Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

Tak chciałbym rozwinąć taki temat, jako ze wszyscy jesteśmy jak by nie patrzeć informatykami. A powszechnie wiadomo, że u kogo jak u kogo ale u informatyka to w pomieszczeniu burdel i wogóle grawitacja do góry na dół. Więc pytam, czy w waszym pokoju jest czysto, a może klasycznie? Tzn porozwalane popielniczki, 500 puszek po różnych napokajch, buteli, opakowania po pizzy. I żeby dojść do łóżka trzeba przewalić sie przez sterte śmieci :P No w moim jest dokładnie tak jak opisalem powyzej :D

Załączam jeszcze zdjęcie mojego pokoju. I musze dodac, że sprzątałem tydzień temu :D

http://img221.imageshack.us/my.php?image=im000782in4.jpg

No to dorzucam jeszcze szerszy widok :P

http://img139.imageshack.us/my.php?image=im000794jd3.jpg

• Odpowiedzi 1,3k
  • Wyświetleń 217,2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

"Gdzie drwa rabia, tam wiory leca" - adekwatne do pracy jaka wykonujemy.Popieram:P Fotki nie dodam ale zaznacze ze na stole znajdziemy sprzet od blachy wachadlowej na szczupaka poczawszy przez sloik po korniszonach po pedzle powbijane w dziurki wentylacyjne monitora( doskonala poleczka ) :D Pozdrawiam

Napisano

wszystko rozumiem ale czasami zaczyna śmierdzieć. przynajmniej raz na tydzień wyrzucam wszystko z biurka i układam. czasami rzadziej ale po prostu nie lubię jak mi się myszka przykleja do stołu a tablet jeździ na śladach po wczorajszej zupie :]

panowie nie am co się chwalić burdelem. pokażcie jak potraficie posprzątać. to jest wyzwanie :]

Napisano

Coruscant dobry pomysł sam na tym myślałem aby coś takiego zacząć

w porównaniu z wami to na moim stanowiskujest porządek tylko pare papierków z notkami i rysunkami a koło biurka duże pudło pełniące role kosza żeby za często nie chodzić i nie wynosić śmieci ;P

zdjęcia na razie nie mam jak zrobić ale pomysł jak najbardziej popieram ;)

Napisano

No cóż nie wiem czy nie zakasuje autora watku hehe (jest to sterylny nieład-nic sie nie lepi)no bo tak sie to z grubsza prezentuje, nawet sciany zajmuje - podkładami geodezyjnymi :]

img7411zl0.th.jpg

Napisano

He he uroczy dywan :p, co cie chłopie w piwnicy zamkneli (po oknie wnosze)

Powiedz no mi jak robisz te zawijane panoramki ?

Napisano

Zasyfione te wasze pokoje. U mnie tylko casami na biurku sterta papierów, notatek, szkiców, książek etc :)

Napisano

jak przychodzi wyrenderowac pokojik to takie ładne wszystkie :D

Majster Kabanosmajster - Ty to dopiero masz szeroki punkt widzenia :D

Napisano

Master > coś ciasny wydaje się ten pokój :)

Moje domowe msce pracy:

dsc05974cw0.th.jpg

Napisano
He he uroczy dywan :p, co cie chłopie w piwnicy zamkneli (po oknie wnosze)

Powiedz no mi jak robisz te zawijane panoramki ?

Sam się zamkłem :* A panoramka to Autostitch.

Napisano
  • Autor

No widze ze same czyścioszki tu :P Ale niema to tamto, mój kumpel pare lat temu miał swoje stanowisko tak zasyfione, że moj pokój wygląda przy nim jak pomieszczenie do produkcji procesorów. Normalnie 5 kompów w pokoju do tego rozbebeszone części z 10 następnych, okno które po 10 latach otworzył, no nic nie było przez nie widać :D. 10000 pudelek po żarciu, napojach, fajkach itp itd. I na środku tego bardachu rozbebeszone łóżko :P

Napisano

klicek: zaraz walne panorame 19000 x 800 zeby byc lepszy od ciebie

Napisano

Oto miejsce, gdzie spędzam cae moje życie: :)

pokojwg8.jpg

pokoj2vf5.jpg

sorki za jakośc, ale cierpię na brak cyfraka.

Napisano

to jest keyboard! :p

btw. masz skaner musteka (chyba, ta jajowata niebieska plamka przynajmniej tak wyglada), teeez mam :p moze niedlugo wrzuce zdj rooma mojego ;o

Napisano
  • Autor

Jak robisz te 360-tki?? Bo ja robiłem narazie tylko normalną panoramę, żeby móc cały budynek zmieścić, ale szczerze to niewiem jak 360 zrobić...

Napisano

Piotrek - o tak, znam ten ból, a nawet jak rozstawię swoją starą Yamahe to się od razu jeszcze mniej miejsca robi...

Napisano

Ninja ? pierwsze słyszę, chłodzi go powietrze dryfujace poprzez wielgachny miedziany radiator, dlaczego pytasz ?

Napisano

ja niewiem jak wy możecie przy tych biurkach siedzieć :P a może to tylko ja miałem takie niewygodne krzesło że się przesidłem na fotel :)

podziwiajcie jaki u mnie porządek :D bałaganu niema bo niema na niego miejsca :P

studio1ge8.jpg

studio2kw0.jpg

Napisano

Niezly pomysl z tym fotelem, tylko pisanie na klawiaturce chyba niezbyt wygodne:p

Napisano

javor - trochę napędów się nazbierało, coo?? :P

Napisano

erwfed: klawiatura jest bezprzewodowa i trzymam ja na kolanach, to chyba oczywiste :)

M@Ti: tylko dwa działaja, reszta jako zaślepki :D

Napisano

Javor- hehe, tez tak mialem ale na dluzsza mete bylo mi nie wygodnie z deka:]

Knysha za co te medale i puchar ;>?

Napisano

Matti - 2 x 3-cie miejsce w clickerze do 65kg w karate kyokushin ;>

Jakies 3-4 lata temu zdobyte ;]

Napisano

poooo dlugim (ponad 2godzinnych) czekaniu, udalo mi sie uploadnac zdj na rapida, a z rapida z pomoca Kr3tz'a (:*) na imageshack, zdj mega duze, z jeszcze lepsza kompresja :P (cale 16kb)!

016nj9.jpg

pzdr..

Napisano
...ale widocznie nie posoadasz Scythe Ninja

Preferuje miedz ...

TT_SilentTower112_big.jpg

Czy robimy z tego watku jakis konkurs na np największy bajzel ?? :]

Napisano

Lis - fajny pokoik :)

javor - chyba wściekłbym się, gdybym musiał tak przy kompie siedzieć ;/