Napisano 30 Sierpień 200618 l Tak chciałbym rozwinąć taki temat, jako ze wszyscy jesteśmy jak by nie patrzeć informatykami. A powszechnie wiadomo, że u kogo jak u kogo ale u informatyka to w pomieszczeniu burdel i wogóle grawitacja do góry na dół. Więc pytam, czy w waszym pokoju jest czysto, a może klasycznie? Tzn porozwalane popielniczki, 500 puszek po różnych napokajch, buteli, opakowania po pizzy. I żeby dojść do łóżka trzeba przewalić sie przez sterte śmieci :P No w moim jest dokładnie tak jak opisalem powyzej :D Załączam jeszcze zdjęcie mojego pokoju. I musze dodac, że sprzątałem tydzień temu :D http://img221.imageshack.us/my.php?image=im000782in4.jpg No to dorzucam jeszcze szerszy widok :P http://img139.imageshack.us/my.php?image=im000794jd3.jpg
Napisano 30 Sierpień 200618 l No coz... moj wyglada rowniez stereotypowo... gory smieci na oko 5-6 cm., produkty spozywcze [rowniez te pod stertami smieci] date przydatnosci maja przed 2006 rokiem... glosniki nie uzywane od dawien dawna, moze jeszcze od czasu kiedy ostatni raz sprzatalem http://img182.imageshack.us/img182/7772/obraz0443ze6.jpg sorry za jakosc
Napisano 31 Sierpień 200618 l "Gdzie drwa rabia, tam wiory leca" - adekwatne do pracy jaka wykonujemy.Popieram:P Fotki nie dodam ale zaznacze ze na stole znajdziemy sprzet od blachy wachadlowej na szczupaka poczawszy przez sloik po korniszonach po pedzle powbijane w dziurki wentylacyjne monitora( doskonala poleczka ) :D Pozdrawiam
Napisano 31 Sierpień 200618 l wszystko rozumiem ale czasami zaczyna śmierdzieć. przynajmniej raz na tydzień wyrzucam wszystko z biurka i układam. czasami rzadziej ale po prostu nie lubię jak mi się myszka przykleja do stołu a tablet jeździ na śladach po wczorajszej zupie :] panowie nie am co się chwalić burdelem. pokażcie jak potraficie posprzątać. to jest wyzwanie :]
Napisano 31 Sierpień 200618 l Coruscant dobry pomysł sam na tym myślałem aby coś takiego zacząć w porównaniu z wami to na moim stanowiskujest porządek tylko pare papierków z notkami i rysunkami a koło biurka duże pudło pełniące role kosza żeby za często nie chodzić i nie wynosić śmieci ;P zdjęcia na razie nie mam jak zrobić ale pomysł jak najbardziej popieram ;)
Napisano 31 Sierpień 200618 l No cóż nie wiem czy nie zakasuje autora watku hehe (jest to sterylny nieład-nic sie nie lepi)no bo tak sie to z grubsza prezentuje, nawet sciany zajmuje - podkładami geodezyjnymi :]
Napisano 31 Sierpień 200618 l He he uroczy dywan :p, co cie chłopie w piwnicy zamkneli (po oknie wnosze) Powiedz no mi jak robisz te zawijane panoramki ?
Napisano 31 Sierpień 200618 l Zasyfione te wasze pokoje. U mnie tylko casami na biurku sterta papierów, notatek, szkiców, książek etc :)
Napisano 31 Sierpień 200618 l jak przychodzi wyrenderowac pokojik to takie ładne wszystkie :D Majster Kabanosmajster - Ty to dopiero masz szeroki punkt widzenia :D
Napisano 31 Sierpień 200618 l He he uroczy dywan :p, co cie chłopie w piwnicy zamkneli (po oknie wnosze) Powiedz no mi jak robisz te zawijane panoramki ? Sam się zamkłem :* A panoramka to Autostitch.
Napisano 31 Sierpień 200618 l http://img251.imageshack.us/img251/8834/dscn01xp1.jpg Troszke ciasno się może wydać ale to tylko FOTO ;p sorka za jakośc, pretensje do mojego fona ;p
Napisano 31 Sierpień 200618 l Autor No widze ze same czyścioszki tu :P Ale niema to tamto, mój kumpel pare lat temu miał swoje stanowisko tak zasyfione, że moj pokój wygląda przy nim jak pomieszczenie do produkcji procesorów. Normalnie 5 kompów w pokoju do tego rozbebeszone części z 10 następnych, okno które po 10 latach otworzył, no nic nie było przez nie widać :D. 10000 pudelek po żarciu, napojach, fajkach itp itd. I na środku tego bardachu rozbebeszone łóżko :P
Napisano 31 Sierpień 200618 l Oto miejsce, gdzie spędzam cae moje życie: :) sorki za jakośc, ale cierpię na brak cyfraka.
Napisano 31 Sierpień 200618 l hehe widze że czasem sobie pogrywasz na pianinie ;PP umiesz coś fajnego zagrać? może coś nagrasz i sie pochwalisz
Napisano 31 Sierpień 200618 l to jest keyboard! :p btw. masz skaner musteka (chyba, ta jajowata niebieska plamka przynajmniej tak wyglada), teeez mam :p moze niedlugo wrzuce zdj rooma mojego ;o
Napisano 31 Sierpień 200618 l no fakt, niestety tylko keyboard. Za mało metrów kwadratowych i kasy, aby coś takiego wstawić: http://rodgersinstruments.com/images/organs/pic_zoom_t967.jpg :D
Napisano 31 Sierpień 200618 l klicek: zaraz walne panorame 19000 x 800 zeby byc lepszy od ciebie wszelkie zazalenia wysylac mi na prajwa :D a pretensje do mojej komorki ;)
Napisano 31 Sierpień 200618 l Autor Jak robisz te 360-tki?? Bo ja robiłem narazie tylko normalną panoramę, żeby móc cały budynek zmieścić, ale szczerze to niewiem jak 360 zrobić...
Napisano 31 Sierpień 200618 l Piotrek - o tak, znam ten ból, a nawet jak rozstawię swoją starą Yamahe to się od razu jeszcze mniej miejsca robi...
Napisano 1 Wrzesień 200618 l Ninja ? pierwsze słyszę, chłodzi go powietrze dryfujace poprzez wielgachny miedziany radiator, dlaczego pytasz ?
Napisano 1 Wrzesień 200618 l ja niewiem jak wy możecie przy tych biurkach siedzieć :P a może to tylko ja miałem takie niewygodne krzesło że się przesidłem na fotel :) podziwiajcie jaki u mnie porządek :D bałaganu niema bo niema na niego miejsca :P
Napisano 1 Wrzesień 200618 l :D javor rzeczywiście nie masz za dużo miejsca :p ale radzissz sobie tajny ten multimedialny fotel jak z jakichś fimów s-f;)
Napisano 1 Wrzesień 200618 l Niezly pomysl z tym fotelem, tylko pisanie na klawiaturce chyba niezbyt wygodne:p
Napisano 1 Wrzesień 200618 l erwfed: klawiatura jest bezprzewodowa i trzymam ja na kolanach, to chyba oczywiste :) M@Ti: tylko dwa działaja, reszta jako zaślepki :D
Napisano 1 Wrzesień 200618 l Javor- hehe, tez tak mialem ale na dluzsza mete bylo mi nie wygodnie z deka:] Knysha za co te medale i puchar ;>?
Napisano 1 Wrzesień 200618 l Matti - 2 x 3-cie miejsce w clickerze do 65kg w karate kyokushin ;> Jakies 3-4 lata temu zdobyte ;]
Napisano 1 Wrzesień 200618 l poooo dlugim (ponad 2godzinnych) czekaniu, udalo mi sie uploadnac zdj na rapida, a z rapida z pomoca Kr3tz'a (:*) na imageshack, zdj mega duze, z jeszcze lepsza kompresja :P (cale 16kb)! pzdr..
Napisano 1 Wrzesień 200618 l ...ale widocznie nie posoadasz Scythe Ninja Preferuje miedz ... Czy robimy z tego watku jakis konkurs na np największy bajzel ?? :]
Napisano 1 Wrzesień 200618 l Klicek co Ty za soczewe masz? :P nie wiem o co biega ;D soczewek mam duzo ;) mozna jasniej ? :D Javor moj koles tez tak sobie zmajstrowal jak Ty i musze przyznac ze jest calkiem wygodnie , ale w cs ciezko sie gra ;)
Napisano 1 Wrzesień 200618 l Lis całkiem fajny pokoik trochę mały ale przytulny i dobrze zagospodarowany i nawet masz miejsce na drugi monitor na biurku ;)
Napisano 1 Wrzesień 200618 l Lis - fajny pokoik :) javor - chyba wściekłbym się, gdybym musiał tak przy kompie siedzieć ;/