Jedna a w sumie dwie rzeczy mi nie pasują: Ripple w misie i wiadrze- moim zdaniem lepiej dać zwykły noise. Brawa! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matti Napisano 11 Listopad 2006 Share Napisano 11 Listopad 2006 piknie Aniu. Co prawda golec bardziej mi sie podobal, ale ta tez jest wypas. Tylko czy ta syrenka nie jest za czysta?? w takim syfie dziewczyna mieszka;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _Kreska_ Napisano 11 Listopad 2006 Share Napisano 11 Listopad 2006 no i ładnie tylko ta woda... nie powinna byc prawie idealnie gladka tafla? Zakladając oczywiscie ze nikt jej przez jakis czas nie tykal. Poprzednie włosy bardziej mi podchodzily, no ale to juz subiektywna ocena :) Poza tym elegancko, kolor bezbłedny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaras Napisano 11 Listopad 2006 Share Napisano 11 Listopad 2006 świetna pracka ale mi ta woda też troszkę burzy ten letni i senny klimat. Wygląda to tak jakby szedł w pobliżu Spielbergowski dinozaur ;) no chyba że to jakieś ukryte przesłanie autorki ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RK Napisano 11 Listopad 2006 Share Napisano 11 Listopad 2006 Jeśli to koniec to ja też wrzucę swoje 3 grosze- materiały i światło masz palce lizać, jedyne "problemy" wynikają chyba nie tyle z braku umiejętności (o to nikt normalny Cię nie posądzi) a z- bo ja wiem- nieuwagi ? Ryba w koszyku tak naprawdę nie leży łbem, ma jakiś dziwny rigor mortis (zdechłe ryby zwykle "flaczeją"). Ręka jest super- o wiele lepiej niż było, troszkę broda chyba za ostra (może być że to moje skrzywione gusta) no i woda zmarszczona chyba zbyt głęboko. Cokolwiek by nie powiedzieć- zazdroszczę Ci tego że umiesz tak "zapełnić" scenę. Powodzenia z jury i do zobaczenia w kolejnej bitwie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 12 Listopad 2006 Autor Share Napisano 12 Listopad 2006 ok. więc jednak nie koniec, zmienię wodę. ale reszta już tak zostanie, bo nie mam siły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jonasz_Real Napisano 12 Listopad 2006 Share Napisano 12 Listopad 2006 Cieszę się, że masz jeszcze dosc sił, zeby poprawic. Bo warto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzyhhh Napisano 12 Listopad 2006 Share Napisano 12 Listopad 2006 nie czytałem wątku... ale powiem to co widzę.. -woda nie powinna mieć tych kręków ... bo łądna pogoda i nie ma co kapać z dachu. - i ta ryba w koszu.. zbyt podobnie ułożona jak ta kobieta . Ale ogólnie to rewelacja super klimat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 12 Listopad 2006 Autor Share Napisano 12 Listopad 2006 poprawiłam wodę, dalej nie jest idealna ale wy nie macie pojęcia jak ja mam dosyć tej pracy, już koniec. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jonasz_Real Napisano 12 Listopad 2006 Share Napisano 12 Listopad 2006 Noooooo teraz jest GIT, oooo jaki ładny podpis Aniu zrobiłasz. *D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hynol Napisano 12 Listopad 2006 Share Napisano 12 Listopad 2006 Bardzo śliczna praca. Zarówno modele jak i rendering na 5. Jak dla mnie No.1 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 12 Listopad 2006 Share Napisano 12 Listopad 2006 klasa. malarskie, plastyczne, śliczne :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 12 Listopad 2006 Share Napisano 12 Listopad 2006 rewelacja :) pozdro i wygranej zycze :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaras Napisano 12 Listopad 2006 Share Napisano 12 Listopad 2006 fajnie że Ci się chciało bo jest lepiej, pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
satanicus1991 Napisano 13 Listopad 2006 Share Napisano 13 Listopad 2006 no i jest super-duper ;) brawa i owacje na stojąco! życzę wygranej :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 13 Listopad 2006 Share Napisano 13 Listopad 2006 Ten dof na tle trochę znienacka wyskakuje :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Owen Napisano 15 Listopad 2006 Share Napisano 15 Listopad 2006 piekne kolorki super pracka;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wooka Napisano 16 Listopad 2006 Share Napisano 16 Listopad 2006 Również podpisuje sie do wszystkich ochów i achów! :) Praca bardzo dobra. Oprócz tego że syrenka mogła by być "ladniejsza" (kwestia gustu ofkors) to wszystko jest gites. Krzyhhh - milo że zauważyłes, bo takie chyba bylo założenie Ani, aby były podobne. Pozdrawiam i gratuluje!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ndru_w Napisano 18 Listopad 2006 Share Napisano 18 Listopad 2006 Hej :) Poprawiłaś wodę i co tu dużo mam mówić, pięknie :). Szczegół fenomenalny, kolorystka też. A zresztą tu nie ma co mówić, tu należy patrzeć i podziwiać kunszt mistrzyni :) Pozdrowionka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Raffaello Napisano 28 Listopad 2006 Share Napisano 28 Listopad 2006 sliczna syrenka! az mi jej szkoda ze jest taka samotna i do tego na uwiezi, oddalas klimat wspolczocia - ladna pracka Aniu, modeling i plastyka ***** pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi