Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Tak chciałbym rozwinąć taki temat, jako ze wszyscy jesteśmy jak by nie patrzeć informatykami. A powszechnie wiadomo, że u kogo jak u kogo ale u informatyka to w pomieszczeniu burdel i wogóle grawitacja do góry na dół. Więc pytam, czy w waszym pokoju jest czysto, a może klasycznie? Tzn porozwalane popielniczki, 500 puszek po różnych napokajch, buteli, opakowania po pizzy. I żeby dojść do łóżka trzeba przewalić sie przez sterte śmieci :P No w moim jest dokładnie tak jak opisalem powyzej :D

Załączam jeszcze zdjęcie mojego pokoju. I musze dodac, że sprzątałem tydzień temu :D

http://img221.imageshack.us/my.php?image=im000782in4.jpg

No to dorzucam jeszcze szerszy widok :P

http://img139.imageshack.us/my.php?image=im000794jd3.jpg

• Odpowiedzi 1,3k
  • Wyświetleń 211k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

"Gdzie drwa rabia, tam wiory leca" - adekwatne do pracy jaka wykonujemy.Popieram:P Fotki nie dodam ale zaznacze ze na stole znajdziemy sprzet od blachy wachadlowej na szczupaka poczawszy przez sloik po korniszonach po pedzle powbijane w dziurki wentylacyjne monitora( doskonala poleczka ) :D Pozdrawiam

Napisano

wszystko rozumiem ale czasami zaczyna śmierdzieć. przynajmniej raz na tydzień wyrzucam wszystko z biurka i układam. czasami rzadziej ale po prostu nie lubię jak mi się myszka przykleja do stołu a tablet jeździ na śladach po wczorajszej zupie :]

panowie nie am co się chwalić burdelem. pokażcie jak potraficie posprzątać. to jest wyzwanie :]

Napisano

Coruscant dobry pomysł sam na tym myślałem aby coś takiego zacząć

w porównaniu z wami to na moim stanowiskujest porządek tylko pare papierków z notkami i rysunkami a koło biurka duże pudło pełniące role kosza żeby za często nie chodzić i nie wynosić śmieci ;P

zdjęcia na razie nie mam jak zrobić ale pomysł jak najbardziej popieram ;)

Napisano

No cóż nie wiem czy nie zakasuje autora watku hehe (jest to sterylny nieład-nic sie nie lepi)no bo tak sie to z grubsza prezentuje, nawet sciany zajmuje - podkładami geodezyjnymi :]

img7411zl0.th.jpg

Napisano

He he uroczy dywan :p, co cie chłopie w piwnicy zamkneli (po oknie wnosze)

Powiedz no mi jak robisz te zawijane panoramki ?

Napisano

Zasyfione te wasze pokoje. U mnie tylko casami na biurku sterta papierów, notatek, szkiców, książek etc :)

Napisano

jak przychodzi wyrenderowac pokojik to takie ładne wszystkie :D

Majster Kabanosmajster - Ty to dopiero masz szeroki punkt widzenia :D

Napisano

Master > coś ciasny wydaje się ten pokój :)

Moje domowe msce pracy:

dsc05974cw0.th.jpg

Napisano
He he uroczy dywan :p, co cie chłopie w piwnicy zamkneli (po oknie wnosze)

Powiedz no mi jak robisz te zawijane panoramki ?

Sam się zamkłem :* A panoramka to Autostitch.

Napisano
  • Autor

No widze ze same czyścioszki tu :P Ale niema to tamto, mój kumpel pare lat temu miał swoje stanowisko tak zasyfione, że moj pokój wygląda przy nim jak pomieszczenie do produkcji procesorów. Normalnie 5 kompów w pokoju do tego rozbebeszone części z 10 następnych, okno które po 10 latach otworzył, no nic nie było przez nie widać :D. 10000 pudelek po żarciu, napojach, fajkach itp itd. I na środku tego bardachu rozbebeszone łóżko :P

Napisano

klicek: zaraz walne panorame 19000 x 800 zeby byc lepszy od ciebie

Napisano

Oto miejsce, gdzie spędzam cae moje życie: :)

pokojwg8.jpg

pokoj2vf5.jpg

sorki za jakośc, ale cierpię na brak cyfraka.

Napisano

to jest keyboard! :p

btw. masz skaner musteka (chyba, ta jajowata niebieska plamka przynajmniej tak wyglada), teeez mam :p moze niedlugo wrzuce zdj rooma mojego ;o

Napisano
  • Autor

Jak robisz te 360-tki?? Bo ja robiłem narazie tylko normalną panoramę, żeby móc cały budynek zmieścić, ale szczerze to niewiem jak 360 zrobić...

Napisano

Piotrek - o tak, znam ten ból, a nawet jak rozstawię swoją starą Yamahe to się od razu jeszcze mniej miejsca robi...

Napisano

Ninja ? pierwsze słyszę, chłodzi go powietrze dryfujace poprzez wielgachny miedziany radiator, dlaczego pytasz ?

Napisano

ja niewiem jak wy możecie przy tych biurkach siedzieć :P a może to tylko ja miałem takie niewygodne krzesło że się przesidłem na fotel :)

podziwiajcie jaki u mnie porządek :D bałaganu niema bo niema na niego miejsca :P

studio1ge8.jpg

studio2kw0.jpg

Napisano

Niezly pomysl z tym fotelem, tylko pisanie na klawiaturce chyba niezbyt wygodne:p

Napisano

javor - trochę napędów się nazbierało, coo?? :P

Napisano

erwfed: klawiatura jest bezprzewodowa i trzymam ja na kolanach, to chyba oczywiste :)

M@Ti: tylko dwa działaja, reszta jako zaślepki :D

Napisano

Javor- hehe, tez tak mialem ale na dluzsza mete bylo mi nie wygodnie z deka:]

Knysha za co te medale i puchar ;>?

Napisano

Matti - 2 x 3-cie miejsce w clickerze do 65kg w karate kyokushin ;>

Jakies 3-4 lata temu zdobyte ;]

Napisano

poooo dlugim (ponad 2godzinnych) czekaniu, udalo mi sie uploadnac zdj na rapida, a z rapida z pomoca Kr3tz'a (:*) na imageshack, zdj mega duze, z jeszcze lepsza kompresja :P (cale 16kb)!

016nj9.jpg

pzdr..

Napisano
...ale widocznie nie posoadasz Scythe Ninja

Preferuje miedz ...

TT_SilentTower112_big.jpg

Czy robimy z tego watku jakis konkurs na np największy bajzel ?? :]

Napisano
Klicek co Ty za soczewe masz? :P

nie wiem o co biega ;D soczewek mam duzo ;) mozna jasniej ? :D

Javor moj koles tez tak sobie zmajstrowal jak Ty i musze przyznac ze jest calkiem wygodnie , ale w cs ciezko sie gra ;)

Napisano

Lis - fajny pokoik :)

javor - chyba wściekłbym się, gdybym musiał tak przy kompie siedzieć ;/